39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)

Go down 
+13
Lucifer's Fall™
TiaCahill97f
wolf 351
Avery
nikol4o
dsims
Arya Dröttningu
tania
Ton4o
Martinch
Evelincho
Grizzly
Salem Saberhagen
17 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
АвторСъобщение
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

Години : 27

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 13:17

Здравейте.
Връщам се от училище.На външното имахме за преразказ част от "Серафим".Направих го.Дано да имам максимален брой точки, а после теста беше лесен и имам 1 сигурна грешка.Тиа,Ники НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 939362 вие записахте ли си отговорите?Ако да ми ги напишете на ЛС да сферим.
Върнете се в началото Go down
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 13:20

Браво, Васе НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 607543 ! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608
На вас какво ви казаха - оценките от външното оценяване ще повлияят ли на годишните ви оценки?

Трудно ли ти беше, Васе НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 607543 ?
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 13:22

Сигурно скоро ще качат отговорите в сайта на МОН. Ще проверя, но не е зле да сверя и с Васко. Сверих със съученици. С някои нямаме разминаване, с други пък имаме по около 5 упражнения разлика.
Наде, мерси за късмета. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 680936 Нас трябва да ни оформят до осми, така че не влияят, но уж трябвало да се пишат като текущи оценки.
Преразказът обаче си беше гаадничък. Аз по принцип съм добър в преразказите, но не знам на този как съм се справил. Ние в училище като че ли правим повече подробни, отколкото сбити и може би щях да бъда по-уверен, ако беше подробен, но и така е добре.
Тестът си беше лесничък. Сигурно имам някаква грешка, знам ли, обаче не беше много труден. По-лесен беше от тези, дето ги решавах в Интернет.
Васе, очаквай ЛС. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 680936
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 13:24

Мен само преразказа ме затрудни, както и 1во упражнение.
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 13:25

О, да, на първо бях отбелязъл г, ама после го смених на а...
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Агент : Celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 14:24

Хей!!!
Изпитът беше мн лесен. Само тоя "Серафим" ме измъчи. Мерси за всичкия късмет. Вие справихте ли се?
Не си записах отговорите. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 748458

ЕДИТ: На 1 въпрос е "а"
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 14:47

Излязаха резултатие аз имам 2 грешки.
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 14:50

Йеа, без грешки! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201
Сега остава и да се надявам на 25 с преразказа, амаа...не знам. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 56810
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Години : 30
Агент : SuperNova(7th)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 15:17

Здравейтее! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608 sunny Ники, Васе, Тиа поздравления за матурите по български! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 138349 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 925572 Пожелавам ви успех и на останалите! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608

Ники, направо ти завиждам за това, че са те черпили на 1 юни! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608 Мен тате не ме и поздрави! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 231185 Явно за него е определящ ръста! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 748458

Ох, съжалявам, че не можах да пиша тези дни, но във вторник беше голямото учене по литература, а вчера тъкмо влязох и трябваше на мига да тръгвам за ендокринолог! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 56810 В крайна сметка се радвам само от факта, че това класно мина! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608 За 7 часа успях да прочета и да разбера горе-долу само за 2 от 5 произведения и на сутринта щях да се пръсна - първо това, а след това и часът за лекаря, когато най-сетне щях да разбера за изследванията! Поне имах късмет, че едната тема беше върху едно от двете произведения и писах по нея - каквото бях запомнил и разбрал го написах! Направих си 7 параграфа, текстът се получи горе-долу "като спирала", не знам дали съм писал достатъчно за самото произведение. За това от точкуването се надявам да измъкна точки от 2 и 3 критерий - за изграждане на текста и за нормите в българския език. Силно се надявам, макар и да не смятам, че ще успея, да имам повече от 23 точки, защото класната каза: Това е венецът на вашата работа през годината и тази оценка е определяща за годишната ви. (а ЛИС сме правили тази година на първото ни класно, и независимо от всичките ни оценки, класната ни прецаква с ЛИС върху старобългарска литература...) И като пояснение - който няма над 5.00 (23 точки) няма 6 за годината дори да имаш само 6ци... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 231185 Аз първия срок пострадах от класната по този начин - имах 4.70 и ми остави петица, като ме оряза с 40 стотни - добре нищо не съм и казал, не бях за 6ца, ама сега, ако не изкарам над 5.00 аз тези 40 стотни си ги губя - няма да имам възможност изобщо да се боря за 6! Та в крайна сметка тази година ми се очртава първата петица за година, която имам откакто съм ученик! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 И имам чувството, че на класната матурата и е болна тема - нямам нищо против, още от осми клас ни оценява по критериите за матурата, ама чак да ни накара да си носим карирани листове и да ги прегъваме като за папка... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 Малко се притеснявам и за това, което показаха резултатите при лекаря, ама какво да се прави! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 56810

Ние чухме сирената, когато имахме свободен по география и за мое лично учудване всички си стояхме в стаята кротко и мирно и, като я чухме, станахме и мълчахме! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608

Какво правите? НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Години : 29
Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 15:35

Здравейте!
Васко НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 607543 , Ники НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 939362 , Тиа НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 939362 - браво!!! Дано и на преразказите изкарате високи резултати!
Еви НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 696782 , И аз се учудих! За пърив път ме черпят така хубаво НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 Ти колко си висок? Аз напоследък започнах да се комплексирам - всички са по-високи от мен НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 с моите метъри и седемдесет хД.. Ще ти стискам палци за класното!
Днес върнаха контролните по Аенглийски - така се притесянвах! Оказа се, че нямам грешка! Бях многощастлив! На втората част от класното по литература се изложих НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 56810 Нооо ще стискам палци да изкарам висока на първата част и да се компенсират двете...
Иии сега пак почвам да уча... Писна ми! Пак упражнения за външното оценяване и тн и тн... пфу - още един месец.. Ще трябва да стискам зъби! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 Днес си видях оценките по Английски - имам много 5 и 40 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_redface НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_redface Този месец ще има много контролни и ще гледам да дам всичко от себе си за тях! А и класното наближава!
Стига съм ви занимавал с моите проблеми.. До довечера!
tania
ТОП агент
tania

Години : 28
Агент : Black mamba

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 15:39

Здравейте!Поздравления за добрите резултати и дано на преразказа пак да са добри.Днес ни казаха колко точки имаме на външното оценяване по английски и имам 31 от 35.
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 15:41

tania, извинявай, ти кой клас си?

ЕДИТ: Имам 2 гршки на теста- от невнимание. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 369291

Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Чет 03 Юни 2010, 15:47; мнението е било променяно общо 1 път
tania
ТОП агент
tania

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 15:46

7-ми.
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 15:48

Аз си мислих, че си колкото нас(шестокласниците) Съжалявам!!! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 316329
tania
ТОП агент
tania

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 15:57

Няма проблем.Аз пък си помислих , че си седми клас.
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 16:01

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201
Дооообри сме!!
НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 736479
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Години : 30
Агент : SuperNova(7th)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 16:08

Аз така, като гледам на всички този месец ние натоварено, така че успех на всички! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608 Ами Ники, аз съм 182 по последни данни! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 Ама това беше преди половин година, би трябвало да съм дръпнал с няколко сантиметра. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 И защо трябва да се притесняваш от ръста си? Съвсем нормален си е! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608 Според мен никой човек не бива да се срамува от това! Надето също преди време ми беше казвала, че не може да си представи, ако се видим, да застане до мен, защото съм по-висок от нея! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 838201 Няма смисъл да се притесняваш от такова нещо! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608 Всеки е такъв, какъвто е, и другите го приемат! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 16:25

Хм, днеска си проверих пощата и по някаква случайност точно днеска са ми писали за проблема. Не се въодушевяйте излишно, няма дата за седмата книга. Изпратиха ми писмото по долу и обозначеното с червено не го схващам...или може би го схващам, ама се надявам да няма нищо общо с това, за което си мисля. А, и не, този път не се шегувам. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 680936

Response (Amy Hocter) 06/03/2010 06:08 AM
Thank you for your patience as we research your request about The 39 Clues Book 7: The Vipers Nest.

Here is the official response from Bulgaria: Upcoming publication of book 7 will be announced soon. The approximate Nordic release dates are: - Book 7: 5/28 - Book 8: 8/1 - Book 9: 10/15 - Book 10: 12/1/11 The Nordic and Bulgarian websites have been put on hold until further notice and moving forward, Egmont will consider the series “book only.”
Please contact us again if you need further assistance.

Thanks for playing,

The 39 Clues Help Team.

For more help and frequently asked questions, please visit http://www.the39clues.com/info/help .
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 16:58

Добра съм по АЕ, ама не толкова. Превод, моля НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 316329 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 316329
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper)
Агент : KING KOBRA AGENT (7)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 17:42

Half-Blood Prince написа:
Хм, днеска си проверих пощата и по някаква случайност точно днеска са ми писали за проблема. Не се въодушевяйте излишно, няма дата за седмата книга. Изпратиха ми писмото по долу и обозначеното с червено не го схващам...или може би го схващам, ама се надявам да няма нищо общо с това, за което си мисля. А, и не, този път не се шегувам. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 680936

Response (Amy Hocter) 06/03/2010 06:08 AM
Thank you for your patience as we research your request about The 39 Clues Book 7: The Vipers Nest.

Here is the official response from Bulgaria: Upcoming publication of book 7 will be announced soon. The approximate Nordic release dates are: - Book 7: 5/28 - Book 8: 8/1 - Book 9: 10/15 - Book 10: 12/1/11 The Nordic and Bulgarian websites have been put on hold until further notice and moving forward, Egmont will consider the series “book only.”
Please contact us again if you need further assistance.

Thanks for playing,

The 39 Clues Help Team.

For more help and frequently asked questions, please visit http://www.the39clues.com/info/help .
В червеното означава че Егмонт ще мислят само върху книгите. (поне аз така разбирам!)
Тоест няма да има карти и сайт!
Аз ще продавам карти от пакети 3 и 4 обаче вече за БГ сайт нз.
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 17:49

Малки, гадни, предатели!!! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_mad
tania
ТОП агент
tania

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 17:53

По-добре е от нищо. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 311608
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper)
Агент : KING KOBRA AGENT (7)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 17:55

дано обаче да не е така!
Да пуснат поредицата както нормално а всички след време ще се смеем за този проблем обаче ако не я пуснат си пригответе табелки за стачка да стоим пред офиса на егмонт!
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 18:02

Шерлок Холмс написа:
дано обаче да не е така!
Да пуснат поредицата както нормално а всички след време ще се смеем за този проблем обаче ако не я пуснат си пригответе табелки за стачка да стоим пред офиса на егмонт!

Ама след края на даскало, нали? За мен няма проблем. Имам кръстници в София. Така, че ще дойда.

Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Чет 03 Юни 2010, 18:14; мнението е било променяно общо 1 път
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Години : 29
Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitimeЧет 03 Юни 2010, 18:03

Да много е гадно както винаги ще сме последни

Аз доколкто разбрах от писмото книгите ще излизат на :

Книга 7 - 28 май ( според мен са имали предвид юни )

Книга 8 - 1 август

Книга 9 - 15 октомври

книга 10 - 12 януари 2011

Egmont will consider the series “book only.” - колкото до това и според мен няма да има карти и сайт а ще трябва да си набавяне от някъде или от Шерлок НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 84201
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 15 Icon_minitime

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)
Върнете се в началото 
Страница 15 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд 3
» Флууд 4
» Парти флууд

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: