| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
+13Lucifer's Fall™ TiaCahill97f wolf 351 Avery nikol4o dsims Arya Dröttningu tania Ton4o Martinch Evelincho Grizzly Salem Saberhagen 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 13:17 | |
| Здравейте. Връщам се от училище.На външното имахме за преразказ част от "Серафим".Направих го.Дано да имам максимален брой точки, а после теста беше лесен и имам 1 сигурна грешка.Тиа,Ники вие записахте ли си отговорите?Ако да ми ги напишете на ЛС да сферим. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 13:20 | |
| Браво, Васе ! На вас какво ви казаха - оценките от външното оценяване ще повлияят ли на годишните ви оценки? Трудно ли ти беше, Васе ? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 13:22 | |
| Сигурно скоро ще качат отговорите в сайта на МОН. Ще проверя, но не е зле да сверя и с Васко. Сверих със съученици. С някои нямаме разминаване, с други пък имаме по около 5 упражнения разлика. Наде, мерси за късмета. Нас трябва да ни оформят до осми, така че не влияят, но уж трябвало да се пишат като текущи оценки. Преразказът обаче си беше гаадничък. Аз по принцип съм добър в преразказите, но не знам на този как съм се справил. Ние в училище като че ли правим повече подробни, отколкото сбити и може би щях да бъда по-уверен, ако беше подробен, но и така е добре. Тестът си беше лесничък. Сигурно имам някаква грешка, знам ли, обаче не беше много труден. По-лесен беше от тези, дето ги решавах в Интернет. Васе, очаквай ЛС. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 13:24 | |
| Мен само преразказа ме затрудни, както и 1во упражнение. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 13:25 | |
| О, да, на първо бях отбелязъл г, ама после го смених на а... | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 14:24 | |
| Хей!!! Изпитът беше мн лесен. Само тоя "Серафим" ме измъчи. Мерси за всичкия късмет. Вие справихте ли се? Не си записах отговорите. ЕДИТ: На 1 въпрос е "а" | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 14:47 | |
| Излязаха резултатие аз имам 2 грешки. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 14:50 | |
| Йеа, без грешки! Сега остава и да се надявам на 25 с преразказа, амаа...не знам. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 15:17 | |
| Здравейтее! Ники, Васе, Тиа поздравления за матурите по български! Пожелавам ви успех и на останалите! Ники, направо ти завиждам за това, че са те черпили на 1 юни! Мен тате не ме и поздрави! Явно за него е определящ ръста! Ох, съжалявам, че не можах да пиша тези дни, но във вторник беше голямото учене по литература, а вчера тъкмо влязох и трябваше на мига да тръгвам за ендокринолог! В крайна сметка се радвам само от факта, че това класно мина! За 7 часа успях да прочета и да разбера горе-долу само за 2 от 5 произведения и на сутринта щях да се пръсна - първо това, а след това и часът за лекаря, когато най-сетне щях да разбера за изследванията! Поне имах късмет, че едната тема беше върху едно от двете произведения и писах по нея - каквото бях запомнил и разбрал го написах! Направих си 7 параграфа, текстът се получи горе-долу "като спирала", не знам дали съм писал достатъчно за самото произведение. За това от точкуването се надявам да измъкна точки от 2 и 3 критерий - за изграждане на текста и за нормите в българския език. Силно се надявам, макар и да не смятам, че ще успея, да имам повече от 23 точки, защото класната каза: Това е венецът на вашата работа през годината и тази оценка е определяща за годишната ви. (а ЛИС сме правили тази година на първото ни класно, и независимо от всичките ни оценки, класната ни прецаква с ЛИС върху старобългарска литература...) И като пояснение - който няма над 5.00 (23 точки) няма 6 за годината дори да имаш само 6ци... Аз първия срок пострадах от класната по този начин - имах 4.70 и ми остави петица, като ме оряза с 40 стотни - добре нищо не съм и казал, не бях за 6ца, ама сега, ако не изкарам над 5.00 аз тези 40 стотни си ги губя - няма да имам възможност изобщо да се боря за 6! Та в крайна сметка тази година ми се очртава първата петица за година, която имам откакто съм ученик! И имам чувството, че на класната матурата и е болна тема - нямам нищо против, още от осми клас ни оценява по критериите за матурата, ама чак да ни накара да си носим карирани листове и да ги прегъваме като за папка... Малко се притеснявам и за това, което показаха резултатите при лекаря, ама какво да се прави! Ние чухме сирената, когато имахме свободен по география и за мое лично учудване всички си стояхме в стаята кротко и мирно и, като я чухме, станахме и мълчахме! Какво правите? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 15:35 | |
| Здравейте! Васко , Ники , Тиа - браво!!! Дано и на преразказите изкарате високи резултати! Еви , И аз се учудих! За пърив път ме черпят така хубаво Ти колко си висок? Аз напоследък започнах да се комплексирам - всички са по-високи от мен с моите метъри и седемдесет хД.. Ще ти стискам палци за класното! Днес върнаха контролните по Аенглийски - така се притесянвах! Оказа се, че нямам грешка! Бях многощастлив! На втората част от класното по литература се изложих Нооо ще стискам палци да изкарам висока на първата част и да се компенсират двете... Иии сега пак почвам да уча... Писна ми! Пак упражнения за външното оценяване и тн и тн... пфу - още един месец.. Ще трябва да стискам зъби! Днес си видях оценките по Английски - имам много 5 и 40 Този месец ще има много контролни и ще гледам да дам всичко от себе си за тях! А и класното наближава! Стига съм ви занимавал с моите проблеми.. До довечера! | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 15:39 | |
| Здравейте!Поздравления за добрите резултати и дано на преразказа пак да са добри.Днес ни казаха колко точки имаме на външното оценяване по английски и имам 31 от 35. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 15:41 | |
| tania, извинявай, ти кой клас си? ЕДИТ: Имам 2 гршки на теста- от невнимание.
Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Чет 03 Юни 2010, 15:47; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 15:46 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 15:48 | |
| Аз си мислих, че си колкото нас(шестокласниците) Съжалявам!!! | |
|
| |
tania ТОП агент
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 15:57 | |
| Няма проблем.Аз пък си помислих , че си седми клас. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| |
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 16:08 | |
| Аз така, като гледам на всички този месец ние натоварено, така че успех на всички! Ами Ники, аз съм 182 по последни данни! Ама това беше преди половин година, би трябвало да съм дръпнал с няколко сантиметра. И защо трябва да се притесняваш от ръста си? Съвсем нормален си е! Според мен никой човек не бива да се срамува от това! Надето също преди време ми беше казвала, че не може да си представи, ако се видим, да застане до мен, защото съм по-висок от нея! Няма смисъл да се притесняваш от такова нещо! Всеки е такъв, какъвто е, и другите го приемат! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 16:25 | |
| Хм, днеска си проверих пощата и по някаква случайност точно днеска са ми писали за проблема. Не се въодушевяйте излишно, няма дата за седмата книга. Изпратиха ми писмото по долу и обозначеното с червено не го схващам...или може би го схващам, ама се надявам да няма нищо общо с това, за което си мисля. А, и не, този път не се шегувам. Response (Amy Hocter) 06/03/2010 06:08 AM Thank you for your patience as we research your request about The 39 Clues Book 7: The Vipers Nest. Here is the official response from Bulgaria: Upcoming publication of book 7 will be announced soon. The approximate Nordic release dates are: - Book 7: 5/28 - Book 8: 8/1 - Book 9: 10/15 - Book 10: 12/1/11 The Nordic and Bulgarian websites have been put on hold until further notice and moving forward, Egmont will consider the series book only. Please contact us again if you need further assistance. Thanks for playing, The 39 Clues Help Team. For more help and frequently asked questions, please visit http://www.the39clues.com/info/help . | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| |
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 17:42 | |
| - Half-Blood Prince написа:
- Хм, днеска си проверих пощата и по някаква случайност точно днеска са ми писали за проблема. Не се въодушевяйте излишно, няма дата за седмата книга. Изпратиха ми писмото по долу и обозначеното с червено не го схващам...или може би го схващам, ама се надявам да няма нищо общо с това, за което си мисля. А, и не, този път не се шегувам.
Response (Amy Hocter) 06/03/2010 06:08 AM Thank you for your patience as we research your request about The 39 Clues Book 7: The Vipers Nest.
Here is the official response from Bulgaria: Upcoming publication of book 7 will be announced soon. The approximate Nordic release dates are: - Book 7: 5/28 - Book 8: 8/1 - Book 9: 10/15 - Book 10: 12/1/11 The Nordic and Bulgarian websites have been put on hold until further notice and moving forward, Egmont will consider the series book only. Please contact us again if you need further assistance.
Thanks for playing,
The 39 Clues Help Team.
For more help and frequently asked questions, please visit http://www.the39clues.com/info/help . В червеното означава че Егмонт ще мислят само върху книгите. (поне аз така разбирам!) Тоест няма да има карти и сайт! Аз ще продавам карти от пакети 3 и 4 обаче вече за БГ сайт нз. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 17:49 | |
| Малки, гадни, предатели!!! | |
|
| |
tania ТОП агент
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 17:53 | |
| По-добре е от нищо. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 17:55 | |
| дано обаче да не е така! Да пуснат поредицата както нормално а всички след време ще се смеем за този проблем обаче ако не я пуснат си пригответе табелки за стачка да стоим пред офиса на егмонт! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 18:02 | |
| - Шерлок Холмс написа:
- дано обаче да не е така!
Да пуснат поредицата както нормално а всички след време ще се смеем за този проблем обаче ако не я пуснат си пригответе табелки за стачка да стоим пред офиса на егмонт! Ама след края на даскало, нали? За мен няма проблем. Имам кръстници в София. Така, че ще дойда.
Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Чет 03 Юни 2010, 18:14; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 03 Юни 2010, 18:03 | |
| Да много е гадно както винаги ще сме последни Аз доколкто разбрах от писмото книгите ще излизат на : Книга 7 - 28 май ( според мен са имали предвид юни ) Книга 8 - 1 август Книга 9 - 15 октомври книга 10 - 12 януари 2011 Egmont will consider the series book only. - колкото до това и според мен няма да има карти и сайт а ще трябва да си набавяне от някъде или от Шерлок | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
| |
|
| |
| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|