| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
+13Lucifer's Fall™ TiaCahill97f wolf 351 Avery nikol4o dsims Arya Dröttningu tania Ton4o Martinch Evelincho Grizzly Salem Saberhagen 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Нед 27 Юни 2010, 22:40 | |
| Лека,Ники! И аз много обичам "Шепота...",обаче не съм теглила скоро нови серии.
Аз ще си догледам "Пърси Джаксън" и ще лягам за това от сега пожелавам на всички приятни сънища и лека нощ! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Нед 27 Юни 2010, 23:06 | |
| Свилена, нали не говориш сериозно, че ще се отказваш от конкурса? Не го прави, в никакъв случай! Между другото, състезанието няма успех засега, както гледам, само около десетима души са пратили творбите си... Но сигурно тези, които са пуснали имейл, са мноото повече... Лека нощ на всички и приятен, хубав и щастлив утрешен ден! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Нед 27 Юни 2010, 23:40 | |
| Здравейтее. Надееее, разказвай. Свилена, не се отказвай.Имаш огромен шанс да спечелиш. Еви, честито за 6-та. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 11:05 | |
| Свилена , хорааа, Егмонт щял да издава книга по филма "Пясъците на времето"! Иначе никъде, ама никъде по сайтове и бюлетини не открих нещо да се споменава за "39 ключа". Явно ще чакаме 5-ти юли! Да е хубав денят ви! Много ми е студено в София! На морето беше 25 градуса, почти не валя в Созопол, а тук! Бррр! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 12:30 | |
| Студено в София Досега бях вън и щях да получа топлинен удар + това и в църквата нямаше вода, и едвам издържах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 16:03 | |
| Мда, в София е доста топло днес. Варненци, вие как сте? | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 16:59 | |
| Здравейте.В Пловдив времето е страхотно.Слънчево и топло.Честно казано ми е много скучно и по цял ден нищо не правя.Отвреме на време гледам телевизия, седя на компютъра или някой път рисувам и правя кули от карти.Как е при вас? | |
|
| |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 20:40 | |
| Хораа, пиште във форумните игри! Преди помня каква веселба ставаше, а сега разделът е напълно замрял... За което аз нося отговорност, опасявам се... Нали помните как го затворих за известно време, защото твърде много пишехме в него, но предпочитам онова време отколкото това. | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 21:04 | |
| Ами Тони, възроди играта примерно познаи следващия или там коя беше, вече ги забравих. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 21:06 | |
| Леле във Варна как валяяяя :Х Особено на центъра - такива реки бяха..... Добре че автобуса дойде бързо, иначе не знам какво щях да правя Въпреки че заваля към 16 и спря на бързо - пак си бяха големи реки Преди това пак валя, ама реките не бяха толкова големи Е, днес си дадох бележника за подпечатване иии чакам сряда, за да съм официално свободен До сега четох и въпреки че изобщо не искам да спирам, такъв екшън е тази книга простоооооо хD, ще трябва, защото ме заболяха леко очите.. Е сега продължавам с трети сезон на *Шепот от отвъдното* ии после лягам.. Лека и спокойна вечер : ) | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 21:06 | |
| Наде,аз знаех за "Принцът",но съм ти много благодарна,че си си направи труда да го споделиш.
Тони,Варна беше река допреди няколко часа.А аз и моите приятелки се превърнахме в мокри кокошки,които за малко не бяха изпържени от една мълния,която падна близо до нас.И това се случи,защото бяхме под дървета.И това се случи точно на градинката на Севастопол. Васе,ти намокри ли се много?
Тони,аз се колебаех дали да участвам,защото няма да е честно спрямо останалите участници.Или решението е да участвам и ако спечеля да откажа наградата.
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пон 28 Юни 2010, 21:23; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 21:08 | |
| Какво става тука бе, Свилена как направи двоен пост с еднасъв текст | |
|
| |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 21:27 | |
| Не разбирам,Любо. Къде е двойният ми пост за да изтрия поне едното от двете еднакви неща.
Днес докато прескачах една каменна дупка се подхлъзнах с единия крак и го ударих много гадно и сега ме боли доста.Дано не стане много синьо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 21:29 | |
| Ами просто така ми го искара по едно време. | |
|
| |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 21:35 | |
| Не ти се е сторило, наистина имаше двоен пост, затова го изтрих. Свилена, не се отказвай! И вторият вариант не е решение! Просто си си добра и другите ще трябва да се примирят с това! | |
|
| |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 28 Юни 2010, 21:39 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
| |
|
| |
| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|