39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)

Go down 
+13
Lucifer's Fall™
TiaCahill97f
wolf 351
Avery
nikol4o
dsims
Arya Dröttningu
tania
Ton4o
Martinch
Evelincho
Grizzly
Salem Saberhagen
17 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
АвторСъобщение
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 20:31

Потърсих в базата данни, където би трябвало да се съхраняват статиите, но там ги нямаше... Значи просто трябва да започна всичко отново... Поне това ме научи на едно нещо - винаги да си правиме бекъпи на базите данни. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 231185

Не знам колко време ще ми отнеме, но в момента нямам желание да започвам отново... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 56810
Върнете се в началото Go down
http://the39clues-bg.info/
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 20:34

Е, да, това е добра поука, Тони! Но все пак - много жалко!
На мен веднъж ми се случи да загубя телефон и ми пропаднаха толкова номера!!! Оттогава, което е в джи-ес-ема, е и в бележник вкъщи. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Години : 29
Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 21:09

Е, вече съм на равно с.. повечето НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 838201
Имам 26 ключа НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 938570 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 938570 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 938570 Ще ми се да имам картите на живо но....
Изчислих, че ще ми трябват поне още 9 репликатора, за да събера всички 39 ключа, без да купувам карти... Сигурно ще се наложи да си взема един последен - така ще мога да ги събера.. Само да ми дадат : )
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 22:55

Лека нощ на всички! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

Агент : MVP Agent

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 22:57

Лека и от мен. Приятни сънища.
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 23:05

Лека и от мен : ) НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Sleep НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Sleep
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

Години : 27

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 08:02

Добро утро на всички. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 09:12

Добро утро, на мен само инконките не ми се виждат на темите иначе всико друго си е добре НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 358796 .
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Агент : SuperNova(7th)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 10:24

Здравейте, хора! Съжалявам, че вчера не влизах, ама бях при дядо! А пък преди това бях и на разни иследвания, трябваше да ми взимат кръв и т.н. И не бях много добре, та да пускам компютъра! След малко ще пиша пак, за да коментирам нещата от флууда! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608 sunny
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 11:29

Ама той сайта се е развалил, аз мислех че форума понеже иконите ми бяха изчезнали НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 838201
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 11:53

Сега изчетох всичко! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608 Тони, много съжалявам за сайта! Гадно се е получило! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 56810 Може, ако искате, (но след средата на юни та да може всички изпити и класни да са минали) всички ние активните потребители да участваме във възстановяването на сайта! Всеки един ще има задачата да напише по нещо - резюме на някоя книга, автор или герой! Така ще стане много по-бързо! И Тони, Дани и Ники ще имат задачата да направят отново оформлението и новините около поредицата! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608

Наде, това с историята е отвратително! Как може такова безумие! След няколко години, сигурно на янкой голям умник, ще му дойде идеята да се присъединим към Македония и да се признаем за македонци, а? НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 748458 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 748458 Значи, чудят се как да ни вземат всичко историческо и да ни асимилират към някоя друга култура! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 748458 Mad

Хора, не се ядосвайте толкова за кориците! Да, съгласен съм, че в България книгата няма да е и една стотна като качество в сравнение с китайската, но има и по-лоши неща! Ами я вижте Скандинавия - от 4 страни само Финландия остана да издава поредицата! Дори Норвегия не е обявила още нищо, а тя първа пускаше книгите! (Дания и Швейцария отдавна не обновяват сайта си) Нека се радваме, че поне ще видим поредицата на "бял свят"! Представете си да се бяха отказали и те.... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 748458 Някой ще си купим книгите на английски, а тези, които не знаят?!

Хайде, сега ви оставям за малко да си дочета шеста книга! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 13:37

Докато разглежда корицата на книга 9 в amazon - http://www.amazon.com/reader/0545060494?_encoding=UTF8&ref_=sib_dp_ptu#reader-link - и забелязах че на корицата пише че е отпечатана в Китай тоест всичките книги май се печатът там
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 13:39

Dageron, кажи ми нeщо което да не се прави в Китай. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 851948
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 13:45

Здравейте!
Това за българската история и пренаписването и...
НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 748458
Само да кажа,че аз съм учила нещата по различно от вас.
Един път реших да разгледам учебнико по история на брат ми ии останах доста изненадана от написаното там и много се ядосах...

Тони,страшно много съжалявам за сайта.
НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 56810 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 748458 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 748458 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 231185
Много гадно се е получило...

Любо,относно Китай-аз направо се възмутих и изумих,като видях платна,рисувани с акрил-пейзажи,натюрморти и репродукции,направени като по шаблон и струваха супер малко и бяха на места грешно нарисувани.И всички тези картини бяха нарисувани и произведени от Китай... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 851948
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 13:49

Как така са я пренаписали, смисъл какво са писали ? НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 851948 Какво е поредното нещо което не съм прочел НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 838201
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 14:00

Ами, Любчо преди няколко страници Надето беше споменала нещо за промяна на историята! Искат да ни изкарат, че не сме били под Османско робство..... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 851948 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 748458 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 748458 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 748458

А за Китай - всичко е Made in China НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 358796 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 838201 Е, не можем да се оплачем книгите са прелестни! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 16:03

Здравейте.
Еви, аз съм съгласен.Само да не е резюме, че не съм много добър.
Свилена, брат ти колко е годишен?
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper)
Агент : KING KOBRA AGENT (7)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 16:32

Half-Blood Prince написа:
На някой друг да не му излиза Location-a на втория ключ?
На мен също!

Съжелявам че отсъствах от вчера до сега!
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 16:42

Ами, то явно на всички не ни изписва разположението на ключа! Ама нали, както Надето каза, на картата го има! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608
Martinch
Баща-основател
Martinch

Години : 25
Агент : Mad scientist

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 17:08

Здравейте!

Наде честит рожден ден!

Ох,да знаете може в следващите дни да не влизам често понеже имам проблем с очите.

Направо нямам търпение!11 дни!11 дни и ще ходя в Париж! cheers cheers НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 358796 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 358796 Смятам от там да си взема 7,8,9 книга 1 пакет за книги 7,8 и 2 или 3 за 9,10. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608

Опа май много се разприказвах.

Аз трябва да спирам вече така че може би до утре!
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 17:16

Марти, оправай се бързо.Недей седя много на компютъра и стой малко повече време навън. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 17:22

Марти, внимавай! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 138564 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608

Ау, Марти ти вече си ваканция! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608 Честито! Направо ти завиждам! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608 На някои от нас ни предстои тепърва още цял един месец! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608 Марти, като отидеш в Париж ми обещай, че ще ми направиш снимка при катакомбите или на някое от местата, където бяха Ейми и Дан - кв.Паси, кв.Монмартър и о-в Сен Луи! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 369291 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 17:32

Марти, надявам се да ти хареса в Париж. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 84201

Обаче не очаквай да намериш книгите и пакетите... Аз ги търсих, но ги нямаше. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 838201 А ако ги има, сигурно ще са във френско издание, но може и да успееш да намериш нещо в някоя американска книжарница. Но преди това, естествено, направи най-важното - разгледай всички забележителности на Париж и т.н. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 17:45

Хора, аз трябва да ставам! Дано по-късно довечера да вляза пак! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 311608
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper)
Агент : KING KOBRA AGENT (7)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitimeНед 30 Май 2010, 18:14

Искам да ви съобщя , че от скоро започнах да се занимавам с писането на една книга по компютърна игра!
Вече пиша глава 2.(почвам 3) но съм готов с форума.
Тази книга (поредица) ще е само в компютърен вид!
Книга 1 - Зума
Поредицата се казва "Зума" каквото е и заглавието на книга 1.
Зума (в играта) е една жаба която стреля топки по други и така се минавят нива.
Зума (в книгата) ще е много по-интересна!Тя дарява силите си на 4-ри деца за да се борят с злото. Силите Вода,Земя,Огън и Въздух са в децата на който сега Зума най-много вярва.

Може да видите форума (създаден от мен) където ще е тази поредица: http://zumabooks.forumsmotion.com/index.htm
Сега още се разработва но скоро ще е пусната и книгата!!!

Ако искате може да се регистрирате в форума (споменат горе!) и да задавате въпроси.(Също и тук може!)

Скоро в форума (споменат по-горе) ще е пуснато резюмето на книгата.!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 8 Icon_minitime

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)
Върнете се в началото 
Страница 8 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд 3
» Флууд 4
» Парти флууд

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: