39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)

Go down 
+13
Lucifer's Fall™
TiaCahill97f
wolf 351
Avery
nikol4o
dsims
Arya Dröttningu
tania
Ton4o
Martinch
Evelincho
Grizzly
Salem Saberhagen
17 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
АвторСъобщение
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

Агент : MVP Agent

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 17:17

С кое, какво да се прави, какво изпуснах ? НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 851948
Върнете се в началото Go down
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Години : 29
Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 17:51

Хубаво ще е че ще продължът поредицата, ама това че търсят в България да ги печатът и няма да са в този луксозен вид малко гадно ми стана НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 838201 .Имам предвид че ще ми липсват картинките на оригиналите.Според мен сигурно може би другата седмица ще ни дадът инфо за книга 7 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 84201

Badugly ето отговора - ALISTAIR WAS THERE THE NIGHT THEY DIED

Според мен ще е хубаво да обсъждаме новите карти, ключове, загадки

Последната промяна е направена от Dageron321 на Съб 29 Май 2010, 18:08; мнението е било променяно общо 1 път
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper)
Агент : KING KOBRA AGENT (7)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 17:52

На състезанието по танци днес , видях едно момче с гердан с герба на лусиян!!!
Формичката на герба , меч и две змий увити около него!
Събирах смелост да го питам от къде го е взел но той бе танцьор и само обикаляше насам-натам!
Сега се сетих как да получа такъв гердан на моя клан!
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 17:57

О, нееееееееееееееееее!
Искам си хубавите корициии НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 231185 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 231185
Няма пък! Ще си ги поръчам!
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Години : 27
Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 17:58

Хъм, като излезе последния пакет и последните две книги пак ще замрем тука, тъй като нещата вече ще сме ги обсъдили, така че е по-добре да не обсъждаме. Затова и съм леко против спойлерите, които се изнасят. Вече донякъде знам какво му е било на Тони. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 680936 Нека който иска да си репликира, но да не обсъждаме, за да ни остане за после. Така иначе ще се получи скучно натам...Както си решите, де.
Това за печатането в България ме "уби" тотално. Каква е тази простотия!? Предпочитам да чакам два месеца, както досега, отколкото да получа различен вариант от оригинала.
Любо, як аватар. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 680936
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 18:11

Някой може ли да ми каже кои се ключовете от 1ви и 2ри пакет? Че съм малко назад НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_redface
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 18:53

Здрасти! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 311608
Еви,Васе,аз постоянно следя списанията и знаех за тези плакати,но много ви благодаря за информацията! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 311608

Това за кориците е гадно... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 748458

Във Варна пак е много горещо.
При вас как е?
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 18:58

Неее, не искам да сменят кориците. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 56810
Ники, ключовете от пакет 1 са 2,14 и 23.
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 18:59

Аз доколкото разбрах кориците ще са си същите, само дето няма да "блестят". НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 680936
dsims
Баща-основател
dsims

Години : 30
Агент : Quantum

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:05

Здравейте, ще пиша малко по късно. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 838201

Наде, до нас имаме много люляци. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 838201 И са ми сред "топ цветята" НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 838201
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:10

На някой друг да не му излиза Location-a на втория ключ?
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:16

Half-Blood Prince написа:
Аз доколкото разбрах кориците ще са си същите, само дето няма да "блестят". НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 680936

Еее суперрр, аз мислех че тотално ще ги променят, тоест всичко е същото само дето няма да са блестящи така ли? Само да те питам ти откъде научи или е било близко до ума НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 838201

Само че в момента търсят,тоест все още не са намерили, аз съм съгласен да давам 18 лева, отколкото кориците да са някви други.Ако ги произвеждат в България може би ще са с тънки корици и няма да е толкова яко колкото досега, би трябва според мен тогава да са със същата картинка само че тънка корица и картите към книгата може да са в малко пакетче към нея тоест че може да са някакво найлонче - книга + карти НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 648295

Последната промяна е направена от Dageron321 на Съб 29 Май 2010, 19:23; мнението е било променяно общо 1 път
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

Агент : MVP Agent

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:16

На мен не излиза също.
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:23

Dageron321 написа:
Half-Blood Prince написа:

Еее суперрр, аз мислех че тотално ще ги променят, тоест всичко е същото само дето няма да са блестящи така ли? Само да те питам ти откъде научи или е било близко до ума НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 838201

Амии няма какво друго, освен това да е, тъй като не знам досега за издание на Егмонт с тяхна собствена корица...
Ама пак, като не са блестящи ефектът се разваля и... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 648295
Любо, мерси за инфото.
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:38

Васе НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 607543 , благодаря! Е, вече имом всички ключове от първи етп.. Някой знае ли ключовете от втори?
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:41

Ники НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 939362 на мен на "картата" на самото клипче не ми пише локацията на ключа. Иначе на картата на ключовете се изписва Швейцарско-Френската граница.
Наш ключ, на Екатерина! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 84201
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:42

Хора, сайтът буквално се скапа, след като се опитах да добавя нещото за виждане на последните мнения от форума... Тъй че май в близките... 2 месеца няма де отворен. Уф, звуча като ЕГМОНТ, но не знам как да се справя по друг начин. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 748458 Може да стане и по-скоро де, зависи дали там ще се получи едно нещо, нооо не знам...
http://the39clues-bg.info/
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:45

Оооо, Тони, много съжалявам! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 748458 Толкова труд и въодушевление вложи! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 56810

Ама как пък го изчисли на 2 месеца!!! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 369291

Между другото, на мен форумът непрекъснато ми губи иконките и се форматира по различен начин - на някакви нови колони! При вас как е?
А горе при бутоните "Форум" и пр. между "Профил" и "ЛС" имам квадратче с червено кръстче. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 369291 Shocked
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:49

Не знам дали ще е два месеца, но общо взето всичко е загубено. Поради някаква грешка, която не мога да оправя и в интернет не намерих информация за премахването ѝ, се наложи да изтрия всичко и да започна наново. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 56810 Запазил съм и старите файлове, но те са шифровани, тъй че не знам дали ще успея да открия статиите, които всъщност са най-важното. Останалото иначе ще се направи наново за ден-два...
http://the39clues-bg.info/
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:51

Гадна работа, Тони!!! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 56810 Наистина много съжалявам!!! Как не разбирам нищо, за да ти помогна!!! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 748458

Правя си сметка кои ключове да си "отворя" като си репликирам техните карти. Вече имам 206!

Последната промяна е направена от Badugly на Съб 29 Май 2010, 19:52; мнението е било променяно общо 1 път
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:51

Оуу, Тони това е ужасно. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 56810
От 2 пакет са 1,6,22,26,33,35 и 39.
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 19:59

Здрасти, Дани! Как си? НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 311608

Действително, Тони, като цъкна на адреса на сайта и ми се отваря заглавната страница на Джумла. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 748458
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 20:01

Наде, имах предвид при инфото под клипчето местонахождението...Че наскоро го забелязах и се чудех дали е в мен проблема.
Иначе, и при мен се получава така с иконките...
Тони, гадна работа със сайта. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 231185
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 20:08

wolf 351 написа:
Оуу, Тони това е ужасно. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 56810
От 2 пакет са 1,6,22,26,33,35 и 39.
Карта 141 не е ли от следващия пакет?
Наде НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 696782 , значи сте го обсъждали във форума, така ли?
Тони НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 696782 , съжалявам НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 231185 Дано да оправиш проблема по-бързо...
Ники НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 939362 , и при мен не се появява НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 84201
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 20:13

141 е от втори пакет, Ники НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 607543 ! А от трети пакет супер-рядката карта е 206.
Да, обсъждахме драконовия пръстен във форума, Ники НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 607543 . НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 311608
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 7 Icon_minitime

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)
Върнете се в началото 
Страница 7 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд 3
» Флууд 4
» Парти флууд

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: