39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
+13Lucifer's Fall™ TiaCahill97f wolf 351 Avery nikol4o dsims Arya Dröttningu tania Ton4o Martinch Evelincho Grizzly Salem Saberhagen 17 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 29 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 28 Май 2010, 21:36 | |
| Здравейте, хораа! Как сте днес? Ники, Васко поздравления за хубавите оценки днес!! Свилена, как мина контролното? Аз се справих успешно с класното по математика и съм доволен от себе си! Видяхте ли, че това във финладнския сайт е било важно! А никой не ми обърна внимание! Би трябвало скоро след като излезе там, и при нас да излезе книга 7! Свилена, днес видях Хай Клуб-а на едни мои съученички! В боря има мега плакат на Принцът! Вземи си го! Най-новия брой от четвъртък! Ох, днес направо капнах! Толкова се разхождахме след училище... Минали сме през 7-8 книжарници! И накрая отидохме на базара на книгата! След това погледахме представянето на Пърси Джаксън и се прибрахме! А вие какво правите? | |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 28 Май 2010, 21:43 | |
| | |
| | | Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 29 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 28 Май 2010, 21:57 | |
| Хора, съжалявам, но трябва спешно да ставам от компа, така че ви пожелавам хубава вечер и лека нощ! | |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 28 Май 2010, 22:16 | |
| | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 28 Май 2010, 22:18 | |
| Благодаря на всички. Ники, браво. Ники, късмет. Свилена и във Браво ще има плакат ама нормален. | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 28 Май 2010, 23:14 | |
| | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 28 Май 2010, 23:22 | |
| Наде, спокойно. Само се шегувах. Знаем, че на вас седмокласниците ви е натоварено сега. Аз ще си лягам, защото ми се спи. Лека нощ на всички и хубав ден утре! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 28 Май 2010, 23:39 | |
| Лека нощ и от мен.Успешен и прекрасен уикенд пълен с усмивки. | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 28 Май 2010, 23:46 | |
| Лека нощ, Тони! Най-сетне прочетох стария флууд! Поздравления за Ники , който има всички златни медали от Арена 39! Наистина Сейфът на Екатерина беше страшно труден! И доколкото съм разглеждала Агентските карти /имам 212/ много малко хора са го "преборили"! А всеки медал увеличава Престижа, така че - играйте! Много ми харесва обновения сайт! Инфото за книгите и картата с ключовете са направени превъзходно! И ми харесва идеята с репликаторите!!! Всъщност, ако не разменях карти с приятелите си , не знам дали бих могла да попълня колекцията си! Четох и за Маделайн! Браво, Ники ! Радвам се, че едно мое предположение се потвърди! Точно това си мислех, че Маделайн може и да е дете на Гидеон, но да се е родила след смъртта му! Но си мислех, че Маделайн мрази по-големите си братя и сестри заради алчността и амбициите им, а не че желае отново да сдобри и сплоти семейството. И остава въпросът - кои са фигурите в черно от Пъзела на Джеферсън, тези, които присъстват на пожара в къщата на семейство Кахил? Забелязахте ли, че остават само два неотключени ключа? Четох за ключовете от комботата и мисиите /поста на Еви - колега /, следователно тези два последни ключа ще ги получим от книга 10 ли? Отивам да чета новия флууд... Едит: Изчетох го! Явно повечето от нас нямат търпение за нови ключове! Нели не ми харесва като физиономия! И снимките от Мъгълнет не ми допадат! Страшно много разтягат във времето правенето на тези филми! Вече растат деца, на които Хари Потър не им говори нищо! Поздравления за всички, които са се справили на изпитите си, контролните, класните! Стискала съм палци на всички! Направи ми впечатление, че Митко, нашият Друид, тази седмица почти не е писал... Надявам се, че е добре и наваксва с оценките. Иначе другите, особено Еви, изглеждате добре! Слава богу! И Тони се е оправил! Тони, браво за смелостта да говориш лично с Веско и Надя! Наистина се радвам, че няма да спрат поредицата! /Ники едва не ми докара сърдечен удар! / Но .... развалиха ни удоволствието! Аз лично толкова исках да бъдем заедно с американците, наистина да бъдем част от света, от едно световно събитие!!! А все си четем какво другите са прочели, ще има да си репликираме карти, които кой знае кога ще държим в ръце.... Не знам! Тъжна работа! И определено смятам, че Егмонт не са на ниво!!! Въпреки всичките си затруднения можеха да поддържат интереса на феновете по различни начини - например да обявят пакет 2 на разпродажба на отделни карти, да направят викторина по поредицата, въобще нещо да се случва!!! А то "не знаем, още време, подробности..." Несериозна работа!!! Мама пък писа на Редакция Книги в сайта на Егмонт. Отговорил и пак Веско - "съжаляваме, че подлагаме на изпитание търпението на почитателите... още време ..."! Аз лично съм разочарована! А, Ники , не оставяй Схоластик на спокойствие! Втори Едит: май изчетох всичко, което съм пропуснала. Лека нощ от мен! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 08:02 | |
| Добро Утро!
От сега да кажа че през периода от 10ч. до 11ч. или 12ч. няма да ме има. Една съо/ученичка ме е поканила да я гледам на еднос ъстезание! | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 08:28 | |
| Добро на утро на всички, днес след 10 няма да ме има понеже ще си ходя на село, иначе приятен ден на всички | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 09:15 | |
| Здравейте всички! Какво правите? Хмм, Наде, тоав за османското администриране не го разбрах... Как така е нямало турско робство? | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 10:04 | |
| Добро утро, приятели! Тони, с оглед на променената политическа обстановка и възможността Турция да стане част от Европейския съюз някои политици предлагат "друг поглед" върху историята ни!!! Според тях е нямало турско робство, а естествено преселение на османско население, което естествено наложило и османска администрация. Леле, мале! Само си помислете!!! Ако официално България направи тази промяна в историята си, аз се отказвам от българско гражданство!!! Хей, прави сте за репликаторите - аз имам 26 ключа и са ми дали 26 репликатора!!! А снощи започнах да си попълвам и загадките от книгите! Умно са измислили да включат всеки елемент, на който се натъкваме, в сайта! Искрено се надявам обаче Егмонт да продължи поредицата! Защото колкото и репликатори да ни дават, ако нямаме пакети с карти, няма да имаме колекция! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 11:11 | |
| Ужас, не ги е срам да променят историята така! Нали помните, че някои от възрожденските песни (май даже "Къде си вярна ти любов народна?") са вече с променени текстове в учебниците. Наде, благодаря ти, че ме подсети за функциите на портала. Ще видя дали мога по някакъв начин да пъхна статисктиката на потребителите по брой мнения във форума, а последните мнения ще се опитам да ги сложа в the39clues-bg.info. НЕщо друго като функция да ви липсва? | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 11:47 | |
| Здравейте.Преди малко писах писмо на Веско чрез фейс.Да се надяваме да не получа същия отговор. Как може така да променят историята.После се чудят защо българи се отказват от държавата ни. Тони, също на мен ми липсва това да видя кой кога за последно е активен. | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 11:48 | |
| Ама това, кой е на линия го има! Погледнете отдолу на началната страница. Просто ще трябва да скролвате. | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 11:55 | |
| Тони, аз говоря за онова със картата.Нали отдолу имаше един списък кой е онлайин и къде гледа в колко часа. | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 15:30 | |
| Сори за 2-ия пост. Получих отговор от Веско.Той ми каза че му е забранено да изкарва информация от "кухнята".Значи всички се изясни.Шефът на Егмонт е забранил на всички да изнасят информация. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 15:38 | |
| Здравейте, връщам се от Панаира на книгата! Имаше много малко хора за мое учудване! И прилични отстъпки за книгите! Ето резултатите от моя разговор на щанда на Егмонт: - българският сайт на любимата ни поредица трябва да бъде хостван някъде самостоятелно, защото някои от скандинавците са се отказали от проекта - Егмонт не спира поредицата в България- в момента се търси вариант за печат на книгите в България, защото Егмонт се стремят към по-ниска цена и следователно книгите няма да са в този луксозен вид - до 20 дена /както каза и Тони/ ще имаме инфо за книга 7 Така, надявам се да поуспокоим духовете! Аз директно казах на една много мила дама /около 40 год./, че истинските фенове вече усилено четат сайтовете на САЩ, гледат в ЮТуб и всяко забявяне на поредицата ще е в ущърб на Егмонт! В крайна сметка цяла година "горим" с тези книги и карти, и цялата история, но не може на "час по лъжичка"! В случая определящото е, че светът вече ще знае историята!!! Заклевам се, това лято ще науча достатъчно английски, за да мога да чета оригинала! Поне ниво А2 ще го взема!!! Едит: Васе , на Веско просто му е писнало от нас! И си е измил ръцете с шефа!!! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 15:44 | |
| Мерси за информацията, Наде.Сега да се надяваме че ще пуснат и Дарън. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 15:49 | |
| О, Васе, съжалявам!!! Честно, мислех си за хората от форума и си бях наумила да питам и за "Дарън Шан", но се получи много приятен разговор и аз забравих...Иначе така бих искала да те зарадвам! Искам да питам - сега като толкова се бавят нещата, да си репликираме ли карти и да ги обсъждаме? При толкова репликатори да си "намерим" ли още ключове, за да размишляваме за крайния резултат? Тони, какво ще кажеш? Ще разрешиш ли обсъждане? Ами вие, приятели? Какво да правим? | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 15:57 | |
| Защо не.Аз вече си репликирах няколко ключа. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 16:03 | |
| Васе , а ключовете, които репликира, с обикновени карти ли са? Тоест - всяка карта за един репликатор? Простете, но не съм разглеждала Уикито.
Последната промяна е направена от Badugly на Съб 29 Май 2010, 16:05; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 16:05 | |
| Репликирах 2 ултра-редки и около 5 редки.Останалите нормални. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 29 Май 2010, 16:14 | |
| Моля, помогнете ми с английското изречение - загадката на книга 4! Само от там не можах да си взема репликатор! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
| |
| | | | НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|