39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)

Go down 
+13
Lucifer's Fall™
TiaCahill97f
wolf 351
Avery
nikol4o
dsims
Arya Dröttningu
tania
Ton4o
Martinch
Evelincho
Grizzly
Salem Saberhagen
17 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
АвторСъобщение
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Години : 29
Агент : SuperNova(7th)

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeПет 28 Май 2010, 21:36

Здравейте, хораа! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 sunny Как сте днес? Ники, Васко поздравления за хубавите оценки днес!! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Свилена, как мина контролното? НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Аз се справих успешно с класното по математика и съм доволен от себе си! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Видяхте ли, че това във финладнския сайт е било важно! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 138564 А никой не ми обърна внимание! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 138564 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201 Би трябвало скоро след като излезе там, и при нас да излезе книга 7! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Свилена, днес видях Хай Клуб-а на едни мои съученички! В боря има мега плакат на Принцът! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Вземи си го! Най-новия брой от четвъртък! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Ох, днес направо капнах! Толкова се разхождахме след училище... Минали сме през 7-8 книжарници! И накрая отидохме на базара на книгата! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 След това погледахме представянето на Пърси Джаксън и се прибрахме! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

А вие какво правите?
Върнете се в началото Go down
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper)
Агент : KING KOBRA AGENT (7)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeПет 28 Май 2010, 21:43

Mr. Freebird написа:
Здравейте, хораа! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 sunny Как сте днес? Ники, Васко поздравления за хубавите оценки днес!! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Свилена, как мина контролното? НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Аз се справих успешно с класното по математика и съм доволен от себе си! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Видяхте ли, че това във финладнския сайт е било важно! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 138564 А никой не ми обърна внимание! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 138564 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201 Би трябвало скоро след като излезе там, и при нас да излезе книга 7! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Свилена, днес видях Хай Клуб-а на едни мои съученички! В боря има мега плакат на Принцът! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Вземи си го! Най-новия брой от четвъртък! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Ох, днес направо капнах! Толкова се разхождахме след училище... Минали сме през 7-8 книжарници! И накрая отидохме на базара на книгата! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 След това погледахме представянето на Пърси Джаксън и се прибрахме! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

А вие какво правите?

И аз капнах от умора! Ходих на екскурзия!До Панагюрище и Оборище!
Скоро снимките ми ще са качени в ФБ!!!!
Екскурзията беше страхотна!
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Агент : SuperNova(7th)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeПет 28 Май 2010, 21:57

Хора, съжалявам, но трябва спешно да ставам от компа, така че ви пожелавам хубава вечер и лека нощ! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeПет 28 Май 2010, 22:16

Лека нощ
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

Години : 27

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeПет 28 Май 2010, 22:18

Благодаря на всички.
Ники, браво. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 939362
Ники, късмет. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 607543
Свилена и във Браво ще има плакат ама нормален. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeПет 28 Май 2010, 23:14

Ton4o написа:
Badugly написа:
Извинете за флууда, но понеже малко не съм в час - как така имате по толкова ключове????!!!! Shocked

С обновяването на официалния сайт въведоха нова функция - всяка изиграна мисия и направено комбо носи репликатор. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 84201 При въвеждане на загадките от книгите също се получава такъв.

Я кой не е чел във фен сайта! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 851948 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201

Тони, няколко дена въобще не съм пускала компютъра! Embarassed НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201 И сега все още не съм в час! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201 Ще чета, ще разглеждам! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Хора, привет! Съжалявам, че отсъствах, но за мен беше много бурно и успешно това време! Ще ви разкажа, сега да попрочета, за да наваксвам... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeПет 28 Май 2010, 23:22

Наде, спокойно. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 84201 Само се шегувах. Знаем, че на вас седмокласниците ви е натоварено сега. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Аз ще си лягам, защото ми се спи. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201 Лека нощ на всички и хубав ден утре! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 805287
http://the39clues-bg.info/
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeПет 28 Май 2010, 23:39

Лека нощ и от мен.Успешен и прекрасен уикенд пълен с усмивки. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeПет 28 Май 2010, 23:46

Лека нощ, Тони! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Най-сетне прочетох стария флууд!
Поздравления за Ники НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 607543 , който има всички златни медали от Арена 39! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 138349 Наистина Сейфът на Екатерина беше страшно труден! И доколкото съм разглеждала Агентските карти /имам 212/ много малко хора са го "преборили"! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 А всеки медал увеличава Престижа, така че - играйте! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 805287

Много ми харесва обновения сайт! Инфото за книгите и картата с ключовете са направени превъзходно! И ми харесва идеята с репликаторите!!! Всъщност, ако не разменях карти с приятелите си НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 391219 , не знам дали бих могла да попълня колекцията си!

Четох и за Маделайн! Браво, Ники НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 939362 ! Радвам се, че едно мое предположение се потвърди! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Точно това си мислех, че Маделайн може и да е дете на Гидеон, но да се е родила след смъртта му! Но си мислех, че Маделайн мрази по-големите си братя и сестри заради алчността и амбициите им, а не че желае отново да сдобри и сплоти семейството.
И остава въпросът - кои са фигурите в черно от Пъзела на Джеферсън, тези, които присъстват на пожара в къщата на семейство Кахил?

Забелязахте ли, че остават само два неотключени ключа? Четох за ключовете от комботата и мисиите /поста на Еви - колега НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 138349 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 696782 /, следователно тези два последни ключа ще ги получим от книга 10 ли? Question

Отивам да чета новия флууд... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201

Едит: Изчетох го! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201 Явно повечето от нас нямат търпение за нови ключове! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201
Нели не ми харесва като физиономия!
И снимките от Мъгълнет не ми допадат! Страшно много разтягат във времето правенето на тези филми! Вече растат деца, на които Хари Потър не им говори нищо! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 748458

Поздравления за всички, които са се справили на изпитите си, контролните, класните! Стискала съм палци на всички! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Направи ми впечатление, че Митко, нашият Друид, тази седмица почти не е писал... Надявам се, че е добре и наваксва с оценките. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Иначе другите, особено Еви, изглеждате добре! Слава богу! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 И Тони се е оправил!

Тони, браво за смелостта да говориш лично с Веско и Надя! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 138349 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Наистина се радвам, че няма да спрат поредицата! /Ники НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 939362 едва не ми докара сърдечен удар! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201/ Но .... развалиха ни удоволствието! Аз лично толкова исках да бъдем заедно с американците, наистина да бъдем част от света, от едно световно събитие!!! А все си четем какво другите са прочели, ще има да си репликираме карти, които кой знае кога ще държим в ръце.... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 748458 Не знам! Тъжна работа!
И определено смятам, че Егмонт не са на ниво!!! Въпреки всичките си затруднения можеха да поддържат интереса на феновете по различни начини - например да обявят пакет 2 на разпродажба на отделни карти, да направят викторина по поредицата, въобще нещо да се случва!!! А то "не знаем, още време, подробности..."
Несериозна работа!!!
Мама пък писа на Редакция Книги в сайта на Егмонт. Отговорил и пак Веско - "съжаляваме, че подлагаме на изпитание търпението на почитателите... още време ..."! Аз лично съм разочарована!

А, Ники НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 939362 , не оставяй Схоластик на спокойствие! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 84201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Втори Едит: май изчетох всичко, което съм пропуснала. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201
Лека нощ от мен! Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 08:02

Добро Утро!

От сега да кажа че през периода от 10ч. до 11ч. или 12ч. няма да ме има. Една съо/ученичка ме е поканила да я гледам на еднос ъстезание!
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 08:28

Добро на утро на всички, днес след 10 няма да ме има понеже ще си ходя на село, иначе приятен ден на всички НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 736479
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 09:15

Здравейте всички! Какво правите? НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Хмм, Наде, тоав за османското администриране не го разбрах... Как така е нямало турско робство? НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 851948
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 10:04

Добро утро, приятели! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

Тони, с оглед на променената политическа обстановка и възможността Турция да стане част от Европейския съюз някои политици предлагат "друг поглед" върху историята ни!!! Според тях е нямало турско робство, а естествено преселение на османско население, което естествено наложило и османска администрация.
Леле, мале! Само си помислете!!! Ако официално България направи тази промяна в историята си, аз се отказвам от българско гражданство!!!

Хей, прави сте за репликаторите - аз имам 26 ключа и са ми дали 26 репликатора!!! А снощи започнах да си попълвам и загадките от книгите! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Умно са измислили да включат всеки елемент, на който се натъкваме, в сайта! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608
Искрено се надявам обаче Егмонт да продължи поредицата! Защото колкото и репликатори да ни дават, ако нямаме пакети с карти, няма да имаме колекция!
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 11:11

Ужас, не ги е срам да променят историята така! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 56810 Нали помните, че някои от възрожденските песни (май даже "Къде си вярна ти любов народна?") са вече с променени текстове в учебниците. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 748458

Наде, благодаря ти, че ме подсети за функциите на портала. Ще видя дали мога по някакъв начин да пъхна статисктиката на потребителите по брой мнения във форума, а последните мнения ще се опитам да ги сложа в the39clues-bg.info. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608

НЕщо друго като функция да ви липсва?
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 11:47

Здравейте.Преди малко писах писмо на Веско чрез фейс.Да се надяваме да не получа същия отговор. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 748458
Как може така да променят историята.После се чудят защо българи се отказват от държавата ни. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 748458
Тони, също на мен ми липсва това да видя кой кога за последно е активен.
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 11:48

Ама това, кой е на линия го има! Погледнете отдолу на началната страница. Просто ще трябва да скролвате. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 84201
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 11:55

Тони, аз говоря за онова със картата.Нали отдолу имаше един списък кой е онлайин и къде гледа в колко часа.
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 15:30

Сори за 2-ия пост.
Получих отговор от Веско.Той ми каза че му е забранено да изкарва информация от "кухнята".Значи всички се изясни.Шефът на Егмонт е забранил на всички да изнасят информация. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 748458
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 15:38

Здравейте, връщам се от Панаира на книгата! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608
Имаше много малко хора за мое учудване!
И прилични отстъпки за книгите! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 138349

Ето резултатите от моя разговор на щанда на Егмонт:
- българският сайт на любимата ни поредица трябва да бъде хостван някъде самостоятелно, защото някои от скандинавците са се отказали от проекта
- Егмонт не спира поредицата в България
- в момента се търси вариант за печат на книгите в България, защото Егмонт се стремят към по-ниска цена и следователно книгите няма да са в този луксозен вид
- до 20 дена /както каза и Тони/ ще имаме инфо за книга 7

Така, надявам се да поуспокоим духовете! Аз директно казах на една много мила дама /около 40 год./, че истинските фенове вече усилено четат сайтовете на САЩ, гледат в ЮТуб и всяко забявяне на поредицата ще е в ущърб на Егмонт! В крайна сметка цяла година "горим" с тези книги и карти, и цялата история, но не може на "час по лъжичка"! В случая определящото е, че светът вече ще знае историята!!!

Заклевам се, това лято ще науча достатъчно английски, за да мога да чета оригинала! Поне ниво А2 ще го взема!!!

Едит: Васе НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 607543 , на Веско просто му е писнало от нас! И си е измил ръцете с шефа!!! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 838201
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 15:44

Мерси за информацията, Наде.Сега да се надяваме че ще пуснат и Дарън.
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 15:49

О, Васе, съжалявам!!! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 748458 Честно, мислех си за хората от форума и си бях наумила да питам и за "Дарън Шан", но се получи много приятен разговор и аз забравих...Иначе така бих искала да те зарадвам!

Искам да питам - сега като толкова се бавят нещата, да си репликираме ли карти и да ги обсъждаме? При толкова репликатори да си "намерим" ли още ключове, за да размишляваме за крайния резултат?
Тони, какво ще кажеш? Ще разрешиш ли обсъждане?
Ами вие, приятели? Какво да правим?
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 15:57

Защо не.Аз вече си репликирах няколко ключа.
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 16:03

Васе НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 607543 , а ключовете, които репликира, с обикновени карти ли са? Тоест - всяка карта за един репликатор?
Простете, но не съм разглеждала Уикито.

Последната промяна е направена от Badugly на Съб 29 Май 2010, 16:05; мнението е било променяно общо 1 път
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 16:05

Репликирах 2 ултра-редки и около 5 редки.Останалите нормални.
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitimeСъб 29 Май 2010, 16:14

Моля, помогнете ми с английското изречение - загадката на книга 4! Embarassed НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 311608 Само от там не можах да си взема репликатор!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 6 Icon_minitime

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)
Върнете се в началото 
Страница 6 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд 3
» Флууд 4
» Парти флууд

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: