39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)

Go down 
+13
Lucifer's Fall™
TiaCahill97f
wolf 351
Avery
nikol4o
dsims
Arya Dröttningu
tania
Ton4o
Martinch
Evelincho
Grizzly
Salem Saberhagen
17 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
АвторСъобщение
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

Години : 27

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 22:59

Здравейте.
Еви, ти май преди 1 година не си гледал новините. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 838201 Ее, все пак нашият форум трябва да има нещо уникално, освен приятелите. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 311608
Върнете се в началото Go down
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper)
Агент : KING KOBRA AGENT (7)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 10:02

Ton4o написа:
Здравейте всичкии!) НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 358796

Както гледам отново сме на тема училище. Не мога да кажа, че ми е любима, но сега е актуална, какво да се прави...

Мармадюк хубав филм ли? Четох, че бил много зле, но кой знае...

Здравейте!

Тони, Мармадюк ми хареса. Имаше тъжни моменти но е хубав.

Послепис:
ФОРУМА ЗА ПОРЪЧКИ НА КАРТИ ОТВОРИ ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ПОРЪЧВАТЕ!!!!!!

http://buy39cluescards.forummotion.com/index.htm

Няма специална оферта защото няма много карти.
Разходите по транспорта ще се покриват от клиента, но все още търсим най-ефтиният начин.
За да поръчвате карти трябва да сте регистрирани тук---->http://buy39cluescards.forummotion.com/index.htm
Може да поръчвате най-много две-три карти докъто не се разрастнем!
Когато поръчвате по ЛС там--->http://buy39cluescards.forummotion.com/index.htm
Трябва да запишете:
Име:
Град:

Вече може да поръчвате картата за намаления заедно с вашета първа поръчка!
При следващите поръчки трябва да съобщите номера на картата ви!!!
Ако имате повече въпроси пишете ЛС там----->http://buy39cluescards.forummotion.com/index.htm
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

Агент : MVP Agent

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 11:26

Hallo, какво правите ?
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 11:43

Има нови карти който се репликират 440 и 441!!!
Когато се репликират или въведът се получава медал в секция книги който може да се поставя на гърбът на картата "Летен Четец"

за тези който не искат да си ги репликират аз знам кода и ще ви го дам:
BN9428313E
BN43225953
аз съм ги репликирал
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Години : 29
Агент : SuperNova(7th)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 12:56

Здравейте, хора! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 311608 Вчера ми светна лампичката за учебниците! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 369291 Имам толкова познати, които са п новата програма и много добре знам, че са безплатни, ама кой да се сети, че после се връщат! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 838201
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 14:08

Здравейте.
Стефи, мерси за кодовете.Първият дава медал.А вторият не работи.
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 14:20

wolf 351 написа:
Здравейте.
Стефи, мерси за кодовете.Първият дава медал.А вторият не работи.
ами нз.?

Вижте:
НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 32275_1362535177525_1055950338_30893216_5581507_n
Това естествено е нереално!
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 14:58

Привет! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 311608
Адски горещо!

Във Фейса някъде бях чела, че книгите от поредицата ще бъдат 10 + 2, Стефи! Но така и не разбрах коя ще е втората, ако първата е "Погребаните тайни", представена от Рик.
А тази корица, което ти показваш, малко ми прилича на монтаж. Откъде си я взел?
Ииии, Стефи, нищо, ама нищо не разбрах от поста ти за продажба на карти! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 680936

Благодарности за кодовете, Стефи НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 417447 !
Вярно е, първата карта дава медал "Летен четец". Сложих си го на гърба на Агентската карта. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 311608
Тъй като не намерих кодовете на новите карти в Уикито и в Уикипедия, поразсъждавах малко.
Вижте - първият код окончава на 313 и буква Е, вторият окончава на 595 и цифра, а не буква. Предположих, че Стефи може да е сбъркал в изписването /или съзнателно да ни заблуждава като Луциански агент НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 680936 / и смених последната цифра 3 с Е. Така получих код, който работи! Картата отваря нов образ в секцията "tools" за украса на гърба на Агентската карта.

Нарочно не ви изписвам кода, прочетете и предходните постове! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 84201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 680936 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 838201
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 15:24

Badugly написа:
Привет! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 311608
Адски горещо!

Във Фейса някъде бях чела, че книгите от поредицата ще бъдат 10 + 2, Стефи! Но така и не разбрах коя ще е втората, ако първата е "Погребаните тайни", представена от Рик.
А това, което ти показваш, малко ми прилича на монтаж. Откъде си го взел?
Ииии, Стефи, нищо, ама нищо не разбрах от поста ти за продажба на карти! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 680936
корицата от книга 11 е от Фейс Бук!
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Агент : SuperNova(7th)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 16:06

Ама на тази корица ясно се вижда сивата лента в заглавието, както и фона на горния десен ъгъл, където пише 6 нови карти - щом са сиви значи е преработка от девета книга! Няма такава книга! Много ми е интересно как на някой ще му се занимава да прави такива глупости - все едно някой ще му повярва! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 838201

Егмонт пак нищо не казаха по въпроса! Вече толкова ми е скучно! Направо съм отегчен! Убиха всякакво желание и нетърпение за книгата и пакета у мен! Вече дори не я очаквам! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 748458 Дано другата седмица се настроят да ни кажат най-сетне информацията, която чакаме от 30 март... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 748458
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 16:55

Хей. Пригответе се за един дълъг пост, дано не излезе все пак чак толкова дълъг. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 680936
Корицата на единадесетата книга, която, разбира се, е фейк, ми харесва. Може би е трябвало да се изпипа още малко. Смятам, че не ги правят тези работи за заблуждаване на врага, ами ей така - за кеф. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 512973 Мен лично ми допадат.
Наде, значи книжките ще са 10+2, така ли? Ако това е истина, страхотно...Ще има да си чета. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 512973
Еви, при мен положението е същото. И аз вече не очаквам книгата и пакета. Вече почти ми стана все тая и от всичките сайтове, които преди посещавах за поредицата, сега посещавам само официалния Фейсбук и нашия форум...Абе като излезе, пак ще ми запали интереса, ясно, ама сега, както нищо не се случва...
Днес в училище беше същински АД. Първият час го нямахме и си стояхме в класната стая. И така - ту ходихме до лавката, ту излизахме, ту горе стояхме и се чудехме какво да правим. После чак към края на втория час събрахме вече всички учебници, за да ги връщаме. Вчера ги събрахме, но някои бяха върнати, за да си оправят учебниците, както трябва и днес вече си ги връщахме "официално" долу. Та, събрахме ги, госпожата ни раздаде едни листчета, на които да попълним, че сме върнали учебниците иии после беше адски тъпо, понеже щяхме да ги връщаме чак в 11:00, а до края на деня имахме само да върнем учебниците и да изкараме един час по Литература, за да ни каже госпожата книгите за четене през лятната ваканция. (Ужас, сякаш не ми беше достатъчно "Под игото", та сега иска да ни накаже и с "Немили-недраги" xD ). Минахме часа по литература, помогнахме на госпожата да върне учебниците и после ги подлепихме допълнително, ако не ги харесат и си тръгнахме. Слава Богу, спасиха ни от последните два часа. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 938570

ПП. Е, не излезе дълго! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 576245
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 17:19

Да ви кажа честно по отношение на поредицата аз съм в състояние на тиха тъга... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 748458 Чувствам се малко като болна.
Чудя се защо Егмонт не правят нищо!!! Могат да направят едно абониране за книга 7 - така ще видят какви са им сигурните продажби!!! И за пакетите с карти могат да постъпят по същия начин! Да не говорим, че запалени фенове като нас биха платили и по 20 лева за книга, за да си довършим поредицата!

А вижте сега какво стана с многото репликатори в сайта! Ако човек има книгите, може направо да не си купува 3-ти пакет! 4-5 пакета от пак.4 ще му дадат нужните репликатори, за да има картите от пак.3! Много ме притеснява това! Така изостанахме и това определено не е в полза на комерсиалната политика на Егмонт! Ще ни врътнат някой номер! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 748458

-----------

Много искам да видите това:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3048551

Какъв дух има това момиче! Пък и родителите му са ми чудни! Във всеки случай аз нямам нито познания, нито смелост, а честно казано - и желание за такъв подвиг!!! Обичам да се справям сама с предизвикателствата, но имам нужда около мен да са близките ми хора!
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 18:15

Здравейте.Ники, драсни едно ЛС с книгите.На нас още не са ни ги казали.
Охх, и аз съм като вас.Не се вълнувам вече много.Но щом излезе книгата, както каза Ники ще ми се върне интереса.
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Агент : Celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 18:31

На мен ми писна. Толкова се ядосах, че на страницата на 39 ключа на ЕГМОНТ има написах това:
" Вие забравихте ли ни?!
Чакаме от колко време!? Разбираме , че имате проблеми, но поне малко информация не може ли да ви се откъсне от сърцето?
Имате толкова много почитетели, а ги разочаровате! Вече не съм сигурна дали искам книгата, но ще си я купя, защото я чакам от толкова много време. Но не съм сигурна дали ще продължа с 8, 9 и 10 книга.
Надявам се да не спрете поредицата, защото вече се е случвало с други книги.
Моля Ви, кажете поне дата в която ще съобщите информация за книгата!"

Mad Mad Mad Mad
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 18:39

Най-добре е да се занимавате с нещо друго. Като че ли времето ще мине по-бързо и няма постоянно да мислите за това. Аз вече от време на време само влизам във официалния Фейсбук и през другото време си се занимавам с останалите си работи. Като не казват нищо и нищо не можем да направим...
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 18:48

Ники е напълно прав. Аз например спрях толкова да се ядосвам за поредицата някъде още преди два месеца.

Хора, я сегае честно си признайте кой влиза в сайта и кой не. Иии моля, ако някой случайно е обзет от някакви предразсъдъци, да не си мисли за сайта като за някакъв провален и наново конструиран.

И наистина ще ви помоля по-често да пишете коментари, дори негативни ако трябва! Не знам дали сте се сблъсквали с такова нещо преди, но всеки, абсолютно всеки, иска да види дали постижението му, каквото и да е то, се разглежда от някого. И в случая единственият начин да разбера дали изобщо следите сайта, е да пишете коментари. Помня, че преди известно вереме Еви беше казал нещо от рода на "За писане на коментари и дума да не става". НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 851948 Защо?
http://the39clues-bg.info/
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 19:13

Здравейте НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 736479 , ей най - после дойде петък вечер любимото ми време НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 938570 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 938570 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 938570

Тони, аз всяка вечер влизам след училище, колкото до коментарите нямам време, но щом за теб са важни обещавам всеки път когато влизам да пускам по нялко коментарчета НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 311608

Няма вече защо да се ядосвате толкова много на егнот, защото другата седмица излиза книга седем във Финландия май беше ако не се бъркам , и в понеделник сигурно ще ни дадът и информация

Ей а видяхте ли сайта на Стефи ( за картите )
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 19:26

Тони, аз влизам, но забравям да пиша коменатари. Embarassed
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 19:36

Аз даже не знам, дали съм се ригистрирал.
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 21:40

Здравейте, както виждате отгоре се появи една много досадна и не особено красива иконка, нооо това е положението - тя ви подсеща всеки ден да кликате на нея, защото е доста очебийна. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 84201
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 22:00

Еее, чак пък всеки ден, айде сега.
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 22:14

Еее, Любо, никой не ви кара! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 838201 Съжалявам, ако съм създал такова впечатление, но не виждате ли иконката? Не ви ли казва "Кликнете ме или няма да ви оставя намира!" НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 84201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 838201
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 22:20

Когато тръгна да пиша отговор, горе ми излизат някакви йероглифи...
39 КЛЮЧА :: Свободна зона :: Свободна зона :: ФлÑ?Ñ?д

Не че ми е голям проблем, ама ме дразни. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 838201
Ало, кандидатстващите, давайте насам класиранията. Похвалете се, не се срамувайте. Laughing
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 22:24

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 33374 К'ъв як бутон.
https://the39clues.forummotion.com
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitimeПет 11 Юни 2010, 22:24

Те днес ли излизаха резултатите?

Хайде верно, похвалете се! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 311608
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 24 Icon_minitime

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)
Върнете се в началото 
Страница 24 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд 3
» Флууд 4
» Парти флууд

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: