39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
+13Lucifer's Fall™ TiaCahill97f wolf 351 Avery nikol4o dsims Arya Dröttningu tania Ton4o Martinch Evelincho Grizzly Salem Saberhagen 17 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 11 Юни 2010, 22:39 | |
|
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пет 11 Юни 2010, 22:56; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 11 Юни 2010, 22:54 | |
| Здравейте.Яко бутонче. Свилена, според теб ако не го заслужаваше щяхме ли да те хвалим.Ти си го заслужаваш. | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 01:11 | |
| И аз мисля така!! | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 07:30 | |
| Хайде бе, седмокласници, какво направихте? Изпитите са били лесни (в сравнение с миналогодишния по мат. - ЛОЛ), а вие нещо напоследък сте си замрели и май не влизате много-много във форума. Е, то и аз съм така де (какво да се прави - и на мен ми предстоят изпити ), но все пак... | |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 10:12 | |
| | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 11:46 | |
| Добро утро.Какво ще правите днес? | |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 12:21 | |
| - wolf 351 написа:
- Добро утро.Какво ще правите днес?
Ами аз ще излизам. Изкам да благодаря на Дагерон за картинката за сайта на картите: | |
| | | Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 13:49 | |
| | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 14:46 | |
| Оооо, Любо, много блягодаря! Тъкмо се канех да я слушам, макар и в дуета с Will.i.am Седмокласниците? Къде сте? Чакаме резултати! Да не би още да празнувате, че сте изкарали толкова високи? Браво и на шестокласниците за високите им оценки на матурите! Радвам се, че всичко при вас е добре! Замислили ли сте нещо за съботата? Тони , аз редовно си влизам във сайта макар и да не коментирам... Чакам да излязат нови статии Е, пожелавам ви приятен. слънчев ден! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 14:53 | |
| Любо, те въртят песента по войса, обаче с уил.ай.ем и Давид Гета.Иначе е хубава. | |
| | | tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 16:47 | |
| Здравейте!В сайта на министерството са излязли оценките от изпитите след 7ми клас и имам по БЕЛ:външно оценяване - 5.582;изпит-5.143;Математика:външно оценяване-5.906;изпит-5.357.Много се радвам | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 17:10 | |
| Таня, резулатите ти не са никак лоши! Браво! Надявам се да ти стигнат за училището, в което искаш да учиш. | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 17:14 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 17:15 | |
| | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 17:51 | |
| | |
| | | Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 20:23 | |
| - wolf 351 написа:
- Любо, те въртят песента по войса, обаче с уил.ай.ем и Давид Гета.Иначе е хубава.
Не съм го видял, но мисля че това е оригинала. | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 21:40 | |
| | |
| | | Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 29 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 22:09 | |
| Здравейте, хора! Чак сега се прибрах и първата ми работа е да ви посетя! Бях до дядо и след това къде ли не! Доста горещо! Завиждам на тези при морето! Там поне е малко по-хладно от тук! Любчо, ти си решил да ни покажеш всички песни за световното тази година! Ама трябва да кажа, че ми харесват много! На Шакира Уака Уака-та е много забвана песничка! И тази Уевин' Флаг също! Днес гледах и някакъв дует на Ейкън и Кери Хилсън също свързан с Южна Африка! Малко бавно пиша това мнение (не че вие можете да разберете) ама много ме боли китката и мама сега ми я превърза и намаза с някакво лекарство! Сега сто процента ще забравя да коментирам нещо от флууда, ама... Ники, "Немили-недраги" е едно от любимите ми български произведения! Ниастина не го подценявай! Много е увлекателно! Аз лично смятам, че имаме много качесвена литература! (като изключим старобългарската... ) Таня, поздравления за резултатите на изпитите! Хайде и другите се похвалете! Стефи, нямам нищо против продажбата на картите, ама сигурен ли си, че имаш такова право? В такъв смисъл не ели нелегално? Правата май са само на Егмонт. След малко сигурно ще си едит-на мнението! Май забравих нещо! Edit: Хора, като ви е доскучало, когато стане въпрос за 39 ключа, най-добре направете като мен (препоръка ) - препрочетете книгите внимателно, обърнете внимание на пропуснати факти и неща! И дано наистина в понеделник имаме информация! Тони, съжалявам, ако по някакъв начин съм те обидил с това, което съм изръсил! По никакъв начин не съм искал да те обидя! Сайта е чудесен, посешавам го, но просто се притеснявам така да пиша! Обещавам, че ще започна да коментирам! Знам, че е тъпо да се притеснявам за такова нещо, ама какво да направя, като съм толкова смотан! Може би в реалността не се притеснявам да общувам толкова, колкото да пиша така в някакъв сайт! Както и да е, няма да ви занимавам с моите глупави терзания! Извинявам се, Тони!
Последната промяна е направена от Mr. Freebird на Съб 12 Юни 2010, 22:22; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 22:15 | |
| Надя,Свилена - много ви благодаря за подкрепата!!! Наде, сега наистина разбирам какво ти е било тогава. Аз и преди тази случка съм се сблъсквал с подобни случаи, но наистина чак сега го погледнах от твоята страна. Тъй че искам да ти се извиня. По-доБре късно, отколото никога. Лека нощ на всички! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 22:22 | |
| - Mr. Freebird написа:
- Здравейте, хора! Чак сега се прибрах и първата ми работа е да ви посетя! Бях до дядо и след това къде ли не! Доста горещо! Завиждам на тези при морето! Там поне е малко по-хладно от тук!
Любчо, ти си решил да ни покажеш всички песни за световното тази година! Ама трябва да кажа, че ми харесват много! На Шакира Уака Уака-та е много забвана песничка! И тази Уевин' Флаг също! Днес гледах и някакъв дует на Ейкън и Кери Хилсън също свързан с Южна Африка!
Малко бавно пиша това мнение (не че вие можете да разберете) ама много ме боли китката и мама сега ми я превърза и намаза с някакво лекарство!
Сега сто процента ще забравя да коментирам нещо от флууда, ама...
Ники, "Немили-недраги" е едно от любимите ми български произведения! Ниастина не го подценявай! Много е увлекателно! Аз лично смятам, че имаме много качесвена литература! (като изключим старобългарската... )
Таня, поздравления за резултатите на изпитите! Хайде и другите се похвалете!
Стефи, нямам нищо против продажбата на картите, ама сигурен ли си, че имаш такова право? В такъв смисъл не ели нелегално? Правата май са само на Егмонт.
След малко сигурно ще си едит-на мнението! Май забравих нещо!
Edit: Хора, като ви е доскучало, когато стане въпрос за 39 ключа, най-добре направете като мен (препоръка ) - препрочетете книгите внимателно, обърнете внимание на пропуснати факти и неща! И дано наистина в понеделник имаме информация!
Тони, съжалявам, ако по някакъв начин съм те обидил с това, което съм изръсил! По никакъв начин не съм искал да те обидя! Сайта е чудесен, посешавам го, но просто се притеснявам така да пиша! Обещавам, че ще започна да коментирам! Знам, че е тъпо да се притеснявам за такова нещо, ама какво да направя, като съм толкова смотан! Може би в реалността не се притеснявам да общувам толкова, колкото да пиша така в някакъв сайт! Както и да е, няма да ви занимавам с моите глупави терзания! Извинявам се, Тони! Не знам дали толкова вече ги уважаваме егмонт. | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 22:28 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 22:48 | |
| Тони, благодаря ти! Оценявам високо искреността ти! Лека нощ! Ники , благодаря за поздрава! Лека нощ! Еви , само да си посмял да се наречеш повече пред мен "смотан"! Ще се разправяш с една разярена Екат , която не позволява да обиждат приятелите и! И накрая: Лека нощ на всички!
Последната промяна е направена от Badugly на Съб 12 Юни 2010, 23:17; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Съб 12 Юни 2010, 22:52 | |
| | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Нед 13 Юни 2010, 08:47 | |
| Добро утро на всички! Еви, въобще не си мисли, че ти се сърдя- Просто ми се стори странно. Хора, какво ще правите днес? Аз по късно ще си напиша по немски и след това ще се приготвям за класното по математика. | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Нед 13 Юни 2010, 09:25 | |
| Добро утро
Ей имам карта 234, която заедно с карти 215,217,228 и 241 ни дават ключ, обаче понеже картите са за мисия девет чак когато излезе ще можем да си вземем ключа. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
| |
| | | | НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|