Leo
Мнения : 25 Регистриран на : 02.07.2009 Години : 30 Местоположение : Плевен
| Заглавие: Charmed - Чародейките (Любимия ми филм) Вто 07 Юли 2009, 14:46 | |
| Резюме : Сестрите Прю, Пайпър и Фийби Халиуел са съвсем нормални жители на Сан Франциско, въпреки голямата тайна на семейството им, която им предстои да научат. Изминал е само месец от смъртта на баба им и те са се нанесли в къщата, която наследяват от нея. Една вечер Фийби намира на тавана дебела книга, която до този момент не е виждала. Текстът който прочита на първата страница на книгата се оказва заклинание, което връща отдавна изчезналите сили на трите сестри. Така те стават Чародейки - най-великите добри вещици, чиято цел е да предпазват невинните. Първоначално само Фийби приема добре новината, но по-късно и трите сестри започват да свикват с това и да контролират силите си. Прю може да размества предмети със силата на мисълта си, Пайпър спира хода на времето, а Фийби получава видения от бъдещето и миналото. Трите се сблъскват с различни чудеса - зъл магьосник, целящ да ги убие, демон, крадящ младостта, вещер на страха. Прю, най-голямата от трите сестри, се среща със своята любов от колежа - Анди Трюдо, който е инспектор в Сан Франциско. Младият мъж успява да разгадае тайната на сестрите, застава до Прю и помага с каквото може, за да ги предпази. В ролите : Алиса Милано, Холи Мари Комбс, Браян Кроус, Роус МакГоуан, Дориан Грегари, Шанан Дохърти, Ти Дабълю Кинг, Джулиян МакМахън, Кели Куоко По идея на : Констанс М. Бърдж Държава : САЩ Година : 1998 - 2006 Времетраене : 42 мин. /серия Сезон 1Сезон 2Сезон 3сезон 4Сезон 5Сезон 6Сезон 7Сезон 8 | |
|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Charmed - Чародейките (Любимия ми филм) Пет 07 Авг 2009, 19:02 | |
| Аз съм гледал само първите 3 сезона, но също много ги харесвам. | |
|
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Charmed - Чародейките (Любимия ми филм) Съб 20 Фев 2010, 19:30 | |
| Гледал съм го до 4 сезон мисля. Интересен е | |
|
pLaYeRmAn Умел ключотърсач
Мнения : 380 Регистриран на : 07.12.2009 Години : 29 Местоположение : Благоевград
| Заглавие: Re: Charmed - Чародейките (Любимия ми филм) Съб 20 Фев 2010, 21:15 | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Charmed - Чародейките (Любимия ми филм) | |
| |
|