39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" | |
|
+6TiaCahill97f Ton4o Evelincho dsims Grizzly Badugly 10 posters | Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ Съб 10 Апр 2010, 16:15 | |
| Е, знаем, че филмът вероятно ще излезе другата година. Но това означава, че не би било възможно да включва и десетте книги, защото последната може би е готова едва сега! Може би ще има поне два филма? Ето хората, които вече работят по филма: Продуцент - Дебора Форте /президент на Схоластик Медия/ Режисьор - Стивън Спилбърг Сценарист - Джеф Нейтънсън /Jeff Nathanson/, който е писал сценариите на "Хвани ме, ако можеш" /с Леонардо ди Каприо/ и "Час Пик2". Много бих искала да видя в ролите хората, които вече познаваме от картите. | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Съб 10 Апр 2010, 17:31 | |
| Аз пък не харесвам героите от картите...Само Ейми и Дан може би. А и това, че излизат хубаво на снимки, не винаги значи, че стават за актьори. | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Съб 10 Апр 2010, 18:08 | |
| Спилбърг, доколкото си спомням, беше казал, че в поредицата има материал за поне 3-4 филма!
А и някъде имаше статия за всичките книги и някой който ги беше чел всичките! Поредицата със сигурност е завършена най-късно миналата година! | |
| | | Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Съб 10 Апр 2010, 21:08 | |
| А не мислите ли, че като излезе филма тепърва ще има засилване на интереса към поредицата? Не знам, но моите очаквания са, че върховата точка на поредицата ще настъпи след излизането на филма, защото повечето деца май предпочитат филми, компютри..., а не книги! | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Съб 10 Апр 2010, 21:54 | |
| Малко се разфлуудихме и тук! Както писах в съответната тема - книгата засега ще излезе на 22 езика!!! Несъмнено филмът ще има голям успех!!! Но ние, тези, които сега четем книгите и участваме в мисиите, ще сме като първооснователите - ще сме изследвали сами всичко! Останалият свят ще получи съвсем различен тип преживяване! | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Сря 12 Май 2010, 22:47 | |
| Ех, нямам търпение, най-вече защото когато излезнат филмите, форумът би трябвало да стане много по-популярен. Но не мислите ли, че това някакси може да разруши връзката, която съществува между нас? Ще можем ли спокойно да обсъждаме дневните си преживявания във Флууда или ще трябва да се преместим в Потребителската зона? Ще приемем ли другите потребители, както нас самите сме си приели. А те нас? | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Чет 13 Май 2010, 10:40 | |
| И аз нямам търпение да излезе филма и мисля, че Ton4o е прав, ама аз немога да влизм в Потребителската зона и ще остана една от "новите потребители" | |
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Чет 13 Май 2010, 11:02 | |
| Защо? Ако си редовна посетителка, може и теб да добавим към потребителската зона! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Чет 13 Май 2010, 14:54 | |
| Хм, хм, флууд рулз, а? Ама на празник може. При това искам да отговоря на админ. Мили Тони, човек има приятели от години и хора, с които тепърва изгражда приятелството си! Така ще бъде и тук. А флууда...Обикновено новите се приспособяват - ето Тиа, Таниа, Дагерон... Ако пък мнозинството не възприеме досегашния ни стил, ще се оттеглим в скайп или в Замъка "Потребителска зона". | |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Вто 01 Юни 2010, 17:05 | |
| Филма 2011г. ли ще излиза? | |
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Вто 01 Юни 2010, 21:45 | |
| Само се очаква да излезе тогава, но кой знае... Досега не е излезнал нито един скрийншот, а камо ли трейлър, тъй че малко се съмнявам... | |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Сря 02 Фев 2011, 12:31 | |
| Мисля си, че Ейми и Дан от картите няма да са същите в филма. т.е.: Друг актьор ще играе ролята защото до сега да бяхме разбрали кой са Ейми и Дан от картите и дали ще играят ролите в филма. Същото е за др-те герой. | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Вто 02 Авг 2011, 14:31 | |
| Мисля,че е редно тази информация да бъде постната и тук,в темата за филма.
От филмовото студио DreamWorks Pictures разкриха, че дълго отлагания приключенски екшън “The 39 Clues”, вече е получил нужния бюджет, и продуцентите му са стартирали кастингите за главни роли. Филмът ще бъде базиран на едноименната серия популярни детски новели, публикувани през 2008-а година, а Стивън Спилбърг ще го продуцира.
Малко след публикуването на “The 39 Clues”, Спилбърг изяви интерес да режисира игралната версия, но в крайна сметка трикратния носител на “Оскар” насочи вниманието си към историческата драма “Линкълн” и военния “Боен кон”.
Сега, близо три години след като Стивън Спилбърг оваканти режисьорския стол на “The 39 Clues”, от DreamWorks Pictures заявиха, че са намерили негов заместник, в лицето на създателя на “Червеният дракон” и “Х-Мен: Последният сблъсък”, Брет Ратнър.
В момента, Ратнър работи по монтажа на най-новия си филм “Tower Heist”, в който участват Еди Мърфи и Бен Стилър. Веднага след това, той ще поеме режисурата на “The 39 Clues”.
Сюжетът на фантастичната продукция няма да се различава от описаното в книгите – историята ще проследи преживяванията на най-могъщото и известно семейство на света - семейство Кахил.
Всеки световноизвестен учен, политик, артист или спортист от миналото и настоящето е част от този клан. Но тяхната популярност им спечелва и много врагове, които използват всички средства за да сложат край на цялата фамилия.
Адаптираният сценарий на “The 39 Clues” е дело на Джеф Нейтънсън, работил върху филми като “Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп” и “Хвани ме, ако можеш”. За Нейтънсън и режисьора Брет Ратнър, филма ще отбележи третото общо сътрудничество, след втората и третата част на хитовата комедийна поредица “Час пик”.
Джеф Нейтънсън: “С Брет се познаваме от повече от десет години, и за мен ще бъде удоволствие да работя с него отново, особено по толкова интересен и необичаен проект като “The 39 Clues”.”
Въпреки, че кастингите за главните роли вече започнаха, продуцентите отказват всякакъв коментар относно актьорския състав на продукцията.
Стивън Спилбърг ще продуцира “The 39 Clues”, заедно с партньорката си от DreamWorks Pictures, Стейси Снайдър (“Специален доклад”), Дебора Форте (“Златният компас”) и Джеф Нейтънсън, а според източници близки до проекта, готовия филм ще се разпространява в триизмерен формат. Брет Ратнър ще разполага с бюджет от около 90 милиона долара, а снимките се очакват да започнат в края на есента.
Световната премиера на “The 39 Clues” ще се състои през зимата на 2012-та година. Точната дата все още не се разкрива. | |
| | | katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Чет 11 Авг 2011, 15:15 | |
| - Arya Dröttningu написа:
- Мисля,че е редно тази информация да бъде постната и тук,в темата за филма.
От филмовото студио DreamWorks Pictures разкриха, че дълго отлагания приключенски екшън “The 39 Clues”, вече е получил нужния бюджет, и продуцентите му са стартирали кастингите за главни роли. Филмът ще бъде базиран на едноименната серия популярни детски новели, публикувани през 2008-а година, а Стивън Спилбърг ще го продуцира.
Малко след публикуването на “The 39 Clues”, Спилбърг изяви интерес да режисира игралната версия, но в крайна сметка трикратния носител на “Оскар” насочи вниманието си към историческата драма “Линкълн” и военния “Боен кон”.
Сега, близо три години след като Стивън Спилбърг оваканти режисьорския стол на “The 39 Clues”, от DreamWorks Pictures заявиха, че са намерили негов заместник, в лицето на създателя на “Червеният дракон” и “Х-Мен: Последният сблъсък”, Брет Ратнър.
В момента, Ратнър работи по монтажа на най-новия си филм “Tower Heist”, в който участват Еди Мърфи и Бен Стилър. Веднага след това, той ще поеме режисурата на “The 39 Clues”.
Сюжетът на фантастичната продукция няма да се различава от описаното в книгите – историята ще проследи преживяванията на най-могъщото и известно семейство на света - семейство Кахил.
Всеки световноизвестен учен, политик, артист или спортист от миналото и настоящето е част от този клан. Но тяхната популярност им спечелва и много врагове, които използват всички средства за да сложат край на цялата фамилия.
Адаптираният сценарий на “The 39 Clues” е дело на Джеф Нейтънсън, работил върху филми като “Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп” и “Хвани ме, ако можеш”. За Нейтънсън и режисьора Брет Ратнър, филма ще отбележи третото общо сътрудничество, след втората и третата част на хитовата комедийна поредица “Час пик”.
Джеф Нейтънсън: “С Брет се познаваме от повече от десет години, и за мен ще бъде удоволствие да работя с него отново, особено по толкова интересен и необичаен проект като “The 39 Clues”.”
Въпреки, че кастингите за главните роли вече започнаха, продуцентите отказват всякакъв коментар относно актьорския състав на продукцията.
Стивън Спилбърг ще продуцира “The 39 Clues”, заедно с партньорката си от DreamWorks Pictures, Стейси Снайдър (“Специален доклад”), Дебора Форте (“Златният компас”) и Джеф Нейтънсън, а според източници близки до проекта, готовия филм ще се разпространява в триизмерен формат. Брет Ратнър ще разполага с бюджет от около 90 милиона долара, а снимките се очакват да започнат в края на есента.
Световната премиера на “The 39 Clues” ще се състои през зимата на 2012-та година. Точната дата все още не се разкрива. Благодаря! | |
| | | smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Чет 11 Авг 2011, 20:48 | |
| - Arya Dröttningu написа:
- Мисля,че е редно тази информация да бъде постната и тук,в темата за филма.
Световната премиера на “The 39 Clues” ще се състои през зимата на 2012-та година. Точната дата все още не се разкрива. Йеес!! Аз супер много се радвам за филма.
Последната промяна е направена от smiLe299 на Нед 14 Авг 2011, 13:57; мнението е било променяно общо 1 път | |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Нед 14 Авг 2011, 11:54 | |
| Аз мисля, че трябваше първо да пуснат филма, а след това книгите. За да се разчуе за 39 ключа и всички да налетят на книгите. А сега почти всички книги са излезли. Ако не ми бяха хванали окото и гледам филма ще трябва да поръчвам книгите по Интернет, за да ги прочета. Ако някой е на същото мнение да пише по-долу. | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Нед 14 Авг 2011, 15:24 | |
| Хм, Teya, не мисля, че си права...да не забравяме, че все пак филмът е направен по книгите, така че няма как той да излезе по-рано. Пък и 100% във филма няма да има всичко, описано в книгите. Все пак всеки си има собствено мнение... | |
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Чет 03 Сеп 2015, 10:03 | |
| Не знам какво се случи с този филм. Според Уикипедия правата за него в момента принадлежат на Universal и се очаква да го видим по кината в началото на 2016 г. Но предвид липсата на каквато и да било информация около продукцията, нещо ме съмнява. | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Чет 03 Сеп 2015, 15:09 | |
| То Стивън Спилбърг трябваше да го режисира и да излезе и трейлър,ама май няма да го бъде както Тони каза Жалко,можеше да бъде як филм! | |
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" Чет 03 Сеп 2015, 17:55 | |
| Харесва ми, как всички се надявахме, че ще излезе през 2012-та Аз лично отдавна съм се отказала от всяка надежда, че ще има подобен филм | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" | |
| |
| | | | СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА" | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|