| Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? | |
|
+19Dageron321 Damon S. didka_2704 Arya Dröttningu pLaYeRmAn wolf 351 etimargi gotinia012 Blu€ Magic nikol4o Martinch Salem Saberhagen Grizzly Evelincho The sword of the bear dsims Badugly Ton4o Lucifer's Fall™ 23 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Сря 12 Авг 2009, 12:24 | |
| Гледах филм за мистериозната Зона 51 - Area 51- Beyond Top Secret Ако теглите филми от интернет, можете да намерите този тук. Да, хареса ми, аз открай време си падам по такива загадки и мистерии. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 15 Авг 2009, 00:58 | |
| Гледах "Ледена епоха 3". 3-пространствена анимация. За пръв път гледах такова нещо. Шашнах се. Не толкова от историята, колкото от ефектите. После четох в нета, че вече в Румъния има кино за 6-пространствени филми - не само виждаш, но можеш да усетиш, докоснеш и помиришеш филма. Представяте ли си!!! Майка ми казва, че живеем във вълшебни времена, защото за тези неща тя е чела в книгите с научна фантастика преди 20 години. После ми даде да прочета един разказ "Онирофилм" от библиотека "Галактика". Там вече има филми, които си слагате в някаква каска на главата преди да заспите и после си "сънувате" филма. Дали наистина ще стане и това?! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 15 Авг 2009, 09:14 | |
| Да помиришеш филма? Това наистина ще бъде страхотон, ако в бъдеще и в България стане така. Ако го има и в Румъния, би трябвало да го има и на много други места в света. Аз последно гледах "Призраци на бивши гаджета" вчера, на кино. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 15 Авг 2009, 10:45 | |
| - maria написа:
- Гледах "Ледена епоха 3". 3-пространствена анимация. За пръв път гледах такова нещо. Шашнах се. Не толкова от историята, колкото от ефектите.
После четох в нета, че вече в Румъния има кино за 6-пространствени филми - не само виждаш, но можеш да усетиш, докоснеш и помиришеш филма. Представяте ли си!!! Майка ми казва, че живеем във вълшебни времена, защото за тези неща тя е чела в книгите с научна фантастика преди 20 години. После ми даде да прочета един разказ "Онирофилм" от библиотека "Галактика". Там вече има филми, които си слагате в някаква каска на главата преди да заспите и после си "сънувате" филма. Дали наистина ще стане и това?! Ъкхъм, но това не е ново!!! Преди в софия имаше 3Д Кино!!! Но го затвориха и след няколко години се появи Аймакса. Плюс, че днешнте 3Д Ефекти са жалки, това са филми, които просто са оскъпени за НИЩО. Първият 3Д филм който гледах преди години беше много по-добър от сегашните! Освен това 3Д Киното е познато почти със самото начало на киното. Това не е ново изобретение (откритие)!!! 4Д Кино е с подвижни седалки (за вживяване) 5Д Киното е със апаратчета на очилата, които отделят характерни, предварително подбрани миризми (но само няколко, но все пак Шрек няма да е подходящ филм !!! ) И не е 3-пространствено, а триизмерно кино!!! | |
|
| |
The sword of the bear Умел ключотърсач
Мнения : 379 Регистриран на : 27.06.2009 Години : 23 Местоположение : Чака нова мисия
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Вто 18 Авг 2009, 11:36 | |
| И аз като Мария гледах последно Ледена епоха 3. Много ми хареса. Не за първи път гледам 3D филм, а за 4-ти. Първо гледах Наскар после Пътуване до центъра на земята след него Мисия до луната и последно Ледена епоха 3. Днес ще гледам Отряд G force. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Вто 25 Авг 2009, 10:37 | |
| Ей, аз май бях последният човек, който не е гледал "Здрач". Е, гледах го. Нещо хич не ме развълнува. По-скоро се учудих колко много е порастнал и се е променил Седрик Дигъри! /Актьорът, който играе Едуард-вампира, играеше Седрик в "Хари Потър и Огненият бокал"./ | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Вто 25 Авг 2009, 10:46 | |
| Последния филм, които съм гледал на кино е Хари Потър 6 и искам да гледам G-force! А на компютъра скоро съм гледал Ну погоди Последен изход и един филм с тези близначките Олсън не знам българското заглавие но на английски е New York Minute | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Вто 25 Авг 2009, 12:02 | |
| И аз като Yellow Dragon32 гледах Хари Потър 6, който беше невероятен! Тази събота пък гледах Джи-Форс, който също беше много хубав филм. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Вто 25 Авг 2009, 12:17 | |
| G-force готин.
Последната промяна е направена от Salem Saberhagen на Вто 25 Авг 2009, 15:28; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Вто 25 Авг 2009, 14:48 | |
| G. I. JOE: ИЗГРЕВЪТ НА КОБРА много беше як като изключим няколко момента от който можеш да повърнеш. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Пет 04 Сеп 2009, 16:45 | |
| Последният филм, който гледах и ме впечатли беше "Ангелите на Чарли" с Луси Лиу, Камерън Диас и Дрю Баримор. Жестоки мацки! Жалко, че не е възможно човек наистина да се движи така!!! Гледала съм как са заснимали някои от каскадите - актрисите са вързани с въжета, за да правят високите скокове, а бързината е допълнително компютърно постигната. Но нищо - купон е! А сега през декември очаквам с нетърпение 3Д филма "Аватар", който ще бъде пълнометражна фантастика. | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Пет 02 Окт 2009, 18:08 | |
| В небето-анимация Да много ми хареса. | |
|
| |
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Пет 02 Окт 2009, 19:03 | |
| И аз гледах същото. И на мен ми хареса. Кучето го бяха страхотно нарисували. Много ме кефеше. Следващият филм, който смятам да гледам е "Облачно с кюфтета" или нещо от този сорт. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 03 Окт 2009, 12:55 | |
| Извънземни на тавана. - як е | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 03 Окт 2009, 17:48 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 03 Окт 2009, 18:31 | |
| Не. От нета го дръпнах със суб и хубаво качество. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Пон 12 Окт 2009, 15:03 | |
| Гледах "Мастилено сърце". Играе любимият ми Брандън Фрейзър /"Мумията"/ в ролята на Мо. Но сценарият е доста преработена версия на книгата. Като цяло филмът не ми хареса, но ако не сте чели книгата, ще ви забавлява. Тончо, в книгата наричат Мо Вълшебноезични, а във филма - Златоусти. Как го наричат в оригинал на немски? | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Вто 13 Окт 2009, 14:20 | |
| В небето но е малко тъжен трябваше да го направят по забавен,а следващия е "Облачно с кебабчета и кюфтета" май така беше. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Вто 13 Окт 2009, 15:18 | |
| - Martinch написа:
- В небето но е малко тъжен трябваше да го направят по забавен,а следващия е "Облачно с кебабчета и кюфтета" май така беше.
И аз иска да гледам "В небето". Последният филм, който гледах беше "9" на Тим Бъртън. П.П. Само "Облачно с кюфтета" е. | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Сря 21 Окт 2009, 18:12 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Сря 21 Окт 2009, 18:33 | |
| - Martinch написа:
- В небето но е малко тъжен трябваше да го направят по забавен,а следващия е "Облачно с кебабчета и кюфтета" май така беше.
Какви кебапчета, само с кюфтета е. Стартира този петък. Да, в "В небето" има някои тъжни епизоди, но все пак има и доста забавин сцени. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| |
| |
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 24 Окт 2009, 09:24 | |
| Ще пиша след обяд като изгледам "Облъчно с Кюфтета" | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? | |
| |
|
| |
| Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? | |
|