39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?

Go down 
+19
Dageron321
Damon S.
didka_2704
Arya Dröttningu
pLaYeRmAn
wolf 351
etimargi
gotinia012
Blu€ Magic
nikol4o
Martinch
Salem Saberhagen
Grizzly
Evelincho
The sword of the bear
dsims
Badugly
Ton4o
Lucifer's Fall™
23 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Години : 29
Агент : MVP

Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeСъб 10 Апр 2010, 16:21

Сбъсъкът на титаните..
Ами.. не беше нищо особено.. да не говорим за различията от героите във филма и митологията..
.. пък и качеството не е добро, защото са се сетили после да го правят на 3Д.. абе нищо осбено Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201 Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201
Върнете се в началото Go down
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

Години : 27

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeСъб 10 Апр 2010, 16:56

Сблъсъкъ на титаните.
Хубав филм.На мен ми хареса.Май актьора който играе Персей, играе и Джейк Съли в Аватар.
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

Агент : MVP Agent

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeСъб 10 Апр 2010, 17:00

Ами гледах Wanted с Анджелина Джули, хареса ми, особено каскадите във филма.
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeСъб 10 Апр 2010, 17:15

"Сблъсъкът на титаните"-ами...да си призная не ми хареса особено...
А аз не очаквах нещо кой знае какво.
Много ми харесаха пегасите.
Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 358796
Толкова прекрасни бяха...дощя ми се и аз да мога да ги погаля...
Според мен,филма не беше за три де...беше много тъмен и ефекта от преобразуването в три ден не си личеше.

Аз отидох на филма заради Джема Артъртън и съм доволна,че я видях в действие преди "Принца на Персия".

Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Нед 11 Апр 2010, 14:27; мнението е било променяно общо 1 път
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeСъб 10 Апр 2010, 21:59

Една статия за филма "Сблъсъкът на титаните" и за книгата, изследваща историческите доказателства за възможността Персей да е реална историческа личност! Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 84201 Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 358796

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2897751

Днес гледах филма. Да, не е събитие! Но е прекрасно визуално забавление! Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 311608 Харесаха ми много Лиъм Нийсън като Зевс и Ралф Файнс /Волдемор Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 84201 / като Хадес!
Очаквах малко повече митология, но ...
И все пак, ако скучаете - гледайте го! Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 311608

Последната промяна е направена от Badugly на Нед 11 Апр 2010, 22:58; мнението е било променяно общо 2 пъти
Martinch
Баща-основател
Martinch

Години : 25
Агент : Mad scientist

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeНед 11 Апр 2010, 15:27

Как да си дресираш дракон? Препоръчвам ви го!
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeНед 18 Апр 2010, 16:55

Мисия Лондон.Не ми хареса особенно.
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeНед 18 Апр 2010, 17:23

Ton4o написа:
Гледах филм за мистериозната Зона 51 - Area 51- Beyond Top Secret Ако теглите филми от интернет, можете да намерите този тук. Да, хареса ми, аз открай време си падам по такива загадки и мистерии.

Ама какво толкова му гледате на тоя филм за арена 51, нали знаете че няма извънземни ами Лусиян са пуснали такива слухове щото пазят ключ Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201 Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201 Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeНед 18 Апр 2010, 17:57

Без флууд, моля. Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 680936

"Мисия Лондон" - Става, амаа българското си е българско, а българското си е...скучно!? Laughing
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeПон 19 Апр 2010, 19:06

А много съжалявам Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 748458 Повече няма да се повтори, колкото до филма беше 2012 Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 736479
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Години : 30
Агент : SuperNova(7th)

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeНед 25 Апр 2010, 21:10

Ами днес бях на кино на Мисия Лондон! Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 311608 Определено ме очарова! Това беше първият български филм, който гледам на голям екран и ме изненада приятно! Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 311608 Трябва по-честно да се правят български продукции! Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 311608 Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 138349 Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 138349
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeЧет 06 Май 2010, 17:45

Хмм, пропуснал съм да си напиша мнението за Мисия Лондон..
Ами хубав беше - даже прекрасен за български филм... Но този тип шеги не ми допадат много... Въпреки това им се е получило доста добре! Наистина разкрива българския манталитет - Като си върнах филма назад вкъщи.. осъзнах, че е до болка прав за българската глупост....
Както и да е!
Днес гледах Златният компас
Този филма наистина ме прикова към себе си - и въпреки че го гледах на телефона, магията му ме обзе и ме пренесе в неговия свят! Може би защото напоследък съм на вълна души, излизащи от тялото, но това е друг въпрос! Наистина се надявам да има още един филм!
Когато излезе през 2007,си го пуснах, ала не ме грабна както сега....
Прекрасна актьорска игра, отлични ефекти и голям екшън! Препоръчвам ви го!
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeЧет 06 Май 2010, 18:30

НикиКой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 607543 , много се радвам, че ти е харесал "Златният компас"!!!! Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 311608 Има го онлайн на Гледай филми нет. Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 311608

Аз гледах "Жената на пътешественика във времето". Странен филм...За пръв път виждам такова тълкувание на време-пространството! Но всъщност филмът е основно за любовта на двама души.
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeЧет 06 Май 2010, 18:50

"След утрешният ден".
Много поучителен филм,единственият от този тип филми който ми допада.
Гледам го не за първи път,но просто исках,имах нужда да си го припомня.
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeЧет 06 Май 2010, 22:31

Последно гледах филма "Луда нощ", макар че това беше още по-миналата седмица. Иначе много ми хареса, а конкретните ми впечатления можете да видите в блога ми - http://www.ton4osblog.com/2010/05/blog-post_8500.html

Всъщност след това, но не на кино, гледах у дома, на компютъра, "Едно пропуснато повикване" (американската версия). Това беше първият филм на ужасите (хорър), който съм гледал някога, и бих казал, че горе-долу ми хареса, като изключим това, че ми влезе в мозъка през следващите няколко дни и ми беше гадно преди да си легна. Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201 А, между другото се оказа, че този филм е обявен за втория най-жалък за десетилетието! Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 33374
http://the39clues-bg.info/
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper)
Агент : KING KOBRA AGENT (7)

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 15:32

Днес гледах Мармадюк
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeСря 16 Юни 2010, 16:59

И аз гледах "Мармадюк".Какво да кажа.Леко глупуват филм с много смешни сцени.
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeСъб 19 Юни 2010, 19:03

Последно гледахме с Ники "Играта на играчките 3". Нямам думи - НЕВЕРОЯТЕН филм. Леле, това е единственият филм засега, който съм искал да гледам отново веднага щом свърши. Просто... Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 938570
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

Агент : MVP Agent

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeСря 30 Юни 2010, 14:54

How High, една много смешна комедия.
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeСря 30 Юни 2010, 15:27

Ами май малко позакъснях, но снощи най-сетне изгледах Дориан Грей. Беше малко тежък, но доста поучителен. Препоръчвам го на хората, които не са го гледали още. Ако има такива.
https://the39clues.forummotion.com
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeПет 02 Юли 2010, 22:17

Гледах Здрач 3: Затъмнение. Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 311608
Сигурно,знаете,че много харесвам "Здрач" вселената.
И поради това съм много впечатлена и очарована от новия филм.Доволна съм-много романтичен,зареден с екшън.
Филм,точно по мой вкус!
Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 311608
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeНед 04 Юли 2010, 15:44

Преди малко изгледах "Играта на играчките 3"
Ами.. какво да кажа.. Филмът беше хубав.. Хареса ми повече от втората част.. Имаше леки неточности в хронологията и още няколко неща, но филмът беше увлекателен.. Имаше доста шеги, но не бяха точно по мой вкус... Преди филма пуснаха мини анимацийката "Ден и Нощ" - беше добро начало на филма... Имаше безплатен чипс и спечелих значка, като си избрах място номер 7 Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201 Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201 Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201
Препоръчвам филма на всеки със свободно време и желание за забавление : )
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeЧет 15 Юли 2010, 20:59

Днес гледах "Здрач 3 - Затъмнение".
Не зная какво точно очаквах от филма. Чувствам се не напълно удовлетворена, но не мога да кажа защо.
Страхотни природни картини, енергично действие, напрегнати романтични моменти. Много ми хареса, че създателите на филма не показваха сцени на насилие като измъчването /спестявам ви грозната дума/ на Розали като човек и убийството на малката новородена вампирка.
Много смислено Бела обоснова избора си между Едуард и Джейкъб! В книгата не беше така и аз много се чудех на това нелепо раздвояване!
Аз не мисля, че можеш еднакво да обичаш две момчета! Да ги харесваш много - да! Да държиш на приятелството им - да! Но да си избереш любим... Ами любовта е категорично чувство! Или я изпитваш, или не!

Като цяло мога да обобщя, че "Затъмнение" е добра серия от поредицата, но филмът сам за себе си не е обсебващ и толкова силен, колкото "Здрач", който понякога си пускам за някоя сцена. Embarassed
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeЧет 15 Юли 2010, 21:05

Шрек 4 - провал и недостоен край на поредицата...
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitimeЧет 15 Юли 2010, 21:37

Хари Потър и Орденът на Феникса. Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201 - Беше орязан, ама нормално, като се има предвид, че е екранизация по най-дългата книга от поредицата. Странно обаче защо тогава филма е най-краткият. Не мисля, че беше изпуснато нещо кой знае колко важно обаче. Йейтс е свършил добра работа, но с шестия филм за мен лично е надминал себе си. Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201 Нямаше куидич, де, но пък той не е чак толкова важен за развитието на историята. Може би това, което не ми хареса най-много беше сцената с най-лошия спомен на Снейп. Беше доста кратък, а и неизпипан. Не го бяха завършили, общо взето нямаше такъв голям смисъл, какъвто беше вложен в книгата от него. Направо можеха да си го махнат. Може би причината да е толкова кратък е, че във филма Хари използва оклумантика и е ясно, че Снейп не би го оставил да гледа най-ужасните му спомени. Защо не използваха мислоем като в книгата не знам. Действието се развиваше доста бързо и въобще не усетих кога минаха първите 20 минути. Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 838201 И натам всичко беше страхотно. Нещо не ми хареса много изборът за актриса за Тонкс за сметка на Луна. Гледах я и в шестия филм, но тука е много по-яка, адски страхотна, уникална!!! Личи си че е леко чалната и въобще говори толкова спокойно... ама това е част от чара й. Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 857938 С противоречиви мнения съм за смъртта на Сириус. От една страна ми хареса, но пък от друга всичко стана толкова бързо, а и с тази Авада Кедавра... Завесата като че ли го засмука, той не падна в нея. Имелда Стаунтън в ролята на Ъмбридж беше добро попадение. Изкефиха ме близнаците, когато напуснаха Хогуортс. Нека й на жабата. Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 576245 Много ми хареса, скоро ще си го пусна пак! Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 925572
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?   Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? - Page 5 Icon_minitime

Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви?
Върнете се в началото 
Страница 5 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Коя беше последната книга, която прочетохте и хареса ли ви?
» The Hangover - Последния ергенски запой.
» СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАЛНИЯ ФИЛМ "39 КЛЮЧА"
» Charmed - Чародейките (Любимия ми филм)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Свободна зона :: Филми-
Идете на: