| Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? | |
|
+19Dageron321 Damon S. didka_2704 Arya Dröttningu pLaYeRmAn wolf 351 etimargi gotinia012 Blu€ Magic nikol4o Martinch Salem Saberhagen Grizzly Evelincho The sword of the bear dsims Badugly Ton4o Lucifer's Fall™ 23 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 10 Апр 2010, 16:21 | |
| Сбъсъкът на титаните.. Ами.. не беше нищо особено.. да не говорим за различията от героите във филма и митологията.. .. пък и качеството не е добро, защото са се сетили после да го правят на 3Д.. абе нищо осбено | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 10 Апр 2010, 16:56 | |
| Сблъсъкъ на титаните. Хубав филм.На мен ми хареса.Май актьора който играе Персей, играе и Джейк Съли в Аватар. | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 10 Апр 2010, 17:00 | |
| Ами гледах Wanted с Анджелина Джули, хареса ми, особено каскадите във филма. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 10 Апр 2010, 21:59 | |
| Една статия за филма "Сблъсъкът на титаните" и за книгата, изследваща историческите доказателства за възможността Персей да е реална историческа личност! http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2897751Днес гледах филма. Да, не е събитие! Но е прекрасно визуално забавление! Харесаха ми много Лиъм Нийсън като Зевс и Ралф Файнс /Волдемор / като Хадес! Очаквах малко повече митология, но ... И все пак, ако скучаете - гледайте го!
Последната промяна е направена от Badugly на Нед 11 Апр 2010, 22:58; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Нед 11 Апр 2010, 15:27 | |
| Как да си дресираш дракон? Препоръчвам ви го! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Нед 18 Апр 2010, 16:55 | |
| Мисия Лондон.Не ми хареса особенно. | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Нед 18 Апр 2010, 17:23 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Нед 18 Апр 2010, 17:57 | |
| Без флууд, моля. "Мисия Лондон" - Става, амаа българското си е българско, а българското си е...скучно!? | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Пон 19 Апр 2010, 19:06 | |
| А много съжалявам Повече няма да се повтори, колкото до филма беше 2012 | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Нед 25 Апр 2010, 21:10 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Чет 06 Май 2010, 17:45 | |
| Хмм, пропуснал съм да си напиша мнението за Мисия Лондон.. Ами хубав беше - даже прекрасен за български филм... Но този тип шеги не ми допадат много... Въпреки това им се е получило доста добре! Наистина разкрива българския манталитет - Като си върнах филма назад вкъщи.. осъзнах, че е до болка прав за българската глупост.... Както и да е! Днес гледах Златният компас Този филма наистина ме прикова към себе си - и въпреки че го гледах на телефона, магията му ме обзе и ме пренесе в неговия свят! Може би защото напоследък съм на вълна души, излизащи от тялото, но това е друг въпрос! Наистина се надявам да има още един филм! Когато излезе през 2007,си го пуснах, ала не ме грабна както сега.... Прекрасна актьорска игра, отлични ефекти и голям екшън! Препоръчвам ви го! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Чет 06 Май 2010, 18:30 | |
| Ники , много се радвам, че ти е харесал "Златният компас"!!!! Има го онлайн на Гледай филми нет. Аз гледах "Жената на пътешественика във времето". Странен филм...За пръв път виждам такова тълкувание на време-пространството! Но всъщност филмът е основно за любовта на двама души. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Чет 06 Май 2010, 18:50 | |
| "След утрешният ден". Много поучителен филм,единственият от този тип филми който ми допада. Гледам го не за първи път,но просто исках,имах нужда да си го припомня. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Чет 06 Май 2010, 22:31 | |
| Последно гледах филма "Луда нощ", макар че това беше още по-миналата седмица. Иначе много ми хареса, а конкретните ми впечатления можете да видите в блога ми - http://www.ton4osblog.com/2010/05/blog-post_8500.htmlВсъщност след това, но не на кино, гледах у дома, на компютъра, "Едно пропуснато повикване" (американската версия). Това беше първият филм на ужасите (хорър), който съм гледал някога, и бих казал, че горе-долу ми хареса, като изключим това, че ми влезе в мозъка през следващите няколко дни и ми беше гадно преди да си легна. А, между другото се оказа, че този филм е обявен за втория най-жалък за десетилетието! | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Чет 10 Юни 2010, 15:32 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Сря 16 Юни 2010, 16:59 | |
| И аз гледах "Мармадюк".Какво да кажа.Леко глупуват филм с много смешни сцени. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Съб 19 Юни 2010, 19:03 | |
| Последно гледахме с Ники "Играта на играчките 3". Нямам думи - НЕВЕРОЯТЕН филм. Леле, това е единственият филм засега, който съм искал да гледам отново веднага щом свърши. Просто... | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Сря 30 Юни 2010, 14:54 | |
| How High, една много смешна комедия. | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Сря 30 Юни 2010, 15:27 | |
| Ами май малко позакъснях, но снощи най-сетне изгледах Дориан Грей. Беше малко тежък, но доста поучителен. Препоръчвам го на хората, които не са го гледали още. Ако има такива. | |
|
| |
| |
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Нед 04 Юли 2010, 15:44 | |
| Преди малко изгледах "Играта на играчките 3" Ами.. какво да кажа.. Филмът беше хубав.. Хареса ми повече от втората част.. Имаше леки неточности в хронологията и още няколко неща, но филмът беше увлекателен.. Имаше доста шеги, но не бяха точно по мой вкус... Преди филма пуснаха мини анимацийката "Ден и Нощ" - беше добро начало на филма... Имаше безплатен чипс и спечелих значка, като си избрах място номер 7 Препоръчвам филма на всеки със свободно време и желание за забавление : ) | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Чет 15 Юли 2010, 20:59 | |
| Днес гледах "Здрач 3 - Затъмнение". Не зная какво точно очаквах от филма. Чувствам се не напълно удовлетворена, но не мога да кажа защо. Страхотни природни картини, енергично действие, напрегнати романтични моменти. Много ми хареса, че създателите на филма не показваха сцени на насилие като измъчването /спестявам ви грозната дума/ на Розали като човек и убийството на малката новородена вампирка. Много смислено Бела обоснова избора си между Едуард и Джейкъб! В книгата не беше така и аз много се чудех на това нелепо раздвояване! Аз не мисля, че можеш еднакво да обичаш две момчета! Да ги харесваш много - да! Да държиш на приятелството им - да! Но да си избереш любим... Ами любовта е категорично чувство! Или я изпитваш, или не! Като цяло мога да обобщя, че "Затъмнение" е добра серия от поредицата, но филмът сам за себе си не е обсебващ и толкова силен, колкото "Здрач", който понякога си пускам за някоя сцена. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Чет 15 Юли 2010, 21:05 | |
| Шрек 4 - провал и недостоен край на поредицата... | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? Чет 15 Юли 2010, 21:37 | |
| Хари Потър и Орденът на Феникса. - Беше орязан, ама нормално, като се има предвид, че е екранизация по най-дългата книга от поредицата. Странно обаче защо тогава филма е най-краткият. Не мисля, че беше изпуснато нещо кой знае колко важно обаче. Йейтс е свършил добра работа, но с шестия филм за мен лично е надминал себе си. Нямаше куидич, де, но пък той не е чак толкова важен за развитието на историята. Може би това, което не ми хареса най-много беше сцената с най-лошия спомен на Снейп. Беше доста кратък, а и неизпипан. Не го бяха завършили, общо взето нямаше такъв голям смисъл, какъвто беше вложен в книгата от него. Направо можеха да си го махнат. Може би причината да е толкова кратък е, че във филма Хари използва оклумантика и е ясно, че Снейп не би го оставил да гледа най-ужасните му спомени. Защо не използваха мислоем като в книгата не знам. Действието се развиваше доста бързо и въобще не усетих кога минаха първите 20 минути. И натам всичко беше страхотно. Нещо не ми хареса много изборът за актриса за Тонкс за сметка на Луна. Гледах я и в шестия филм, но тука е много по-яка, адски страхотна, уникална!!! Личи си че е леко чалната и въобще говори толкова спокойно... ама това е част от чара й. С противоречиви мнения съм за смъртта на Сириус. От една страна ми хареса, но пък от друга всичко стана толкова бързо, а и с тази Авада Кедавра... Завесата като че ли го засмука, той не падна в нея. Имелда Стаунтън в ролята на Ъмбридж беше добро попадение. Изкефиха ме близнаците, когато напуснаха Хогуортс. Нека й на жабата. Много ми хареса, скоро ще си го пусна пак! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? | |
| |
|
| |
| Кой беше последния филм който гледахте и хареса ли ви? | |
|