| Химн и лого на любимия ни форум | |
|
+4Evelincho Blu€ Magic wolf 351 Badugly 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Химн и лого на любимия ни форум Чет 25 Фев 2010, 22:02 | |
| Е, навярно знаете, че рожденият ден на нашия форум е 13 май. Мисля, че направихме от този форум не само място, където споделяме мнения и идеи за "39 ключа"!!! Направихме си клуб!!! Идваме тук, за да се видим с приятелите си, да споделим лични неща - радости, мечти и болка, да се позабавляваме! Не сме другаде вечер, а сме тук!!! Сред приятелите си... Затова смятам, че трябва да отпразнуваме достойно рождения ден на форума, който ни събра и запозна! Нека се подготвим отрано! Като начало предлагам в тази тема всеки от нас да дава предложения за химн и лого на форума ни. Поствайте песни, които според вас могат да отразят идеята на форума или чувствата ни по отношение на него. Съчинявайте или записвайте фрази, които могат да станат лого!!! Тази тема ми хрумна, когато снощи слушах "Happy together" от "Мъпет Шоу"! Бликащата, искаряща радост в песента е същата, която изпитвам, когато съм сред вас! И затова това е първото ми предложение за химн на форума ни! Линкът https://www.youtube.com/watch?v=WYA43ngkpPE | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Химн и лого на любимия ни форум Чет 25 Фев 2010, 22:27 | |
| Наде, песента е хубава, а е и точна.Става за химн. | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Химн и лого на любимия ни форум Чет 25 Фев 2010, 22:38 | |
| | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Химн и лого на любимия ни форум Пет 26 Фев 2010, 22:15 | |
| Ами, аз засега няма да правя предложение за точно този празник, но с Васко във чата се сетихме да ви питаме ще си сложим ли нешо по случай Баба Марта, Великден и т.н Много пролетни празни идват и мисля, че трябва да "се украсим"! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Химн и лого на любимия ни форум Пет 26 Фев 2010, 22:43 | |
| Като цяло се сещам за едно лого: "Богатството не е здраве, нито пари. Богатството са приятелите. Може да си най-болният и най-бедният човек на земята, но имаш ли приятели си по-богат от всеки друг."
А, да и: "Свободата е повече от празно пространство, свободата е съвършена, ако имаш с кого да я споделиш!" | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Химн и лого на любимия ни форум Чет 11 Мар 2010, 16:46 | |
| Посвещавам поста си на Ники, който обича реклами! Но съчетанието не се получи лошо! FOREVER FRIENDS... NO MATTER WHAT!!! И да ви припомня още нещо - всичко си зависи от нас, дали ще останем приятели, дали ще укрепим приятелството си в реалния живот - всичко зависи от нашето желание и решение!!! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Химн и лого на любимия ни форум Чет 11 Мар 2010, 17:52 | |
| Хора,аз имам предложение за вас-ако искате мога да нарисувам лого на форума и ли нещо за него. Някой да има по точна идея какво да представлява рисунката? Или не ви допада предложението ми и предпочитате да е нещо на фотошоп? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Химн и лого на любимия ни форум Пет 12 Мар 2010, 16:40 | |
| О, напротив, много ми харесва. Пък и след това всички ще тачат нашия клан. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Химн и лого на любимия ни форум Съб 27 Мар 2010, 22:33 | |
| Съгласна съм с Half-Blood Prince. Сигурна съм, че ще направиш логото супер, Arya | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Химн и лого на любимия ни форум Съб 29 Май 2010, 20:09 | |
| Добре, нищо не направихме по повод химна и логото на нашия форум! И все пак поздравявам ви е един прекрасен кавър на песента "Един за всички, всички за любовта" в изпълнение на ИЕмДи. Можеше да е прекрасен химн на всички ни, напук на "Не се доверявай на никого." https://www.youtube.com/watch?v=7vU61uksi_0&feature=relatedКолкото до логото... "Fidelis et fortis" /като произношение - фиделис ет фортис/, тоест "Верен и силен"! Мисля, че това е достойно за нас! Е, админи, може да сложите темата в кошчето. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Химн и лого на любимия ни форум | |
| |
|
| |
| Химн и лого на любимия ни форум | |
|