| По-светъл форум - да или не? | |
|
+5Blu€ Magic Grizzly Evelincho wolf 351 Lucifer's Fall™ 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Пет 09 Апр 2010, 20:52 | |
| Аз съм за.Нека сменим малко фона.Някой неутрален цвят.Примерно лилав. Edit:А, със сивото е супер.
Последната промяна е направена от wolf 351 на Пет 09 Апр 2010, 20:55; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Пет 09 Апр 2010, 20:54 | |
| Ами, Дани, нямам нищо против и по двата начина форумът е удобен за ползване. Според мен това е по-важно, отколкото да е красив, нашарен и т.н. И двата цвята му отиват и се свиква бързо, защото няма огромна разлика. Така, че и за двете ДА! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Пет 09 Апр 2010, 20:57 | |
| Лилаво? Оо, ако това стане реалност, аз се махам. Амии не знам, зависи КОЛКО точно по-светло...Ако трябва да избирам друг цвят, предпочитам светло синьо или тюркоазено, ама и жълто не е лошо. Общо взето, съм свикнал, така че съм за НЕ. Абе всичко зависи от това как ще го промените. | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Пет 09 Апр 2010, 21:21 | |
| Кафяво - Става, ама тук това е смесица между жълто и кафяво и ме убива тотално Лилаво - Стига бе, шегувате ли се? Сиво - Ъ, досега си бяхме така Черно - Досега си бяхме така Извод: Ммнее . Изборът си е ваш, де, ама ако можете да промените малко това жълтеникаво-кафяво. | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Пет 09 Апр 2010, 21:22 | |
| Сложете синьо или зелено, не се излагаите. По добре сивото да беше останало! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Пет 09 Апр 2010, 21:23 | |
| Оуу, това много много не ми харесва.Дани, идеята ти е хубава. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Пет 09 Апр 2010, 21:23 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Пет 09 Апр 2010, 21:26 | |
| Приятели, хайде утре ще го мислим, моля ви. Сега трябва да ставам, утре ще имам повече време и ще се разберем. Това все още не са окончателни цветове.
Лека вечер! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| |
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Съб 10 Апр 2010, 09:42 | |
| За първи път чувам за монитор, който не поддържа черно. Може ли скрийншот? Ама защо не искате да го променяме? Така ще бъде с облика на седата книга! | |
|
| |
| |
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Съб 10 Апр 2010, 12:36 | |
| - Ton4o написа:
- За първи път чувам за монитор, който не поддържа черно. Може ли скрийншот?
Ама защо не искате да го променяме? Така ще бъде с облика на седата книга! Самия монитор няма черно, и да направя скрийншот, пак ще си виждате стандартния цвят. Според мен, так си е много добре! Тъмните цветове не напрягат очите. Така форумът може да се "гледа" и на изгасени лампи. Ярката разлика - светъл монитор с тъмно помещение - разваля очите! В този форум всеки ден правя рекорд по продължително оставане в един форум. На второ и трето място в класацията ми също попадат два форума с тъмен фон. Може и да е съвпадение, но си мисля, че фонът е важен за активността на потребителите, например, на празника на Томасите всички изчезнаха, дали заради това че бяха заети или пък не, сега когато няма никой, пак настигаме тогавашното настроение. П.П. Пък и съм си нагласил Персоната в Мозила също да ми е мрачна! П.П. Може да сменяте логото на форума според книгите, също и картинките от типа "Има ново мнение", емотиконките, бутоните "Форум"; "Портал" и т.н. Но пълна смяна ще е в повече! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Съб 10 Апр 2010, 12:42 | |
| Благодаря ти много за мнението, Мите! Серизно ще се замисял и мже би ще сменим логото. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Съб 10 Апр 2010, 13:24 | |
| Аз съм за може би синьо , сиво и Лилаво! Колкото до логото: Да да актуализираме книгите там са само 4 ако може с 10-те ще е най-добре! Може да сложите и пакетите с карти! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Съб 10 Апр 2010, 14:30 | |
| Според мен фонът на форума трябва да е тъмен! Трудно четях и по време на празника на Екатс и по време на празника на Томас! Не зная с какви въможности разполагат админите. В момента фонът ми е тъмно сив и много приятен. Мисля, че нюанси /но само нюанси!/ на кафяво или зелено ще "помагат" на очите. И не ми се иска пълна промяна на форума - така ми е удобно! Друг е въпросът, че колекцията ни от емотиконки може непрекъснато да бъде обновявана, бутоните - също и пр. Лично мен ме дразни запуснатия ни портал! Той трябва редовно да бъде актуализиран - двама админи и колко модератори имаме!!! Все някой може да го прави!!! Ето и сега - "Честита Баба Марта!" , а се задава 1-ви май!!! Всички можем да помагаме с идеи за картинки, надпис... Все едно да отидете на гости някъде и да видите, че стопаните не са си прибрали елхата! За какво ви говори това? | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Съб 10 Апр 2010, 14:45 | |
| Визията на форума и Порталът могат да бъдат редактирани само от админите! | |
|
| |
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Съб 10 Апр 2010, 18:58 | |
| Мите, и аз ти благодаря искрено за предложението! Смяната на бутоните и логото е идеалната идея.
Тони, аз също не открих опция за няколко скина на форума. Ще се опитам до довечера да се допитам до някого и да разбера дали и как е възможно това, после ще опитаме да го пригодим.
Колкото до портала... имам едно предложение за вас. Има ли сред вас съгласни да се занимават с него? Явно с Тони не ни достига достатъчно време, че да се занимаваме с него. Може би до лятото ще е супер да си имаме помощник. За поста обаче ни трябва някой отговорен, който ще си върши работата с удоволствие и лекота. Не искам да го правите само заради мястото на админ, трябва да знаете, че не ни трябват несериозни хора, които си вършат работата, защото ако отново портала бъде занемарен, ще уволним отговорника.
Освен това смятам да издигна някои от модераторите ни до глобални. Разбира се за това ще трябва да се допитам и до Тони.
И така, ще се радвам да отговаряте тук в темата, както и чрез ЛС до мен.
Поздрави!Edit: Забравих да спомена, хубаво ще е и да сте запознати с HTML кодовете, защото ще са ви нужни, но това не е чак толкова задължително, статиите ви могат да преминават първо през мен или Тони, ние ще ги оправим.
Edit 2: Намерих си човек за стиловете. Очаквайте в скоро време да бъдат добавени няколко, вие ще можете да си ги избирате в профила си. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? Пон 24 Яну 2011, 07:57 | |
| Не мога да се въздържа да не похваля админите за новата функция - при входящо ЛС да ти се появява прозорец! И ми стана толкова драго да видя стария дизайн - тъмния основен фон! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: По-светъл форум - да или не? | |
| |
|
| |
| По-светъл форум - да или не? | |
|