| Парти флууд | |
|
+6Arya Dröttningu katnis kane НеКрОмаНа Гошко wolf 351 Ton4o 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гошко
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:19 | |
| Норче, струва ми се до жътва няма да стигнеш. Дамите не обичат да им се говори така. Добре беше тръгнала с "-чан", но дамите не обичат заплахите със смърт. И не ги наричай съкровища. Ти може да си била такова, но сега си просто една Нора. *sick burn* *self-five* | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:22 | |
| Нора, сигурна ли си, че нямаш нещо общо с някоя лаборатория или класна стая по химия? Тези канали сигурно са ти най-предпочитани.
Гошко Херкулеса, ама и ти сериозно си активирал защитата. | |
|
| |
God_Hades
Мнения : 22 Регистриран на : 31.10.2015 Местоположение : търси яки мацки
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:26 | |
| Бре, тва Норче много проклето...не иска да се жени за мен....Гоше, гледам Херк си станал...искаш ли Норчето, не вярвам да ти се опъне че и шип-неймът ще звучи по-добре - Нога или пък Гора...не мислиш ли? Жалко...отхвърлиха ми поканата ама...винаги мога да забърша още някого...НеКрОмаНа ти си братчед...хайде да ги ожънем всичките заедно и после да си направим селфи, а? Никой да не ми бара косата или мусаката! Убивам за тях | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:29 | |
| Лелеее....голямо меле стана тука...каква размяна на реплики... Миша, само така...да ядосаме Норчето Тея...Хадра звучи екзотично, харесва ми Гошко...ти наистина си Херкулес...как ни защитаваш само...какъв джентълмен | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:33 | |
| Хадес, никой не ти иска косата, няма за какво да се притесняваш.
Свилена, тя Норчето по природа си е ядосана, само трябва да запалим фитила :д | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:38 | |
| Хадра е като Хидра, ноо няма значение Да ви кажа честно, според мен Норчето е доста чилната Изглежда толкова спокойна и винаги готова да прецака живота на Ято xD | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:39 | |
| Хадес бе...споко, косата ти ще си остане на мястото...само Норчето да не е наблизо...нали знаеш тя е с водата и канализацията...прочети и подписа По-добре не се жени за нея Само така, Миша Ща го запалим, че да я подпалим... Тея , права си...ама тоя Хадес явно и лази по нервите А Ято може да го върти на малкия си пръст...горкичкият ми синеочко Йо...останалите, как е? Между другото предлагам след известно време да се разкрием...кой кой е иначе някои от нас няма да могат да спят от любопитство тази вечер | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:41 | |
| | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:46 | |
| Аз нямам проблем и да не се разкриваме, но наииистина ми се доспа. Ранните състезания не ми се отразяват добре | |
|
| |
НеКрОмаНа
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:55 | |
| Гошко, не знам за какво говориш, аз идвам от далечни времена и земи и дори не съм виждал това което наричаш "Heroes 3". Мога да те уверя, че каквото и да е това, аз съм много по достоверен. Господаряю Хадес, само кажете и ги почваме? Как ще работим - собственоръчно или да оставим зомбитата да свършат работата? Госпожице Тея, аз съм на мнение, че е по-добре още да не се разкриваме, ами да направим празника по-дълъг. Нека да продължи и утре, а ако искате утре вечерта да се разкирем Така ще можем да се напсим, а утре да продължим с празника | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:58 | |
| Добре, аз съм с Некромана Лека, като коала имам нужда от близо 12 часа сън xD | |
|
| |
Shinki_Nora
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 02:59 | |
| Изключително спокойна съм в момента, особено като знам че всички ще пукнете до утре...с Ято-чан ще ви окосим като сено...даже и богчето Хадес и протежето му....канали...химични лаборатарии...ще ви дадем, нали Ято-чан? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 03:02 | |
| Тая Нора отдавна я подозирам, че е чалната...още от момента в който си избра Рапунцел и Клошара...и двамата нямаха стил, а и носеха откачени шапки както Гошето отчете по-рано за шапката на Норчето. НеКрОмаНа, Хадес...хора....спокойно, спокойно...аз съм зомби днес, забравихте ли Миша, явно ще трябва да почакаме до утре за разкритието Тея, лека...и да се наспиш | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 03:06 | |
| Свилена, по-добре късно отколкото никога! И аз съм за утре вечерта, ама да не забравите! Аз ще ви напомня, ако стане така Като гледам и аз ще трябва да последвам примера на Тея и да заспивам, че утре ще ставам рано. Не се убивайте докато ме няма. Не искам да изпусна цялата забава! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 03:24 | |
| Миша, съгласна съм! И утре е ден Ако забравим ще разчитаме на теб Лека на всички лягащи, включително и на мен Да, наистина останалите...гледайте да оцелеете до утре Послепис: И ако не ми вярвате, че бях зомби...вижте ми аватара | |
|
| |
God_Hades
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 03:30 | |
| Мдааа....спете, смъртни....ооо...вярно бе, колко часът е станал...време е за нощна закуска с мусака за малко да забравя Норче, скъпа...виждам че ми правиш компания...искаш ли хапка от мусаката? Кажи "Ааааа" | |
|
| |
Shinki_Nora
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 03:41 | |
| Я се скрий, мусака такава! Да съм му казвала "ааа..." за каква ме смята... Хадес, наистина ми дойде до гуша от теб и твоята мусака...след момичетата, двамата с Ято-чан ще отсечем и теб...да видим колко златен икор ще потече от теб...може да нахраним и любимото ти триглаво куче....Ято-чан ме слуша, винаги сме били заедно, но откакто се появи онзи малкия, който има очи с цвят на гнили плодове....той не ме е викал и съм много тъжна.......................................................................................................... | |
|
| |
God_Hades
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 03:55 | |
| Бре...тая мадама не ме ще...за пъви път така. Ще дам на Харон хапката мусака тогава...той никога не отказва... Всички ми се натискат, натискат се и на мусаката...ама Нора не иска...обиди ме, момиче, как може да говориш така за скъпоценната ми мусака! Казах вече...за мусака и коса убивам! Викни тоя Ято за който говориш...може пък да се спазарим..Гледам тука има хубави мацки, може да си хареса някоя, а ти да се съгласиш поне на едно кръгче с ладията ми | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 03:57 | |
| Честит ден на народните бутители... предполагам Виждам че тука добре сте си прекарали дори без мене. Аз гледах филм на име 1408 и ох боже, сега само като чуя да скърца някоя врата и направо настръхвам. Филма имаше някои много creepy моменти и много се надявам да си глегна след малко и да забравя за него Иначе, преди 15на мин останах сам и реших да направя малко снимки на къщата. Исках да ги направя в тъмното със светкавица, да изглежда по-яко, обаче след този филм не искам и да чувам за тъмнина. Та ето ви, къщата в която прекарах Хелуин: - Spoiler:
Надявам се утре да продължим с КОПОНА и да мога да съм по-активен от днеска Виждам, че Хадес и Нора нещо се правят че спорят, обаче като че ли между тях има някаква искра... Туко виж тази искра се превърне в пламенна любов. Гошко ако искаш да задържиш момичето за теб, ще трябва повече да се постараеш А сега лека нощ коали и дано да сте си изкарали един страхотен Хелуин BTW: Хадес, напълно те подкрепям за муската, радвам се да чуя, че и бога на подземното царство също и е фен | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 10:41 | |
| А, още никой ли не е станал?
Свилена, супер изглеждаш! Доста си страшна!
Марти, къщата изглежда ужасяваща, особено коридорчето с тези бели стени, врати и светлина. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 13:33 | |
| Честит празник,приятели! Как смятате да отпразнувате деня на Народните будители? Аз смятам да почета малко и може да посетя някоя галерия Миша е най-ранобудната май.... Аз съм изненадана че станах толкова рано Марти , човек...тоя филм май те с стреснал доста.Дано си успял да се наспиш без кошмари. Къщата е много яка...модерна е...честно казано си представях цялата да е в паяжини и да сте на свещи,само коридорчето беше малко по-така Мерси за снимките Мерси,Миша Бях си страшна,ама после голямо миене падна Как сте,останалите? И аз надушвам сватба...Норче, готви се....шапката ти ще мине за було Личи си, че си падаш по Хадес | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 19:44 | |
| Честит празник на народните будители! Аз лично спах до 13:30 и чак сега се сетих какъв ден сме xD След това цял следобед гледах Heroes: Reborn. Някой фен? Ии сега, разбира се, трябва да решавам задачи xD Виждам, че вие сте се разписали след като съм си легнала. Норче, Хадес, май ще правим сватба. Аз и Миша ще сме шаферки, а Марти и Свилена ще доведат коминочистача с балоните Марти , съжалявам, че изпусна КОПОНА, тази вечер ще си наваксаш Трябва да си запазя този филм и да го гледам с приятелите си. Те много обичат страшни филми, но на мен ми доскучава Къщата изглежда наистина крийпи, аз си представях нещо от типа на къщата в Until Dawn (ако знаеш за какво говоря, де xD) Миша , прилошава ми само като видя часа, в който си търсила будни във форума Свилена , зомби грима ти отива Хора...мисля, че е време да си призная един жесток грях...аз...аз... - Моля не ме убивайте...:
Аз не обичам мусака.
Съжалявам, че ви предадох | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 20:12 | |
| Хей,Тея ! Привет Днес май сме предимно дамска компания...като наминавам да нагледам форума на няколко часа виждам само дами...Миша,теб,Нора...а,грешка...Нора е в канализационната,едва ли е имала време да се отбие Тони също го видях...нагласи Хадес да яде мусака с папрат Ааа...аз искам да съм ъъъ...кръстница на сватбата...има такава роля,нали? хД Аз Герои само първия сезон и половина съм гледала...после изгубих интерес,така че не ме пиши за фен. И мерси...знам си аз че съм готино зомби О...ако ще признаваме разни неща...значи е време и аз да си призная,че - Spoiler:
и аз като Тея не съм фен на мусаката...Хадес,пощади ме!
| |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 22:23 | |
| В останалите два часа да ви честитя и аз празника, защото толкова рано сутрин мозъкът ми не се сеща такива неща.
Аз хубаво си поспах след вечеря и сега се събужам и си викам я да видя как купонясвате. Значи, да напомня, че аз още се чакам разкритията кой кой е!
Правим сватбата гледам. Тея, трябва да си изберем цвят за роклите- мътняно зелено ще е тематично, ама не знам дали ще ни отива... Свилена, сигурна ли си, че не искаш да си кума? Ама и кум трябва да ти намерим
Охо, признания ли правим. Значи и аз да се включа . . . . Не съм гледала анимето, от което е Нора..ама може да прочета мангата някой ден | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Нед 01 Ное 2015, 22:39 | |
| Само аз ли не мога да спя когато си поискам? Миша , защо реши точно мътно зелено? Да няма нещо общо с Нора, богинята на канализацията? Не знам за роклите, но предлагам едната да бъде с джапанки и чорапи в чест на Нора, а другата със страшно убиващи кожени сандали в чест на Хадес. Ако искаш аз ще бъда тази със сандалите (представи си каква жертва правя, мразя сандали), защото косата ми още е синя от Хелоуин Мисля да продължа с признанията...не довърших Death note, защото ми стана скучно. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Парти флууд | |
| |
|
| |
| Парти флууд | |
|