| Парти флууд | |
|
+6Arya Dröttningu katnis kane НеКрОмаНа Гошко wolf 351 Ton4o 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Парти флууд Съб 14 Ное 2015, 22:50 | |
| Моля? Какъв телефон имаш ти? Duet не е тежка. Мдаа, ще изляза. На математика съм xD Е, да, имам една 40 минутна разходка от другия край на града до вкъщи, но то не се брои | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Парти флууд Съб 14 Ное 2015, 22:54 | |
| Моят забива на игрите и започва да качва температура...до 52 градуса достига. Не играя игри на него Пак ли...съчувствие на макс. Доста добра разходка е това...40 минути, не я подценявай хД | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Парти флууд Пон 16 Ное 2015, 13:18 | |
| Хей Успешен понеделник и започване на седмицата! Аз тръгвам за колежа с не особено голям плам и се надявам времето да мине бързо Предната седмица не ходих на практика в лабораторията, защото учих за несъстоящия се изпит, а в петък не бях в настроение и сега...се надявам да не ми се сърдят хД На Osu вчера стигнах до 10 процента....а Тея , разби всички рекорди за новобранци и достигна 49 процента...Марти, внимавай | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Парти флууд Пон 16 Ное 2015, 14:54 | |
| Хелоу! Мерси много за пожеланието Свилена! Oще e понеделник, но аз вече с нетъпрение очаквам да свърши тази седмица Успех днеска в колежа, дано да не ти се карат. И да споделиш как е Възпламеняване Тея, свалих си да играя дует и смятам да стигна поне до епилога. Щом ти си ми бъдеща конкуренция в Osu, аз ще съм ти в Duet | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Пон 16 Ное 2015, 19:57 | |
| Няма защо, надявам се денят да е бил успешен ^^ И аз така, Марти Да свършва по-бързо тази седмица Мерси, Марти ! Не ми се караха, даже ми се зарадваха Прекарах си доста добре и времето мина бързо. Само пароструйката правеше проблеми...играеше го разярен парен дракон Май надушвам шампионат между двама ви. Виждам, че форумът известява, че Еви има рожден ден! Еви, знам че не може да ме прочетеш пожеланието, но...мислено ти изпращам много здраве, щастие и усмивки ииии....да се сетиш да влезеш във форума | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Парти флууд Пон 16 Ное 2015, 21:59 | |
| И на мен нещо изобщо не ми се ходи на училище xD Марти, смених си мнението, епилога е лесен. Encore ще ти разкаже играта Свилена, за какво ви е пароструйка xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Вто 17 Ное 2015, 21:55 | |
| Добър вечер Дами и господа, днес за вас направих специална фотосесия на класната ми стая по зъбарство и учителката ми в действие - Зъбарска кочинка:
И да, слушаме музика в час Ако познаете работното ми място, получавате 100 точки за Рейвънклоу Тея , явно всички сме на едно мнение за училището...по-добре да го няма хД Иначе с тая тъпа пароструйка ужким премахваме фините прашинки гипс и познай кой върши черната работа ...че пароструйката в лабораторията в която стажувам е развалена и е по маркуч и последния път 4 пъти я изтървавахме и маркуча беснееше по пода и се мяташе като разгневена змия хД | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Парти флууд Сря 18 Ное 2015, 19:32 | |
| Здравейте! Много хубава фотосесия, Свилена ! Изглежда много забавно място. И сега искам да предполажа къде седиш - четвърта снимка? Не знам защо точно там, ама торбата изглежда твърде случайна Блазя ви за музиката в час междудругото Тея , скоро ще те настигна в duet... може би след година...Мисля че всички сме на едно мнение, че училището трябва да го няма. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Сря 18 Ное 2015, 21:04 | |
| Марти , радвам се че ти е харесало разходката из училищната ни стая. Определено не прилича на типична класна стая Не позна къде седя ...давам жокер - има две ченета на моето работно място Иначе всички ни завиждат за музиката...само нашата специалност можем да си я позволим докато работим Еее...Марти, защо така....чак след година? Трябва да накараш Тея да се потне малко за да запази позициите си на лидерство Определено...училище, колеж...до гуша идва | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Сря 18 Ное 2015, 21:15 | |
| Хей Свилена, хубава фото-сесия си направила Аз залагам на втората снимка xD Марти, казвам ти, за да минеш duet ти трябва един свободен следобед и много опити. При мен беше нещо такова Сега...представете си, че това го казвам с гласа на Леви. Мисля, че е супер глупаво да няма училище. Би било безсмислено според мен, пък и светът щеше да работи по напълно друг начин. Не можем да кажем какво би се случило, пък и науката не би стигнала толкова далеч. Има прекалено много пеперуди. Ту мени бътърфлайс казва Хиро Накамура Гледа ми се Herоes xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Чет 19 Ное 2015, 18:07 | |
| Добро утро, хора Знам, че е 18 часа и не се предполага да е "утро" но досега спях. хД А и телефонът ми отказваше да напише това съобщение във фулууда...просто си ме изхвърляше най-любезно когато натисках "Напишете мнение" и за това включих компа Тея ...право в целта! печелиш обещаните 100 точки за Рейвънклоу Хахаха...Тея...това беше добро...ако си представиш и сериозното му лице картинката се допълва, особено с последното изречение "Ту мени бътърфлайс" е класика, харесвам този израз Събота и неделя идват, ще се нагледаш на Herоes, не бери грижа хД Днес трябваше да ставам рано, утре пак трябва да ставам рано...коалският ми начин на живот страда хД Оооо...и да ви се похваля...в момента две добре изглеждащи ченета ми се хилят насреща, днес довършвах второто и го покривах с восък и го дооформях...реших да ви спестя снимката | |
|
| |
| Заглавие: Re: Парти флууд Пет 27 Ное 2015, 16:19 | |
| Ако някой се чуди защо тук е толкова тихо тук...имаме си фейсбук чат хД Иначе днес си изкарах изпита супер, после ме пуснаха 3 часа по-рано от стажа в зъботехническата лаборатория, което беше страхотно и за десерт си купих саксийка с четирилистни детелинки, които са супер сладки и сред тях се извисява гордо мини плашило, което е голям сладур | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Парти флууд | |
| |
|
| |
| Парти флууд | |
|