| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
+13Lucifer's Fall™ TiaCahill97f wolf 351 Avery nikol4o dsims Arya Dröttningu tania Ton4o Martinch Evelincho Grizzly Salem Saberhagen 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 13:07 | |
| Здравейте. Ко прайкате? Свилена, изпит изпит, амаа чак толковааа. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 13:50 | |
| Здравейте! Как сте? Какви са ви плановете за днес- ще излизате или ще стоите пред компютъра? | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 15:11 | |
| Привет! - Badugly написа:
- Привет!
Близо съм до припадък от горещината! Дъждът не помогна много!!! А какво е в автобусите!!!!!!
Отдавна не съм се чувствала така - сякаш мозъкът ми е сварен!
Мартииииии, да разкажеш за Париж! И добре дошъл у дома!!! Благодаря Наде и аз се радвам че съм вкъщи! Искарах една невероятна... Хммм не точно почивка за моя жалост.Четете надолу и ще разберете. Ден 1:Началото Събудиха ме още през 3.30 през ноща.Летяхме до Будапеща и после до Париж.Първото ми летене мина леко но много ми заглъхнаха ушите.Настанихме се в хотела и се разходихме по "Шан де ли зе".После отидохме до Айфеловата кула но заваля дъжд и се отказахме.Накрая се возихме с кораб по Сена. Ден 2:Болки в гърлото Сутринта се събудих и... Ужасни болки в гърлото! Чуствах се ужасно.Явно в самолета съм хванал някакъв вирус.Този път се качихме до 3 етаж на Айфеловата кула след 2 часа опашки но краката ми. После ходихме до лувъра и разгледах северното крило. Ден 3:Кашлица Сутрината се събудих и... Заглавието си го казва.Ходихме до двореца Версай.Още 1 час опашка.Прилича много на лувъра отвътре но като отидохме в градините! Невероятно е!Особено красиво беше при един танцуващ фонтан.Вечерта ходихме в Нотр Дам. Ден 4:Още болки Направо без да говоря за здравето си. Ходихме в другата ивестна църква (сега и забравих името) и после в музей Д'орсе. Ден 5:Дисни ленд Днес се чуствах малко по-добре.За жалост времето беше лошо.Пуснах се на почти всички влакчета на ужастите. (макар да пишеше пътниците да бъдът в отлично здраве ) .Много беше забававно на всичко.После ще напиша подробно за там. Ами това беше интересното.А да не забравя: Ден 6: Сдобих се с 7 и 8 книга 39 ключа и 3 и 4 пакет с карти. И ето ме тук: 37 ключов,6 ранк агент посетил главната си база, но за жалост болен! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 15:30 | |
| Кажи за Дисни ленд! Пусна ли се на онова...забравих му имато...където е все едно си в Космоса. Аз като слязох от него направо ми беше лошо Ама преобладавах от адреналин след него и след онова влакче, което май се казваше Big Thunder Mountain ЕДИТ: Първото влакче беше Space Mountain | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 15:43 | |
| Марти, ами книга 9? и книгите ( 7 и 8 ) на Френски ли са? | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 16:02 | |
| | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 16:03 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 16:09 | |
| То нали се правят снимки на Space Mountain и на нашата снимка(със семейството ми) майка ми е много радостна (а ние със сестра ми буквално я натикахме в колкичката, защото тя не искаше да се качва), сестра ми също е радостна, но с лека нотка на уплаха , аз, която бях най-ентусиазирана крещя все едно съм видяла призрак . Баща ми си гледа така, както си гледа пред телевизора . Снимката ни беше нещо като прилив на различни емоции . | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 17:00 | |
| Беше много яко на онова космическото, но не искам да се качвам отново... През цялото време се притеснявах камерата ми да не падне, а и седалката ужасно ме убиваше. Искахме да отидем и на влакчето на Инди, но беше затворено поради ремонт, заради което трябваше да се задоволим с влакчето на миньора - беше супер. Екстремността и адреналинът бяха в умерени количества и все пак за разлика от космическото влакче успях и да се забавлявам. Най-много на това влакче ме впечатли, че минава през тунел под водата. Марти, а не си ли посетил и катакомбите? П.П. Добре де, как може да кръщаваш дните така? Да не би да визираш точно в кашлиците? Все пак това не е било най-важното, докато си бил в Париж, нали?
Последната промяна е направена от Ton4o на Чет 17 Юни 2010, 17:30; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 17:06 | |
| И аз исках да се кача на Инди, ама беше затворено. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 17:35 | |
| Тони ти си снимал по време на пътуването? Беше строго забранено.Не знам може би защото това беше Space Mountain 2? Не за катакомбите за жалост не остана време пък и мама се страхуваше и не искаше да ходи. Е да прав си че много коментирам кашлицата но ми е много гадно че точно там се появи. Много инатересно за Инди... То ние след 1-2 игри се запътихме натам и беше затворено. Да не би да е станал инцидент и да се решили повече да не го отварят? | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 17:38 | |
| Марти, имах предвид, че ме беше страх да не се изпълзне камерата, която беше в чантата си и която се намираше между краката ни. Само да си ги бях мръднал настрани и ХОП! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 19:59 | |
| Свилена , кажи как мина изпитът? Марти , въпреки неразположението и опашките от туристи си е заслужавало пътуването, нали? | |
|
| |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 20:11 | |
| Марти , взе ли ключа от върха на айфеловата кула? Аз искрено се надявам тази година да взема ключа от Турция ( номер 25 ) | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 20:16 | |
| Здравейте!Страхотно си си изкарал Марти без да броим кашлицата.Дано някой ден пак да отидеш и да успееш да посетиш местата,които не си могъл.Днес ми дадоха удостоверението и завършвам с пълно 6 .Майка ми подаде документите и чакам първо класиране. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 20:23 | |
| Браво, tania! | |
|
| |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 20:30 | |
| Браво! Честита шестица tania | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 20:39 | |
| Благодаря ви!Нещо ново при вас? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 20:42 | |
| | |
|
| |
tania ТОП агент
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 20:59 | |
| Филмът изглежда интересен.Смятам да отида да го гледам на кино като излезе. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 21:36 | |
| Здравейте! Свилена , браво! Много се потруди и го заслужаваш! Колкото до "Грейлъра" /съжалявам, просто много ми харесва как звучи/ го гледах днес.. интересно изглежда.. Накара ме да изкарам книгата и да си я поприпомня оттук-оттам... Марти , супер си си изкарал! Като оставим болеста / и на мен ми е познато, почти винаги съм така/ е било много вълнуващо! Аз няма да остана толкова много в париж, но ще се опитам да покрия всичко, което и ти хД Таня , честито! Здравата си се потрудила! Любо , почерпката ти ми хареса.. беше вкусна Васко , не знам ко прайкам, ама съм много изморен и си хвърлям един душ /втори за деня / ии лягам... Утре трябва да си предам проекта по изобразително.. Преди малко го завърших.. Малък колаж на Последният въздушен повелител.. Изучавах китайски символи до преди малко Според мен стана доста хубав Тони , изпита ти мина ли? А устен правихте ли? В нашето училище днес получаваха резултати и имаше доста разочаровани... Хайде, оставям ви... Лека! И успешен утрешен ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 21:40 | |
| Днес съм на вълна Книги. Съобщавам всичко възможно за книгите което е ново и което ме вълнува. Надявам се да съм ви бил полезен с тези новини от светът на Книгата. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 22:34 | |
| Здравейте. Марти, добре си си прекарал.(освен болестта) Свилена, трейлъра е страшен. Честито, Таня. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 23:25 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 17 Юни 2010, 23:36 | |
| Знаете ли,че във Варна се организира изложба на световно известни художници от рода на Хуан Миро,Диего Ревиера,Пабло Пикасо и други. Аз не одобрявам стилът им,но бих искала да видя творбите им. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
| |
|
| |
| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|