39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
+13Lucifer's Fall™ TiaCahill97f wolf 351 Avery nikol4o dsims Arya Dröttningu tania Ton4o Martinch Evelincho Grizzly Salem Saberhagen 17 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 15:51 | |
| Здравейте!И аз дето съм седми клас се зачудих на задачата ви , но както и да е.Дано имате високи оценки, а аз отивам при майка ми , че ми прекарват кабелна телевизия | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 17:48 | |
| И аз мисля, че в зад. 22 няма смисъм. Г-жата по математика ни каза, че верният отг. е "а". Аз оградих "г", защото според мен вс отг са верни без "в". От кога нулата може да се пише с "-" отпред?! Тя е нито положително, нито отрицателно число. Та... както и да е. Имам 1 или 2 грешки от невнимание и една (22) без да разбера що за задача е. | |
| | | Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 29 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 19:20 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 19:25 | |
| Приятели шестокласници, наистина ви е било тежичко! Нас ни учат, че нулата може да ни служи като отрицателно или като положително число в зависимост от условието на задачата. Което лично мене ме затруднява като логическа постановка! Тони, радвам се, че ти хареса хороскопа! Елементарен е като описание, но е интересен като сравнение с цветята. Аз също го намирам за много верен! Свилена , аз днес на бул. "Граф Игнатиев" видях да се продават в павилион за цветя саксии с мушкато и с кученца. Може и във Варна да има. Но картина също е добро решение. Или дори хубава снимка на тези цветя! Имам страхотно палаво настроение днес! Затова не ми се чудете на изявите! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 19:31 | |
| Сега се сетих какво съм пропуснал да пиша... Наде, благодаря за хороскопа на цветята! Аз съм хризантема. Бих казал, че е доста точен, само не знаех за себе си, че не се разкривам лесно! Но може би, е така! Това другите хора могат да кажат, аз не мога да определя! И за писмото от 39 ключа - на мен хич не ми стана ясно за кой Егмонт се говори - избоюо не е пояснено, че дори повечето държави от Скандинавия са се отказали - мисля, че Дания и швециа, Норвегия засега е под въпрос, защото все оше има сайт, и само Финландия със сигурност продължава поредицата! Та, според мен, не бива да се притесняваме за това! Най-точна ще си е информацията от Егмонт! Силно се надявам, че другата седмица ще се каже най-сетне, че ми писна! | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 19:33 | |
| | |
| | | Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 20:15 | |
| Днес бях в библиотека на Витошка. Леле колко беше голяма, ще взема и аз да чета книги Толкова книги ми харесаха. | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 20:17 | |
| Еви, това, че си дружелюбен и открит, не значи, че се разкриваш лесно! Напротив! Като човек, общувал дълго с теб, смятам, че си много притеснителен и трудно "разтваряш всичките си листенца". Но се радвам, че ти е харесал хороскопът! Свилена , обичам на рожден ден човекът да се чувства специален!!! Затова изцяло се премених в чест на Митко! Дано да му хареса, а на вас да ви е забавно! Днес погледнах сайта на Финландия. Ще получат книга 7 на 15 юни, тоест след 11 дена! Силно се надявам, че до това време и ние ще имаме някаква точна информация от Егмонт! Любчо , къде на Витошка има библиотека? | |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 20:41 | |
| - Badugly написа:
- Еви, това, че си дружелюбен и открит, не значи, че се разкриваш лесно! Напротив! Като човек, общувал дълго с теб, смятам, че си много притеснителен и трудно "разтваряш всичките си листенца". Но се радвам, че ти е харесал хороскопът!
Свилена , обичам на рожден ден човекът да се чувства специален!!! Затова изцяло се премених в чест на Митко! Дано да му хареса, а на вас да ви е забавно!
Днес погледнах сайта на Финландия. Ще получат книга 7 на 15 юни, тоест след 11 дена! Силно се надявам, че до това време и ние ще имаме някаква точна информация от Егмонт!
Любчо , къде на Витошка има библиотека? Ами там където е спирката на тролея, където правят строежа, при едни големи пици. Там продължаваш нагоре, минаваш светофара и още малко нагоре и завиваш надясно, то е с едни стълби надолу. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 20:44 | |
| Е, нищо не разбрах! Ще трябва да ме заведеш, Любчо ! Или ми нарисувай карта! | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 21:59 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 22:22 | |
| Аз съм чела няколко варианта на легендата, Тони! И за търсенето на Светия Граал от рицарите на Артур - също. Но много ти благодаря. Ако не ми се спи тази нощ или утре, ще изчета и това, което ни показа! Ей, много сте мълчаливи! Аз ви приготвям две изненади, че да ви поободря малко! А то само - училище, училище!!! Краен срок на представяне на изненадите - неделя!!! А, надявам се, че сте разбрали - изненадите са приятни! | |
| | | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 22:40 | |
| | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 22:51 | |
| Здравейте. Наде, хубав аватар.Интересно ми е какви ще се изненадите. Тони, мерси за легендата. Свилена, радвам се че пръстите ти са по - добре. | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 22:53 | |
| Лека нощ, Тони! Сега гледах Пърси Джаксън! Само, като се сетих колко разлики има с книгата... Но все пак смятам, че е добре направен филм, независимо, че не е много близък до книгата. Любчо, това да упътваш някой човек с пиците.... Не знам къде се тея пици, ама така като казваш къде е, да не би да имаш превид книжарница Хеликон? Тя е точно така надолу по стълби. В книжарницата завиваш наляво и после имаш като вити стълби на 3 етажа??? Хора, и аз ще си лягам! Лека нощ! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 22:53 | |
| Тайзи неделя, Любчо , тайзи! /"тайзи" не е грешка! Така говори брат ми. / Лека нощ, Тони ! Аааа, Любчо , аз понеже днес съм много на кеф, отивам да ви постна едната изненада! Хейййй, здрасти, Дани ! Радвам се да те видя жив и с чувство за хумор след двата изпита!!! Еви , ама Любчо говори за библиотека!!! Лека нощ, свободна птицо! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 23:03 | |
| Странно е нали, аз да говора за библиотека, но за всичко си има 1 път | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 23:20 | |
| Аз ще лягам, приятен уикенд на всички. | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 23:21 | |
| Лека, Васко. Ама Наде, тово урок по английски ли е | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 23:22 | |
| Не, Любчо , аз нямам предвид, че ти говориш на тази тема, а че каза "библиотека", докато Еви има предвид "книжарница". Хеликон е книжарница. Ти там ли беше? Защото днес и аз бях там. Около 14 часа. Любчо , може и урок, както го приемаш! Ама сега отговори на въпросите, които зададох! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 23:25 | |
| Ами често казано не му видях заглавието,зьщото валеше . А аз бях чак към 18 часа. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 23:27 | |
| Не бе, човеко Томас ! Питам за това дали е библиотека - тоест място, където заемат книгите срещу абонаментна карта или книжарница - магазин за книги? | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 23:31 | |
| Ааа, ами така кажи Наде. Ами мисла че е библиотека, не знам за 1 път утивам там. Но мисля че е библиотека | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пет 04 Юни 2010, 23:37 | |
| Така, на лягащите казвам "лека нощ"! Но може и пак да се появя! Все пак петък е и не ми се спи! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
| |
| | | | НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|