39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
+13Lucifer's Fall™ TiaCahill97f wolf 351 Avery nikol4o dsims Arya Dröttningu tania Ton4o Martinch Evelincho Grizzly Salem Saberhagen 17 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 12:28 | |
| | |
| | | Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 13:07 | |
| Здравейте и до 15 чао. Париж,аз идваааааамм! юхуууууууууууууууууууууууууууууууу! | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 14:08 | |
| В Париж ли отваш??? Честито!!! Страхотно е, освен да рзгледаш забележителнностите и местата споменати в 39 ключа не забравяй да си починеш в някоя градина или парк. В Париж и Лондон има една атмосфера, която те кара да се чувстваш по-спокоен, а не като в София да се чудиш как да излезеш от задръстването. Иначе как се справихте по География. Аз имам 4 грешки- пак се разминах с шестицата | |
| | | tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 16:13 | |
| Здравейте!Благодаря за поздравленията.Честито Martinch , че ще ходиш в Париж.Дано си прекараш страхотно.Да ви се оплача: госпожата ми по български , която ми е и класна, дава толкова гадни домашни , че и сестра ми не може да отговори на нейните въпроси(сестра ми е на 22г.).На всичкото отгоре е ядосана на класа и като нищо може да ми пише 5 вместо 6, пък ако не е тя ,по физика сигурно ще ми пише 5.Май и тази година ще ми се провалят мечтите за отличен успех,но още нищо не се знае.Ще се опитам да съм оптимист.Как е при вас? | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 16:57 | |
| Тиа, как бе? До двадесет точки включително си е шестица...Аз поне така знам. Виж, ако даскалите си имат други схеми, става проблем. Нашите обаче и като текущи няма да ги пишат, понеже вече ни оформиха и ни събраха бележниците...А и госпожата по история и география казва, че тя няма да взима предвид тези оценки, защото те не са отражение на работата на ученика през годината. Тя ни е и класна, пък аз взех, че най-зле се справих по нейните предмети...Шест грешки и по история, и по география, ама какво да се прави... Утре имам английски и освен ако не сбъркам от невнимание ще имам 131/150 т. от всички матури взети заедно. Едит: Таня, не се притеснявай, а и не се предавай. | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 17:58 | |
| Е, Ники , вашата класна все пак се оказва готина, защото е точно така - едно класно, външно или каквато и да е друга еднократна "изява" не може да даде представа за цялостната работа през годината!!! А в същност в живота е много важно да прояваваш търпение, упорство и постоянство, а не да назубриш нещо за кратко и край!!! Тиа , Таня , стискам ви палци! Много е гадно да висиш на кантар и да си зависим от нечие субективно мнение или настроение!!! Марти , честито за хубавата почивка!!! Надявам се да харесаш града! И да не забравиш да посетиш собствения си бастион! Свилена , задължително трябва да участваш в конкурса на Егмонт за Пърси! Може и да се реша и аз - ей така - просто за удоволствието, иначе не мога да ти бъда конкурент! Аз досега си направих малка ваканция - бях на басейн, на Макдоналдс и си лежахме с приятелите на тревата в парка, за да си четем новите книжки! Рай!!! Аз се забавлявам с "Фен Шуй Шик"! | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 18:06 | |
| Свилена, определено трябва да участваш! Това е възможност за пореден път да покажеш таланта си, а ит определено имаш такъв! Чудя се дали и аз да участвам, но определено няма да е с рисунка, защото хич не ме бива. | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 18:12 | |
| Тони , ти пишеш много добре!!! Участвай! На мен пък ми се рисува... ще видим! Имам и време, май ще се реша. | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 18:19 | |
| Здравейте. Марти, приятна почивка. Ники, Тиа с изпитите почти приключихме.Няма нужда да се притесняваме за оценките, защото някой може да се притесни и да има по - слаба оценка.А някой който има слаби оценки, да препише и да изкара по - висока. Госпожата по изобразително ме мрази.Остави ми 4 за годината.А каза, че на последната рисунка ако е с бои ще пише най - малко 5.Моята беше с бои и ми писа 4. Ха, мене в нито една област ме няма май.Ще видя.Надявам се да измисля нещо за конкурса. | |
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 18:30 | |
| - Half-Blood Prince написа:
- Тиа, как бе? До двадесет точки включително си е шестица...Аз поне така знам. Виж, ако даскалите си имат други схеми, става проблем. Нашите обаче и като текущи няма да ги пишат, понеже вече ни оформиха и ни събраха бележниците...А и госпожата по история и география казва, че тя няма да взима предвид тези оценки, защото те не са отражение на работата на ученика през годината. Тя ни е и класна, пък аз взех, че най-зле се справих по нейните предмети...Шест грешки и по история, и по география, ама какво да се прави... Утре имам английски и освен ако не сбъркам от невнимание ще имам 131/150 т. от всички матури взети заедно.
Едит: Таня, не се притеснявай, а и не се предавай. Аз мисля, че до 3 гршки е 6. Защото по БЕЛ едно момче от нашия клас има 4 грешки и госпожата му каза-5. Ама толкова и слушам в час. Днеска цял час си драсках по тетрадката. Абе нали знаеш....22...19....близо са Аз по история имам 5 за срока, а за годината съм м/у 5 и 6 и утре ще ме изпитват. Само по ЧП остава проблем, защото съм м/у 5 и 6 (отново- спорна личност съм ) и с тая оценка от "матурата" ще стана за 5. И тя ще ми остави 5 за годината. Доста е злобна. Но може и да ме изпита.... ама не искам да разказвам някои определени... уроци . Иначе по География съм за 5.60 ама с тая 5 от външното пак ще остана м/у 5 и 6 . Както казах- спорна личност. | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 18:38 | |
| - TiaCahill97f написа:
- Но може и да ме изпита.... ама не искам да разказвам някои определени... уроци
Полова система, мм? Иначе, Васко, при мен положението си беше същото, ама накрая се разви по малко по-различен начин, който обаче не ме устройва много-много, даже мисля, че бях писал тук. Та, остави ми пет за срока и за годината с уговорката, че ако догодина не хареса работата ми ще си вземе единицата от годишната оценка...Та казвам, че това е по-лошия вариант, защото догодина оценката ще ми е по-нужна, пък като си се знам как рисувам нищо чудно да не удовлетворя очакванията й...Тя не че има очаквания специално към мен, де. Ама като не мога да рисувам!? Всъщност, аз мога, но само като гледам. Получават се доста добри рисунки, ама ако не гледам нещо не ми се получава... Марти, приятна почивка! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 18:44 | |
| - Half-Blood Prince написа:
- TiaCahill97f написа:
- Но може и да ме изпита.... ама не искам да разказвам някои определени... уроци
Полова система, мм?
Ммм? Ти не знаеш кво е в нашия клас!!! Момчетата започват да се хилят. После момичетата. И г-жата започва да крещи......защо сме се хилели....защо...тва е нормално. Аз съм съгласна, но и на мен ми става смешно. Нека да приключим темата, че сигурно на другите не им се слуша разсъжденията на две 13 годишни хлапета | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 18:48 | |
| Пуу, по музика поне 6 имам.Аз само по изобразително имам по - ниска оценка от 6.А по география трябва да ми проверят учебната и контурните.Което ми напомня че трябва да попълвам. Ники, ужас просто.Не всеки може да бъде певец, художник и какво ли още не.Тези умения не се придобиват. | |
| | | Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 19:11 | |
| Васко, добави спортист и съм съгласен с тебе. По музика госпожата ми писа шест за срока и за годината, ама като я уговарях, защото по музика се учи дооста трудно, особено с тоя малоумен материал, дето тя ни го предава. Карай, и тя ми каза, че догодина ако не е доволна ще си вземе единицата, че даже с лихва. Ужас, догодина ме чака яко бъхтене по музика и изобразително... | |
| | | tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 19:16 | |
| Помисли от добрата страна:сега имаш 6 ,а до догодина има още време.Тогава ще му мислиш. | |
| | | | tania ТОП агент
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 20:16 | |
| Те момчетата от нашия клас се бяха ядосали заради трудовото,тъй като момичетата дето бягат имат 6-ици, а момчетата имат 5-ици. | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 20:31 | |
| | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 21:02 | |
| | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 21:08 | |
| Аз в езиковата гимназия в Стара Загора | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 21:17 | |
| - Dageron321 написа:
- Аз в езиковата гимназия в Стара Загора
Ех... не уцелих града. ама карай. Междудругото аз съм отраснала в Нова Загора. И преди 3 години се преместих във Варна. В Ромен Ролан ли си? Уцелих ли този път? | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Сря 09 Юни 2010, 22:26 | |
| Здравейте, отново.Дагерон, ти кой клас си? | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 08:19 | |
| И аз като Тиа съм доста противоречива личност по отношение на оценките. По БЕЛ съм между 5 и 6, по математика - също. За другите, ако нещо не съм се объркал, съм си за шест, но не знам със сигурност... На 18-и имам изпит, след това на 22-и и, накрая, ако се класирам от изпита на 18-и, минавам на устния на 24-и. И след това - Здравей, ваканция! | |
| | | Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 12:07 | |
| Здравейте, какво правите ? Аз утивам към училище | |
| | | tania ТОП агент
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 12:49 | |
| Здравейте и от мен!Днес предадох парите за свидетелствата и продължавам да събирам по 12 лв. за албумите. Страх ме е да не загубя парите ,тъй като живея доста далеч,но никой не ме е карал да се съгласявам да бъда касиер на класа.Шестокластници как ви ина изпита? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
| |
| | | | НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|