| Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) | |
|
+7Arya Dröttningu The sword of the bear dsims Badugly Ton4o Martinch Grizzly 11 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Пет 07 Авг 2009, 19:22 | |
| Да, наистина е бил длъжен да убие Дъмбълдор според Нерушимата клетва, но все пак щеше да я пренебрегне (т.е. да умре), отколкото да посяга на Дъмбълдор, освен ако той не го е помолил. А от седмата книга даже се разбира, че Снейп и Дъмбълдор са се уговорили още отдавна за тази смърт по молба. | |
|
| |
The sword of the bear Умел ключотърсач
Мнения : 379 Регистриран на : 27.06.2009 Години : 23 Местоположение : Чака нова мисия
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Пон 10 Авг 2009, 16:02 | |
| Аз знам защо освен заради Нерушимата клетва Снейп убива Дъмбълдор то е, защото пръстена е пълен с отрова чух го от един приятел. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Пон 10 Авг 2009, 16:08 | |
| - Dan написа:
- Аз знам защо освен заради Нерушимата клетва Снейп убива Дъмбълдор то е, защото пръстена е пълен с отрова чух го от един приятел.
Кажи на приятелят ти да не разпространява погрешни слухове, Снейп убива Дъмбълдор, защото той го моли, освен това Дъмбълдор скоро е щял да умре, но не защото пръстенът е пълен с отрова, а защото, когато някой се докосне до него, може да умре. Но това не е причина за Снейп да убие Дъмбълдор! Както и да е, отклонихме се малко от темата, така еч е по-добре да спрем до тук. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Вто 25 Авг 2009, 15:26 | |
| ДВД-то излиза през декември, мисля. Не е сигурно, но май това е обложката на изданието с два диска | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Чет 27 Авг 2009, 12:15 | |
| На мен много ми хареса филма,макар и пропуските които са направили.Много добре са пресъздали мрачната атмосфера а и въобще всичко във филма.Смятам че са се справили много добре и са положили много усилия да го направят както трябва. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Чет 27 Авг 2009, 13:28 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Чет 27 Авг 2009, 13:30 | |
| | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Чет 27 Авг 2009, 13:31 | |
| | |
|
| |
didka_2704 Агент
Мнения : 114 Регистриран на : 05.12.2009 Години : 28 Местоположение : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Пон 14 Дек 2009, 18:21 | |
| - Ton4o написа:
- dsims написа:
- Дам, наистина доста неща са пропуснати, включително почти цялата история на Том Ридъл.
Да, нямаше я частта с дядото и майката на Волдемор, а най-много ме раздразни пропуска в Нужната стая - не бяха показаил диадемата, която по-късно се оказва хоркрукс и която се споменава в шестата книга, докато Хари крие учебника. На мен пък ми се стори, че я дадоха по едно време. Както и да е. Филма като цяло мн ме изкефи, нищо, че толкова беше променено и пропуснато. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Пон 14 Дек 2009, 19:38 | |
| - didka_2704 написа:
- Ton4o написа:
- dsims написа:
- Дам, наистина доста неща са пропуснати, включително почти цялата история на Том Ридъл.
Да, нямаше я частта с дядото и майката на Волдемор, а най-много ме раздразни пропуска в Нужната стая - не бяха показаил диадемата, която по-късно се оказва хоркрукс и която се споменава в шестата книга, докато Хари крие учебника. На мен пък ми се стори, че я дадоха по едно време. Както и да е. Филма като цяло мн ме изкефи, нищо, че толкова беше променено и пропуснато. За диадемата ли става въпрос? Може и да са я дали, не знам, може би е била сред всичките онези боклуци в Нужната стая. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Пон 14 Дек 2009, 21:39 | |
| Някой ако е минавал наскоро покрай Книгомания в Мола или някъде другаде? Ако е имало ли филма на двд, защото аз ходих още първия ден, но го нямаше! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Вто 15 Дек 2009, 07:47 | |
| - Невидимая Угроза написа:
- Някой ако е минавал наскоро покрай Книгомания в Мола или някъде другаде? Ако е имало ли филма на двд, защото аз ходих още първия ден, но го нямаше!
Последно ходих в петък (на 11-ти) и не го мернах ДВД-то... | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Вто 22 Дек 2009, 13:32 | |
| Не ми харесва прозрачната обложка на ДВД-то...На дисковете пък има само цифрите 1 и 2 и нито заглавието на филма, нито нищо...Както и да е, поне материалите са добри. Изгледах 45 минутния филм за Джоан Роулинг. Беше ми много интересно. Ако успея, ще ви напиша интервюто. ПП. Преводът е същия, като този в киното. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Вто 22 Дек 2009, 16:37 | |
| - Grizzly написа:
ПП. Преводът е същия, като този в киното. Това и очаквах и съм разочарован. Имаше думи, които не пасваха с тези от българския вариант на книгите. Например "магипортиране". | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Вто 22 Дек 2009, 18:48 | |
| Ооо ужасноо! Направо като се сетя и ми се повдига! Апариране, апаниране и едва ли не аизпържване вместо магипортиране! Агуаменти - Акваменти ии още хиляди хиляди грешки! Ужас! Ама това не пречи да си го взема, все пак имам предишните 5! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Сря 23 Дек 2009, 08:39 | |
| А дали на Съни Филмс превода ще е същия? Те еднакви ли са на всички? Уфф, да му се не види, как се изпързалях да взема филма на Прооптики...Трябваше да чакам Съни Филмс. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Сря 23 Дек 2009, 09:13 | |
| Ама то има издание само от Прооптики, вече Съни филмс не издават нито дискове, нито вкарват филми! А превода не зависи от Прооптики, той се прави някъде в Европа (примерно в някаква централа за дисковете в Източна Европа и като правят даден диск взимат еди-кой си език, еди-кой си дублаж и го пращат на съответните фирми-дистрибутори! На Прооптики просто това им е донесено, това продават! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Сря 23 Дек 2009, 09:51 | |
| - Невидимая Угроза написа:
- Ама то има издание само от Прооптики, вече Съни филмс не издават нито дискове, нито вкарват филми! А превода не зависи от Прооптики, той се прави някъде в Европа (примерно в някаква централа за дисковете в Източна Европа и като правят даден диск взимат еди-кой си език, еди-кой си дублаж и го пращат на съответните фирми-дистрибутори! На Прооптики просто това им е донесено, това продават!
Да бе, прочетох в блога им, ама все пак...Добре, а какво е положението с Александра Филмс? Между другото, не видях да го има клипчето от първата част на седмия филм...Но пък има още други доста интересни материали. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Сря 23 Дек 2009, 18:43 | |
| Ами за българското издание явно са го рязнали! А за Алкесандра - ами това е вече фирма, само за филми, не прави дискове и такива неща! Сега водещите са А+ филмс, които поеха нещата от Александра филмс и Прооптики, които взеха някои неща от Съни филмс! Това е което знам за дисковете - А+ Филмс и Прооптики! А+ Филмс са на Дисни имайче на 20th Century Fox, а Прооптики на доста повече - знам за Парамаунт и Уорнър Брос.! Едит: Днес си взех двд-то! Изгледах всички бонус матариали! Много бяха готини! Чакаме увеселителния парк и филм 7! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Чет 24 Дек 2009, 23:20 | |
| Аз си пазя някои от бонус материалите за малко по-натам. Иначе, искам да споделя с вас един цитат на Слъгхорн, дето много ме кефи. Той говореше с Хари в "Трите метли" и му каза "Спомням си, когато беше една". | |
|
| |
pLaYeRmAn Умел ключотърсач
Мнения : 380 Регистриран на : 07.12.2009 Години : 29 Местоположение : Благоевград
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Пон 15 Фев 2010, 17:15 | |
| аз изглезах цялата поредица за 5 дни вси4ките филми са невероятни но Нечистокръвния принц е на 1 места в моята класация | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Нед 16 Окт 2011, 16:25 | |
| Много як филм! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) | |
| |
|
| |
| Хари Потър и Нечистокръвния принц (Harry Potter and the Half-Blood Prince) | |
|