| Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл | |
|
+7nikol4o Evelincho The sword of the bear Martinch Badugly dsims Salem Saberhagen 11 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Пет 14 Авг 2009, 21:33 | |
| Ами за книгите, видях че има добри отзиви за филма и сега да има тема за книгите.
Аз имам Хари потър и философският камък Хари потър и Стаята на тайните Приказките на барда Бийдъл _____________ Приказките на барда Бийдъл се чете много лесно. Първата, как да го кажа, нещо като приказка или глава е интересна.
Едит Гризли | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Пет 14 Авг 2009, 21:58 | |
| Аз ги имам всичките.
П.П. Нещо не схванах това тема за Хари Потър като цяло ли е? Или е само за барда Бийдъл? | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Пет 14 Авг 2009, 22:53 | |
| И за двете книги.Тоест за поредицата Хари и за книгата ... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Съб 15 Авг 2009, 00:39 | |
| О, и аз имам всичките Хари... и ги прочетох /или ми ги прочетоха/ веднага след излизането на всяка от тях. "Барда Бийдъл " мислех да си го взема, но още не съм. Майка ми смята, че Роулинг успешно е станала една от "създателите на светове" като Толкин и Урсула Льогуин. Така че ми предстои да си попълня колекцията Роулинг. Всъщност, знаете ли, че Роулинг получи най-важния държавен орден на Франция - "Ордена на Жартиерата" за приноса си да върне съвременните деца към четенето на книги?
Предизвикателство към Топ-агент Дсмс - Как е създаден Орденът на жартиерата? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Съб 15 Авг 2009, 11:04 | |
| - maria написа:
- О, и аз имам всичките Хари... и ги прочетох /или ми ги прочетоха/ веднага след излизането на всяка от тях.
"Барда Бийдъл " мислех да си го взема, но още не съм. Майка ми смята, че Роулинг успешно е станала една от "създателите на светове" като Толкин и Урсула Льогуин. Така че ми предстои да си попълня колекцията Роулинг. Всъщност, знаете ли, че Роулинг получи най-важния държавен орден на Франция - "Ордена на Жартиерата" за приноса си да върне съвременните деца към четенето на книги?
Предизвикателство към Топ-агент Дсмс - Как е създаден Орденът на жартиерата? Аз съм на мнение, че Тери Пратчет е създал много повече от изброените. Роулинг е създала общество, Толкин един фантастичен, но стандартен свят, госпожа Урсула е създала нещо ново, но все пак никой от тях не е създал нещо с мащабите на Света на Диска!!!
Докато Едуард 3ти (сетих се Здрач ) танцивал с възлубената си и паднал жартиера, оттам нещата се развили...П.П. Не се ли пише разделено Ле Гуин ? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Нед 16 Авг 2009, 09:55 | |
| Аз сега съм започнал да чета Маговетри но преди бях почнал да чета Хари потър и филосовския камък и Приказките на барда Бийдъл.Харесват ми особедно втората | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Нед 16 Авг 2009, 15:18 | |
| Аз ги прочетох и са много хубави!Препоръчвам ви я. | |
|
| |
The sword of the bear Умел ключотърсач
Мнения : 379 Регистриран на : 27.06.2009 Години : 23 Местоположение : Чака нова мисия
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Нед 16 Авг 2009, 17:54 | |
| Аз я имам от горе долу една година. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Чет 27 Авг 2009, 14:36 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Пет 28 Авг 2009, 11:40 | |
| Книгата според мен е много интересна,но за галост много кратка.А бележките на Дъмбълдор са много интересни и допълват книгата.А относно Хари Потър и аз съм маниачка на тази тема. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Чет 03 Сеп 2009, 17:25 | |
| Аз започнах бардабиидъла и съм стигнал до бележките на професор Дъмбълдор по приказка 3 тест съм прочел приказка 3 и сега чета бележките. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Чет 12 Ное 2009, 17:37 | |
| Някой знае ли че има книга за сина на Хари Потър - излезли са вече 2!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Чет 12 Ное 2009, 17:38 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Чет 12 Ное 2009, 17:46 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Чет 12 Ное 2009, 18:30 | |
| Жалко, не чета английски. Наистина ли е за сина на Хари? Или за баща му, Николчо? Интересно ми е какво са избрали като тема - миналото или бъдещето спрямо времето на Хари? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Чет 12 Ное 2009, 18:45 | |
| Ами да бях чел ,че е за сина му | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Чет 12 Ное 2009, 19:00 | |
| Всъщост самата Роулин мислеше да напише такава книга но явно е предала писателството на друг. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Чет 12 Ное 2009, 20:39 | |
| Ооо отдавна знам за приключенията на Джеймс Потър, но не съм се хващал да чета! Между другото - нали тези книги са само в официалния сайт, а ги няма на книжен формат??? | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Пет 13 Ное 2009, 19:46 | |
| Само за информация: Видях, че сте питали дали книгите за Синът на Хари ще бъдат издадени от Егмонт. От сега ще ви отговоря: Не, тези книги са "фен-фикшъни" и не са предназначени за продаване, която ги прави невъзможни за издаване. Докато не се появи англоезичен издател, (което няма да стане, защото достъпът до книгата в Интернет е неограничен и книгите се обезценяват) няма да бъде издаден от друга държава!!! | |
|
| |
didka_2704 Агент
Мнения : 114 Регистриран на : 05.12.2009 Години : 28 Местоположение : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Вто 29 Дек 2009, 13:50 | |
| Обожавам цялата поредица, тя ми е любимата. Прочетох я миналото лято, тя ме запали по книгоманията. Колкото до "Приказките на барда Бийдъл", имам ги, но не съм ги чела и не смятам да ги чета. Започнах ги, но не ми харесаха. А книгите за сина на Хари смятам да ги прочета по първа възможност | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Нед 17 Яну 2010, 16:48 | |
| Хей, хей, хора, вижте какво открих - сайт за книги, в който има качени и 7-те ХП!!! И още много интересни книги! Вижте: http://www.booksbg.org/booksbg/component/remository/С комплимент към Ники! Отивате на Детска литература, оттам на Романи и на 3-та и 4-та страница ще видите ХП! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| |
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Вто 05 Окт 2010, 18:30 | |
| Вчера прочетох и последната книга от Хари.. Поредицата е наистина хубава! Бях малко негативно настроен след първата книга, но от 4тата книга ми стана доста интересно... За мен най-хубавата книга от поредицата е 6тата! 7мата някак не ми вдъхна от "духа" на Хари.. Нямаше го училището, нямаше ги учителите, нито изпитите на края на годинта.. Нямал съм възможността да завърша много поредици /повечето все още се в процес на развитие /, но финалът на Хари ме грабна! Не можах да се отделя от книгата в последните 200 страници! За жалост умряка персонажите, които харесвах най-много.. За сега смятам да не почвам "Приказките...".. Искам малко да си почина от Хари! Последните месеци си бяха приключение и определено Хари си заслужава да е най-известното момче в света! Сега остава и да изчакам филма =] | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Чет 23 Юни 2011, 19:43 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл Чет 03 Сеп 2015, 19:43 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл | |
| |
|
| |
| Хари Потър и Приказките на барда Бийдъл | |
|