Добре...мога да кажа, че тази ОВА ме разби...ама тотално
Изгледах и редовния епизод, който беше доста по-сериозен, но също беше супер!
Реших първо да напиша мнение за ОВА-та...имам gif-чета за споделяне
Урааа...ще ходим на ски
Хийори май е останала с грешното впечатление, че ще купонясва сама...скъпа, няма такава работа...синеочко идва на помощ
Историята как са стигнали до ски курорта е покъртителна............
Започват уроците по ски...Ято е суров учител и Юки явно яко е набрал
О...Кофку...знаех си, че има нещо гнило със всичките беди сполетяващи курортистите
И това не е всичко...Тенджерата и цялата му свита са тук...очертава се як купон
Естествено не може да минем без запазената марка - горещите извори...това място винаги е извор на потоци комедия и Норагами не е изключение
Ято е голям dork ииии....надушвам Казума и Бишаааа...какъв съм медиум
В дамската половина на горещите извори протича доста разгорещено...къхм *ще се прокашлям като Биша*
Ама Кофку как се лепна за Биша и Биша не каза нищо...уау, интересно ми е как са станали приятелки тези двете.
Но Биша изглежда невероятно...тези очи...
Офффф...Ятоооо, може ли да си такъв идиот, че да тръгнеш да надничаш в дамската половина за да си го върнеш на Бишамон...ама яко те набиха
Някой да ми обясни лудостта с пинг-понг дуелния мач, че аз нещо не разбрах
Естествено, Ято развали всичко...ако не той, кой?
И успя да разгневи Биша и Дайкоку...горкият хД
Оттук нататък епизода прие...хоръро-комедиен привкус...скъсах се от смях
Тоя писател е супер откачен....добре, че си набеляза Ято за жертва, а не друг...защото иначе
Но това...ме разсмя искрено.....
Ято се мята като гърчеща се наденичка по сладурски боксерки, Хийори е скандализирана, останалите също...единствено Кофку се забавлява, обичам това момиче
Ято го отровиха...прекрасно просто хД Обаче...тая роза му отива
Стрела в главата, надупчен от куршуми и направен на решето, подпален и останал без дрехи...това последното беше скандално
Ято наистина го "убиха" по всички възможни начини и той оцеля...писателят откачи тотално, не че преди това не беше куку, което иска да напише правдоподобен хорър роман като утрепе хора за по убедително...
Охо...имаме Биша и Казума...и....масаж....шип, шип, шип, шип
Ама Казума много срамежлив
Ятооооо...развали ми моментаааа
Изражението на Биша е красноречиво и напълно отражение на моето в този момент - "Wtf..."
Ято детектив....звучи като виц
Иначе изглежда зашеметяващо, както обикновено
Велика физиономия!
Ииииии...пак си изпроси боя
Ииии...следва още от безумното разследване на Ято и много разкрития, които му навлякоха големи неприятности...незаконна търговия с предмети на Тенджерата, обезобразяване на вратата на Кофку и Дайкоку...това с дупките мнооого ми хареса и аз бих го направила
Това беше много добро хДД
И любимото ми
Скандалнооооо.....и отново шиииип
Следва невероятното и последно хрумване за убийство на Ято...брилянтно, да го удави...колко подло от страна на лудото писателче. Ноооо Ято е бог...секси бог
Иииии...веднага превключва на dork моуд
това беше...покъртващо
Аз реагирах по подобен начин.
А за последвалите сцени от неосъществената идол мечта на Ято...няма да коментирам...истинско съкровище са
Ииии...имаме хепи енд, лудият писател повярва в Ято и реши в крайна сметка да напише историята му ииии...с това си довлече лудница
А горкият Ято...има да си чаааака за книгата
Юки беше очарователен с желанието си да се научи да кара ски...как скри книжката, сладур
И....
КРАЙ И така....за мен това беше една обилна порция смях, обичам да се смея
Послепис: Марти
Добре....ред е на
8-ми епизод. Ще бъда лаконична и ще отбележа само нещата които ми направиха впечатление, придружени с гиф-чета, защото не искам да имам 2 километра мнение...все пак тайно се надявам някой да ми прочете писанието
Няма кка да не отбележа началото...нямам против толкова сладък нахал като Ято да ме тероризира всеки ден
Онова момче на което Ято помогна и на което подхвърли двата макетни ножа не го помни и вместо Ято помни Хийори като своя спасителка...доста обезпокояващо...иначе горкият, опита се да каже че си пада по нея ама не му се получи.
Другият момент, който беше супер як е когато Казума преподаваше на Юки.....и го нашари прелестно
Няма да пропусна и пияният до козирката и супер любвеобилен Ято, вижте го само как си гушка храмчето
Иииии...май това се превърна в Ято-спам
....последно...очото му
Бил е много сладък като малък....и ааааааа.... "Ще направя Хийори най-щастливото момиче на Земята"... ЯТОРИИИИИИИ
И да...естествено шипърското ми щастие е развалено от Нора...някой да и спре кранчето най-сетне! Насъска аякаши срещу Ято, гаднярка....и на всичкото отгоре го завлече в някаква къща и говори на някаква кофа за вода, която нарича "Татко"...тая сериозно я пере сачмата
Хийори се притесни за Ято...много е сладка като се притесни за негово синеоко величество
Иначе очите на Ято тук са....без коментар
А тук едва не получих heart attack въпреки, че бях чела мангата...пак си изкарах ангелите
Карат го да убива престъпници....уау...Иначе забелязахте ли, че е с готино кимоно...много му отива.
Хора...исках да ви питам...Нора с картофи ли жонглираше?
Иначе миличкият Ято откачи като си помисли, че Хийори вече може да го е забравила...побесня и беше готов с голи ръце да си пробие път до Хийори...Кофата и Нора са големи гадове
Иначе Ебису си игра с аякашитата и е заразен...лошо, лошо....нещата започват да се заплитат, ще се слиза в подземното царство, но не вярвам там да ги чака Хадес с парче мусака
Нямам търпение за следващият епизод!