39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Noragami - Дискусия | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Noragami - Дискусия Вто 22 Сеп 2015, 17:06 | |
| Здравейте всички! Това ще е първата ни тема, в която ще гледаме заедно аниме и ще го обсъждаме. Анимето, което избрахме този път е Noragami: http://myanimelist.net/anime/20507/NoragamiКак точно ще става това? Моето предложение е, всеки ден да гледаме по един епизод и след това да го обсъждаме. Ако всички са съгласни, можем да вдигнем бройката на по два епизода на ден. Ограничението го слагам с цел, първо всички да вървим с равно темпо и второ да не ни е проблем на графика за деня свързан с училище и други. Нека всички които смятат да участват в дискусията да напишат кой вариант предпочитат и предлагам за старт на гледането да сложим утрешна дата 23.09.2015. Всеки може да се включи по всяко време, важното е само да няма spoiler-и от неща, които още не са се случили. Ако имате някакви други въпроси или препоръки, чувствайте свободни да поствате в темата | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Вто 22 Сеп 2015, 17:53 | |
| Благодаря за темата,Марти Съгласна съм с предложението ти и за мен няма значение по колко епизода -1 или 2, както вие изберете важното е да вървим с еднакво темпо Да чуем какво мислят и останалите желаещи да се включат в гледането. | |
| | | katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Вто 22 Сеп 2015, 20:18 | |
| Аз съм съгласна, само ще ви помоля да започнем на 24, тъй като съм втора смяна и утре нашите имат годишнина, така че едва ли ще намеря време да гледам. Колкото до броя на епизодите, предлагам ви през седмицата да са по 1, а през уикенда по 2 или дори по 3 | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Сря 23 Сеп 2015, 01:05 | |
| Окей, аз съм съгласна Тея , предполагам Марти също А сега да ви представя набързо "Норагами" въпреки, че най-вероятно сами сте се информирали за него. Жанрове: Екшън, Приключенски, Шонен, Свръхестествено Хийори Ики е обикновена ученичка в гимназията, докато не претърпява злощастен инцидент с автобус, опитвайки се да спаси живота на един младеж в анцуг на име Ято. Този инцидент я превръща в полу-фантом. Скоро след това Хийори научава, че Ято е бог и така момичето бива въвлечено в света на боговете. Зад добродушната външност на Ято лежи минало, изпълнено с ужасни тайни... | |
| | | Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Сря 23 Сеп 2015, 14:58 | |
| Съгласен съм и с двете предложения на Тея Значи почваме утре - 24, като ще гледаме по един епизод на ден, а през weekend-а ще видим дали ще са два или три | |
| | | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Чет 24 Сеп 2015, 21:11 | |
| Ех, аз малко ще изостана. Ще се опитам да наваксам в следващите дни. Днес съвсем забравих да гледам, а утре ще ходя да нагледам плъховете, зайците, костенурките, мишките и папагала и да видя как вървят новите терариуми за хамелеона, змиите, тарантулите, агамата и т.н. Та имам малко повече работа и може би през почивните дни ще ви настигна. Edit: Със субтитри или с английски дублаж ще го гледате?
Последната промяна е направена от dsims на Чет 24 Сеп 2015, 21:23; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Чет 24 Сеп 2015, 22:07 | |
| Туко що изгледах първия епизод, така че ще споделя впечатленията си! Първото нещо, което ми се наби на очи, беше Opening-a. Бях чувал песента вече в Osu! (това е rhythm игра, някой път ще ви разкажа за нея) и много ми беше допаднала, а вече ми е една от любимите. Yato супер много ми харесва, а израженията на лицето му, когато Hiyori звънеше на полицията, просто ме разби Интересно на какво точно е Бог, но за това след малко. От друга страна имаме Hiyori, за която първоначално имах едно мнение, но към края беше съвсем различно. Естествено, имайки в предвид как в началото Yato си загуби Sacred Weapon-a предположих, че тя ще стане точно това. Обикновено проблема ми с този тип сценарий е че момичето само си пада по главния герой и самото то не е с нищо по специално. Но щом видях как отблъсква онзи Phantom ми стана ясно, че ще е нещо много повече. Самият факт, че тя явно е между живота и смъртта я прави много интигуващ герой и нямам търпение да видя как ще се развият нещата. А винаги я има и възможността тя да не му стане Sacred Weapon-a и някак си като Phantom да му помага в битките срещу другите Phantom-и. И сега и предположението ми. Yato е Бог на желанията. Това би обяснило и защо иска 5 yen, за да си пожелаеш нещо - все едно хвърляш монета във фонтан(даже не знам как ми хрумна това сравнение ). А нещата с които се бие, всъщност са всички проблеми от които се оплакват хората. Което малко си противоречи с предположението ми за какъв Бог е Yato, ама тепърва ще видим в следващите епизоди. All in all: Супер много ми хареса този първи епизод и нямам търпение да гледам следващите. Добре че weekend-а идва, че да гледаме по поне 2 епизода на ден Вие какво мислите братовчеди | |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Чет 24 Сеп 2015, 23:12 | |
| Та...от къде да започна Като цяло обожавам стила на анимация и израженията на героите Ято е много готин и забавен герой. Моето любимо негово изражение беше, когато старото му Съкровище (естествено, че не ѝ запомних името xD) му каза, че ръцете му много се потят и напусна Безценни бяха и всичките му изражения в болницата, както каза Марти Според мен Хийори ще стане много силна и много бадас Хареса ми как срита онзи фантом и то по много красив начин Според мен нещата с боговете работят по начин подобен на този в The Rise of the Guardians. Ако си Бог, трябва някой да вярва в теб, за да съществуваш. Тук може би трябва да вярва в теб и да ти даде 5 йени Така съдбите ви са свързани и ако се помолиш на Бога, той изпълнява желанието ти. Нещо такова | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Пет 25 Сеп 2015, 00:59 | |
| Така...време е и аз да си кажа мнението, скъпи коали Марти и на мен опенинга много ми хареса...грабна ме още с началните си тонове. Ако ви интерсува името на песента е Hello Sleepwalkers, а изпълнителите са Goya no Machiawase. По принцип Норагами е едно от любимите ми анимета...има хумор, сериозно е когато трябва, има супер надъхващият саундтрак, както предполагам сте забелязали, артът е красив, а Ято е...както видяхте сами един голям сладур. Физиономиите му са къртач, така е...като само да добавя че това е само началото...той има способността да покаже цяла палитра емоции само с едно единствено изражение, което може да те спука от смях. Ято като същинска дива как да не го заобичаш. Ама е и голямо идиотче...кажете ми, моля ви се как ще изплаши толкова жестоко момичето...полицията му е малко, ако питате мен, само му погледнете физиономията Между другото не знам дали някой се интересува от японските озвучители, наричани сейюта и дали им обръща по-специално внимание. Ято е озвучаван от Камия Хироши, много готин актьор и допринася изключително много за чаровността на Ято Иначе и двамата имате интересни теории за по-нататък..много сте умни Хийори не е типичната девойка в беда и това ми харесва у нея, а и спаси Ято цели два пъти.Ама има много сладка опашка, не мислите ли Хора...някой да има представа 5 йени на колко лева или стотинки се равняват ...имам чувството, че е направо жълти стотинки...горкият Ято, никога няма да си построи храм И виждам, че всички са на мнението, че епизодът свършва бързо...даааа, така е...направо отлита Което говори за високото качество на забавление, което анимето ни предоставя Послепис: Мите , пълно е със спойлери, така че ако ще наваксваш по-късно...не чети коментарите ни...освен ако нямаш против спойлери И Мите , аз го гледам с български субтитри в вибокс, иначе английското аудио до колкото знам излезе преди няколко месеца, но не съм го проверявала. Ще ти дам линк от къде го гледам аз http://vbox7.com/play:6adc4a04cb | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Пет 25 Сеп 2015, 21:11 | |
| Здравейте всички и добре дошли обратно на супер забавното приключение на бога Ято! Този епизод се случиха доста неща и се разбраха още толкова, така че директно да започвам. Днес останових, че искам да си имам опашка. Сериозно Хийори и нейната опашка са толкова сладки, че просто няма накъде Това че ако си загуби опашката ще умре не го очаквах, но като се замислиш е логично. Да си призная - няма да откажа да мога да заспивам моментално като нея, когато си поискам. Обаче фактът, че тя не може да контролира кога да се случва това, създава супер забавни моменти След това отиваме на Ято. Погледнах сеюто му, той е просто легенда. Същият той озвучава и Levi от Attack On Titan и Shinji от Fate Stay Night(два абсолютно противоположни героя и двамата ги озвучава перфектно). Разбрахме, че той всъщност е Бог на войната(това въобще не го очаквах) и че е роден от желание. Интересно какво ли е било желанието... Проучих колко са 5 йени и това са точно 0.072 лв. С тази скорост, олтарът се съмнявам да е готов скоро Също така моята теория от миналият епизод, че Хийори ще му стане Sacred Weapon или както го наричаха този епизод - Regalia (може да не е едно и също, още не знам) отпадна. И дойде време да се запознаем с новият герой - Юкине. Преди още да го видим обаче, се случи нещо на което искам да обърна внимание. Когато Ято се свърза с него, през главата му мина поредица от образи. Предполагам, че това са спомените от миналия живот на Юкине и те са причината Ято да беше заплакал след битката. Още с появяването си обаче, не бяха минали и 2 минути и Юкине успя да злепостави и шокира Ято, та аз просто не спрях да се смея. A когато прие шалчето, направо ме довърши. Горкият Ято Епизодът беше страхотен, единственото оплакване ми е, че беше само 5 минути(сериозно, даже и толкова сигурно не усетих че са минали, толкова е забавно). Много ми харесва как успява да комбинира комедия и сериозни моменти и нямам търпение утре да гледам още. Като стана дума за утре, по-колко епизода искате да гледаме през уикенда? Очаквам и вашите мнения, братовчеди | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Пет 25 Сеп 2015, 22:29 | |
| Реших този път да пиша мнението си докато гледам самия епизод, тъй като реших, че по този начин ще можете да чуете вътрешния ми монолог и няма да забравя някои неща, които са ми направили впечатление Чувствайте се свободни и вие да споделите коментарите си на живо Нека да започнем. О, сцена в банята...йей. Интрото е наистина много яко, нещо което забравих да спомена вчера. Леле, започват израженията - Spoiler:
Добрее...някой може ли да ми обясни това? - Spoiler:
"Сигурен ли си, че си Бог? По-скоро си подозрителен с този анцуг и лигавника." "Родителите ти не са ли ти казвали да не съдиш хората по външен вид? Пък и това е пухкавото ми шалче" Значии...Ято е бог на войната, роден от желание. Желанието за война? ...Харесва ми как от това и "Истинския ад" минахме на...това - Spoiler:
Мдам, пак си загуби тялото - Spoiler:
...тук Ято ми напомня на нещо средно между 2D и Noodle от Gorillaz xD Оо, значи Хийори ще умре ако загуби опашката си. Харесва ми как реакцията ѝ беше не друга, а "Значи не съм безжична, така ли?" Значи това е момчето с шапката...Ято го изядоха...окей. Таа значи призраците всъщност са тези пухкави топчета, които са от Далечния бряг. Според мен това са душите на хора, които са преживяли много през смъртния си живот. Затова когато Юки стана Съкровище на Ято, той видя някакви образи, дори замръзна и се разплака след като уби демона. Ято предложи якето си на Юки. Отговорът ме разби: - Spoiler:
Епизодът беше невероятен и нямам търпение да гледам следващия. Обожавам как преминават от някой сериозен момент на нещо изключително забавно, което няма почти нищо общо с...каквото и да е xD Започвам да харесвам Хийори все повече и повече. А Ято е просто...Ято Интересно ми е какъв е характерът на Юки. Имам чувството, че той е готин и саркастичен герой. Ии...става ли утре да гледаме два, а в неделя три епизода? | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Пет 25 Сеп 2015, 23:27 | |
| Епизодът беше много забавен, което в голяма степен го дължим на Ято и неговите dork-иш физиономии Мартииии и аз искам опашка, не си сам Но, да...Хийори и нейното заспиване по всяко време е кофти тръпка, макар че е примамливо да заспиш дълбоко по всяко време Към невероятните моменти, които Тея и Марти са подбрали ще добавя скромна колекция с едни от любимите ми моменти в епизода, естествено с любезното съдействие на Ятооооо-сама (нали държеше Хийори да се обръща така към него) Първо...имаме накърнено его - удар право в сърцето - Spoiler:
Второ...покъртващо изражение на неподправена изненада, смесена с ужас в два добре премерени кадара - от близо и далече...да му се насладим за по-дълго - Spoiler:
И...третото....което беше просто трогателно на фона на милият му жест, който беше отхвърлен толкова безцеремонно от Юкине Физиономия...къртач И както отбелязахте и вие...в един момент може да говорят за супер сериозни неща и в другият просто....да се изцепят с някое безумно изражение или коментар. В това са майстори, но вече се убедихте Преходът е плавен и не дразни. Което ми напомня да отбележа, че останах много изненадана да науча, че Ято е бог на войната...по-скоро ми приличаше на бог на комедийните скечове, dork-иш физиономиите и красивите сини очи...това последното си е истина Камия наистина е легенда и си влиза идеално в образа.Иначе Марти , оглеждай се...или по-скоро ослушвай се за други познати гласове...имам чувството, че ще останеш приятно изненадан Марти , благодаря за инфото за йената! Значи...Ято...в близките 10 000 години не го виждам да си построи храм, камоли да си има масажистки Забелязах, че и двамата отбелазахте спомените, които преминаха в съзнанието на Ято като се свърза с новото си Съкровище (японската дума "шинки" много ме кефи... )....и аз, като вас си мисля, че това са парченца спомени от стария, смъртен живот на Юкине...интересно ми е какво се е случило с него и защо е починал на толкова крехка възраст. Между другото и той има много красиви очи - кехлибарени...въобще героите в това аниме имат невероятни очи Аз съм съгласна с предложението на Тея за събота и неделя! Едит: Юкине като пухкаво топче изглеждаше супер сладък...нали?
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Нед 04 Окт 2015, 21:08; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Съб 26 Сеп 2015, 19:14 | |
| Тея , Свилена , беше ми супер забавното да ви чета реакциите и мога да ви уверя, че супер много се смях Днеска гледаме два епизода, затова мисля след всеки епизод да напиша мнението си. Минах на метода на Тея, където пиша мнението си докато гледам епизода. Освен това се извинявам, ако бъркам имената, ама аз го гледам на английски и ги превеждам сам Еп 3: Арт-а в това аниме е супер як. Очите на всичките герои са толкова страхотни, че направо можеш да се хипнтозираш да ги гледаш. Юкине май нещо си пада по Хийори. Или просто както каза Ято, е поредното момче в пубертета Откриваме, че предишното Съкровище на Ято- Томоне/Маю си е намерила нов господар и то не кой да е, а богът на учението. Моментите когато Хийори и Юкине бяха като в транс пред този Tenjin, бяха уникално забавни "Ако някой иска да умре, остави го да умре.". Първоначално си помислих, че Ято е преживял нещо в миналато, което го е променило. Но по-късно в епизода, като се разбра причината, всичко стана ясно. И това сега ни навежда на тъжния въпрос, как всеки от тях е умрял... Сцената в която Хийори заплака, беше много добре направена и наистина те кара да съчувстваш на героите. Епизода завърши доста изненадващо, с друга сцена, където виждаме Томоне скрита за храст, как наблюдава спящите Ято и Юкине. Понеже забравих да напиша по-рано - наистина Юкине беше много сладък като топченце Ще едитна поста си, като изгледам и 4 епизод ЯТО СИ ИМА ГАДЖЕ???! Е това е Plot Twist-а на годината. Ято си има приятелка, която също е Бог, при това на късмета. И тази приятелка си има Съкровище, който обича да съзерцава малки деца. ПРОСТО СТРАХОТНО! Естествено, Ято бута клиента си от висока сграда, като му помага да се самоубие по-бързо. Това падане беше изпълено с толкова много забавни моменти, че чак нашите се притесниха какво правя. Лепването на лицето на Хийори на момичето беглец(и то поради каква причина ), беше гениално. И МОМИЧЕТО СЕ ОКАЗА КОФКУ?? Plot Twist след Plot Twist. И сега се оказа, че тя е богиня на бедността... Е значи все пак е богиня на късмета, ама на отрицателния. 10/10 сцена 11:25 до 18:25 - 7 минути падане. Само за информация - най-дългото падане от космоса е траело 4 минути и 37 секунди. Явно в Япония сградите са 100 км високи. Юкине беше похвален. Какви ли още скрити способности крие това момче? Ято има тъмно минало и е убивал хора и дори Съкровища. Интересно дали човекът, който си е пожелал за това е все още жив. Хийори харесва ароматът на Ято? Това е интересно, мислех че ще каже нещо за потните му ръце И завършваме с някакво мистериозно момиче, което май всъщност се беше появило в края на миналия епизод, а не Минори, както аз си мислех. Тази Нора имаше по цялото си тяло канджи, което от това което видяхме до момента, предполагам означава, че е имала толкова господаря и всеки и е дал различно име. Защо ли ги е сменила толкова много и защо Ято я мрази? И инересно дали има нещо общо с тази с пистолета от интрото, която се бие с Ято... Страхотен епизод, изпълнен с толкова много комедия и в същното време с някой сериозни моменти, които предвиждват историята напред. И за финал, ако може една молба. Ще стане ли, утре да гледаме отново 2 епизода, а не 3, понеже ще бъда малко по-зает от обичайното и не знам дали ще мога да смогна за 3. Очаквам и вашите коментари по епизодите | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Нед 27 Сеп 2015, 00:22 | |
| Марти радвам се, че си се забавлявал. И на мен ми е много забавно и приятно да четат мненията ви, така си припомням любими моменти от епизодите И аз минах на метода на Тея ...ама моето се получи цял роман...дори не знам как се случи това, съжалявам че ще се наложи да ми четете половин километровото мнение Супер правиш, Марти и няма за какво да се извиняваш, всичките ти имена бяха правилно изписани Но мен ме мързи да си напрягам мозъка с английския и го гледам на български И така...първи е 3-ти епизод: Епизодът беше много добър отново и наистина артът е превъзходен и да...очитеееееее Откриваме епизода с блестящо изражение от страна на Ято...нека му се насладим за момент Най якото е, че всъщност Ято и Юкине не са невидими...просто хората ги забелязват трудно и обяснението на Ято със сервитьорките беше много добро - с една дума избирателност на мозъка. Въобще идеите на автора на тази манга много ми допадат...като се започне от това, мине се през "близкият" и "далечният бряг" и се стигне до "шинкитата"...оригинално е и добре разработено, големи адмирации към мангаката и произведението му. Беше доста нахално от страна на Ято да набута Хийори за храната...само погледнете колко неща погълнаха и двамата, разориха горкото момиче И Ятооо...на маса не се говорят такива нещааааа и то пред дама, как можаааа Нещо интересно – господар и съкровище споделят една душа и тяло, така че господарят може да усеща помислите на съкровището...доста опасно от където и да го погледнем, особено ако помислите са лоши, не мислите ли? Теншин изглежда е много влиятелен бог...и само как дразнеше Ято, горкичкият - това изражение, докато Хийори и Юкине се възхищават на бога на знанието...безценно Бившото съкровище на Ято – Маю очевидно и се отразява много добре новият господар, разби сърцето на Ято „беше си същият бездомник с анцуг, наричащ се бог”...грубооооо И разбира се поредната физиономия тип "право в сърцето" ”Бившо гадже, бивша съпруга....” – сериозно ли, хора? Ето още едно изражение от любимият ни синеок бог - право в целтаааа Ято може да бъде и много сериозен...особено когато става въпрос за живота на човек и самоубийствени мисли. И мисля, че той е абсолютно прав „Колкото и да е трудно, човек трябва да се радва на живота” и бих добавила аз никога да не се предава. Защото не е честно с такава лека ръка човек да се отказва от нещо толкова ценно, докато на други хора, които са искали да живеят много, много силно, това право да им е било отнето. Не е честно спрямо тях. Дизайнът на демоните и внезапната смяна на тънък и дрезгав глас...бррр...добра работа са свършили при измислянето им, тръпки те побиват.Харесва ми когато някой демон бъде унищожен как се появява нещо наподобяващо триизмерна проекция, обхваната със вериги и те се чупят при побеждаване на демона. А забелязахте ли, че когато е във формата на шинки, Юкине се намира в искрящо бяло пространство и около него сякаш са разпръснати парченца стъкло? Ето: И все пак Маю в края на епизода се поклони на Ято, въпреки че не беше длъжна...явно го уважава Сега...преминавам на епизод 4: Би казала, че този епизод е още по-добър от предходните....такъв смях просто - няма Следващият епизод си започва с безумните фантазии на Ято...това момче просто ме убива! Ятоисти...не мога. Ииииии...първото за епизода изражение тип "стрела в сърцето" Но аз нямам нещо против да стисна ръката на Ято и да стана част от фен клуба му за разлика от Хийори, която май само привидно не иска. И да...Ято в никакъв случай няма да може да си построи храма ако продължава да харчи и без това жълтите стотинки по разни ясновидки и гадателки...направо да ги даде на мен, аз съм медиум и ще му предскажа голям успех. Изражението на Ято когато вижда побеснелите лица на приятелите си И моля, сега нека оценим яростта изписана в очите им когато разбраха къде е пръснал парите Ято Само погледнете посърналата физиономия на Ято, докато стиска парче от глиненият си, късметлийки съд Последвалата среща с Кофку беше...един път. Няма да се впускам в обяснения, това е всичко което имам да ви кажа: И да не забравяме изражението на Хийори, когато разбира, че Ято си има "гадже" И сега преминавам на любимата ми част от епизода. Ято, ти си голям идиот, ама наистина....как можа да събориш като кегла клиента си.... И да размахваш визитката си докато всички падат към смъртта си...Ятоооо, блонди такова И да, както Марти отбеляза идеята да лепнат лика на Хийори на анонимната разбивачка на сърца беше ге-ни-ал-но И тъй като беше незабравим момент, нека си имаме снимков материал: Иначе историята на момчето беше покъртваща...от началото до края И Юкине се яви гласът на разума „Не падаме ли твърде дълго време” – мислиш ли, Юки И сега...запомнящата се сцена в която всички разбират, че момичето е било не кое да е, ами Кофку Израженията са чисто злато Марти , не бях измервала колко трае сцената, но на мен ми се стори че заема кажи-речи половината епизод, което за едно падане си е ...уаууууу И благодаря за инфото...явно дори космонавтът не е падал толкова дълго, колкото тях В заключение мога само да кажа – горкият човек...разорил се е заради Кофку и бедността която носи Това за миналото на Ято и как той е бил бог на войната е доста неочаквано разкритие. А забелязахте ли, че очите му в миналото са били лишени от каквато и да е била емоция, толкова са безчувствени и студени...все едно е бил друг човек - жесток и не ценящ човешкият живот...абсолютна противоположност на нашият жизнерадостен и обичащ Ято Но не мислите ли, че опашката му седи страхотно Изпълняването на желанията на хората, за да може един бог да бъде помнен от човеците ми напомня за Пърси Джаксън...ако помните там ако не пренасяш жертва на даден бог и не му се молиш той изчезваше... Открих, че много искам да разбера ароматът на Ято - Цитат :
- И завършваме с някакво мистериозно момиче, което май всъщност се беше появило в края на миналия епизод, а не Минори, както аз си мислех. Тази Нора имаше по цялото си тяло канджи, което от това което видяхме до момента, предполагам означава, че е имала толкова господаря и всеки и е дал различно име. Защо ли ги е сменила толкова много и защо Ято я мрази?
Много точно казано, Марти , хареса ми! А тези канджи татуси по тялото на Нора ми напомниха да ви попитам дали ви харесва татуса на ключицата на Юкине? Аз съм влюбена в него...много красив ми се струва И за да допринеса с нещо любопитно с мнението си, а не само с разни въодушевени брътвежи, поствам това Като заключение бих казала, че бяха страхотни два епизода, историята се заплита! Послепис: Разбира се,Марти ! Няма проблем!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Нед 27 Сеп 2015, 19:02; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Нед 27 Сеп 2015, 17:56 | |
| Ами, хора...и Тея искаше да напише мнението си по метода на Тея, даже си го беше написала, ноо...като натиснах send трябваше да вляза отново във профила си и като влязох...празно. Така де, бях гледала само трети епизод и накратко: Първо, само аз ли мисля, че котките имат някаква важна роля в анимето? Те са просто...навсякъде. Започвам да харесвам Юки все повече и повече. Това, че Ято може да чете мислите му е наистина интересно. Искрено се забавлявах, когато се срещнаха с Тенжин (Теншин?). Приятелката, с която гледах отбеляза, че ѝ напомня на Джери от Totally Spies xD Израженията и на тримата главни герои бяха просто неповторими А Ято падна много атрактивно на земята Като цяло, епизода ми хареса и отлетя дори по-бързо от другите. И...може би шипвам Ято и Хийори, която ми е любима Епизод 4: Океейй...предполагам, че започваме с някой от сънищата на Ято Смисъл...това няма никакъв начин да е истина - Spoiler:
Дам, права бях И разбира се, още няколко невероятни изражения Хм...имам теория, че ще се случи нещо между Ято и старото му Шинки (Томоне, която сега се казва по друг начин, но съм наистина зле със имената xD) О, споменавала ли съм, че обожавам този момент от интрото? - Spoiler:
Нямам никаква представа кое е момичето, прегръщащо Хийори, още по-малка за мъжа отзад, но всеки път ми става смешно Горката Хийори, продължава да купува храна на Ято с надеждата, че той ще ѝ помогне скоро. Нещо ми говори, че само се заблуждава Отново се връщаме на темата с потните ръце. Мисля, че Ято има проблем xD Купил си е гърне? И го гали и му пее всеки ден Както и един куп глупости. Мисля, че ще трябва да се откаже от идеята с храма, имайки предвид колко пари е изхарчил за всичко това Е, гърнето и чувствата му бяха разбити на парчета. Нещо, което ми хрумна снощи. Какво се случва когато Хийори изгуби тялото си? Душата ѝ се отделя от тялото, което остава похъркващо на земята, но...не мисля, че е много безопасно просто ей така да оставиш тялото си на тротоара пред училище, имайки предвид, че не можеш да го контролираш. Разбрах кое е момичето със странния чорап ГАДЖЕ?!? ЯТО Е НАМЕРИЛ МОМИЧЕ, КОЕТО ДА НЕ МУ СЕ ПРИСМИВА ЗА АНЦУГА И ЛИГАВНИКА? Не мога да подмина израженията на Хийори и Юкине. - Spoiler:
Свилена , видях, че ти си сложила почти същия скрийншот, но...това е нещо прекалено красиво, за да го пропусна О, разбрах и кой мъжа. Определението му за Ято, придружено с ритника беше прекалено точно, имайки предвид, че на пръв поглед използва Кофку само за пари. Той ѝ е Шинки? Уаауу...прекалено много неща наведнъж Иии.....Ято излетя надалеч Мисля, че харесвам Кофку, тя е странна xD Ии продължавам да шипвам Хийори и Ято Наистина, Ято? Момчето пада, а Ято реши, че е добро време за реклама КОЛКО СА ВИСОКИ СГРАДИТЕ В ЯПОНИЯ? Какво, сега ще падат близо 5 минути, за да може да си разкаже историята на живота? Очевидно Хийори е единствената, която мисли трезво. - Spoiler:
Това беше един истински красив момент Даа, както вие казахте, идеята да сложат лицето на Хийори на онова момиче е просто невероятна Кофку е богиня на бедността? Ясно...ето защо Ято я ползва като банкомат. Падаха...7 минути Ято е убивал Шинки? И хора? Добре...бях права. Боговете съществуват, за да изпълняват желанията на хората. В противен случай ги забравят. Не могаа...дори и като безчувствен убиец, Ято продължава да изглежда зашеметяващо Хийори харесва миризмата на Ято Това е странно, имайки предвид, че Юки дори не искаше да докосне якето му, защото миришело Ооо....това е онова момиче с триъгълното бяло нещо на главата, което ги сталкваше. Нима може да връща времето назад? Аа, да не е някое от Шинкитата, които Ято е убил? Ии...това е душата ѝ? Дааа, това е...трябва да е това. Според мен тя се е побъркала и Ято е бил принуден. Може би... Нямате никаква идея колко много се смях докато четях вашите мнения за епизодите. Леле, а моето мнение какъв роман излезе. Май ще бъде добра идея да изгледам другите епизоди по-късно, за да направя друг пост. Марти , разбира се, няма проблем! Все пак ви помолих да гледате само по два епизода вчера | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Нед 27 Сеп 2015, 22:44 | |
| Ооооо...Тея , съчувствие, съчувствие за мнението. И между другото...имаш страхотни изрази в мнението си за двата епизода...особено ми харесва израза "я ползва като банкомат" Първи е 5-ти епизод. Имаше супер яка комедия съчетана с драма и сериозна част - идеално балансиран микс и отново имаме Ято в пълният си бясък...честно този път надмина себе си по най-dork-иш физиономии Започваме с изречението на Ято „Нора е много скъп приятел” и последвалото изражение на Хийори "Да не споменаваме бившите любовници и приятелките!" ревност ли усещам, Хийори И имаме Ято с първата за деня физиономия "защо, защоооо....трябваше ли да е право в сърцето" Борбата за Юкине беше безмилостна и жестока...но...изходът беше ясен Последвалите сцени в къщата на Хийори бяха златни... Просто няма какво да обяснявам, това говори само по себе си...класно, класно... Това...че използват една и съща вода във ваната ми се стори супер...гадно А последвалите сцени в спалнята на Хийори...бяха безценни, смях на макс Горкият Юкине, Хийори наистина е много красива и мила, а ти си тинейджър с бушуващи хормони Ииии....любимото ми Значи Ято като се е свързал с Юкине не само е научил миналото му, ами знае много подробности за него...като това че се страхува от тъмното. Моля нека оценим Ято, който се спуска по парзалката на децата и най-безцеремонно ги разревава....как не те е срам, царю на физиономиите И естествено след огромната забава, която устрои първата половина на епизода втората половина беше много мрачна, тъжна и страшничка. И май получихме част от отговорите на въпросите си...призраците могат да се превърнат в демони. А русата мацка накрая с лилавите очи е яка, но си пада малко злобничка...толкова обичам лилави очи Ред е на 6-ти епизод. Вторият епизод дава заявка за по-сериозне епизод от изминалите. Имаме гневен Юки, Ято страдащ от болки, предизвикани от яда и объркаността на Юкине и една разтревожена Хийори. Няма да споменавам срещата и с приятелките и последвалият забавен диалог Хийори наистина се притеснява Ято да не накаже Юкине прекалено жестоко, тоест със смърт...Хийори, не се тревожи Ято е слънчице. И да знаеш – не те бива в лъжите...прекалено много се забави с отговора. Бишамон, мхм...яка мацка с невероятни очи...в момента се чудя...кои очи са по-секси – нейните или тези на Ято. Не, че на Юкине не са яки...просто в момента съм на вълна лед, а не кехлибар. Биша има яко лъвче обаче. Ако гризне Ято....Ято няма да остане. Като гледам как му е набрала богинята, трудно ще му е. А и лъвчето не е единственото и шинки...доста е могъща. „Остави ме на мира, полугола жено” Ято, това е...нищо. Ти да видиш Грей...той си е чисто гол. Добра идея, Хийори...Дайкоку и Кофку биха ти помогнали, но...някой може ли да ми обясни защо готината мацка Биша изглежда сърдит брадатко на тази рисунка: И да...Тея ...и според мен Хийори яко е хлътнала по Ято ама тя още не го осъзнава и не иска да си го признае Иначе за лилаво-розовият портал...наистина ми заприлича на LoK, Тея Нора е доста притеснителен персонаж, но татусите и ме кефят...но за мен е безвредна, смисъл не виждам как би навредила на Ято и Юкине...но за Хийори....там вече не знам....и си мълча. Ами Тея , на мен любимият ми герой е единственият и неповторим Ято Марти , твоят? Едит: Между другото сеюто на Бишамон е Miyuki Sawashiro и озвучава всеобщата ни любимка Шинон от САО
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пет 02 Окт 2015, 22:07; мнението е било променяно общо 7 пъти | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Нед 27 Сеп 2015, 23:08 | |
| Свилена , "я ползва като банкомат" е един наистина красив израз Епизод 5: Оооо, вижте демончето, толкова е cute Мисля, че Юки е някакво много специално Шинки, което е по-силно от другите. Не че през последните 2 епизода са повтаряли колко е силен за новак или нещо такова xD Оо, болката право в сърцето когато Хийори спомена за "бившите, любовниците и приятелките" Нененене, целият спор за това дали Юки да остане при Хийори ме остави без дъх Продължавам да мисля, че Юки я харесва, не е само от пубертета Мисля, че Юки ми е вторият любим герой. Знаете ли, че актьорът, който го озвучава, озвучава и Ерен от Attack on titan Уау. Уааааууу. Ято...не е нахален и определено не обра хладилника в къщата на Юки Леле, нямам никаква идея откога не съм се смяла така. Всичко случило се в къщата на Хийори просто ме разби О, момичето с пистолета от интрото язди лъв. Забележително Хм, тя също убива демони, но...не казва онези неща, които Ято казва. Може би тя не е Богиня? Върнахме се към тъмния Ято, който заяви, че трябва да накаже Юки. Това според мен не е изключително честно. Да, Юки не го слуша и прави каквото си иска през повечето време, но...той е на 14. Починал е толкова рано. Трябва...трябва да му прости. Ии Хийори си забрави тялото Ъм...това момиченце призрак ли е? Защото...краката ѝ станаха леко прозрачни и Юки видя онези цветя на улицата ии... Това е толкова крийпи. С тези ръце и гласовете... Не. Ненененеее. КЪДЕ Е ЯТО?? Това е ужасно. - Spoiler:
Всичко е тъмно. Това е лошо. Ужасно. Страшно. Мразя тъмното. И момиченцето стана демон. Юкине отказва да я убие. Леле, беше на път да се разпадне. Епизода беше...уау. Първата половина беше изключително забавна, а втората...изключително дарк. Епизод 6: Ъмм...какво точно се случи? На Юки само му се стори, че има демон, нали? Само аз ли съм, или това момче всеки епизод има нови обувки? "Лельо Ики, дъщеря ти има странна връзка!" "И си играе по средата на изпитния сезон!" Значи...все пак Юкине открадна борда. И е гуфи Оо...Ято се появи. Хийори излъга за Юки. Мисля, че я е страх от това Ято да не стане жесток като преди и нападне Юки. Очевидно момичето с лъва се казва Бишамон и е най-силната Богиня на войната, но...иска да убие Ято. Може би Ято е убил Шинкито ѝ и затова тя иска отмъщение. Защо Юки се държи така? Защо отказва да убива? Леле, става intense. Битката определено е епична Знаех си, че Шинкито, което Ято е убил е било на Бишамон. Но защо? И Хийори със сигурност си пада по Ято. Иначе нямаше да се изчерви, когато Кофку я попита. А знаете ли, че актьорът, който озвучава Шинкито на Кофку - Дайкоку, озвучава и Ервин от Attack on titan? Нее, не трябва Ято и Юки да се карат. Какво става? Кофку дойде и...се появи розов портал към света на духовете (който е гледал LoK xD) Пак онова момиче. Нора? Защо може да контролира чужди Шинкита? Мислех, че самата тя е била Шинки. И продължава да се появява. Защо преследва Ято? Този епизод не беше толкова дарк, колкото предишния, но продължава да става дарк. И Юкине и Ято се карат, а това определеено не е хубаво. Хийори продължава да ми е любима, но не съм сигурна, че харесвам Юки чак толкова много... Кои са вашите любими герои? | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Пон 28 Сеп 2015, 19:13 | |
| Здравейте всички! Пиша бързо мнение, без да ви чета постовете, че да не се спойлвам. Вчера въобще не си организирах времето добре, което доведе до невъзможността ми, да гледам епизодите от неделя. Това се отрази и на времето ми днеска и принципно, чак утре следобяд ми е по-свободно, та тогава смятам да ви настигна | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Пон 28 Сеп 2015, 19:19 | |
| Марти , ако искаш днес можем да не гледаме епизод, за да можеш да ни настигнеш по-лесно Аз нямам нищо против, предполагам и Свилена няма да има проблем. | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Пон 28 Сеп 2015, 19:42 | |
| Ами ако няма да Ви е проблем, ще съм много благодарен | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Пон 28 Сеп 2015, 20:06 | |
| Марти , няма проблем! Без това днес не съм в настроение за гледане...стана идеално | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Вто 29 Сеп 2015, 18:28 | |
| Helloooooo, малко със закъснение, но по-добре късно, от колкото никога (няма да има снимки този пост, ама за следващият, ще подбера ) Епизод 5: Този епизод започна съвсем нормално и приятно, а към края беше влакче на ужасите. Юкине наистина се очертава да е силно Съкровище(Shinki наистина е готина дума), което ме навежда на мисълта, какво определята силата на едно Shinki? Сигурно е нещо свързано с миналия живот на човека, ама тепърва ще разберем. Последвалата сцена с бившите,любовници и приятелки беше страхотна. Хийори, май нещо ревнуваш, а И за да му върне, а също така, понеже е добра душа и сърце не и дава да гледа как Юки се мъчи да спри по олтрарите, има битка при кого да остане той. Смятам, че победителя беше ясен, още преди да почне битката И се преместваме в къщата на Хийори. Това наистина е една голяма къща, особено по японски стандарти. И естествено, Ято трябва да е Ято и да се промъкне да обере хладилника. Мерси, че си постнала снимки, Свилена , тия сцени бяха чисто злато След това се появи частта с спането, където Хийори без да го осъзнава, причини страшни мъки на Ято. Ама пък и тя толкова ли не се усеща, такива знаци могат само по един начин да се разберат от тинейджър Втората част наистина ме изненада и много разви Юки като персонаж. Според мен, той наистина се страхува от Ято, особено имайки впредвид факта, че Ято е убивал съкровища. Но съм сигурен, че Ято му мисли само доброто. И за финал, най-накрая видяхме мацката от интрото. В общи линии епизод, който на мен ми хареса доста, понеже си падам по такива дарк моменти и обичам да знам повече за героите. Епизод 6: Дъщеря ти има странна връзка и си играе по средата на изпитния сезон. Нещата почнаха да стават сериозни. Първо имахме още развитие на всички герои. Разбирам защо Юкине постъпва така, както постъпи. Първо изглежда той не е водил жизнерадостен живот и второ има чувството, че е излишен за Ято, който от своя страна се държи лошо с него, понеже Юки все му минават някакви неприлични мисли през главата. Получава се един прочен кръг, който ако и двамата не се разберат, положението ще се влоши. И за капак на всичко, се появи най-силният Бог на войната - Бишамон. Тази е доста силна, че да язди лъв - царят на животните. И да, очите и са наистина яки, все пак нали сме ЛИЛАВИТЕ аниму коали . Но все пак, аз най си харесвам очите на Ято, неговите са като езеро. Всичките неща по нея, включително и дрехите й(поне аз така го разбрах) са Съкровища. Еха, това си е постижение. Ято демонстрира някой сериозно добри умения в битката с/у нея и доказа, че наистина е Бог на войната. Щом чак навигаторът на Бишамон го похвали, нямам търпение да видя какво още може. Иначе тези човечета, те са как хората си представят боговоте. Примерно Кофку, беше онова червеното най-вляво ако си спомням правилно. Хийори, разбира се, трябваше да се намеси и отиде веднага при Кофку, разбрала грешно изказването на Ято. Но всичко е добре, когато свършва добре, освен ако не се появи един розов портал, към света на духовете... Тея , даже не видях, че Нора може да контролира чуждите Шинки, това започва да става подозрително. Ще видим как ще се развият нещата. И понеже забравих да споделя нещо - Хийори като кученце надуши Ято, значи трябва наистина много да мирише И гледам обсъждате кой ви е любим герой. Засега ми е Ято, директно му влизам във фен клуба, последван от Хийори и Юки с малка преднина. В общи линии всички герои в това аниме досега ми харесват и нямам тъпрение да видя още епизоди с тях. Сега мятам 7 и ще пиша малко по-късно и за него | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Вто 29 Сеп 2015, 22:08 | |
| Марти , не съм напълно сигурна дали Нора управляваше лъва на Бишамон, но ми се стори така, защото той беше на път да нападне Ято, но тя се появи и лъва замръзна. Тогава Ято го атакува и го нарани. Таа…нека продължим със седми епизод. Някой ще ми обясни ли цялата тази работа с къпането и аниметата? xD Хм, това си беше скастряне, нима Бишамон оставя Шинкитата ѝ да ѝ говорят така? Има осем Шинкита? Уауу…имената на всички от тях завършват на „ха“ и има двама Кураха xD Интрото свършва и виждаме как Хийори носи закуска на Юки. Изражението ѝ когато намери не друг, а Ято в стаята е безценно: - Spoiler:
ЮКИНЕ ИСКА ДА РАБОТИ ЗА ТЕНДЖЕРАТА?? Предполагам, че се очакваше до някъде, с Ято не се разбираха много, но…толкова скоро? Аа, Юки, моля те. Да, Ято е беден и се ядосва когато имаш порочни мисли, защото го боли и може миналото му да не е от най-светлите, но си няма друго Шинки. Можеш да мислиш за Нора като една от най-върлите му фенки и най-способният му сталкър. Пък и е очевидно, че Ято не я харесва. В този ред на мисли…той не харесва и Юки особено много xD Ооооо, значизначизначи Нора е имала един господар, но друг също ѝ е дал име ии е станала побъркана психопатка. Грях…ясно. „Норите са като улични котки“ - отново котки. Казвам ви, има нещо свързано с котките. Какво толкова правят Норите? Стана ясно, че Ято е използвал нашата Нора, но защо? Може би има нещо общо с убиването на онова съкровище? О, не, Бишамон. И Шинкито ѝ. Добре, Ято вместо да оставя Юки да се губи някъде, не го научи на някои от тези трикове? Хийори едва ли подозираше, че Шинкитата са способни на подобни неща. Той я накара да замръзне и да заспи. Въпреки сериозния момент, всичко е разцепено от следното изражение: - Spoiler:
Добре, предполагам, че Казуха (Кузаха? Нещо такова беше xD) си има собствени специални способности. Защо никой не харесва Юки? Добре де. Той си беше пич в началото, но после започна да прави само лоши неща ии…стигаме до тук. „Ако проблемът с този Юкине не бъде решен скоро…“ ии силен вятър Според мен ако Юки продължи да се държи така, Ято ще бъде погълнат от болката и демоните ще го обладаят. Последвалата сцена в магазина определено беше забавна. Кофку определено не си заслужи удара с черпака Аз лично я харесвам. Толкова е щастлива и жизнерадостна xD Ето, тя гали котка докато другите си говорят. Има нещо скрито в котките Защо Юкине продължава да прави така?? Не вижда ли, че наранява Ято и това не води до нищо добро? Нали…нали не е нужно да го убива, за да се отърве от него? Може просто да го освободи… ХОРА, РЕШИХ, ЧЕ ХИЙОРИ ЩЕ ЦЕЛУНЕ ЯТО И БЯХ НА ПЪТ ДА ПРИПАДНА ОТ ЩАСТИЕ - Spoiler:
Вижте само как се беше заканила иии…ААА, трябва да станат двойка Защо винаги показват падащата капка когато Нора се появи? ЗАЩО ЧАК СЕГА ЗАБЕЛЯЗВАМ, ЧЕ ОЧИТЕ Ѝ СА БЕЗДЪННИ ЯМИ НА АДА И НЯМАТ ЗЕНИЦИ? Още нещо. Защо демоните повта- Те повтарят „Мирише добре“. Хийори си помисли същото, когато Ято се доближи до нея. Затова тя може да го намери по аромата му, защото е полу-демон. Значи Ято ще умре, ако Юки продължи да се държи така, а Хийори определено не иска това да се случи. Шипшипшипшип | |
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия Вто 29 Сеп 2015, 22:19 | |
| И така...ред е на 7-ми епизод. Отваряме с Биша и я намираме да се наслаждава на горещи извори и то какви – лично нейни и то хай-тек... уау, май някой е баровец. Казума е много симапатичен и мил...грижи се за здравето на господарката си и е доста смел да и се опълчва така открито.А пък господарката му каква дъъъълга коса има...чак и завидях. Иначе е грубовата, както я помня....но всъщност е добра душа, само се прави че хапи и драска. И да...Ято отново демонстрира нахалство – на леглото на брата на Хийори и с чипс в ръка. Иначе отговорът му относно Юкине....третира го като предмет и това не ми допада.Но предполагам, че до краят на епизода това ще се оправи. От друга страна Юкине е много груб и неблагодарен, не бива така, дечко....но това....беше мноого забавно Имаме доста добро обяснение дадено за Норите от Тенджин. Тея , хареса ми никнейма - Тенджерата Състоянието на Ято е доста обезпокоително. Но...продължава да е голям симпатяга , просто го погледнете....тезе очи, тази коса...като много замислен и тъжен модел на анцузи е Тази Нора, която е била използвана от Ято започва да ми става все по антипатична... Хийори е голяма сладурана, не мислите ли? Казума наистина е много як и има яки способности.Харесва ми, много симпатично Шинки. Очитееееее Май този епизод цар или по-точно царица на физиономиите ще бъде Хийори На тази не се сдържах и се засмях супер яко. Ято е особено надежден бог, мда...мъртва си е меко казано, скъпа моя. Фълшива тревога, споко Хийори...не се панирай...красивите лилави очи не те видяха . Между другото до края на анимето останах с впечатлението, че Биша и Казума..има нещо между тях, не са обикновени господар и Съкровище. Като го изгледаме...интересно ми е да чуя вашите мнения. Обичам да анализирам връзките между хората. И естествено разговорът между Казума и Хийори беше сериозен...малко драма на фона на комедията. Вече ни стана ясно, че Ято страда и го боли, а Юкине явно прави пакости на воля, което разяжда любимият ни бог отвътре...дано не стане прекалено късно преди да спрат Юки.Но, да...Тея , не е нужно да го убива, може просто да го освободи! Ято с коледна шапчица...върхъъъът!!! Дайкоку и Кофку в магазина...бой, бой, бой.... Уф, момчета ...добре че Хийори дойде. Мда, определено си пада по Ято, какво изчервяване през 5 секунди му удари...и явно ароматът му е много приятен... И естествено следва сериозна част...Юки, защо ти е да крадеш? Защо се правиш на лош? Графичните сцени в червено и черно преминаващи в съзнанието на Хийори бяха ужасяващи, но много красиво нарисувани, аз да отбележа. Но, да Тея ...първият път като гледах анимето се почудих че толкова бързо се развиват нещата между двамата, особено като Хийори грабна лицето му в шепите си и го доближи до своето и после разбрах, че няма kiss Според мен щеше да е твърде прибързано, връзката им тепърва се развива,а и двамата са наистина мнооого сладки заедно Но да, бях права за разговора...наистина поговориха за Съкровищата и как те не са предмети. Последвалият диалог с Нора...тая гаднярка манипулира Юкине, добра е, признавам и го.И Тея ...това с бездънните ями в очите и не бях се замисляла...но си права, отличен за наблюдателността Речта на Ято по време на битката с демона беше много хубава...въпреки, че му е тежко и има избор да използва Нора...не се отказа от Юки. Мъж на честта, само така. Притеснително е, че ако Юки продължава да прави злини ще навреди на Ято дотолкова, че да умре....въпросът е...как е възможно да умре бог? Белокоското с маската и Нора изглеждат подозрително зли. Едит: Хора, много сте умни...не бях се досещала защо Хийори може да надушва ароматите на различните богове и доста дълго време се чудих, но не ми хрумна че е заради това, че е полу-демон.Супер сте и двамата!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Нед 04 Окт 2015, 21:00; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Noragami - Дискусия | |
| |
| | | | Noragami - Дискусия | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|