| Официална анкета: Ако можеш да си донесеш една лична вещ на лов за ключове, каква би била тя? | |
|
|
Ако можеш да си донесеш една лична вещ на лов за ключове, каква би била тя? | Мобилен телефон | | 77% | [ 10 ] | Домашен любимец | | 8% | [ 1 ] | MP3-плейър | | 8% | [ 1 ] | Камера | | 7% | [ 1 ] |
| Общо гласове : 13 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Официална анкета: Ако можеш да си донесеш една лична вещ на лов за ключове, каква би била тя? Пон 05 Юли 2010, 10:28 | |
| ...
Аз-бих-решил-и-тел;ефон-и-камера. За-да-снимам-каквото-видя За-да-викам-помощ-с-телефона.
Гласувам-за-Камера! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Официална анкета: Ако можеш да си донесеш една лична вещ на лов за ключове, каква би била тя? Пон 05 Юли 2010, 12:10 | |
| Салем, наложи се да ти оправям грешките в анкетата... Човек би си помислил, че никога не си чел книгите от поредицата, нито пък си учил английски. Така ли е? Гласувах за телефона, защото с него мога да правя много неща, най-важното от което е опцията за комуникация. Да не говорим, че той обединява плейъра и камерата. Кучето ми пък те бих си го взел с мен, защото ще ми пречи, освен ако не е обучено. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Официална анкета: Ако можеш да си донесеш една лична вещ на лов за ключове, каква би била тя? Пон 05 Юли 2010, 14:51 | |
| Телвефона а нямам домашен любимец. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Официална анкета: Ако можеш да си донесеш една лична вещ на лов за ключове, каква би била тя? Пон 05 Юли 2010, 15:12 | |
| Мисля, че тук повечето ще сме единодушни - телефон. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Официална анкета: Ако можеш да си донесеш една лична вещ на лов за ключове, каква би била тя? Вто 06 Юли 2010, 14:50 | |
| Ами то е ясно! Не виждам смисъл в другите! В крайна сметка човек винаги трябва да има бърз начин за връзка! | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Официална анкета: Ако можеш да си донесеш една лична вещ на лов за ключове, каква би била тя? Вто 06 Юли 2010, 18:39 | |
| Определено телефон. Съгласен съм с аргументите на Тони - в един телефон има и камера, и плеър, а домашният любимец ще пречи. Хубава анкета. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Официална анкета: Ако можеш да си донесеш една лична вещ на лов за ключове, каква би била тя? | |
| |
|
| |
| Официална анкета: Ако можеш да си донесеш една лична вещ на лов за ключове, каква би била тя? | |
|