| Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? | |
|
+5Evelincho Ton4o Blu€ Magic Grizzly Salem Saberhagen 9 posters |
Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? | Монреал | | 6% | [ 1 ] | Атина | | 89% | [ 16 ] | Канкун | | 0% | [ 0 ] | Мумбай | | 5% | [ 1 ] |
| Общо гласове : 18 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? Вто 20 Апр 2010, 20:15 | |
| От официалният сайт! Повечето искат в Атина от сайта! Защото Атина е най-далече от тези: Америка----------------->Атина! А: България---------------->Атина е смешно! Аз гласувам за Монреал. Eдит Half-Blood Prince | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? Вто 20 Апр 2010, 20:37 | |
| Въпросът ти е грешен. Не питат къде искаме да отидем, където са ходили Ейми и Дан, а кой град читателите биха искали Ейми и Дан да посетят...Иначе, аз бих избрал Атина, тъй като за нея знам най-много от изредените места и сигурно заради това би ми било по-интересно... | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? Вто 20 Апр 2010, 20:45 | |
| Съжелявам наистина съм объркал превода! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? Вто 20 Апр 2010, 21:56 | |
| В Лондон, защото това за мен е много интересин град, и има доста забележителности. Както винаги встрани от вариантите Но това предпочитам! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? Сря 21 Апр 2010, 06:53 | |
| Аз за Монреал и Канкун само смътно бях чувал, но и двете са в съответно Северна и Южна Америка, така че по-скоро не. А Канкун е мексикански град, а тяхната култура хич не ми е симпатична... Мумбай е в Индия, но вече има един ключ в Индия (от втората мисия), така че не ми се връща там. То аз между другото не знам там по-известен паметник на културата от Тадж Махал.
Атина е европейски град с мнооого история, а и в 9 клас май ще уча по литература нещо свързано с древногръцката история, тъй че сигурно ще ми бъде много интересно, ако Ейми и Дан посетят този град. И аз попринцип много си обичам историята от Древността до Античността. Тъй че гласувам за Атина. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? Сря 21 Апр 2010, 12:58 | |
| Ами, Атина, определено! Както Тони каза (ама аз си го мислех преди да прочета неговото мнение) в Мумбай би било интересно, ама в Индия вече имахме мисия, така че Атина! И в допълнение, Тони, по нашата програма в 7 клас се учи по история Древна Елада - най-интересната история, която сме учили, а в 9 клас се изучава литературата на древните гърци, която някои казват, че е много скучна, но на мен ми беще много интересна! Виж вече старобългарската литература - това е скука! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? Сря 21 Апр 2010, 18:10 | |
| Еви, ние също учихме историята на Древността н седми клас и точно от тогава се интересувам от нея. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? Чет 22 Апр 2010, 17:44 | |
| Определено и твърдо Атина! Обожавам,митовете и историята на древните елини. И както Еви и Тони се изказаха-древната история ми е най-любимата материя. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? Чет 22 Апр 2010, 22:18 | |
| Оо, Атина много ясно.Имат страхотни митове, история, култура.Ще бъде интересно. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| |
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? Нед 02 Май 2010, 11:20 | |
| Ами гласувах за Атина, естествено. Зная много за града като столица на Елада. Исками се да го видя през очите на американчета. Интересно ми е какво ще забележат, а и как ще бъде описан съвременния град. Освен това тайнично се надявам, че покрай Турция и Гърция ще бъде спомената и България! Ех, мечти! Между другото и в официалния сайт Атина е предпочетената дестинация! Но защо ни питат това? Книга 10 не е ли готова вече? След като книга 9 излиза на 25 май, остава само книга 10 за нововъведения?! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? | |
| |
|
| |
| Официална анкета: Къде бихте искали търсенето на ключове да отведе Ейми и Дан? | |
|