| Кой бихте искали да се присъедини към вас в търсенето на ключове? | |
|
+4Ton4o Martinch Arya Dröttningu Grizzly 8 posters |
Кой бихте искали да се присъедини към вас в търсенето на ключове? | Дан Кахил | | 45% | [ 5 ] | Ейми Кахил | | 27% | [ 3 ] | Джона Уизард | | 0% | [ 0 ] | Нели Гомес | | 27% | [ 3 ] |
| Общо гласове : 11 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Кой бихте искали да се присъедини към вас в търсенето на ключове? Съб 21 Авг 2010, 11:08 | |
| Това гласи новият въпрос от официалния сайт. Ейми има ум, Дан има и той, ама в по-малки количества, Нели има пари, а Джона има слава. Би ми било интересно да отида с Ейми, Дан и Нели - значи ще си избера един от тримата. Дан отпада, защото от Ейми, струва ми се, има по-голяма полза, макар че и Дан не е за подценяване. Сега...парите или ума? Ако взема Нели ще имам пари, ама няма да имам за какво да ги използвам, така че предпочитам Ейми. Парите все ще изскочат отнякъде. А пък и тя е яка за съотборник. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Кой бихте искали да се присъедини към вас в търсенето на ключове? Съб 21 Авг 2010, 12:50 | |
| Определено Дан.На мойта възраст добър в математиката и да е авантюрист.Страхотен партнъор! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Кой бихте искали да се присъедини към вас в търсенето на ключове? Съб 21 Авг 2010, 13:11 | |
| Дан отпада, постоянно ще ми досажда и ще ме бави, Ейми също ще ми досажда, Нели също ще ми досажда, а пък Джона... ще ми досажда. И четиримата постоянно ще ме занимават със своите си приказки - Дан за нинджи, Ейми за книги, Нели за музика, Джона за новия си албум... Бих избрал някой като Ирина Спаска - жалко, че я няма в анкетата, а и след инцидента... Но ми се налага да избирам и затова ще посоча Ейми. Бтв, нали всъщност Нели се води, че не участва в надпреварата? Тогава какво парви в тази анкета? | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Кой бихте искали да се присъедини към вас в търсенето на ключове? Съб 21 Авг 2010, 14:47 | |
| Аз бих избрала Дан, защото има доста голяма памет (а на мен това ми липсва) и е добър в разгадаването на пъзели! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Кой бихте искали да се присъедини към вас в търсенето на ключове? Съб 21 Авг 2010, 18:32 | |
| Аз съм за добрата стара Нели. П.П. Сега си представям Нели: -Ти кого наричаш стара? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Кой бихте искали да се присъедини към вас в търсенето на ключове? Съб 21 Авг 2010, 22:32 | |
| И аз избирам Дан, защото фотогеничната му памет ще е от помощ. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Кой бихте искали да се присъедини към вас в търсенето на ключове? Пон 23 Авг 2010, 10:34 | |
| Аз пък избирам Нели Гомес. Искам някой по-голям от мен. Но все пак Дан и Ейми не са за подценяване. Ейми е "ходеща енциклопедия", но пък Дан е този, който оправя нещата в напечени ситуации. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кой бихте искали да се присъедини към вас в търсенето на ключове? | |
| |
|
| |
| Кой бихте искали да се присъедини към вас в търсенето на ключове? | |
|