| КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ | |
|
+16tanpet pLaYeRmAn didka_2704 Blu€ Magic nikol4o ibob98 Salem Saberhagen Arya Dröttningu Evelincho Lucifer's Fall™ Grizzly Martinch Ton4o dsims wolf 351 Badugly 20 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Вто 24 Ное 2009, 15:23 | |
| Цветовете са вибрация. Цветовете, които харесваме, показват на каква "честота" сме настроени като личности. Така можем да разберем нещо повече за себе си... Вгледайте се във всеки цвят. Не мислете за предмет или понятие. Изберете си един, който ви привлича най-много и ми напишете ЛС. Ще получите своето "описание". Ако сте съгласни, напишете си цвета в темата. Когато всички се изредим, ще коментираме дали тестът е сполучлив и дали сме се разпознали един друг в описанията. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Вто 24 Ное 2009, 15:25 | |
| Винаги ме е превличало зеленото. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Вто 24 Ное 2009, 15:29 | |
| Аз си знам резултата, но трабва да ме има в темата - ЖълтоИтърнити, да сложа ли табличката? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Вто 24 Ное 2009, 15:40 | |
| Аз пък съм тъмносиньо. По мнението на колега Екат и по мое - добре съм описана.
Последната промяна е направена от Дукеса Итърнити Хоуп на Вто 24 Ное 2009, 15:52; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Вто 24 Ное 2009, 15:41 | |
|
Последната промяна е направена от Катерино де Кахил Дъ Бест на Вто 24 Ное 2009, 16:57; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Вто 24 Ное 2009, 15:51 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Вто 24 Ное 2009, 19:49 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| |
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Вто 24 Ное 2009, 20:49 | |
| Ние още преди това коментирахме, но нека и другите знаят - светлосиньоИскам да кажа, че поне за мен тази характеристика е изключително точна! А за вас? Какво смятате дали наистина чрез цвета сте открили нещо от характера си? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Сря 25 Ное 2009, 00:32 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Сря 25 Ное 2009, 11:04 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Сря 25 Ное 2009, 18:28 | |
| Ето жълтите Митко, Тони и Ники: Притежавате богатство на ума. Бързо и леко установявате контакти. Притежавате възможност за изразяване на идеи и предаване на информация от едно място на друго. Очарователни, сърдечни и безгрижни, вие сте символ на всестранния интерес и вечната любознателност. Умът ви е бистър и прогресивен, светкавично асимилиращ данни. Владеете до съвършенство езикът на словото и жеста и способността да посрещнете всички събития интелигентно и обективно. Остроумието ви е леко, с комично-сатиричен оттенък. Желаете да опитате всичко и постоянно се намирате в движение, поради което често сменяте настроенията и начинът си на мислене. Притежавате способността да изследвате и да виждате нещата обективно с всичките им нюанси. Ангажирате се със съседи, семейство и роднини,телефони и средства за комуникация, с всичко, което подпомага способността на човека да общува и се изразява. Вие сте активни, положителни, енергични и изпитвате незадоволима потребност от контакти. Притежавате крилата мисъл и умение да съчетаете тъмните и светлите страни на всяка личност. Момчета, вие самите разпознавате ли се? Приятели, вие как смятате - кого от тримата най-добре описва тестът? Ето го зеленият Васко, а може би и парченце от Свилена: Вие имате специално отношение към дома и ангажираността със семейството. Държите на хармонията в къщи. Вие сте нежни и щедри. Винаги тактични, лоялни, проводник на богато, живо чувство, което е и мистично, и духовно. Притежавате силна интуиция. Предпочитате тихото задоволство от дома и камината пред упоритото търсене на земен успех и цивилизовани удоволствия. При все това храните уважение към светските науки. Удоволствието от живота изпитвате чрез храната. Този цвят символизира мълчаливата светлина на топлината, сигурността и щастието, а присъствието му означава препитание. Вие сте странна смесица от приливи и отливи на чувства, ангажименти, нрави и обичаи. Вашето състояние на духа носи зърното, от което духът ще израсне. Сега са тъмносините Свилена и Надя: Държите изключително много на човешките взаимоотношения, на брака, равенството и справедливостта. Вие сте хармонични, грациозни, притежавате естетически усет и държите на приятелството. Вашето умение да балансирате и да споделяте взаимно всички облаги, изпитания, кризи и щастливи моменти, ви правят в очите на околните една справедлива и безпристрастна деликатна личност. Стремите се да намерите необходимия човек, място или предмет, който да ви крепи и да привлече вниманието на другите към вас. Държите на равнопоставения съюз между две обичащи се души, живеещи във взаимно разбирателство и сътрудничество. И червените Дани и Марти: Ако сте избрали този цвят, вие будите доверие у околните. Действията ви са конструктивни и не се страхувате да мислите за миналото. За вас животът е очарователен като изгрева, който бележи началото на нов ден, изпълнен с творчески възможности. Вие сте изключително активни, енергични и амбициозни. Не ви липсва и известен авантюризъм. Вие не обичате да се признавате за победен и сте изключително откровен и честен. Умеете да прощавате и сте темпераментни, властни, настойчиви и решителни. Сред околните сте като източник на инициативност, независимост, самоуважение и кураж. Сега светлосиният Еви и май малко от Ники : Това е цветът на непоколебимата, търпелива, всеопрощаваща вяра, в която лежи способността за дисциплина, търпеливост и сила. Сърцераздирателни и пълни със съчувствие, хората избрали този цвят, символизират вярата в неизбежността на живота, възгледа, че всичко е променливо и непостоянно, както вълните в морето. Цветът символизира търсенето на истината и честността и болезненото, всеотдайно отдаване на любовта, желанието да се действа мъдро, внимателно и отговорно и да се посрещнат хората без никакво пренебрежение, злоба, дискриминация или предразсъдък. Тези хора са абсолютната способност да се приемат едновременно двете страни на проблема и да се жертва в името на любовта. Вие сте извън реалността. Днес сте тук, но утре ви няма. Емоциите ви са могъщи и огромни като океан и все пак в смутната болка има надежда в загадъчното ви сърце. Вие сте символ на освобождаването от болката, чрез любовта, вярата и опрощението. Коментирайте, коментирайте! Как се възприемате сами себе си? Какво разпознавате у другите? | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Сря 25 Ное 2009, 19:41 | |
| | |
|
| |
ibob98 ТОП агент
Мнения : 258 Регистриран на : 25.06.2009 Години : 26 Агент : VIP Agent
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Сря 25 Ное 2009, 22:03 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Сря 25 Ное 2009, 23:21 | |
| Черният Боби: Черен Вие сте пълнота, решителност и търпеливост, бронирани с достатъчно сила да надживеете който и да е враг. Вие преследвате целите, независимо от заплахите, предупрежденията или пречките, които може да срещнете по пътя си. Вие не можете да бъдете спрян. Знаете кога да изчакате и кога да продължите. В състояние на пълна готовност, вашата пулсираща жизнена сила поддържа ритъма от дълбините на съществуването. Потаен и дълбок, вие притежавате стоманена воля и чувство за ориентация. Горите от желание да творите, манипулирате и контролирате всичко с магическа пръчка. Вие сте въплъщение на смелост и истина. Опасностите не ви спират, напротив активират вашите жизнени сили и ви дават силата да излезете от всяка ситуация в живота като победител. Е? Коментари? | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Чет 26 Ное 2009, 17:47 | |
| Чудех се дали да споделя какво мисля за "описанията" ви в цветния тест? Дали някой няма да се засегне от такъв коментар? Дайте ми знак! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Чет 26 Ное 2009, 17:54 | |
| Аз лично,нямам нищо против! | |
|
| |
dsims Баща-основател
| |
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Чет 26 Ное 2009, 23:17 | |
| Оранжевият Никола:
Удоволствието, насладата, смехът и забавленията са част от самите вас. Вие сте лоялни, достойни и отговорни личности, които същевременно притежават изключителна гордост и благородство. Често се оприличавате с рицаря с бляскави доспехи и поради това сте с високо развито чувство за чест и кралска щедрост, породени от дълбока, благородна любов. Имате силна и непоколебима воля и истински усет за лична справедливост, уважение към човешката свобода и разбиране към нуждите на останалите. Вие сте ангажирани с усещане за собствените си таланти и желание да се развиете. В най-добрия вариант вие сте прям, смел, работоспособен, властен и достоен и притежавате ярка индивидуалност, позитивизъм и цялост. Решителни и пълни с ентусиазъм, вие притежавате способността да осветявате пътя на другите. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Чет 26 Ное 2009, 23:41 | |
| Тъй като тук ни е позволен малко флууд, нека админите да не се сърдят за двата ми поредни поста, защото те са посветени на различни теми.Надявах се, темата за теста да стане "гореща", но е съвсем хладничка горката. Аз ще напиша сега мнението си за верността на теста по отношение на Свилена и Митко, които нямат нищо против да го изложа публично. А както казах по-горе, моето описание го намирам за 95% точно! При това доста се изненадах, защото тъмносиньото не ми е любим цвят за дрехи и предмети в интериора. Но човек се учи, докато е жив, нали? Свилена Намирам, че описанието й е неточно или непълно. Ние с нея имаме доста общи черти и се сприятелихме, но определено сме различни хора. Ето какво смятам, че тестът е "познал": "Вие сте грациозни, притежавате естетически усет и държите на приятелството. Вашето умение да споделяте всички облаги, изпитания и щастливи моменти, ви правят в очите на околните една справедлива и безпристрастна деликатна личност." Митко"Притежавате богатство на ума. Бързо и леко установявате контакти. Притежавате възможност за изразяване на идеи и предаване на информация от едно място на друго. Вие сте символ на всестранния интерес и вечната любознателност. Умът ви е бистър и прогресивен, светкавично асимилиращ данни. Остроумието ви е с комично-сатиричен оттенък. Желаете да опитате всичко и постоянно се намирате в движение, поради което често сменяте настроенията и начинът си на мислене. Ангажирате се със съседи, семейство и роднини,телефони и средства за комуникация, с всичко, което подпомага способността на човека да общува и се изразява. Вие сте активни, енергични и изпитвате незадоволима потребност от контакти." Тоест при Митко тестът много е познал! Замислих се обаче доколко вярно се възприемаме един друг? Какво ли скрива "филтърът" на интернет-общуването? | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Пет 27 Ное 2009, 08:40 | |
| И аз съм съгласен! Но наистина това, което сме в реалност е малко трудно понякога да го покажеш във виртуалния свят... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ Пет 27 Ное 2009, 14:11 | |
| Мисля, че Еви има невероятно топло излъчване! И много неща от "описанието" му в теста ги възприемам като свои думи. Ето: "Светлосин Това е цветът на вярата, в която лежи способността за дисциплина, търпеливост и сила. Сърцераздирателни и пълни със съчувствие, хората избрали този цвят, са убедени, че всичко е променливо и непостоянно, както вълните в морето. Цветът символизира търсенето на истината и честността, желанието да се действа мъдро, внимателно и отговорно и да се посрещнат хората без никакво пренебрежение, злоба, дискриминация или предразсъдък. Тези хора са абсолютната способност да се приемат едновременно двете страни на проблема. Емоциите ви са могъщи и огромни като океан. Вие сте символ на освобождаването от болката, чрез любовта, вярата и опрощение." | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ | |
| |
|
| |
| КАКВА ЛИЧНОСТ СЪМ АЗ? ЦВЕТОВИ ТЕСТ | |
|