39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| ТИБЕТСКИ ТЕСТ НА ДАЛАЙ ЛАМА | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: ТИБЕТСКИ ТЕСТ НА ДАЛАЙ ЛАМА Пон 15 Мар 2010, 20:25 | |
| Вземете си лист и химикалка. Това е слайд с въпроси, който ще ви води в теста и накаря ще ви даде отговорите, за това какви са всъщност вашите приоритети, какво мислите за себе си и света около вас, какво е истинското ви отношение към заобикалящите ви близки хора. Преди време Еви ми даде да направя този тест. Сега ми попадна в много удобна за форума форма. Насладете му се, а може и да се учудите на разкритията за себе си!!! http://4storing.com/5u6pdi/b9cfe603aeef20db65c40d2c0043cc3c.htmlТрябва да си свалите файла, но не е голям. Ще ми е интересно, а предполагам и на всички останали, да коментирате резултатите си! Едит: прощавайте, накрая има една простотия от типа: "Пратете го на ен броя човека, ала-бала, дъра-бъра", която много ме дразни, но нямаше как да я махна! Въпреки това, тестът е готин! | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: ТИБЕТСКИ ТЕСТ НА ДАЛАЙ ЛАМА Пон 15 Мар 2010, 20:47 | |
| Моите резултати: Животните ги подредих така: Гордост(посоченото животно е изключително нежно и не съм сигурен дали е подходящо),семейство, кариера, любов, пари. - като цяло си е вярно Аз съм смешен, ... е умна, враговете ми са забавни(добре че не написах че смятам животното за миличко), кафето е отвратително , а морето е голямо(никаква връзка с предложения отговор) Тук с имената познаха за всичко. | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: ТИБЕТСКИ ТЕСТ НА ДАЛАЙ ЛАМА Пон 15 Мар 2010, 20:50 | |
| Изтеглих теста, направих го, и, да си призная, не ми хареса... Това за цветовете специално беше напълно различно от моите представи. А вторият въпрос беше неясно зададен, поне мен ме обърка - мислех си, че трябва да напишем една дума, която да събира всички думи. Единствено ми хареса това за животните (първия въпрос). А това накрая (изпрати това нещо на еди-колко-си души) направо провали цялата работа... П.П. Направих за втори път това с думите - втория въпрос (да уточня, че не съм гледал преди това какво символизира всяка дума, просто видях, че всяка означава отделно нещо). Та, аз съм верен (може би да, може би не...), партньорът (какво ли точно се има предвид) ми е потаен (ако става дума за прител, не бих казал), враговете ми са гнусни (донякъде), сексът е горчив (?!?) и животът ми е свеж... За последното въобще не мисля, че е така... | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: ТИБЕТСКИ ТЕСТ НА ДАЛАЙ ЛАМА Вто 16 Мар 2010, 16:14 | |
| Добре. Още веднъж съжалявам за края на слайда, но както казах - попадна ми в готов вариант и не можах да орежа!!! Но показвайки слайда на нашата аудитория, смятам, че сме изпълнили условието да го пратим на ен - броя хора и желанията ни ще ни се сбъднат!!! Моите резултати /май Екатс си приличаме, защото и Еви има 100 % същите отговори за първи въпрос! / 1.Приоритетите ми: Гордост Семейство Кариера Любов Пари Амиииииии, да, макар че не държа да създавам семейство преди да имам кариера! Но ако имам вече семейство, то определено ще го класирам преди кариерата си! 2.Аз съм вярна. Партньорът ми е мистериозен. Враговете ми са умни! Сексът е омаен. Животът е красота! 3.За цветовете - да, има съвпадения! Най-много обаче ме изненада жълтото, защото покрай многото ни разговори с Митко, колегата Екат, вече "жълто" и Митко са тясно обвързани в съзнанието ми! Така че според теста на Далай Лама - ще помня Митко завинаги!!! В този смисъл, Мите, може ли вече да се запознаем с друга част от особата ти, освен с мокасините? Поне да имам още някакъв визуален спомен завинаги? Шегичка, нали разбирате? | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: ТИБЕТСКИ ТЕСТ НА ДАЛАЙ ЛАМА Вто 16 Мар 2010, 18:55 | |
| Ето и моите резултати. Не виждам да се повтарят с на някого. 1.Приоритети: семейство любов кариера гордост пари 2.Аз съм също вярна. Партньорът ми е грациозен за разлика от мен. Враговете ми са канализация... Сексът е мирис. Животът е необятност. 3.При цветовете има съвпадения | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: ТИБЕТСКИ ТЕСТ НА ДАЛАЙ ЛАМА Вто 16 Мар 2010, 19:00 | |
| Аз го направих не мисля, че отговаря на мен.Само цветовете са верни. | |
| | | Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ТИБЕТСКИ ТЕСТ НА ДАЛАЙ ЛАМА | |
| |
| | | | ТИБЕТСКИ ТЕСТ НА ДАЛАЙ ЛАМА | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|