| КНИГА 6: В дълбините | |
|
+11tanpet dsims didka_2704 wolf 351 Grizzly nikol4o tania Evelincho pLaYeRmAn Salem Saberhagen Ton4o 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: КНИГА 6: В дълбините Пон 16 Ное 2009, 11:57 | |
| Ейми Кахил и брат й Дан се отправят към Австралия, за да открият какво са знаели майка им и баща им за издирването на 39-те ключа. Докато вървят по стъпките на родителите си, у момичето се пробуждат болезнени спомени за нощта на фаталния пожар в дома им, които тя не намира сили да сподели... дори с брат си. Заслепени от призрака на миналото и притискани от безжалостните си конкуренти, Дан и Ейми не успяват да различат приятелите от враговете си. И допускат грешка, която причинява смъртта на техен таен съюзник. Под намек на родителите си, Ейми и Дан тръгват по тайните на баба си Грейс, които НИКОГА не биха искали да знаят. Междувременно, враговете стават по-подли и Ейми се чувства затворена като в тесен кръг. Доколко ще успее да опази Дан? Дали наистина заслужава да бъде от рода Кахил? Както казва Грейс, някои тайни трябва да бъдат погребани.
Последната промяна е направена от Ton4o на Вто 26 Яну 2010, 18:06; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Съб 12 Дек 2009, 18:55 | |
| Ето част от глава 1 на книга 6.Преведена от Салем и Николчо- Spoiler:
Глава 1
Звукът на падащата вода изпълни ушите на Ейми Кахил. Ако затвореше очи, тя можеше да си представи, че соти под великолепен тропически водопад. За съжаление, обаче, тя се криеше в тоалетна на летище. Стояща в малка кабинка, тя намести крака и закрепи раницата си върху коленете. Течаща вода, въртящи се кренчета и куфари на колелца, водени от бързоходещи крака, забързали се на някъде. Летището в Сидни, Австралия, беше оживено място. Оживено беше добре. Оживеното беше прикритие. Ако искаше да изчезнеш от погледа на охранителната камера, тоалетната можеше да ти предложи перфектната възможност за това. Ако нямаш впредвид да висиш в тоалетната в продължение на 15 минути. Охранителна камера. Преди седмици това би могло да спре майлкия й брат дан де не прочете дневника й. Но сега всичко беше твърде реално. Твърде реално за 14 годишно момиче. Ейми надникна над кабинката. Малка група тийнейджъри бе влязла в тоалетната преди броени секунди. И сега те си дърдориха на френски, миейки ръцете си и контейки се пред огледалото. Водачът им викна, “Allons-y!”. и както си се смееха те задърпаха куфарите си към изхода.
Скоро ще добавим още. | |
|
| |
pLaYeRmAn Умел ключотърсач
Мнения : 380 Регистриран на : 07.12.2009 Години : 29 Местоположение : Благоевград
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Нед 13 Дек 2009, 23:01 | |
| очаквам цялятя книга с нетърпение | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Пон 14 Дек 2009, 09:20 | |
| Аз вчера видях, че има първа глава на книгата в амазон на английски, но няма да си развалям удоволствието, защото както е тръгнало на този втори етап - всяка книга става все по-интересна и по-интересна очаквам тази да е върха! | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Сря 16 Дек 2009, 17:57 | |
| относно първата глава , как така са се насочили към австралия ? по нататък пише ли как така са решили да тръгнат натам | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Сря 16 Дек 2009, 18:33 | |
| - tania написа:
- относно първата глава , как така са се насочили към австралия ? по нататък пише ли как така са решили да тръгнат натам
Ами ако си внимавала при прочетането на книга 5 - ще разбереш! | |
|
| |
Мнения : 380 Регистриран на : 07.12.2009 Години : 29 Местоположение : Благоевград
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Сря 16 Дек 2009, 19:08 | |
| не знам за какво става въпрос но я чакам с нетърпение | |
|
| |
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Сря 16 Дек 2009, 19:27 | |
| Още не съм прочел цялата пета книга, но попринцип това, че ще се ходи в Австралия, се разбра за пръв път в чата на живо с Патрик Карман. А книгата вече беше излезнала. | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Чет 24 Дек 2009, 17:28 | |
| Интересното е, че в книгата Ирина споделя един от ключовете с Ейми и Дан - Розмарин - Това е ключът от карта № 67. | |
|
| |
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Вто 26 Яну 2010, 18:07 | |
| Анотацията от ЕГМОНТ:Ейми Кахил и брат й Дан се отправят към Австралия, за да открият какво са знаели майка им и баща им за издирването на 39-те ключа. Докато вървят по стъпките на родителите си, у момичето се пробуждат болезнени спомени за нощта на фаталния пожар в дома им, които тя не намира сили да сподели... дори с брат си. Заслепени от призрака на миналото и притискани от безжалостните си конкуренти, Дан и Ейми не успяват да различат приятелите от враговете си. И допускат грешка, която причинява смъртта на техен таен съюзник. Цялата първа глава! http://www.egmontbulgaria.com/books/novels/the39clues_06-chapter1.pdf | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Вто 26 Яну 2010, 21:49 | |
| Току-що прочетох главата! Най-сетне! Откога чакам! Но мисля, че като пуснат цялата глава наведнъж е по-добре! Само още 5 дни! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Вто 26 Яну 2010, 21:52 | |
| Аз почнах да я чета, но спрях.Предпочитам да си остая докато излезе книгата. | |
|
| |
didka_2704 Агент
Мнения : 114 Регистриран на : 05.12.2009 Години : 28 Местоположение : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Пет 29 Яну 2010, 09:52 | |
| И аз прочетох първа глава и нямам търпение да излезе цялата книга | |
|
| |
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Пон 01 Фев 2010, 08:24 | |
| Е, хора, книгата излиза днес! Днес е и денят, в който най-накрая настигаме американските читатели! Вече те знаят толкова, колкото и ние! Но утре... при тях излиза седмата книга и нов пакет с карти! Но реално днес ще ги настигне само този, който още същия ден прочете книгата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Сря 03 Фев 2010, 21:38 | |
| Вече прочетох шестата книга! Наистина по някакъв начин ми се струва коренно различна от останалите книги и много, много по-интересна и вълнуваща! Любимият ми момент е когато върху Изабел се посипват кръв и части от риба. Джуд Уотсън наистина е дала всичко от себе си! Книгата е невероятно свежа и ме впечатли повече, отколкото другите! Единственото нещо, което не харесах, беше нищожното "участие" на София. Може да се каже, че Егмонт ни излъгаха на представянето на поредицата (на което лично присъствах), когато ни казаха, че България ще игра особено важна роля в книгата. Но да не ги обвиняваме, може би просто от СХОЛАСТИК са ги дезинформирали. | |
|
| |
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Сря 03 Фев 2010, 21:40 | |
| Аз нямам такова щастие и утре ще се сдобия с книгата. Но сигурно ще е готова за следващите 3 часа. Не че казвам че 39 ключа е книга която може да се чете за 3 часа но аз чета бързо. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Чет 04 Фев 2010, 16:07 | |
| Ооо, и аз вчера я прочетох! от 4та книга насам всяка следваща изпреварва предходната! Като цяло отново беше повече обърнато внимание на чувствата им (даже този път доста са се задълбочили), но и търсенето беше много по-различно от досегашните! До книга 5 на всеки ключ имаше някаква подзказка за следващата дестинация, а сега те просто тръгнаха ей така, за да видят какво са правили родителите им в Австралия! И изобщо цялото действие е много хаотично и мътно, не можеш да предположиш накъде ще се запътят! Даже аз предполагах, че ключа ще е някъде при този самолет на Амелия Ърхарт, а те от нея се насочиха към съвсем различен човек и места! Тази книга отговори на някои въпроси, но изключително много останаха без отговор и се появиха нови в последният момент! Толкова е различно положението! За това вече нямам и търпение за 7 книга! Откриането на ключа беше обаче най-глуповато досега! За срванение в книга 5 в това отношение ми харесва повече има повече информация и някакси нещата вървят по верига, а тук ей така уцелиха ключа! Хареса ми също, че повечето отбори присъстваха в книгата, но не разбрах заглавието на книгата - никъде не го свързах. И така определено Джуд Уотсън ми е на първо място и след това Патрик Карман! Етап 2 в 39 ключа беше прекрасен и се надявам следващите два да го задминат! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Чет 04 Фев 2010, 18:58 | |
| Аз още не съм я прочел.Остават ми 2 глави.Много тъжно ми стана за Ирина. А и София наистина играе нищожна роля. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Чет 04 Фев 2010, 20:22 | |
| - wolf 351 написа:
- Аз още не съм я прочел.Остават ми 2 глави.Много тъжно ми стана за Ирина.
А и София наистина играе нищожна роля. Да, наистина! Аз едва ли не очаквах от Русия да спрат със самолет в София, а тя просто е спомената еднократно! Едва ли нататъка ще се спомене държавицата ни....(не надеждата умира последна... ) | |
|
| |
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Пет 05 Фев 2010, 11:46 | |
| До скоро мислех че Ирина е мила като каза на Ейми да се пази от Изабел но после не.Много мило също че разкри ключ на ейми (карта 89 мисля че) | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Пет 05 Фев 2010, 20:51 | |
| Е, току-що прочетох книгата! Невероятна беше - но все още чувствам че могат да направят великолепна книга от тези герои - искам още - това, което е написано до тук не ми стига! Крадецът на мечове много ми хареса - дано и Змийско гнездо да е така! ачаквам я с нетърпение! В цялата поредица ме порази думата Донътите вместо понички... или поне аз така си го превеждам - ако съм в грешка, моля поправете ме! Сега ще изиграя мисия 6 | |
|
| |
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Нед 07 Фев 2010, 09:26 | |
| книгата е виликолепна още не съм я прочел но дотук е много хубава | |
|
| |
didka_2704 Агент
Мнения : 114 Регистриран на : 05.12.2009 Години : 28 Местоположение : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Нед 07 Фев 2010, 13:34 | |
| Книгата е страхотна, най-добрата досега! Много ми хареса, беше наблегнато доста на чувствата на героите.Просто нямам търпение за следващата и не знам как ще издържа дотогава. Напред, Дан и Ейми! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините Нед 07 Фев 2010, 15:59 | |
| Страхотна, великолепна, завладяваща... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: КНИГА 6: В дълбините | |
| |
|
| |
| КНИГА 6: В дълбините | |
|