| КНИГА 9: Бурята | |
|
+4nikol4o Ton4o Arya Dröttningu Dageron321 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: КНИГА 9: Бурята Чет 30 Юни 2011, 14:22 | |
| След няколко седмици излиза и деветата книга от поредица за 39 ключа Мъжът в черно преследва Ейми и Дан Кахил, докато те издирват трийсет и деветте ключа към загадката, водеща към огромно могъщество. Децата знаят, че той се е опитал да ги убие. Знаят още, че е един от Мадригалите – най-потайната и ужасяваща група, включила се в надпреварата за ключовете. Не забравят и факта, че майка им и баща им също са били Мадригали. Колкото и да бягат, Ейми и Дан не могат да се изплъзнат от мъжа, който ги следи. Сега, след една ужасяваща трагедия, той е готов да излезе от мрака за един последен сблъсък... | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята Съб 02 Юли 2011, 21:17 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята Пон 01 Авг 2011, 15:45 | |
| Хей...нищо никой не е казал какво мисли за книгата? Прочетох те ли я вече?Повече ли ви харесва от останалите части?
Аз я прочетох вече и мога да кажа,че ми хареса.Доволна съм от продължението,но не се превърна в любимата ми книга от поредицата.Дестинациите бяха доста екзотични,развитието на историята си оставя все така динамично.Вече се вижда,че бавно,но сигурно всички карти ще се разкрият и маските ще паднат.Интересно ми беше да прочета повече за известната пиратка и за феминизма,който е вкаран в поредицата.Радвам се,че най-после се изясни,че Нели не е от лошите, а и беше любопитно да науча цялата история около змийската и обеца.И разкритието за серума,който носи способностите на 4-те клана и експериментите правени от Гидеон,ми се стори още по любопитно,защото такива подробности не бях научила от никъде преди това.Беше гадно да прочета за втората смърт в поредицата,но този път не се учудих толкова много - беше тъжно,не не чак толкова,колкото при Ирина.
А сега очаквам вашето мнение.Какво мислите за книгата?
| |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята Пон 01 Авг 2011, 15:48 | |
| Свилена и аз прочетох книги, макар че съмя чел на английски пак беше страхотна | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята Пон 01 Авг 2011, 16:24 | |
| И аз я прочетох и доста ми хареса! Участието на Линда Сю Парк в поредицата е като свежа глътка за проекта, книгата е някакси доста по-земна от останалите, репликите на героите са по-естествени, а, вярвате ми или не, смъртта на Лестър е един от най-емоционалните моменти, които съм прочитал някога през живота си. И, лично на мен, случката ми натежа още повече отколкото смъртта на Ирина. Както Дан каза, тя е умряла, поемайки риска, знаела е какво прави, докато лестър се оказа просто невинна жертва, въвлечена във всичко това не по свой избор. С нетърпение очаквам десетата книга! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята Пон 01 Авг 2011, 18:11 | |
| Добре.. вече има тема... Да си призная книгата ми хареса адски много! Може би, защото я чаках адски много, или че просто Линда е адски добър писател, но я прочетох на един дъх! Само с това чувство съм останал.. Че е трепач!
| |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята Нед 07 Авг 2011, 15:08 | |
| Даа, много е хубава!!! В началото много се ядосах точно на тази част от поредицата, мисля, че Свилена помни. Сега обаче е втората ми по любимост след "Черният кръг"! Колкото и да се бях спойлвал, чак сега научавам, че причината Грейс да избере Нели е именно обицата или поне една от причините, де. Смъртта на Лестър беше гаден момент наистина, но при Ирина ми беше по-гадно, защото на нея й се бяха струпали много повече неща и не беше честно да умре, не знам :? Цялата история с кутията ми хареса и накрая обяснението на Фиске (След като проучих, явно наистина правилното произношение си е Фиск , но не знам, свикнал съм си с Фиске) за рода и за Маделайн (по ме кефи от Маделин). ПП. Иън пак беше написан Йън... а пък Бае най-накрая беше написано малко по-нормално - Бей , макар и така да звучи странно. ПП. 2 Ааа, много се гордея с теориите в общия форум. Дано да продължи така и с новата поредица! | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята Нед 07 Авг 2011, 15:37 | |
| Ами аз още не съм я купил, но мисля, че може да стане любимата ми книга от поредицата след като прочетох първите 2 глави от сайта на Егмонт и това което прочетох тук.Иначе засега любимата ми книга си остава Фалшивата нота | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята Съб 13 Авг 2011, 20:39 | |
| Охоо страхотна е!! Хареса ми динамичността при момента, когато Ейми и Дан заложиха капан на Кабра. Иначе в моята класация за книгите от 39 ключа си е на долна позиция, тъй като останалите ми харесаха много повече.. | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята Вто 16 Авг 2011, 09:33 | |
| Ейми и Дан най-накрая научиха истината! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята Вто 16 Авг 2011, 09:33 | |
| Ето я и бразилската корица ^^ - Spoiler:
| |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята Чет 08 Сеп 2011, 08:59 | |
| Четох книгата само на английски и много ми хареса. Сега ще чета книгата на БГ. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: КНИГА 9: Бурята | |
| |
|
| |
| КНИГА 9: Бурята | |
|