Книга за Вампири
книга 1
Вампирясване
Глава 1
Здравейте, казвам се Била аз съм с баща ми Чорли и ще съм с него в град Свинскинс. Население 3150.
Изведнъж се появи един вампир гонещ момиче и я нападна.
-О, гадост. Население 3149.
Така стигнахме и докъщата на Чорли.
-Била ето я и твоята стая. Точно както я остави. А това е и хамстера ти, Мистър Спорки Свински.
-Но, тази стая е розова и е с кошара. А хамстера е скелет.
-Е може би е пропуснал няколко хранения.
На следващият ден в училището се запознах с Джърнейфър.
-Здравей, аз съм Дърнейфър но ми казвай Фър. Не пипай Брок инъче ще загазиш.
Брок беше гаждето на Фър.
-Кои са те?
-О това са семейство Бълн. Децата на доктор Звярълайл.-каза Фър.-Те са наистина странни и мистериозни. Кожата им е ледено студена, не спят и са наистина странни. Може би са Унгарци?
-О това го обяснява.-каза Брок.
-А кой е той?-попитах аз.
-Снъки, Еминем, Ай-Карли.
-Не. Не учениците по бански.
-О това е Едуардо Блън. Наистина странен. Но ми отказа поканата в ФейсБук! Ето, виж.
-Едуардо Блън, Години:Безсмъртен, Статус: Търси самотни, обречени от проклятия души за приятели.
На една лодка вампирите Риктория , Греймс и Трорек стояха пред един рибар.
-Ти знаеш кои сме, нали?-попита Греймс.
-Вие сте Блек Айд Пийс.
-О, не. Не пак. Защо всички ни мислят за Блек Айд Пийс.
Глава 2:
-О, Била. Едоардо ни е разказвал много за теб. Аз съм майка му, Камеран. Снакс от пръсти?
-Не!
-Това е сестра ми Ръзъли. Приятелят и Темет. Това е Лис.
-Знам, че ще бъдем много добри приятелки.-каза Лис.
-Надявам се, че ще е така.
-Не. Тя знае наистина. Някой от нас имат специални дарби. Лис вижда в бъдещето. А това е Дракспър. Той е най-новият вампир.
-Няма ли да си отвориш подаръците?- попита Лис.
-Ох, порязах се.
-Ааааааа.-Дракспър тръгна с нож и вилица към Била.
Едуардо избута била към стената и тя падна на етажерката. След това бутна и Дракспър който се приземи в рояла.
-Била ръката ти.
Раката на Била кървеше а с кръвта напълни пирамидата от чаши.
Звярълайл и Темет тръгнаха към чашите и отпиха от тях. Веднага след това нападнаха Била. Едуардо и Била клекнаха и Звярълайл и Темет се презимиха в сулариуми. Едуардо нагласи машините на Най-Силна степен и тръгнаха. Но вампирките полудяха.
-Защо... Винаги когато доведа някое момиче вие се опитвате да я изядете. Не е честно.- Едуардо тропна с крак.
Динг-Донг.
-Някой да е поръчвал китайска храна.-попита разносвача.
Едуардо хвърли разносвача върху вампирките.
-Бързо имаме половин час след това пак ще огладнеят.
Те тръгнаха към гората.
Глава 3
-Била, ти не знаеш какъв съм. Опасен! И най-трудният въпрос за отговаряне е... Какво ядем.
-Вампирска зърнена закуска "Вампи Криспс"
-Не. Кръв.
-Кожата ти е ледено студена. Ти си много бърз. Ти си Джонас Брадър.
-Да.-каза смирен Едуардо.- Чакай, какво? Аз съм вампир. Убиец.-едуардо се прицели в едно момиче Алиса и тя падна в еда дупка с рана от каршум в корема.
-Чакай. на кой пишиш?-попита той.
-На Фър.
Телефона гласеше " ОМГ Едуардо е толкова сладък "
Едуардо хвърли телефона и той уцели току-що качващата се Алиса по главата и тя падна пак.
-Трябва да се разделим.-каза той.
През ноща:
-Ооооооооо. Аааааааааа. Ъъъъъъъ. -крещеше Била на високоговорителя защото беше тъжна.
-Била, Била, спри. Дай високоговорителя и заспивай. О боже. Депресирана си. Тъжна. Нека да проверя нивата ти.
Била - Пълно
iCarly - най-малко
One three hill - средно ниво
Всяко друго Американско дете - малко