Ами малко ме е срам,но чак сега се престраших да пусна тази тема.В момента правя книга на тема Yu-Gi-Oh и се надявам тези които за запознати с историята да се забавляват,а тези който не я разбират да прочетат поне първа и втора глава понеже в тях няма да има дуели.
Ами ето го и творението ми:
Yu-Gi-Oh NDW (New Duel World)
1 глава-Нячалото на ужаса
Беше някъде към 7 сутринта когато някой звънна на вратата.Николай се събуди и се облече набързо.Той приличаше на другите 12-годишни момчета-обичаше компютърните игри,футбола,тениса и си беше авантюрист по природа.Но за разлика от повечето други момчета той имаше мечта-да стане един от най-добрите дуелисти в света.След 5 минути в търсене на ключа,най-сетне го намери и отключи.На прага стояха Васил и Борислав-приятели на Николай.
-Ставай,поспаланко!Дуелите за приемане започват след час!-обади се Васко,който беше ранобуден.
-Не виждаш ли колко показва часовника?-попита Ники,леко ядосан,сочейки часовника,който показваше 6 часа.-Дуелите започват в 8 часа.
-Забрави ли че снощи настроихме часовниците с 1 час напред?-попита спокойно Боби,който беше отличника на класа.-Хайде побързай!
Николай се изненада,но после се засмя.Той побърза да приготви тестето си,каза довиждане на майка си и тръгна с приятелите си.“Какви ли приключения ме очакват?!”-помисли си той.В това време някой следеше всеки ученик,който се записваше за дуелната академия.
Малко е къса главата но се очертава втората да е доста по дълга-близо 2 старници на word.
До два дни ще приключа и втора глава.
Чакам коментари