И така - Мисия 9! Дългоочаквана, но и някак изненадващо дошла!
Много ми харесаха "снимките" от Лисабон и крайбрежните скали. Музиката си беше стилна и съобразена с времето и мястото!
Мисията ми започна някак странно, защото в първия момент не разбрах, че "се качвам" на асансьор, който засяда и ми дава паролата!
Както и да е - продължих нататък!
Играта с търсенето на предмети е позната и май я минах за минута.
Кодът с буквите и цифрите в правоъгълничетата според мен беше много елементарен и очеваден - и това ми отне секунди.
Лодката - моята се движеше някак не според командите ми. Два пъти се приближих до нужното място, така че металотърсачът достигна до червената зона, след което лодката ми се изгуби някъде на север.
В този момент забелязах, че на кадъра от играта горе във "филмовата лента" лодката е успореднена на кея. Реших, че може да е подсказка и на третия опит през цялото време се движех диагонално нагоре и вляво, но успоредно на кея. И стана! Тази игра ми достави удоволствие.
Подреждането на тухлите с букви - отново логично и елементарно!
И накрая - скалите. От раз минах първите три етапа. На четвъртия - тотално излагане!
Добре, че имам прекрасни колеги!
Играта ми хареса, защото досега нямахме подобна в Мисиите!!!
Що се отнася до героите, участващи в Мисията - никой от тях не ме изненада. И от тримата очаквах точно такова поведение. Интересно ми е Рейгън няма ли да попадне в сериозен конфликт със семейството си и как ще се отрази това върху нея...
Ключът ме изненада, въпреки че е много разпространено и обичано растение. В този смисъл, преглеждайки ключовете си, въобще не мога да си представя каква "попара"
може да се забърка от всички тях!!!
Клипчето на ключа ми хареса!
Оставам си фен на 7-ма Мисия!!!