Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Въвеждащата мисия Сря 03 Авг 2011, 18:50 | |
| Ми не знам как да кръстя темата, така че... Хареса ли ви? Музиката беше якаа, макар че мисията мина твърде бързо. Успяхте ли от раз да минете двете игри накрая? Аз тази с...тирбушоните ( ) първия път за време не можах да я мина, защото бяха няколко такива и като не уцелиш правилното, трябва пак отначало да ги сменяш. А пък втория имах 4 от един вид и 1 от друг, та ми беше по-лесно. Лодката успях да я мина още първия път, макар че ми трябваше известно време да зацепя защо се блъскам в дървените дъски и не мога да мина по-надясно/по-наляво от тях. А между другото Дан изглеждаше доста голям и ми беше странен. Изглеждаше сякаш е по-възрастен от Ейми. Иначе мъжа и жената, които чух от веспърите, говореха яко, особено като трябваше да произнасят р. | |
|
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Въвеждащата мисия Сря 03 Авг 2011, 18:51 | |
| Мисията не беше кой знае какво а за мъжа и жената мисля че бяха руснаци | |
|
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Въвеждащата мисия Сря 03 Авг 2011, 18:53 | |
| Мисията беше доста добре. Много по-добре направена от останалите.... Хареса ми... Тирбушоните втория път трябваше да опитам 2 пъти, защото нещо се оплетох по едно време... Другото беше лесно =]
| |
|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Въвеждащата мисия Сря 03 Авг 2011, 21:25 | |
| И четирите игри бяха супер лесни, а мисията не беше нищо особено. А мнението ми за това, на какво приличат Ейми и Дан, можете да видите във Флууда. Иначе си мисля, че Веспърите, чийто гласове чухме, не е изключено и да са българи, поне мъжът. Р-то си беше славянско със сигурност, но наистина е по-вероятно да са руснаци, много по-многобройни са от нас. | |
|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Въвеждащата мисия Съб 06 Авг 2011, 19:05 | |
| Аз се оправих...явно на браузъра Експлорер не ми тръгваше мисията за това го смених с Файърфокса... Мисията ми хареса.Както Ники ,отбеляза музиката беше яка.Игрите не бяха трудни, накрая веспърите ме убиха с твърдия си акцент и аз залагам,че са славяни (ако сте забелязали,американците не ни обичат и винаги ни слагат ролята на лошите),но съм чувала такъв акцент и от араби,но по приглушен...тъй,че може да сме комбина с тях-българи,руснаци и араби,неочаквано зла комбинация. Вече си имам и паспорт...въобще всичко е на 6. | |
|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Въвеждащата мисия Вто 04 Окт 2011, 20:03 | |
| Мисията беше супер лесна. Най ми харесаха игрите с тирбушоните. Наистина Дан изглеждаше стар. За руснаците съм съгласна. Р-то беше 100% славянско. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Въвеждащата мисия | |
| |
|