| Флууд | |
|
+14Martinch Evelincho Salem Saberhagen petia_97 Ton4o nikol4o tania dsims Badugly Dageron321 Grizzly Blu€ Magic Arya Dröttningu wolf 351 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 29 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд Пон 17 Май 2010, 20:19 | |
| Здравейте! Свилена е напъно права - 7 и 8 книга ще бъдат издадени, защото издателството все пак е вложило вече пари в тези книги и ще гледа възможно най-много да си върне парите (с печалба разбира се)! Въпросът е кога.... Свилена, беше писала за 3D-то преди няколко страници - според мен не е лоша технология, не съм гледал този филм, но все пак имай предвид, че този филм е преобразуван за 3Д, а не е сниман с 3Д камери, така че разликата между такъв филм и филм, сниман си за 3Д е голяма! Ники, поздравления за превода! Благодаря! Аз лично обаче ще чета след като свърша с книга 6! Днес прочетох третата! Дагерон, браво за откритието, търсачо! На мен бразилските корици не мо харесаха повече от нашите, но ги намирам за много интересни, тъй като никъде другаде ги няма! Салем, гласувах в зоопарка ти! Дано да си достигнеш целта! И щях за малко да забравя! Никии, направооо си си излял мъката върху Схоластик и Егмонт! Така си им се накарал! Явно наистина ти е "дошло до гуша"! Ама все пак май не е трябвало чак така да пишеш и на двете издателства. Дали ще постигнем нещо, не знам! А какво имаш предвид като казваш на Схоластик, че го пазят в тайна? Кое? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Пон 17 Май 2010, 20:26 | |
| Мии датата на излизане на книгата. На Схоластик нищо не съм им казал. Само ги помолих да кажат най-накрая какво се случва. Нито съм ги обидил, нито съм им повишавал тон...Само на Егмонт, понеже вече ме дразнят много. От колко време им пиша ЛС-та, и във Фейсбука, навсякъде, с добро не става...А как да постигна това, което искам!? | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд Пон 17 Май 2010, 21:08 | |
| - Mr. Freebird написа:
- Здравейте!
Свилена е напъно права - 7 и 8 книга ще бъдат издадени, защото издателството все пак е вложило вече пари в тези книги и ще гледа възможно най-много да си върне парите (с печалба разбира се)! Въпросът е кога....
Свилена, беше писала за 3D-то преди няколко страници - според мен не е лоша технология, не съм гледал този филм, но все пак имай предвид, че този филм е преобразуван за 3Д, а не е сниман с 3Д камери, така че разликата между такъв филм и филм, сниман си за 3Д е голяма!
Ники, поздравления за превода! Благодаря! Аз лично обаче ще чета след като свърша с книга 6! Днес прочетох третата!
Дагерон, браво за откритието, търсачо! На мен бразилските корици не мо харесаха повече от нашите, но ги намирам за много интересни, тъй като никъде другаде ги няма!
Салем, гласувах в зоопарка ти! Дано да си достигнеш целта!
И щях за малко да забравя! Никии, направооо си си излял мъката върху Схоластик и Егмонт! Така си им се накарал! Явно наистина ти е "дошло до гуша"! Ама все пак май не е трябвало чак така да пишеш и на двете издателства. Дали ще постигнем нещо, не знам! А какво имаш предвид като казваш на Схоластик, че го пазят в тайна? Кое? благодаря ти много че гласува! | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд Пон 17 Май 2010, 21:23 | |
| Открих корицата на бразилската трета книга! (май някой вече я е открил но карай!) Остават 11 потребители до мистериозният подарък изненада: www.salem4.mondozoo.com11жълто за почтизелено за много близосиньо за изпълнено! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд Пон 17 Май 2010, 21:45 | |
| Днес добавихме две нови статии в сайта - за Пърси Джаксън и за бразилските корици - писани съответно от Ники и от мен! Хврълете им едно око и не забравяйте да посещавате сайта често, защото бива постоянно обновяван! Лека нощ на всички и успешен и щастлив утрешен ден!!! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 09:57 | |
| Дано забавянето на сайта ни е, защото го правят като този *стиска палци и мята вече трети пакет сол през дясното си рамо*. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 12:47 | |
| ДНЕС МИ ДОЙДЕ ТРЕТИЯ И ЧЕТВЪРТИЯТ ПАКЕТ С КАРТИ!!!!!!!!! скоро и снимки! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 12:52 | |
| | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 13:24 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 14:06 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 15:27 | |
| Вече към мен пътуват книга 8 и 9!!!! Скоро ще пристигнат! ------------------------------------------- | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 16:38 | |
| Мерси за снимките. Моля те, кажи откъде си ги поръчваш. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 18:03 | |
| Здравейте! Стефи - благодаря зя снимките! И аз съм много любопитен от къде ги поръчваш Ох, ако това за Дарън е вярно... Е, аз утре ще съм за първи път втора смяна за тази година хД Вълнуващо е! Не съм идвал на училище следобяд от доста време! Утре ще имаме и благотворителен базар - за жалост аз сега нямам възможност да направя нещо, но пък ще похарча доста в замяна хД Ако имам време ще се опитам да си намеря Вълшебницата... Днес големи вълнения, голямо нещо - намерих си 2 лева, а си бях забравил парите в нас Бях така прегладнял, че като ги видях ги грамнах и право в лавката Нещо вълнуващо при вас? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 18:31 | |
| | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 20:40 | |
| Здравеите, какво правите ? | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 21:03 | |
| Как сте, хораа? Аз наминах да ви видя! Видяхте ли по новините - какви наовднения в централна Европа и 20 см сняг в южна Полша! Ние направо сме минали "между капките"! П.П Стефи, сега си свалих снимките с пакетите! Мерси и честито! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 21:06 | |
| Здравейте! Искам да ви кажа че в момента към мен пътуват книги 8 и 9! Съвсем скоро те ще дойдат! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 21:11 | |
| Здравейте Незнам какво точно са казали за времето ама днес господина по изобразително като почна да говори за няккви облаци от вулкан които се смесвали с някакъв циклон и се получавали еди какви си работи .... и за това валяло сняг през май месец... ( незнам къде беше ) .Направо откачих Шерлок - много ти благодаря за снимките от пакетите ти с карти . Снимката на Нели се вижда доста добре сравнение с другите от facebook Незнам дали сте търсили втората книга "Пърси Джаксън и Боговете на Олимп...". Аз днес ходих да гледам ( понеже мисля да започна да я чета ) дали е дошла ама няма нищо Да ви питам знае ли се дали новата поредица на Рик ще бъде също преведена и пусната на българския пазар скоро ( до 2,3 - 4 месеца ) или няма такава вероятност | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 21:16 | |
| - Шерлок Холмс написа:
- Здравейте!
Искам да ви кажа че в момента към мен пътуват книги 8 и 9! Съвсем скоро те ще дойдат! Знаем вече това, ПОВТАРЯШ СЕ!!!!!!!
Последната промяна е направена от Любо Бекъма на Вто 18 Май 2010, 21:16; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 21:16 | |
| Нека видим дали първо тази ще я издадат докрай, пък тогава ще се надяваме за Хрониките на Кейн! Видяхте ли, че Надето също е писало на Егмонт във форума?! Да се надяваме за съответната рекация! | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 18 Май 2010, 21:22 | |
| Хей, здрасти Дани! Къде се изгуби? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд | |
| |
|
| |
| Флууд | |
|