| Флууд | |
|
+14Martinch Evelincho Salem Saberhagen petia_97 Ton4o nikol4o tania dsims Badugly Dageron321 Grizzly Blu€ Magic Arya Dröttningu wolf 351 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 29 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 20:49 | |
| А може и просто да не си си включил онези опции за прилагането на подписа. Тони, Ники вие май знаехте от къде се управляваше тази опция? Гледате ли Стъклен Дом? Аз гледах само първата серия и съм си ги изтеглил да гледам следващите, ама не знам кога ще стане това! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 21:05 | |
| Свилена, каквото и да е, ще е хубаво, така че нека е по твоя преценка! Митко, доста голяма Егмонт-колекция! Аз не си пазя списанията от детството иначе ако трябваше да ги снимам и тях щях да направя един албум! А общата стойност е около една S-класа! Дъмбо, Мечо Пух, Мики Маус, Том и Джери и още и още! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 21:19 | |
| Хах, вярно, забравих да снимам и Том и Джери и Дъмбо. И хубава идея, нека сметнем колко пари сме дали на Егмонт! | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 21:22 | |
| Е, Митко, това все пак е било наше решение. Но снимката си е живо доказателство за нашата лоялност към Егмонт. Хора, аз ще чета Ерагон, за това ви пожелавам приятна и успешна учебна седмица! След училище ще бързам да си научавам, за да мога да съм на разположение във форума максимално много! Трябва да обсъдим как ще направим празника и всичко останало около него! Лека! | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 21:38 | |
| - Mr. Freebird написа:
Гледате ли Стъклен Дом? Аз гледам "Пъклен Дом"!!!!!!! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 21:39 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 21:43 | |
| | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 21:57 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 22:15 | |
| Аз съм изгледал всички епизоди досега и никога не е скучно. Досега във всеки епизод по нещо се е разплитало. Е, вярно, че с разплитането се оплитат още повече неща, ама важното е, че не е скучно! Препоръчвам го... Нищо, нека си се радват на пакета и книжката. И даже това е добре дошло за мен, тъй като мога да се поровичкам и да се поразнообразя. От главата си пролича, че друг автор е писал. Досега не си личеше толкова, ама нищо. Някак като че ли характерите са попроменени. Не може Ейми да се разстройва, заради твърдението на брат й, че според нея забавление е библиотека отворена 24/7...Така де. Пуф, не знам дали Линда се е справила по-добре от останалите, или обратното, но има промяна в стила... Митко, страхотен тефтер! Колекцията също ти е доста голяма и аз имам също много списания на ЕГМОНТ. Откакто почнах по-активно да чета, все от тях си купувам книги, защото те предлагат най-доброто, нищо, че мислят само за парите. Лека нощ и приятна седмица! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 22:26 | |
| Лека нощ на всички! Успешно начало на новата седмица седмица : ) | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 22:27 | |
| Здравейте.Браво Мите.Страхотен тефтер. Свилена, как беше примиерата? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Нед 09 Май 2010, 22:55 | |
| Лека нощ на Дагерон,Ники и Ники и на всички които си лягат! Васе,галапремиерата,която гледах дирекно мина интересно.Давахадемострации на паркур,интервюта с екипа на "Принца..." и се надявах да пуснат нещо допълнително,някакви нови кадри,но уви каза ни чао и веднага след това изгасна прякото предаване,след като екипа се прибра да гледа филма. Едит: То станало доста късно... Днес ,обаче нямам намерение да оставам до много късно,защото днес цял ден ми се спеше.За това пожелавам на всички успешен старт на новата седмица иии не забравяйте да се усмихвате широко и искрено,кото по този начин заразявате околните с добро настроение | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| |
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд Пон 10 Май 2010, 13:45 | |
| Здр! В книга 7 се споменава някой М. К. (подозирам че е някой Кахил!) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пон 10 Май 2010, 14:43 | |
| Знаете ли че и английските книги се печатат в Китай. Поне тези на 39 ключа! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Пон 10 Май 2010, 15:06 | |
| Да, да, знам...Салем, извинявай, обаче малко ми се струва съмнително...Преди твърдеше, че имаш петата и шестата книга на английски, сега същото, само че със седмата... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пон 10 Май 2010, 15:21 | |
| На края на книгата се разбира: - Spoiler:
Артър и Хоуп са прегърнали през рамо Мъжът в черно!!
Също мисля че накрая или се разбира клана на Ейми и Дан или на Артът и Хоуп! Ники за теб ще снимам специално книга 7.(не го приемай с подсмихвателен тон!) С удоволствие ще кача и няколко карти от нея. А пък и ако се съмняваш от къде имам 25 ключа (не съм репликирал картите!) Аз днес поръчах и последният 4-ти пакет от един сайт. Дано да дойде преди 25.05.2010г. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пон 10 Май 2010, 15:29 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд Пон 10 Май 2010, 15:38 | |
| Извинявай наистина, обаче просто ми стана съмнително, тъй като ти сам си противоречиш. Първо казваш какво се разбира, а после казваш какво МИСЛИШ, че се разбира. И затова... | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пон 10 Май 2010, 15:43 | |
| Здравейте! Като стана въпрос за печатенето, много се чудя защо скандинавските страни не са издали книга 7?! Дали и те не са имали проблем както ние... Или може би не могат да обновят сайта, но са си пуснали книгата?! Вече се побъквам, все по-често мисля за поредицата! И като се замисля, че вече трябваше да броим дните до осма книга...... Стефи, за книгата добре няма лошо да си я купиш, ама защо и пакети си взимаш? Аз лично не виждм логика! То ти излиза и по-скъпо! Сега поне за картите, би могъл да изчакаш. Аз лично не намирам 10 лв. за малко при положение, че получаваш 16 карти. А ти и по-скъпо ще платиш! А пък мен лично много ме изнерви факта, че и книгата и пакета излизат по-рано в чужбина, дори преди офицалната дата! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пон 10 Май 2010, 15:45 | |
| - Half-Blood Prince написа:
- Извинявай наистина, обаче просто ми стана съмнително, тъй като ти сам си противоречиш. Първо казваш какво се разбира, а после казваш какво МИСЛИШ, че се разбира. И затова...
Обичам да си изразя мнението! Инъче наистина аз съм мислел много неща за книгата който се промениха като започнах да я чета! До скоро не знаех нищо за Шака Зулу/о! Въвведох си картите реших им загадките! Има една много интересна: Отговора е ключа който е в книгата. От начало ми се получиха само 3 букви (ключа е с 4) и започнах да изреждам на ум 3-те букви и всяка гласна в английския език Най-накрая теших да видя последният ред и се получи последна буква "е" и разбрах отг-ра на загадката! Другата загадка е в карта: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пон 10 Май 2010, 15:46 | |
| - Mr. Freebird написа:
- Здравейте! Като стана въпрос за печатенето, много се чудя защо скандинавските страни не са издали книга 7?! Дали и те не са имали проблем както ние... Или може би не могат да обновят сайта, но са си пуснали книгата?! Вече се побъквам, все по-често мисля за поредицата! И като се замисля, че вече трябваше да броим дните до осма книга......
Стефи, за книгата добре няма лошо да си я купиш, ама защо и пакети си взимаш? Аз лично не виждм логика! То ти излиза и по-скъпо! Сега поне за картите, би могъл да изчакаш. Аз лично не намирам 10 лв. за малко при положение, че получаваш 16 карти. А ти и по-скъпо ще платиш!
А пък мен лично много ме изнерви факта, че и книгата и пакета излизат по-рано в чужбина, дори преди офицалната дата! На мен когато си поръчвах пакет 3 и сега 4 ми излиза по 15 лв! Аз няма да си поръчвам по много пакети!(Поне за сега!!!!!) | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пон 10 Май 2010, 15:50 | |
| Ама ти колко си си поръчал? А за доставката колко ти взимат? От Амазон ли ги поръчваш? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд | |
| |
|
| |
| Флууд | |
|