| Флууд | |
|
+14Martinch Evelincho Salem Saberhagen petia_97 Ton4o nikol4o tania dsims Badugly Dageron321 Grizzly Blu€ Magic Arya Dröttningu wolf 351 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Сря 12 Май 2010, 20:04 | |
| | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| |
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Сря 12 Май 2010, 20:06 | |
| Уоооу - доста сте натоварени... Аз днес правих контролно по математика, но върху ъгли, хорди и окръжност... Беше най-трудното за годината - доста се озорих.. В един момент забелязах, че съм почнал да треперя - часовете бяха намалени, а задачите бяха 15 и всяка трябваше да се докаже, както трябва... Много ме е страх за оценката, защото сега съм на кантар - 5 или 6.. тези петици ги натрупах откакто почнахме труданта часдт на учебниците по АЕ... Преди дни предавахме и есета по Ае - госпожата каза, че изобщо не е доволна , а моите последни оценки са 5.40 - винаги имам по 1 грешка в повече А когато става дума за наистина трудни контролни имам най-много от моята група.... Вече не знам и аз какво да направя... Е, оплакох ви се.. време е да продължа да уча П.П - за феновете на Послудният въздушен повелител - сайтът на филма е обновен... | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Сря 12 Май 2010, 20:37 | |
| Свилена , благодаря за подкрепата! Стефи , това само във вашето пингвини ли е или в цяла България? | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Сря 12 Май 2010, 20:39 | |
| Ники като почнеш да учиш: синус, косвенос, тангес и котангес. Тогава наистина ще ти е трудно | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Сря 12 Май 2010, 20:55 | |
| Хах.. 100 процента - то не ми е трудно да решавам задачите просто нямах достатъчно време.. ще видим какво съм изкарал... | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд Сря 12 Май 2010, 21:26 | |
| Да Свилена, днес ги започнахме. Доста трудно ми се вижда. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд Сря 12 Май 2010, 21:34 | |
| Хорааааа, бръмвам! Главата ми бучи! ЦЯЛ ДЕН!!! Не съм станал от бюрото с учебниците! Явно на много хора, за съжаление, утрешният специален ден ще бъде доста зает! Аз лично не знам кога ще мога да вляза, дано е следобяд! А днес направооо, добре че си останах вкъщи иначе....4 часа учих по испански и от 4 часа насам съм зациклил на гадната история! И ми остават още цели два урока! Пиша на едни листове най-важните неща т.е всичко и вече съм изписал 7 страници голям формат! (за 3 урока и остават 2....) Аз лично тези дни почивните, които се събират покрай матурите (аз няма да ходя събота на училище) ще ги използвам за подготовка за класното по български език - на старобългарска литература интерпретативно съчинение! Най-скучната литератуа, която съществува! Като историческа справка, която не те кара да заспиш, а да изпаднеш в кома! Една моя съученичка даже буквално е заспала докато е чела житието на Кирил! Успяла е само 2 страници и на третата.... Добре, че отдавна съм помислил за този момент с класните и по всичко останало съм изпитан и нямам проблеми! Не е нужно поне по тях да се напрягам! Свилена, и ние сега сме на тези тригонометрични функции в правоъгълен триъгълник! Любчо не са толкова сложни! Аз си мисля, че в по-горните класове ще станат пъти по-трудни от сега! В момента са само 10-ина формули и определения! Исках да вляза и по-рано при вас, ама имаше много голяма буря и бях изключил всичко! Надеее, и ПлатинумЛама е Атомик Агент! Вече двама с 6ти ранг! И сега искам на всички, които им предстоят класни, контролни и изпитвания, - УСПЕХ! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд Сря 12 Май 2010, 23:06 | |
| Лека нощ и успешен и щастлив ден на всички утре! СЪЩО ТАКА: Моля никой да не прави тема послучай рождения ден на форума, защото ще я изтрия! | |
|
| |
| |
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд Чет 13 Май 2010, 13:40 | |
| Здравейте всички!Честита годишнина! Днес мина последната матура-по История. Този предмет ми е най-труден,но имам 18/20 което е шестица! Сега имаме 4 дни почивка понеже госпожата ми ни уреди да почиваме в събота! | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| |
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Чет 13 Май 2010, 14:48 | |
| | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд Чет 13 Май 2010, 17:24 | |
| Ето това ми харесва много : ṦṬἓFȺň | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Чет 13 Май 2010, 17:51 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд Чет 13 Май 2010, 18:16 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Чет 13 Май 2010, 18:26 | |
| Аз така и не разбрах, каква е изненадата. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Чет 13 Май 2010, 18:42 | |
| Логото на сайта е много готино! Нека поседи известно време! Какво правите? Хора, за следващата една година да знаете, че ще ни върви много по вода! Само какъв дъжд вали...! Надявам се днес всички да са имали прекрасен ден! Моят наистина беше! Въпреки силното притеснение за контролното и мисълта, че нищо не знам, се справих с контролното по история! Явно вчерашното четене цял ден е оказало влияние! Наистина си мислех, че няма да мога да се справя, а като дойде момента да разсъждавам всичко со дойде на мястото и написах две страници! Темата ми беше "Фактори за формирането на българската народност"!!! Следобяд се прибрах починах си и се забих в уикибруса да чета неща за 39 ключа! Плаче ми се! Там даже има споменати картите от четвърти пакет! Разглеждах и "Пъзелът на Джеферсън", припоминх си първите книги и изобщо много ми домъчня, че нямаме следваща книга вече 3 месеца и половина! Сега напълно осъзнах колко съм се привързал към поредицата! Точно в нашия, специалния ден! Сдържах се, да не чета за книга 7 и 8, но в Ютуб не се сдържах и изгледах всички клипчета на ключовете, които нямам! (знам точните местоположения на ключовете от книга 7 и 8 вече, ама като ги добавя към FISKE RI... нещо не мога да го асимилирам, не се досещам за нищо) Вече си имам нови фаворити в клипчетата! Всичките са коренно различни от предишните! Така че може да се каже, че вече знам новите ключове. А знаете ли какво забелязах - в уикипедия преди да унищожат изцяло страницата за 39 ключа с таблиците, бяха написали, че ключът от мисия 8 ще е Сребро! И наистина се учудих, че този път са познали! И за да се раздразня още повече влязох във фейсбук и какво видях - някакво момче е качило снимки на картите му от 4ти пакет! Иии ако имах време, щеше да е хубаво да препрочета книгите внимателно и да си разкодирам наново съобщенията, защото съм позабравил някой неща, а други съм ги изпуснал, но това май ще стане ваканцията! Амии, май това е! Сега разкажете вие! Аз както винаги пиша цели томове! И сигурно вече съм ви досаден! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Чет 13 Май 2010, 18:42 | |
| Ъх, колеги, имах ужасяваща седмица. От понеделник до днес правехме едно табло за "Празниците на Химията". И под правехме, имам предвид правих, след като в понеделник прибирахме таблото след училище го наваля дъжд и се разкапа. Днес беше представянето и моя съученичка взе 1во място, а ние 2ро. И след като госпожата ни получи стотици награди за принос и какво ли не, ние със съученичката ни и още няколко човека от класа си тръгнахме и много след това разбрахме, че е трябвало да си приберем таблата и така и си останаха. И това е най-странната седмица по програма. Не учим, но трябва да седим за всеки час. По история госпожата ни чете от Дакамерон. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Чет 13 Май 2010, 18:48 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Чет 13 Май 2010, 18:50 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Чет 13 Май 2010, 18:57 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд | |
| |
|
| |
| Флууд | |
|