| За Нели... | |
|
+10Martinch wolf 351 TiaCahill97f Arya Dröttningu Badugly dsims Salem Saberhagen Evelincho Grizzly Ton4o 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
petia_97 Агент
Мнения : 52 Регистриран на : 21.01.2010 Години : 27 Местоположение : Пловдив
| Заглавие: Re: За Нели... Пет 28 Май 2010, 17:30 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: За Нели... Съб 29 Май 2010, 15:56 | |
| Това ще го сложа в спойлер, но не съм сигурен че е вярно. - Spoiler:
Ако сте забеляазали като дадете на героте в книга 6 в раздела books пише че клана на Дан и Ейми е неизвестен.След това погледнете в книга 7 пише "Branch classified", а ние знаем че са М.А сега погледнете книга 9.Пише същото и за Нели "Branch classified".
Е какво мислите? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: За Нели... Съб 29 Май 2010, 16:12 | |
| Добре "ровиш", Васе ! Но могат да бъдат засекретени документи със съвсем различно съдържание! Въпреки това - да, възможно е Нели да е Мадригал! Аз отдавна говоря и цитирам пасажи от книгите, в които личи, че Нели не е обикновена студентка, а е обучавана в много различни умения! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: За Нели... Съб 29 Май 2010, 17:33 | |
| Ето истината за Нели: - Spoiler:
В книга девет мъжът в черно я прави пълноценен мадригал, дотогава тя не е била
| |
|
| |
petia_97 Агент
Мнения : 52 Регистриран на : 21.01.2010 Години : 27 Местоположение : Пловдив
| Заглавие: Re: За Нели... Съб 29 Май 2010, 18:43 | |
| В някой от книгите бях забелязала нещо такова " Сякаш тя бе обучена за това " не си спомням в кой книга го пишеше но все пак тя знае и езици.Сякаш е била подготвена за търсенето | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: За Нели... Нед 30 Май 2010, 16:52 | |
| - Dageron321 написа:
- Ето истината за Нели:
- Spoiler:
В книга девет мъжът в черно я прави пълноценен мадригал, дотогава тя не е била
Може би точно Нели им помага да се заюзят с Фиске(Мъжът в черно)? | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: За Нели... Съб 03 Юли 2010, 16:35 | |
| Много съжелявам за двойния пост но съобщението си струва. Четете на долу и теорията се изеснява... - Spoiler:
1.В книга 8 докато Аму и Нели са в Япония Нели набира номера на Алистър.Интересното е че дори Ейми не го знае! 2.Нели провежда разговор с някого.В тази книга Дан е загубен и те обсъждат за него.Вече знаем че тя говори с Фиске.Той и казва че Дан е важен но може да се оправя и нещо не е по-важно от надпреварата!Тогава се прослядеват мислите на Нели и докато си говорят с Ейми тя простеннва Че е част от това! 3.Хора чели ли сте колко струва да се изкачиш сам до върха на Еверест? 75000 евро на човек!А да ви повози самолет до върха?Нели набира някакъв номер и го дава на пилота.Успех горе Ейми и Дан!Според нея нейния богат чичо плащал! 4.Хора ако Нели не беше от Кахил смятате ли че щеше да има карти за нея? До къде води всичко това?Да наистина Нели е мадригал!
Надявам се да съм бил полезен! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: За Нели... Съб 31 Юли 2010, 11:54 | |
| Търсихме инфо за Нели и "назад" и "напред" в поредицата. Явно е, че тя не е случаен човек! Точно каква е истината, предстои да разберем.
Ето няколко цитата от книга 6, които потвърждават, че това младо момиче не е обикновена гувернантка и че много отдавна е била сериозно обучавана!!!Шеп се обръща към Нели: " - Обзалагам се, че не си виждала досега такъв красавец. / самолета/ - Всъщност съм летяла с такъв от Акрън до Рейкявик - отвърна тя. - Леле, Госпожице Тайнствена - възкликна Шеп. - Що за гувернантка си? - Просто обичам да летя - уточни Нели. - .....Ти запази самообладание, когато пред теб се изправи тайпан и можеш да прелетиш със самолет океана. Страхотно съчетание. Ейми погледна Дан. Колко ли още изненади щеше да им предложи Нели?" "Ейми се надвеси по-близо до Дан. - Странно, колко много нови неща научаваме за Нели - каза тя. - Сякаш е била обучена за това. Брат и не отговори. Гледаше с напрегнато лице през прозореца. - Вече се питам дали изобщо я познаваме - продължи Ейми." " - Странното е, че постоянно научаваме нещо ново за нея - сниши глас Дан. ... - ... И помниш ли онова странно съобщение на мобилния и телефон, което чухме в Русия? Нещо от рода на "Свържи се, за да докладваш."...Наистина Госпожица Тайнствена! - Ейми прехапа устна. - Не че не и вярвам. Все пак това е Нели. Страхотна е. Само че...коя всъщност е тя?" Ейми и Дан тайно проверяват мейлите на Нели в лаптопа и. Натъкват се на мейли от clashgrrl, които са защитени с парола и Дан не може да я "разбие". " - Защо Нели получава защитени с парола имейли? - попита Ейми брат си. ...Сега, когато Нели спеше, тя изглеждаше различна и приличаше на човек, когото те не познават. - Не се доверявайте на никого - прошепна Ейми. ...Но Нели? При мисълта, че тя може да крие нещо от тях, Ейми се разстрои..." "Тя /Нели/ си провери електронната поща и както и бе очаквала, видя, че има две писма от clashgrrl.... НЕ ГИ ИЗПУСКАЙ ОТ ОЧИ. ПОВИШЕНА ТРЕВОГА. УРЕДИ НЕЗАБАВНО ЗАМИНАВАНЕ." "Получи се още едно писмо от clashgrrl. В графата "Относно" пишеше "Не бъди толкова смотана." Това означаваше, че трябва да го прочете незабавно. Нели...реши първо да намери Ейми и Дан и чак тогава да прочете писмото. Имаше лошо предчувствие." А какво ще кажете за последния цитат? Нели е толкова разтревожена за децата, че дори не иска да прочете писмо, което явно е много важно! Значи Нели държи на безопасността на децата много повече, отколкото на указанията на шефовете си и на надпреварата. И като прочетете пак стр. 192 ще забележите същото безпокойство у Нели, което надхвърля професионална отговорност към поверениците и. Много загадъчна личност! Всъщност я класирам като интересен образ веднага след Грейс! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: За Нели... Съб 31 Юли 2010, 20:02 | |
| Изводът ми е,че Нели е прескочила или по скоро надскочила заповедите на шефа си и не е спряла сама до професионалната отговорност,която и е възложена,а е направила нещо според мен което е забранено в бранша и-привързала се е към поверените и хора. Но наистана е много интересна личност! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: За Нели... Пет 04 Сеп 2015, 19:18 | |
| Хора,Нели беше на 18 години в началото на поредицата,нали? | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: За Нели... Пет 04 Сеп 2015, 19:30 | |
| Мм...сигурна съм, че беше на 20 | |
|
| |
| Заглавие: Re: За Нели... Пет 04 Сеп 2015, 21:59 | |
| Дааа...абсолютно права си,проверих я в уикито Исках да разбера дали съм я настигнала по възраст,е оказа се че съм я настигнала,че даже съм я надминала Вече е на 22 по-малка е от мен А това е нова карта с нея,която открих:
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Сря 14 Окт 2015, 14:57; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: За Нели... Пет 04 Сеп 2015, 22:07 | |
| Казвам ти, така би изглеждала всяка втора баба, ако се беше боядисала и гримирала Защо избират такива ужасни хора за модели? xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: За Нели... Пет 04 Сеп 2015, 22:53 | |
| Имам чувството, че си е запалила косата със стъкленицата хД Това червеното отстрани на косата и ми напомня на огън Но си права....за бабата и лошите модели A btw...това е първата Нели,за която ти разказах | |
|
| |
| Заглавие: Re: За Нели... Пет 04 Сеп 2015, 23:08 | |
| Първата Нели е много по-добра от втората Пак е доста зле, но не чак толкова зле | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: За Нели... Пет 04 Сеп 2015, 23:34 | |
| О, не. Не. НЕ. Защоо Косата на Нели е половината руса, половината кестенява, а не...три рандом цвята, които трудно ще намериш в цветовата палитра | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: За Нели... Съб 05 Сеп 2015, 18:28 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: За Нели... Съб 05 Сеп 2015, 20:23 | |
| Хмм...Тони, ако си развихриш въображението, може и да решиш, че е на 40 Но не мисля, че е чак на 14, според мен е най-много на 16-17 | |
|
| |
| Заглавие: Re: За Нели... Съб 05 Сеп 2015, 20:26 | |
| Хммм...аз не и давам повече от 16 Но да,иначе Тони е прав...никак не прилича на 20 годишна Иначе помните ли когато подозирахме Нели,че е Мадригал или двоен агент...а тя се оказа ангелче | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За Нели... | |
| |
|
| |
| За Нели... | |
|