| За Нели... | |
|
+10Martinch wolf 351 TiaCahill97f Arya Dröttningu Badugly dsims Salem Saberhagen Evelincho Grizzly Ton4o 14 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: За Нели... Нед 11 Апр 2010, 13:28 | |
| Е, Ники, ти понеже знаеш в осмата книга не се ли разбират повече неща??? Направо всичките тайни са ги оставили да се разкриват в самия край на поредицата! Аз си мислех, че седма и осма ще разкрият всичко за Мадригалите, заедно с пакет 3! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: За Нели... Нед 11 Апр 2010, 14:04 | |
| Мне, всичко, което се разкрива съм го споделил тука. Но поне в деветата ще се разкрият много повече неща. Всъщност, четох една теория, но не съм сигурен дали беше само тероия или така е обяснено в осмата книга, но когато се съберат всички ключове, този който ги събере ще придобие качествата и на четирите клана и един вид ще стане непобедим. Може би това е причината всеки клан да си има отделни ключове. Но тъй като това няма много общо с Нели, преставам да флуудя тук. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: За Нели... Нед 11 Апр 2010, 23:27 | |
| Васко може би много точно се доближва до истината за Нели. Нейното появяване като гувернантка на Дан и Ейми не може да се случайност! Това е планирано и организирано! Определено Нели симпатизира на децата, което по някакъв начин би трябвало да и помага в задачата и - а тя /смятам аз/ е наблюдение, помощ и защита.
А ако не Грейс, то Макинтайър /забравяте го, хора!/ е поддържал връзка с Фиске и Фиске е бил напълно наясно с двата вида завещание на Грейс, както и с хода на болестта и. Помните навярно, че той се появява в къщата на Грейс веднага след смъртта й. Откога е бил там? Не знаем. Но със сигурност е можел да планира "внедряването" на Нели като гувернантка по-рано и ръководенето и по време на надпреварата.
Искам да цитирам един откъс от книга 4, стр. 182. Ейми на Дан: "... Не се доверявах на спомените си. Грейс все пак ни е подготвяла за това, но не от някакво властолюбие. Подготвяла ни е от любов. Знаела е какво ни чака. Знаела е и че не можем да го избегнем. Има си причина да е държала да участваме в тази надпревара за ключовете към загадката. Ние все още не я знаем..."
Еви, с този цитат, мисля, вече е ясно, че не става дума за тест. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: За Нели... Пон 12 Апр 2010, 07:26 | |
| Моите теорий: Нели - Приятелка на Хоуп и Артър Нели - Хоуп Мъжът в черно - Фиске Кахил Мъжът в черно - Артър Мъжът в черно - Приятел на Хопу и Артър | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: За Нели... Пон 12 Апр 2010, 17:10 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: За Нели... Пон 12 Апр 2010, 17:24 | |
| Започвам и аз като в някои други форуми ТЕМА: ЗА НЕЛИАко пак предупредя, ще заключа темата за няколко дена, но така и така ми се ще да коментирам мненията ви, ще го направя. Абсурд е Нели да е Хоуп. Най-малкото Ейми щеше да я познае или си е направила пластична операция и сега изглежда с двадесет години по-млада!? Освен това, няма как да им е приятелка, тъй като те са починали, когато тя е била на...колко, четири? Ще обсъждам още около другите ти теории Салем, една от тях е правилна, да не кажа две, заради Фиске, който смяташ за мъжа в черно, но засега предпочитам да изчакам. Като излезе седмата книга, ще имаме достатъчно да обсъждаме. Мисля, че Биатрис няма особено голяма роля. Тя не се интересува, дори не се поколеба. Смятам, че по- голямо значение има ДЕТЕКТИВЪТ на Биатрис. Даже си мисля, че и другото завещание на Грейс може да крие някаква изненада. Ако някой има да казва нещо по въпроса на Марти, да казва и нека повече не се отклоняваме от темата. Сега ще се върна към поста на Надето. Нели хубаво може да е внедрена като гувернантка, но никой не би могъл да бъде сигурен, че те ще изберат нея, ако тръгнат на околосветско пътешествие. Да не говорим, че можеше и да им щукне сами да обикалят...Имам предвид, че може би са я наели след началото на надпреварата, знам ли. Истина е, че бързо се съгласи да тръгне с тях, но пък наистина изглеждаше убедително, когато ги разпитваше за какво става въпрос... | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: За Нели... Пон 12 Апр 2010, 17:32 | |
| Добре е много добре да прочетете тайната на карта 438.На нея пише че Нели е внедрена при Ейми и Дан и тя не знаят.Също така се споменава че огърлицата на Грейс има някаква тайна-но се отклоняваме от темата! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: За Нели... Пон 12 Апр 2010, 17:47 | |
| Е, скоро ще разберат. И все пак, това не противоречи на мнението ми, че Нели е наета по-късно. За огърлицата също имам да коментирам някои неща, но пак трябва да изчакате седмата книга. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: За Нели... Пон 12 Апр 2010, 23:20 | |
| - Цитат :
- Сега ще се върна към поста на Надето. Нели хубаво може да е внедрена като гувернантка, но никой не би могъл да бъде сигурен, че те ще изберат нея, ако тръгнат на околосветско пътешествие. Да не говорим, че можеше и да им щукне сами да обикалят...Имам предвид, че може би са я наели след началото на надпреварата, знам ли. Истина е, че бързо се съгласи да тръгне с тях, но пък наистина изглеждаше убедително, когато ги разпитваше за какво става въпрос...
Една голяма организация /правителствена, Мадригали/ може спокойно да залага мрежа от "спящи" агенти, които до подходящия случай остават неактивни. Така Нели би могла да бъде внедрен агент дори много преди старта на надпреварата и след това, оказвайки се на подходящото място, да бъде инструктирана! А основен принцип на работата на големите шпионски структури е, че всяко ниво трябва да познава само толкова инфо от цялата "картина", колкото му е нужно да изпълни задачата си. Така Нели наистина ще бъде изумена от разказа на децата за ключовете. Но и в твоите думи има логика, Ники! Само тогава въпросът е как и срещу какво толкова бързо Нели е била вербувана? Сега искам да ви представя още един цитат от книга 5, стр. 69. Дан и Ейми, тръгвайки от хотела в Кайро са взели телефона на Нели, за да могат да и се обаждат в хотелския апартамент, но...политат към Русия. Телефонът е изключен и едва в Санкт Петербурт Ейми го включва. Има 7 съобщения, последното е: "- Свържете се, за да докладвате - каза сякаш през шепот някакъв мъж. - Отдавна не сме ви чували." Как ви звучи това, а? Несъмнено Нели е нечий агент! Чий? Ако Фиске е сам, едва ли би употребил множественото число в "не сме ви чували". Значи е организация, каквото е и моето предположение! Освен, ако с Нели не говори някаква кралска особа. Както знаем, те говорят за себе си в мн.число, защото те са народът! | |
|
| |
Martinch Баща-основател
| Заглавие: Re: За Нели... Вто 13 Апр 2010, 17:02 | |
| Не е сигурно Наде.Може "не сме Ви чували" ,а не както е в книгата "не сме ви чували".Може да е печатна грешка.(то книгите целите бъкат от грешки де) | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: За Нели... Вто 13 Апр 2010, 19:53 | |
| Аз съм на мнението на Martinch, Нели може да работи само за един човек, но да кажем, че никога не са се виждали и той й говори на "Вие", а това за малката буква, мисля, че е чиста печатна грешка. На всеки се случва, дори и на Танка Симеонова- коректорката, на която това й е работата.
| |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: За Нели... Вто 13 Апр 2010, 20:06 | |
| Флуудим, ама... Тиа , Марти , аз имам предвид числото на глаголната форма - " не сме ви чували", а не е "не съм ви чувал", както би казал един човек. И това няма нищо общо с обръщението - в учтива форма или не. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: За Нели... Вто 13 Апр 2010, 20:13 | |
| - Badugly написа:
- Флуудим, ама... ,
Тиа , Марти , аз имам предвид числото на глаголната форма - " не сме ви чували", а не е "не съм ви чувал", както би казал един човек. И това няма нищо общо с обръщението - в учтива форма или не. Еееее, не не флуудим, става дума за Нели, нали?! Та да се върна към темата- Ааа, верно бе,че се гледа числото на гл. форма, аз направо изключих! | |
|
| |
Мадригал
| Заглавие: Re: За Нели... Вто 13 Апр 2010, 20:21 | |
| Дори си нямате и напредстава каква е Нели! Само ние, мадригалите знаем, понеже имаме достъп до информация, до която вие никога няма да имате! Хахахаха! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: За Нели... Вто 13 Апр 2010, 20:27 | |
| - Мадригал написа:
- Дори си нямате и напредстава каква е Нели!
Само ние, мадригалите знаем, понеже имаме достъп до информация, до която вие никога няма да имате! Хахахаха! Знам, че преди 1 пост писах, ама ми е интересно.Откъде я имате тая информация, Мадригал?! Иначе Нели ме кефеше много, ама откакто почнаха тея съобщения от незнайни хора и странни неща ми стана антипатична. | |
|
| |
Мадригал
| Заглавие: Re: За Нели... Вто 13 Апр 2010, 20:30 | |
| | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: За Нели... Вто 13 Апр 2010, 20:56 | |
| Нели е от : - Spoiler:
Клан с лисица на картинката! Основан от : Calypsis Branch (Клана Калипсис) основана от някой си Калипс!
Сайта в фейсбук на клана на нели е: https://www.facebook.com/group.php?gid=108080819230922&ref=tsНе само Мадригалите имат инфо??????????? _______________________________________________________________ Това инфо е от НАЙ-НЕДОСТОВЕРНИЯТ источник на света! В книга 7,8,9 и 10 може да можем да го докажем!
Последната промяна е направена от Sabretooth на Вто 13 Апр 2010, 21:34; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: За Нели... Вто 13 Апр 2010, 21:27 | |
| Салем, аз съм на мнение, че това, което показваш, не е вярно, но, естествено, не мога да го кажа 100%. Това е Фейсбук, всеки може да си измисли някаква глупост. И погледни колко малко почитатели има на тази страница. И логото изглежда нелепо... И те моля да напишеш в поста ти, че това не е потвърдено (или ако е, да дадеш линк с доказателства)... | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: За Нели... Сря 14 Апр 2010, 17:27 | |
| Ама вие си вярвате, а? Ще изпратя последните две мнения, заедно с моето в кошчето, след като прочетете това, да знаете.
Наде, права си. Наистина е странно...Но пък може би, ако Фиске е мъжът в черно, "ние" може би са той и Макинтайър. Хм, пак си оставаме само с предположенията... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: За Нели... Нед 02 Май 2010, 11:33 | |
| Браво, че открихте снимката на Нели!!! Аз не си я представях такава! Много "емо" ми изглежда! И с тези тънички устни! Представях си я усмихната, дива, весела и отвреме-навреме "паднала в айпода си"! Мислех си и за това, че Макинтайър нещо го няма в последните 3 книги! Ако са в комбина с Мъжа в черно, то е възможно и Макинтайър да е работодателят на Нели! О, иска ми се вече да прочета книга7!!! И да си поговорим за това дали пък случайно няма вътрешна тайна организация в тайната организация на Мадригалите! | |
|
| |
petia_97 Агент
Мнения : 52 Регистриран на : 21.01.2010 Години : 27 Местоположение : Пловдив
| Заглавие: Re: За Нели... Пон 03 Май 2010, 10:40 | |
| знам че сега не говорим за него но Макинтайър одавна си е комбина с Мъжа в черно още в 1та книга на последната глава пише колегата му .А това с нели е възможно и тя да е мадригал но с тая обица на носа с Змя .Пууф обърках се | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: За Нели... Вто 25 Май 2010, 20:29 | |
| В обновения сайт открих снимка на Нели. Изглежда ми доста малка! - Spoiler:
| |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: За Нели... Чет 27 Май 2010, 17:01 | |
| | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: За Нели... Чет 27 Май 2010, 20:13 | |
| На мен също не ми харесва. Лошото е, че сега този образ ми "се заби" в съзнанието и като чета книгата не мога да си я представя ясно! Вссе едно ми се меша стария моя си образ, които съм си изградил за нея, с този от снимката! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За Нели... | |
| |
|
| |
| За Нели... | |
|