| Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан Нед 15 Ное 2009, 20:34 | |
| Първите 2 книги излезнаха заедно! -2 -1 Чел съм първата и много ми харесва сега чета книга 2. Те излезнаха заедно. За книга 3 нама инфо за сега! Инфо от Котарака: Относно книга 1: Това е върхът: Хаги иска да ходи на балетна школа!! Туй то! Така ли правят вещиците, които ИСКАТ да са вещици? НЕ! Мога само да извикам ПОМОЩ! Котаракът Мърморан е ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАН АСИСТЕНТ на НАЙ-СВОЕНРАВНАТА ВЕЩИЦА ВЪВ ВЕЩЕРСКОТО ЦАРСТВО. Нищо чудно, че използва всяка свободна минута да записва всичко в своите дневници. Това е единственият начин да не изкука съвсем! Подарък към книга 1: Разделител | |
|
| |
pLaYeRmAn Умел ключотърсач
Мнения : 380 Регистриран на : 07.12.2009 Години : 29 Местоположение : Благоевград
| Заглавие: Re: Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан Нед 14 Фев 2010, 21:52 | |
| аз може да си ги купя да вида какво представляват | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан Нед 14 Фев 2010, 22:02 | |
| На мен също ми харесаха, но просто не мога да насмогвам вече с всичко! А и започнах да чета книги, както ги наричат, за "всички възрасти"! Понякога си мечтая за "аудио" - книги!!! Има случаи - очите ми са уморени, лягам, а не заспивам!!! Тогава бих могла да слушам книга... Между другото - видях "Шифърът на Леонардо" в Аудио-вариант! Повечето от издадените досега книги от "39 ключа" също имат такъв формат! Разбира се - на английски!
Последната промяна е направена от Badugly на Нед 14 Фев 2010, 22:10; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан Нед 14 Фев 2010, 22:08 | |
| Ами посни една молба на егмонт да пуснат аудио книги и те ще направят анкета ще гласуваме ЗА и е готово.Инъче разбирам проблема ти. Тези книги са с толкова големи букви! | |
|
| |
pLaYeRmAn Умел ключотърсач
Мнения : 380 Регистриран на : 07.12.2009 Години : 29 Местоположение : Благоевград
| Заглавие: Re: Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан Нед 14 Фев 2010, 22:12 | |
| да наистена аз ги ведях на една място и разлестих, и ми се струват интересни ще видим | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан Пон 15 Фев 2010, 21:29 | |
| - Salem написа:
- Ами посни една молба на егмонт да пуснат аудио книги и те ще направят анкета ще гласуваме ЗА и е готово.Инъче разбирам проблема ти. Тези книги са с толкова големи букви!
Ъъъ...То не става така. Как си го представяш? Всмисъл, ще трябва да наемат хора, които да четат въпросната книга, пък и ще им струва много пари. Доколкото знам в никоя държава Егмонт не издават аудио-книги. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан Вто 16 Фев 2010, 09:01 | |
| Аз много бих искал книга 3 на тази поредица.Първите 2 ги прочетой миналата година!!!!! И вече даже ги бях забравил макар че всяка събота търся нова книга в мола. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан Вто 16 Фев 2010, 09:35 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан Чет 17 Юни 2010, 21:35 | |
| Скъпи приятели, трудно ми е да го кажа но май спряха поредицата. Аз вече съм изчел и двете книги но 3-та може би на БГ (поне) няма да има. Дано да я има на Англ. и да я прочета. Съжелявам, че го казвам за тези който харесват поредицата. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан | |
| |
|
| |
| Моета свеонравна вещица-От дневниците на котъракът Мърморан | |
|