| Дневниците на вампира | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Дневниците на вампира Съб 07 Ное 2009, 13:36 | |
| Книга 1: Л. Дж. Смит ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА: Пробуждането Вълнуваща история за смъртоносната схватка между двама братя вампири за сърцето на красиво момиче, което се разкъсва в чувствата си между тях…. Елена Гилбърт, най-популярното момиче в гимназията, кралицата на бала, което всяко момче желае и на което всяко момиче иска да прилича. Досега никой не е успял да предизвика нейния интерес и да разпали чувствата й. Докато не среща красивия и загадъчен Стефан Салваторе – новото момче в града. Привлечена от него с непреодолима сила, Елена иска да го притежава на всяка цена. Но Стефан крие зловеща тайна. Преди векове любовта му към друго момиче е оставила ужасно наследство – проклятието да живее вечно и да бъде вампир. Заради това Стефан се бори със себе си и се опитва да устои на копнежа си към Елена. Скоро в града започват да стават странни неща. И всичко това се случва след появата на мрачния и съблазнителен Деймън Салваторе, който иска да превърне Елена в своя Кралица на сенките… КНИГИТЕ ОТ ПОРЕДИЦАТА „ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА“:Пробуждането (книга първа) Борбата (книга втора) Яростта (книга трета) Тъмното обединение (книга четвърта) ISBN: 9789549321203 формат: 13х20 см страници: 216 мека корица цена: 9,90 лв. Както вече стана ясно, идателство „Ибис“ ще издаде книгите на български. И датата на първата „Пробуждането“ вече е обявена – 16 септември. Доста по-рано от предварително обявеното, че ще излезе през октомври. И си мисля, че това избързване е основно заради стартиращия на 10 септемри сериал. Вече имаме и кориците на първите четири книги от предицата Кориците на мен много ми харесват. Такива наполовина показващи се лица са използвани и в други издателтва на книгите, но интересното тук е, че на четвъртата книга „Тъмно обединение“ е изобразена приятелката на Елена, Бони. 2: 3: 4: | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира Съб 07 Ное 2009, 14:11 | |
| Ами аз лично не съм ги чел.... и не мисля - не ми харесват такива истории, ама явно е хубава, защото според класациятана вампирските новели е на 2ро място - веднага след Зрач... | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира Съб 07 Ное 2009, 15:22 | |
| Днес в киното видях: Здрач 2 "Новолуние" А и аз няма да ги чета.Дърнчо ми достатъчен | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира Съб 07 Ное 2009, 21:45 | |
| Мисля, че Здрач ми е достатъчен! Засега не смятам нито да гледам сериала, въпреки че участва българка, нито да чета книгите. | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира Пон 16 Ное 2009, 20:12 | |
| Изпреварил си ме! Поредицата е МНОГО по-добра от Здрач, авторката пише по съсем различен и много по-добър начин. Книгите бяха стари, първата е от преди да се родя май? И все пак евала! А за сериала чух, че няма почти нищо общо с книгите освен имената на героите, пък не знам. Аз съм прочел само първата книга засега. Натам ще гледам и сериала! | |
|
| |
The sword of the bear Умел ключотърсач
Мнения : 379 Регистриран на : 27.06.2009 Години : 23 Местоположение : Чака нова мисия
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира Пон 16 Ное 2009, 20:22 | |
| Аз не обичам истории за вампири и няма да я чета. | |
|
| |
didka_2704 Агент
Мнения : 114 Регистриран на : 05.12.2009 Години : 28 Местоположение : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира Вто 29 Дек 2009, 13:32 | |
| На мен пък адски ми харесва цялата поредица. Много по-стара е и няма нищо общо със "Здрач", има повече интересни случки (повече екщън ) и въобще историята е много по-заплетена. Харесва ми повече от "Здрач".Книгите са жестоки, струва си четенето! ПП: На корицата на "Тъмното обединение" е Бони, защото историята ще се разказва от нейно име (не помня от къде го прочетох, май от официалния сайт на поредица) | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
didka_2704 Агент
Мнения : 114 Регистриран на : 05.12.2009 Години : 28 Местоположение : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира Съб 02 Яну 2010, 21:08 | |
| - Gone Forever написа:
- didka_2704 написа:
- На мен пък адски ми харесва цялата поредица. Много по-стара е и няма нищо общо със "Здрач", има повече интересни случки (повече екщън ) и въобще историята е много по-заплетена. Харесва ми повече от "Здрач".Книгите са жестоки, струва си четенето!
ПП: На корицата на "Тъмното обединение" е Бони, защото историята ще се разказва от нейно име (не помня от къде го прочетох, май от официалния сайт на поредица) Не тази Бони от филма, нали? Защото изобщо не ми прилича на нея. Аз съм гледала само трейлъри и един-два клипа от ви бокса, но достатъчно за да разбера, че почти нищо не съвпада. Например във филма приятелките и са Бони и Карълайн, а в книгите-Бони и Мередит.Така че не ме изненада толкова, че героите не си приличат, но не съм гледала сериала и не мога да дам мнение. П.П. Нямам търпение да излезе 4 книга! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира | |
| |
|
| |
| Дневниците на вампира | |
|