| Флууд 3 | |
|
+12Blu€ Magic Martinch The sword of the bear Salem Saberhagen wolf 351 Arya Dröttningu nikol4o dsims Evelincho Ton4o Badugly Grizzly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 11:42 | |
| | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 11:44 | |
| И аз. Обаче не разбирам. Защо се получава така
София О--------------------------------------------------------> О Море
Започват от софия в датата на издаване и в бургас 4 или повече дни. Поне така е в Ст. З. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 11:45 | |
| Ооо, хора здравейте и чао! Училището ме зове! До довечера! | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 11:55 | |
| - Невидимая Угроза написа:
- Ооо, хора здравейте и чао! Училището ме зове! До довечера!
До довечера. Аз Salem оставам тук | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 12:18 | |
| Привет! Най-накрая свърши тази седмица! Добре, че днес бяхме с намалени часове заради учителския съвет! 8 дена до Коледната ваканция! :dfvcbi:
Дани, Салем, добре ли сте? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 12:36 | |
| - maria написа:
- Привет! Най-накрая свърши тази седмица! Добре, че днес бяхме с намалени часове заради учителския съвет!
8 дена до Коледната ваканция! :dfvcbi:
Дани, Салем, добре ли сте? Аз да сега само кашлям много. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 12:51 | |
| - maria написа:
- Привет! Най-накрая свърши тази седмица! Добре, че днес бяхме с намалени часове заради учителския съвет!
Дани, Салем, добре ли сте? Еви, благодаря много. Наде, осем дена??? При нас остават повече...Последния учебен ден е на 23... Иначе и аз ще тръгвам след малко за училище. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 12:59 | |
| - Grizzly написа:
- maria написа:
Дани, Салем, добре ли сте? Еви, благодаря много. Наде, осем дена??? При нас остават повече...Последния учебен ден е на 23... Иначе и аз ще тръгвам след малко за училище. И нашия е тогава но ако още съм болен през идната седмица (ще разбера или утре или понеделник) няма да има още една седмица училище и след това само 2 дни. Но не искам да съм болен все пак чакам Коледното тържество в училище . Едит: Отговор на другия въпрос на гризли: Аз съм от Ст. З. и чаках 4 дни и майка ми ми я взе от "Пингвините" Гризли ако си от софия няма да имаш проблем.!! Едит 2: - Grizzly написа:
- Едит 2: Салем, от София съм да, амаа на повечето места не знаят за поредицата и...
Ами вече не знам.В Ст. З. се намира лесно но бавно идва до тук.
Последната промяна е направена от Salem Saberhagen на Пет 11 Дек 2009, 13:56; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 13:04 | |
| Я веднага си изпейте всичко! Откъде купихте книгата, за да знам и аз, че явно от Мола са несериозни... Едит: Еви, интересуваш ме по-специално ти, понеже ти май живееше близо до мен, но нека и другите споделят. Едит 2: Салем, от София съм да, амаа на повечето места не знаят за поредицата и... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 13:54 | |
| Сега относно коледната заформила се дискусия: Сега 14:00 ч. майка ми носи украсата. :adhu: :tuhk: :tyujh: :yabgf: :rhup: :tanjpq: :dfvcbi: :tgdvcd: :dhoas: . Но все още нямаме елха ще си вземем когато пуснат защото ще си вземем истинска :adhu: :adhu: :dfvcbi: :dfvcbi: :adhu: :adhu: :adhu: | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 14:25 | |
| Понеже си давам труда да чета всички постове /а това може би значи, че се интересувам от вас, хора!/, ще отговоря на Гризли за книгата: - Еви спечели "Черният кръг" - аз поръчвам своите книги и пакети на познати книжари. Досега съм имала книгите най-късно в сряда след излизането им в понеделник. Гризли, ти нямаш ли книжарница, където си купуваш неща за училище и те познават? Там можеш и да си поръчаш. И казах 8 дена до Коледната ваканция, защото броя само учебните! :tyujh: | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 14:41 | |
| Здравейте на всички! Сега почвам да чета кинга пет! Ако на някой му се занимава - може ли да напише родословните дървета и имена, които включваме в отделните кланова... Много ми е странно - имам нещо като голяма фитиграфска памет, а не помня имена!!! Дори да съм чел по 3 пъти всяка книга, пак не ги запомням!! Пък и са толкова много... имената имам впредвид.... Таа ще съм блатодарен на този, който го направи! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 14:55 | |
| И аз съм се замисляла над този проблем, Никола! Ако някой не ме изпревари, ще направя списъка по Коледа! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 14:59 | |
| - nikol4o написа:
- Здравейте на всички!
Сега почвам да чета кинга пет! Ако на някой му се занимава - може ли да напише родословните дървета и имена, които включваме в отделните кланова... Много ми е странно - имам нещо като голяма фитиграфска памет, а не помня имена!!! Дори да съм чел по 3 пъти всяка книга, пак не ги запомням!! Пък и са толкова много... имената имам впредвид.... Таа ще съм блатодарен на този, който го направи! Аз помня повечето имена | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 15:44 | |
| Боби, Еви, Васе, новите ви Агентски карти са впечатляващи! :tyujh: :tuhk: Вижте и част от статия на тема "Интернет води до зависимост": "Учени от Лос Анджелис са направили изследване, резултатите от което категорично показват, че активното използване на интернет променя не само начина на живот на човека, но и работата на мозъка му. Според специалистите мозъчната активност става по-интензивна при при търсене в глобалната мрежа. Изследователите са на мнение, че активният потребител на мрежата по-бързо филтрира информацията и взема решения. Той обаче по-трудно разпознава мимиките и се затруднява да общува с хора в реалния живот. С помощта на магнитно-атомен резонанс американските учени са изследвали активността на фронталната част на мозъка на 24 души, от които половината активни потребители на интернет. Оказало се, че при търсене и обмен на текстови съобщения при постоянните потребители на мрежата активността на фронталната част на мозъка е много по-висока. Изследователите подчертават, че мозъкът е бързо адаптираща се система и постоянното ползване на интернет води до изменения в дейността му. Учени от цял свят все по-често алармират, че злоупотребата с новите технологии може да доведе не само до психически, но и до физически изменения и дори увреждания. Специалистите са на мнение , че се е зародила нова болест, дължаща се на злоупотребата с глобалната мрежа - интернет зависимост. Ортопедите вече говорят за “синдрома на компютърната мишка”. Това е професионално заболяване за наблюдавано най-вече при хората, използващи продължително време компютър. Психолозите отдавна предупреждават, че онлайн зависимостта може да разруши живота на човека. Например, само в Германия от интернет зависимост страдат около 2 милиона човека, които възприемат виртуалния живот за реален. За много млади германци практически цялото време преминава онлайн: в интернет те играят, чатят, флиртуват, пазаруват и работят. Става все по-трудно хората да бъдат откъснати от екрана. По трудно става и общуването лице в лице, както и разпознавани на мимиките и емоциите в реалния живот." :dfvcbi: :tanjpq: :tyujh: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 16:46 | |
| - nikol4o написа:
- Защо не използваш dox.bg - ако имаш поща в АБВ можеш да използваш регистрацията си.. пък и няма да чакаме както във твоя сайт...
вече е готово | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 17:47 | |
| | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 18:40 | |
| Здравейте как сте какво правите ? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 20:09 | |
| Наде, мерси, че ме подсети, без да искам забравих. Тончо пък ме отчая напълно...На друго място не се сещам, където бих могъл да търся...И Наде, не, нямам такава книжарница. Ужассс, какво им става...Една седмица мина, те не знаят, че книгата въобще съществува... :vckpt: | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 20:29 | |
| Ама вие сте решени днес да ме дразните, а? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 20:49 | |
| | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 21:05 | |
| Спокойно и аз все още съм без нея , въпреки че я видях. :cvhuw: | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 3 Пет 11 Дек 2009, 21:06 | |
| Ники,може ли да ми кажеш от къде си я взе?Да знам да не се разхождам напразно. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд 3 | |
| |
|
| |
| Флууд 3 | |
|