Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Пон 21 Сеп 2009, 15:41
39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I е първият от общо 10 късометражни филма, които проследяват пътешествието на главните герои от мултимедийната поредица 39 КЛЮЧА из света - Ейми и Дан Кахил. Всяка част описва една отделна книга. Във всеки филм зрителят накратко се запознава с това, какво се случва в съответната книга, докато гледа кадри от различни краища на света.
Какво ви е необходимо? Компютър DVD-плейър DVD записващо усторйство за компютър ImgBurn Малко свободно време
1. Изтеглете IMG-а на филма. ИЗТЕГЛИ!. Запишете изтегления файл на компютъра си.
2. Ще ви е нужна програмата ImgBurn. ИЗТЕГЛИ!. Запишете изтегления файл на компютъра си.
Така изглежда при интернет браузъра IE.
Така изглежда при интернет браузъра Firefox.
3. След като вече сте записали инсталационния файл на програмата на компютъра си, стартирайте го!
4. Следвайте инструкциите на екрана, за да продължите. Ще трябва да изберете място, където да бъде записана програмата.
5. След като програмата е инсталирана, стартирайте я! Ще ви се покаже главното меню.
Натиснете върху бутона, показан на картинката, за да продължите.
6. От показалото се меню натиснете иконката, която е показана на картинката.
7. Изберете файла на диска, който изтеглихте по-рано и натиснете бутона "Open".
8. Сложете празен DVD диск в дисковото усройство за записване на вашия компютър.
9. След като вече всичко е готово, можете да натиснете бутона за записване на диск!
Остава само да чакате, докато програмата ви каже, че DVD-то е записано!
Наслаждавайте се на филма на вашия DVD-плейър!
Последната промяна е направена от Ton4o на Нед 11 Апр 2010, 13:07; мнението е било променяно общо 6 пъти
wolf 351 Баща-основател
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Пон 21 Сеп 2009, 16:50
браво много добре се е получило
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Пон 21 Сеп 2009, 20:19
Добре, казах ти го, определено успя да ме впечатлиш, особено с Айфеволата кула и катакомбите. И да, наистина си заслужаваш боя за дето не ме взе. Много се радвам за теб, че успя да посетиш тези места, сигурен съм, че много хора искрено ти завиждат.
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Пон 21 Сеп 2009, 22:53
Е-ха-а-а!!! Браво! Браво! Снимковият материал и текстът са много добре навързани. Разказът обхваща всичко най-съществено. Гледах с огромно любопитство и удоволствие. Филмът е направен почти напълно по начина, по който си го представях. /Тончо, спомняш ли си, че те помолих за този филм без да зная, че ще пътуваш./ Особено се впечатлих от кадрите в Париж, където си заснел съвсем точно забележителностите от книгата. Това с метрото е страхотно попадение! Станцията, където са слезли Дан и Ейми, катакомбите! Честно казано, мислех, че това с черепите и костите, подредени в катакомбите, е художествена измислица и сега се шашнах, че описанието в книгата е било напълно реалистично! През цялото време, освен това, се напрягах да те видя някъде в парижката тълпа с тениската "39 ключа", но, ако си бил там, не те забелязах! Между другото, мисля, че във Франция не издават поредицата. Така ли е, знаеш ли? А дали парижани обърщаха внимание на тениската ти? Тончо, хареса ли ти, когато снимаше с идеята за филма в главата, а не просто като турист? Хареса ли ти да работиш по този филм? Доколкото разбрах, имаш желание да правиш такъв за всяка книга? Това е страхотно! А сега те поздравявам и ти благодаря!!! ........ Не забележка, а просто бележка - може да се поработи върху самия текст, за да се избегнат повторенията. ........ И предложение - прати линк към филма ти на Егмонт Бг без много обяснения. Мисля, че заслужаваш признание от тях и по-широка публика!
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Вто 22 Сеп 2009, 07:37
maria написа:
Е-ха-а-а!!! Браво! Браво! Снимковият материал и текстът са много добре навързани. Разказът обхваща всичко най-съществено. Гледах с огромно любопитство и удоволствие. Филмът е направен почти напълно по начина, по който си го представях. /Тончо, спомняш ли си, че те помолих за този филм без да зная, че ще пътуваш./ Особено се впечатлих от кадрите в Париж, където си заснел съвсем точно забележителностите от книгата. Това с метрото е страхотно попадение! Станцията, където са слезли Дан и Ейми, катакомбите! Честно казано, мислех, че това с черепите и костите, подредени в катакомбите, е художествена измислица и сега се шашнах, че описанието в книгата е било напълно реалистично! През цялото време, освен това, се напрягах да те видя някъде в парижката тълпа с тениската "39 ключа", но, ако си бил там, не те забелязах! Между другото, мисля, че във Франция не издават поредицата. Така ли е, знаеш ли? А дали парижани обърщаха внимание на тениската ти? Тончо, хареса ли ти, когато снимаше с идеята за филма в главата, а не просто като турист? Хареса ли ти да работиш по този филм? Доколкото разбрах, имаш желание да правиш такъв за всяка книга? Това е страхотно! А сега те поздравявам и ти благодаря!!! ........ Не забележка, а просто бележка - може да се поработи върху самия текст, за да се избегнат повторенията. ........ И предложение - прати линк към филма ти на Егмонт Бг без много обяснения. Мисля, че заслужаваш признание от тях и по-широка публика!
Благодаря много за написаното. Но колкото и да се напрягаш, няма да ме видиш в тълпата, защото аз съм снимал през цялото време. Иначе тениската си я сложих специално, за да се снимам пред катакомбите. Книгата я нямаше в чужбина. В Париж специално не съм търсил, но проверих във Виена и в Италия.
А за забележката (бележката) - напълно права си. Явно след като съм направил самия филм и съм го записал вече, не съм го редактирал хубаво, но след това и аз забелязах повторения тук-там.
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Вто 22 Сеп 2009, 09:26
Много ми харесва!
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Вто 22 Сеп 2009, 15:40
Аххх, изяждам се отвътре, че дисковото пространство ми крои номера. Иначе началото, което успях да видя бе супер...
ЕДИТ: Успях някакси да си го пусна без проблеми.
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Вто 22 Сеп 2009, 17:40
Снощи бях много развълнувана от работата ти, Тончо и не написах всичко. Много интересни кадри си намерил за Института Франклин. Голямата статуя на Франклин пък ми напомни за статуята на Абрахам Линкълн във Вашингтон/?/. Не знам дали е един и същи скулпторът, но много си приличат по композиция. М/у другото американците наистина имат термин "Бащи-основатели". А в Париж също много ми харесаха кадрите от Лувъра - как си снимал Мона Лиза. Разпознах и Мулен Руж. Брилянтно! Сега пак гледах филма. Браво! /Няма повече да те хваля, че нали не обичаш. /
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Вто 22 Сеп 2009, 20:23
Много хубаво филмче се е получило.Моите поздравления!
Badugly Клуб 3000
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Чет 24 Сеп 2009, 15:53
Тончо, браво, че сложи филма във форума на Егмонт. Ако ти се обадят, разкажи ни за реакцията им. На мен не ми хареса, че днес Веско е писал за пакетите с карти, а не е коментирал нищо за филма...
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Чет 24 Сеп 2009, 18:38
maria написа:
Тончо, браво, че сложи филма във форума на Егмонт. Ако ти се обадят, разкажи ни за реакцията им. На мен не ми хареса, че днес Веско е писал за пакетите с карти, а не е коментирал нищо за филма...
Аз на него му бях писал и той ми отговори:
Цитат :
ООО! Страхотно.
Нямам думи просто
Само това ще кажа сега.
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Сря 30 Сеп 2009, 14:16
Скоро смятам да започна работа по втория филм, но нямам много време. Може би малко ще започна този уикенд, но пък ще сменяме мебелите в стаята, т.е. трябва да махнем и компютъра, така че не знам.
Badugly Клуб 3000
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Сря 30 Сеп 2009, 23:34
Имаш предвид Австрия и Италия ли, Тончо? А снима ли там или ще използваш само материали от нета? Ако вмъкнеш нещо и за коняка ще има малко хумор в противовес с доста страшния Париж. И може би трябва да се появи и Мадригала. Помниш ли, в книга 2 има едно доста подробно описание?
.....
В момента направих 365-ия си пост - една невисокосна астрономическа година. Да не вярваш колко много съм писала за три месеца...
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Чет 01 Окт 2009, 06:27
Ами аз имма кадри само от къщата на Моцарт (и то отвън!), така че ще се наложи останалите да ги взема от Интернет.
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Пет 09 Окт 2009, 13:28
Как да запишем филма на DVD диск?
Какво ви е необходимо? Компютър DVD-плейър DVD записващо усторйство за компютър ImgBurn Малко свободно време
1. Изтеглете IMG-а на филма. ИЗТЕГЛИ!. Запишете изтегления файл на компютъра си.
2. Ще ви е нужна програмата ImgBurn. ИЗТЕГЛИ!. Запишете изтегления файл на компютъра си.
Така изглежда при интернет браузъра IE.
Така изглежда при интернет браузъра Firefox.
3. След като вече сте записали инсталационния файл на програмата на компютъра си, стартирайте го!
4. Следвайте инструкциите на екрана, за да продължите. Ще трябва да изберете място, където да бъде записана програмата.
5. След като програмата е инсталирана, стартирайте я! Ще ви се покаже главното меню.
Натиснете върху бутона, показан на картинката, за да продължите.
6. От показалото се меню натиснете иконката, която е показана на картинката.
7. Изберете файла на диска, който изтеглихте по-рано и натиснете бутона "Open".
8. Сложете празен DVD диск в дисковото усройство за записване на вашия компютър.
9. След като вече всичко е готово, можете да натиснете бутона за записване на диск!
Остава само да чакате, докато програмата ви каже, че DVD-то е записано!
Наслаждавайте се на филма на вашия DVD-плейър!
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Съб 17 Окт 2009, 17:44
Сега успях да ги изгледам и двете! Тони, прекрасни са! Браво за чудесната работа и ти пожелавам да отидеш навсякъде където отидат и Дан и Ейми!
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Нед 18 Окт 2009, 18:42
The Invisible Threat написа:
Сега успях да ги изгледам и двете! Тони, прекрасни са! Браво за чудесната работа и ти пожелавам да отидеш навсякъде където отидат и Дан и Ейми!
Благодаря! Тук е моментът да попитам - някой пробвал ли е това с DVD-то?
Badugly Клуб 3000
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Сря 21 Окт 2009, 21:38
Тончо, още като искам да изтегля ай-ем-джи на файла и ми дава "несъществуващ файл или папка"
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Чет 22 Окт 2009, 06:12
maria написа:
Тончо, още като искам да изтегля ай-ем-джи на файла и ми дава "несъществуващ файл или папка"
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Съб 10 Апр 2010, 10:07
Хмм, малко късно да попитам, но някой пробвал ли е вече онава с DVD-то?
Вече смятам да започвам работа по втората част, но май ще се окаже по-кратка. Имам кадри от къщата на Моцарт във Виена, но не ми позволиха да снимам вътре... Тъй че на тези места ще има картинки. За Венеция - бил съм там, ама беше някъде май 2 клас, ще трябва да намеря касетките от старата камера. А пък от абатството или какото беше там нямам абсолютон нищо. Все пак смятам да започна още днес с филма, но преди това ще започна и с уроците.
Badugly Клуб 3000
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I Съб 10 Апр 2010, 14:36
Ами аз тогава пробвах да запиша филма на ДВД, но не успях. После съм забравила. Тони, но много искам да го имам!!! И работи по втората част! Аз, ако пак не се справя, ще отида в нет-клуб да ми запишат филма!
Sponsored content
Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА: По стъпките на Ейми и Дан Кахил ЧАСТ I