| Ти истински Кахил ли си? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Ти истински Кахил ли си? Пет 07 Авг 2009, 13:08 | |
| Нека да приемем, че рода Кахил наистина съществува. Нека да приемем, че книгите хващат окото основно на наследниците на този знатен род. То всички ние сме от рода Кахил. Ако е така, значи имаме влиятелни роднини. Сещате ли се за такива? Колко са? Променили ли са историята?
Е, напрегнете мозъците си, разпитайте роднините си, ако решите споделете с нас!
П.П. Идеята я взех от един англоезичен форум. | |
|
| |
The sword of the bear Умел ключотърсач
Мнения : 379 Регистриран на : 27.06.2009 Години : 23 Местоположение : Чака нова мисия
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? Сря 12 Авг 2009, 21:26 | |
| Мисля, че не съм, но пак ще питам мама. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? Чет 13 Авг 2009, 14:40 | |
| Аз обаче май съм.Дядо е бил доста известен както разбрах е бил нещо като генерал май. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? Чет 13 Авг 2009, 14:44 | |
| - March написа:
- Аз обаче май съм.Дядо е бил доста известен както разбрах е бил нещо като генерал май.
И аз съм имал дядо генерал (по-скоро прапрадядо), знам, че е бил доста влиятелен човек, но не е променил хода на историята. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? Чет 13 Авг 2009, 14:51 | |
| Е никой сам не но ако се обединят всички... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? Сря 19 Авг 2009, 09:39 | |
| Все пак има хора, макар и единици, т.е. много малко, които са променили хода ан историята. Например големиет завоеватели, изобретатели... Този, който е открил електричеството (не му помня името ). Може пък всеки от нас да има в далечното минало някой велик и влиятелен човек, но ние да не знаем за него. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? Сря 19 Авг 2009, 11:39 | |
| Ами незнам, но при мен почти всички с изключение от страна на бащата на баща ми и няколко издънки са били все велики. Някои са променили историята, а други не, но като цяло... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? Сря 19 Авг 2009, 12:10 | |
| - dsims написа:
- Ами незнам, но при мен почти всички с изключение от страна на бащата на баща ми и няколко издънки са били все велики. Някои са променили историята, а други не, но като цяло...
"Издънки" какво ще рече? Че не са променили историята? а ти какво имаш предвид под променяне на историята? Какво са направили те? Кажи поне за един твой прароднина. | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? Сря 19 Авг 2009, 12:38 | |
| - Ton4o написа:
- dsims написа:
- Ами незнам, но при мен почти всички с изключение от страна на бащата на баща ми и няколко издънки са били все велики. Някои са променили историята, а други не, но като цяло...
"Издънки" какво ще рече? Че не са променили историята? а ти какво имаш предвид под променяне на историята? Какво са направили те? Кажи поне за един твой прароднина. Ами аз ще ги сложа в три групи: -от страната на майката на баща ми(1) -от страната на бащата на майка ми(2) -от страната на майката на майка ми(3) 1- Те не са променили историята, но да го кажем така са заможни и талантливи (страхотна рода), единствено от всичките сестри баба ми е от типа на Кабрите(надменна и сребролюбива) 1- Това е руската ми страна. Накратко: заможни, пътували са много, всички са творци: архитекти, музиканти, художници. На дядо ми са му забранили да пътува, когато се е омъжил за баба тъй като не е била рускиня. Но преди това е обиколил Света. Има ли са изключително много скъпи кристали и тн. А що се отнася до историята не съм сигурен какво са направили, но да кажем преди да се роди майка ми, са имали порода куче, която се разпространява след 10 години сред най-висшите служители на КГБ... Издънки: дядо ми и синът му от вторият брак (умът им е като стафида) 3- Пра-прадядо е бил Солунски атентатор. Макар че тази група са били известни със взривяването на банка в Солун са променили историята, за това ги включвам. Тук става интересно, били са към 12. Осъждат ги на смърт, без четирима. Те със пари (и властно семейство) си изкарват свидетелство за невменяемост и ги пращат в Концлагер в Африка. От там се връщат само двама с главите на другите двама (за да ги занесат на роднините). Единият е пра-прадядо ми. След това се жени и тн... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? Сря 19 Авг 2009, 12:49 | |
| Стана ми интересно за трета точка - за прапрадядо ти, който е бил Солунски атентатор. Наистина е извършил нещо много героично и определено е част от хората (останалите анентатори), които са променили историята, защото благодарение на тези българи, Европа е откликнала. не знам много по въпроса, но май беше свързано с освобождаването на областта Македония. Иначе това с главите е много гнусно, но е прекрасно, естествено, че дядо ти е оцелял, защото ако не беше - ти нямаше да се родиш. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? Пет 21 Авг 2009, 13:48 | |
| Аз не съм истински Кахил. В смисъл, че не познавам свой роднина, който /като Мария Кюри, напр./ да е променил историята. Гордея се, че съм това, което съм, защото всеки от нас е бил и е почтен, работлив, широкоскроен човек. Ако трябва да опиша рода си със сравнение - ние не сме планински върхове и океани, а плодородна земя и животворни реки. Това е!! | |
|
| |
The sword of the bear Умел ключотърсач
Мнения : 379 Регистриран на : 27.06.2009 Години : 23 Местоположение : Чака нова мисия
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? Пет 21 Авг 2009, 14:01 | |
| Аз съм имам два дядовци участвали в Априлското възстание единят е Антон Билкин, а другия е поп Димитир Попцончев. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ти истински Кахил ли си? | |
| |
|
| |
| Ти истински Кахил ли си? | |
|