39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Отново на училище

Go down 
+6
Lucifer's Fall™
Martinch
The sword of the bear
Grizzly
Badugly
Ton4o
10 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Години : 27
Агент : Celebrity Agent (5)

Отново на училище - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeПет 25 Сеп 2009, 19:00

Ще учим и часовете ще са си нормално. Wink
Върнете се в началото Go down
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

Години : 28

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeПет 25 Сеп 2009, 19:19

И ние ще си учим и часовете няма да са ни намалени. Но няма да имаме последен час география, не знам по каква причина.
https://the39clues.forummotion.com
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Години : 30
Агент : SuperNova(7th)

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeПет 25 Сеп 2009, 20:03

При мен също! Никакви намелени часове!
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

Години : 27

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeПет 25 Сеп 2009, 20:04

Ние утре имаме спортен празник Basketball
The sword of the bear
Умел ключотърсач

Години : 23

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeПет 25 Сеп 2009, 20:21

Ние днес имахме контролна по физическо и скачахме от място, а аз скочих 1м.,60см. Най-ниския ни резултат беше 95см.
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeПет 25 Сеп 2009, 22:23

Утре учим с намалени часове - до 11 и 30 ч.
Сетих се да ви питам - имате ли екскурзии през учебната година? Зелени, бели училища?
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeСъб 26 Сеп 2009, 08:16

Бели училища?? Не съм ги чувал само знам че за пролетно-летния сезон се казва зелено, а за есенно-зимния синьо (сигурен съм защото даже в правилника на училището го пише (вчера го четох) Отново на училище - Page 2 838201 ) Ами по принцип в предишното училище само ни натякваха, че е хубаво да ходиме, докато можем, защото в гимназиален курс няма нито такива училища нито екскурзии, но ето че в сегашното ми училище има! Много се радвам, защото миналата година имаше зелено и няколко екскурзии - еднодневни в нашата страна и една до Италия седем дневна! А тази година пак ще имаме даже сега на 9 и 10 заминаваме за Велико Търново като тази екскурзия си е почти задължителна, защото е с учебна цел! А и да вметна че на зеленото си е било учене (аз не бях) - имало е интерпретативни съчинения, есета, думи по английски език... , защото много хора си представят зеленото като екскурзия но е различно! Отново на училище - Page 2 311608

Йеейй днеска няма да имам нулев - ще имам повече време за учене!!! Отново на училище - Page 2 736479 Razz Razz Razz sunny
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeСъб 26 Сеп 2009, 12:06

Ние наричаме "бели" зимните училища, когато караме ски. Но някак си се водят часове по физическо възпитание. Ако не отидеш, си в сборна паралелка в училище. Или трябва да имаш извинителна бележка.
В нашето училище има Настоятелство на родителите. То работи по различни проекти и това лято са спечелили конкурс по проект "Развитие на човешките ресурси" от европейски фондове. Така че тази учебна година ще имаме 2 езикови лагера, 1 ски-училище и различни курсове, които няма да се плащат от родителите! Отново на училище - Page 2 138349 Отново на училище - Page 2 311608
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeСъб 26 Сеп 2009, 16:39

Ей че интересни неща.Не бях ги чувала.Ако може да резкажете нещо повече?
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeВто 06 Окт 2009, 20:18

Днес станах член на "Клуб Приятели на книгата"- един от проектите на Училищното ни настоятелство. Ето малко любопитна информация в аванс:
Very Happy На всеки 30 секунди в света излиза по една нова книга.
Very Happy 56% от 6,7 милиарда жители на Земята обичат да четат.
Very Happy Информацията, получена от четенето на романи, разкази и приказки, е много по-обширна и се помни много по-лесно и дълго, отколкото тази, получена от четене на вестници и списания.
Клубът ще бъде ръководен от една госпожа /съжалявам, забравих името и Embarassed /, служител на издателство Фют. Ще ни гостуват представители на всички издателства в България!
Първата ни официялна сбирка ще е в петък и ако ви е интересно, ще разказвам! Отново на училище - Page 2 311608
dsims
Баща-основател
dsims

Агент : Quantum

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeСря 07 Окт 2009, 18:08

maria написа:
Днес станах член на "Клуб Приятели на книгата"- един от проектите на Училищното ни настоятелство. Ето малко любопитна информация в аванс:
Very Happy На всеки 30 секунди в света излиза по една нова книга.
Very Happy 56% от 6,7 милиарда жители на Земята обичат да четат.
Very Happy Информацията, получена от четенето на романи, разкази и приказки, е много по-обширна и се помни много по-лесно и дълго, отколкото тази, получена от четене на вестници и списания.
Клубът ще бъде ръководен от една госпожа /съжалявам, забравих името и Embarassed /, служител на издателство Фют. Ще ни гостуват представители на всички издателства в България!
Първата ни официялна сбирка ще е в петък и ако ви е интересно, ще разказвам! Отново на училище - Page 2 311608

Това звучи страхотно! Надявам се да ни държиш в течение! Отново на училище - Page 2 925572
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeСря 07 Окт 2009, 18:57

Супер!Ако имаше и във Варна такъв клуб с удоволствие бих се записала,но зо огромно мое съжеление няма.Така,че трябва да се задоволя с литературния клуб.
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeСря 07 Окт 2009, 19:02

Ооо и аз искам! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Звучи страхотно! Може да дойде някой от Егмонт! Отново на училище - Page 2 838201 Но като гледам статистиката трябва още повече хора да обичат четенето! Отново на училище - Page 2 311608 И за да не стане флууд Отново на училище - Page 2 838201 Днес имам две 6ици по физика sunny Отново на училище - Page 2 838201
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeЧет 08 Окт 2009, 22:18

И ние ще ходим на екскурзия във Велико Търново и околностите - от 1 до 4 ноември. На 1-ви част от програмата ни е шоуто "Звук и Светлина" на хълма Царевец. За първи път го чувам. Някой знае ли нещо повече за това шоу?
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeЧет 08 Окт 2009, 22:23

О да това шоу е много интересно и много известно.С него привличат много чужденци.Много ми се иска да присъствам на това шоу.Казват,че било впечатляващо.После ако имаш възможност,разкажи как е минало. Отново на училище - Page 2 311608
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeВто 20 Окт 2009, 14:29

Днес учихме за "нетикет", тоест за етикет в нета! Като гледам, независимо дали сме го учили или не, повечето от нас се справяме добре! Отново на училище - Page 2 311608
Смешното, глупавото, ужасното беше, че учителят ни разказа за Агенцията за защита на децата в Интернет /в България/, а когато го попитахме за сайт или телефон ни каза: "Потърсете в нета!" Да се смееш ли, да плачеш ли...
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeСря 21 Окт 2009, 21:30

Вече имаме баджове. Много са готини! Пише личен пропуск на ..., "длъжност" и училището. Даже директорката ни има бадж! Отново на училище - Page 2 838201
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeСря 21 Окт 2009, 21:37

Еха!А пък на нас днес ни къртеха покрива на училището и ние карахме час докато по главата ни се сипеше мазилка.Бяхме на последния етаж и се чуваше как думкат с чукове.Много гадна беше!Но поне няма да тече когато вали дъж.Иначе стените приличат на водопади,като вали.
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitimeЧет 22 Окт 2009, 08:43

Лелее явно сградата е стара! Отново на училище - Page 2 56810 А пък на нас ни сложиха камери, дори и в стаите! Аз съм много против това, защото си под някакво постоянно наблюдение! Каква е тази свобода! И всичко е заради онея...., които правят простотии и за това трябва да се сложат камери!

Нашите униформи след един месец най-много би трябвало да са готови! А също така и ние ще имаме значки!

Сега Надя ме помоли да разкажа за клуба по уебдизайн, но малко трябва увод преди същността! Laughing Laughing Отново на училище - Page 2 838201

През лятото училището е работило по страшно много проекти и е спечелило 35 проекта!!!! В момента сме с най-много спечелени проекти в България! За тези проекти (един от тях е за униформите) се дават доста пари като за един от проектите са дадени 250 000 лв. По този начин сме си утроили бюджета и сега има много пари за дейности в училището! Друг проект, с който съм се запознал е за Европейския Съюз - всеки клас се групира и рразпределя с още някой и трябва да направят доклад, презентация и всякакви такива неща за една държава-членка на съюза! Отговорниците на класа стават и отговорници за проекта и вчера аз и две мои съученички работихме по него до 12 ч. Отново на училище - Page 2 231185 за да можем да го предадем в петък!
Друг масов проект е този за обвързване на учениците с училището и неговите дейности - всеки един ученик трябва да се запише в някакъв клуб - те са поне 20-30, така че имаме много голям избор! Клубовете са разпределени в 4 или 5 академии (не знам точно колко са, защото ни ги казаха много набързо) Има Академия Арт - там са уеб дизайн, клуб изкуство и мисля, че има още няколко, Академия Спорт - еми знаете всички известни спортове (около 10 са) + мажоретките, Академия Еко - туризъм и още много дейности, походи, събиране на боклуци и подобни (ако имам време бих се записал, защото ще има много екскурзии а аз обожавам да съм сред природата!), другите две академии не ги знам - но едната включва политики икономики бизнес мениджмънт..., а другата мисля, че обединява останалите - литература, математика...Изобщо са страшно много за да ги знам всичките! Само учениците не са доволни, че няма клуб музика, защото има хора,които могат да свирят и пеят, но не са помислили за такъв. Аз се записах в клуба по уебдизайн и във вторник ни беше първата среща, но не сме започнали да работим, а само госпожата ни обасни с какво ще се занимаваме през годината. Ще бъдем в мултимедийния кабинет (леле такова нещо нямам дори у нас! Shocked Cool ) и целта на клуба е да се научим да работим с компютърните езици (html, css....) крайната цел е да направим до месец май сайт за училищните дейности и клубове на училището ни! Отново на училище - Page 2 311608
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище - Page 2 Icon_minitime

Отново на училище
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: