| Отново на училище | |
|
+6Lucifer's Fall™ Martinch The sword of the bear Grizzly Badugly Ton4o 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Отново на училище Пон 14 Сеп 2009, 09:27 | |
| Е, 15 септември дойде (ипи по-скоро ще дойде утре) да пореден път. Това означава, че училището започва (и то за пореден път). Някои го наричат "мъчилище". За мен не е толкова мъчно, но съм сигурен, че на всеки му е по-яко да бъде във ваканция, отколкото да е в класната стая, нали? Споделете мнението си! И още нещо - учебната година се открива в цялата страна утре, в 9:00 ч.! Като се върнете пред компютъра, можете да споделите в темата как е минал денят ви. П.П. Също така, ако искате, можете да кажете кой клас ще бъдете сега и какво е впечатлението ви от миналата година, както и какво очаквате от тази. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Отново на училище Пон 14 Сеп 2009, 09:38 | |
| Успешна учебна година на всички!!! Да сме здрави преди всичко, да ни е интересно и да ни е весело!!! На мен училището никога не ми е било трудно, тоест да е "мъчилище". Досадно ми е да пиша домашни, понякога даже така се "отвявам", че, когато реша някоя трудна задача, накрая "ме няма" и пиша: 2х8=19. Имам много амбициозни и свестни учители, класната ми е супер. В класа обаче сме много различни хора - и като ум, и като характер- затова сме разделени на приятелски групички. Като цяло обаче не сме задружни и това е тягостно. Когато съм на училище, единственият ми сериозен проблем е ставането сутрин. Аз съм "сова" и предпочитам да стоя до късно и да ставам след 9 часа. Но...няма мърдане. УСПЕХ!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отново на училище Пон 14 Сеп 2009, 22:27 | |
| Успех утре и приятно прекарване! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Отново на училище Вто 15 Сеп 2009, 09:14 | |
| Ето ме и мен. Вече се завърнах. Имаме нови учителки по английски и по музика, за останалите не знам. На втория етаж на училището ще сме, а там по коридорите имало камери. Иначе имаме и нов съученик, другите казват, че приличал малко на мен, пък аз не откривам прилика. ПП. Забравих да добавя, че сме втора смяна, което значи, че ще трябва да ставам сутрин в 06:30, за да тръгна на Алианс. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отново на училище Вто 15 Сеп 2009, 13:36 | |
| Аз не говорих много с новите си съученици (както и те самите), утре тепърва ще се опознаваме, иначе беше яко, новата ми класна е печена. Много яко беше целенето с моркови. Както осмите класове си стояхме (бяхме на редици), до нас бяха и останалите, които ни целеха с моркови. мен ме уцелиха два пъти. Естествено, върнахме им го с техните собствени моркови. | |
|
| |
The sword of the bear Умел ключотърсач
Мнения : 379 Регистриран на : 27.06.2009 Години : 23 Местоположение : Чака нова мисия
| Заглавие: Re: Отново на училище Вто 15 Сеп 2009, 14:12 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Отново на училище Вто 15 Сеп 2009, 14:37 | |
| Аз бях много зле ще изброя причините. 1.Отпред вместо ученици бяха възрастнни и нищо не се виждаше. 2.Държах един букет който имаше треви извън него и дразнех уколните.И 3.Госпожата дори не ни каза "Добре дошли" с една дума НЕ РАЗГОВАРЯ С НАС. Умрях от скука така че не почвам добре. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Отново на училище Вто 15 Сеп 2009, 16:23 | |
| - Ton4o написа:
- Аз не говорих много с новите си съученици (както и те самите), утре тепърва ще се опознаваме, иначе беше яко, новата ми класна е печена. Много яко беше целенето с моркови. Както осмите класове си стояхме (бяхме на редици), до нас бяха и останалите, които ни целеха с моркови. мен ме уцелиха два пъти. Естествено, върнахме им го с техните собствени моркови.
Каква интересна церемония по посрещането ви, Тончо! Ние пък бяхме удостоени с присъствието на министри. Както в училището на Броукън искат да ни сложат униформи, но явно няма достатъчно пари..., не разбрах. И колко елитно училище сме били! Тържеството беше повече за възрастните, отколкото за децата. И вече всеки ден ще имам немски. | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Отново на училище Вто 15 Сеп 2009, 16:30 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Отново на училище Вто 15 Сеп 2009, 17:57 | |
| Хах, всички имате страхотни преживявания, е аз мога да се похваля, че всичко мина по план. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Отново на училище Вто 15 Сеп 2009, 18:40 | |
| При мен церемонията е скучна както винаги.На 4 човека ни дадоха нови учебници.А за каерите имахме неприятна изненада.Опитайте се да познаете. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Отново на училище Вто 15 Сеп 2009, 21:31 | |
| - wolf 351 написа:
- При мен церемонията е скучна както винаги.На 4 човека ни дадоха нови учебници.А за каерите имахме неприятна изненада.Опитайте се да познаете.
Извинете, но какво е "каер"? Първокласник? Новак? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Отново на училище Сря 16 Сеп 2009, 13:37 | |
| исках да напиша камерите но не го бях забелзал | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Отново на училище Сря 16 Сеп 2009, 14:37 | |
| В моето училище не замерваме "зайците" с моркови.Знам че е практика в другите училища,но в моето не е.Но това не го прави по хубаво.За съжеление трябва да кажа,че класът ми е най-лошия в цялото ми училище и хич не се разбираме помежду си.И ние имаме камери в коридорите,макар че училището всеки момент ще се срути.Тече от всякъде,но пък сме модерни. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Отново на училище Сря 16 Сеп 2009, 15:22 | |
| в нащо даскало зайците не се целят с моркови а се хранят а за камерите ние имаме във всяка стая | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Отново на училище Сря 16 Сеп 2009, 16:30 | |
| А днес научих че ще имаме униформи.Ужас | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Отново на училище Сря 16 Сеп 2009, 16:44 | |
| Интересно - изглежда почти всички сме в класове, които не харесваме или които са определяни като "лоши". Ние сме напр. "най-невъзпитаният и шумен клас от випуска"! А защо толкова сте против униформите? Това не значи костюм с вратовръзка?! Аз пък бих се радвала на отличителен знак за училището си - определени цветове, емблема. И Хари Потър има униформа! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отново на училище Сря 16 Сеп 2009, 17:18 | |
| - maria написа:
- Интересно - изглежда почти всички сме в класове, които не харесваме или които са определяни като "лоши". Ние сме напр. "най-невъзпитаният и шумен клас от випуска"!
А защо толкова сте против униформите? Това не значи костюм с вратовръзка?! Аз пък бих се радвала на отличителен знак за училището си - определени цветове, емблема. И Хари Потър има униформа! В училището на една приятелка са сложили униформи и тя каза, че са някакви грозни и кафяви. Аз досега се отървавам, казаха ни, че засега няма да въвеждат униформи. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Отново на училище Сря 16 Сеп 2009, 19:56 | |
| - maria написа:
- Интересно - изглежда почти всички сме в класове, които не харесваме или които са определяни като "лоши". Ние сме напр. "най-невъзпитаният и шумен клас от випуска"!
А защо толкова сте против униформите? Това не значи костюм с вратовръзка?! Аз пък бих се радвала на отличителен знак за училището си - определени цветове, емблема. И Хари Потър има униформа! Да, но да кажем в нашето училище веднъж са пробвали с униформи преди години и са се отказали от тях (след 2 месеца). Сега пак има някакви планове, но те включват сака, а за да бъде чиста униформата ти трябва всяка седмица да я даваш на Химическо. А това е непрактично и скъпо. От естетическа гледна точка са добре. Но от хигиенична и практична са... | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Отново на училище Сря 16 Сеп 2009, 20:31 | |
| Е дойде време и аз да се изкажа! Като цяло на 15 беше много скучно! Отидохме и бяхме наредени 9 и 10 клас от едната страна, от другата бяха 11 и 12 клас а а по средата осмокласниците Пак имаше замеряне с моркови но поне този път не ни замеряха нас (както миналата година ) Ама аз не целех защото не смятам че като има някой по-малък от мен трябва да се подигравам с него (се едно и аз небях "заек" до юни месец! ) Класната нищо не каза(даже не ни показа класната стая, не ни каза че сме 2ра смяна и не даде програмата) и всичко което стана беше само речта на директорката и ръкопляскането за осмокласниците а ние деветите класове -оправяйте се! За "добрината" на класа мога да кажа че учудващо нашата г паралелка се слави из училището с най-добрия успех за първия и втория срок, и съотвтно годината! С дисциплината също сме горе-долу добре (имаме двама дето са изпаднали от някъде ама във всеки клас си ги има и направо се гордея с това че нашия клас има само двама пушачи и една кифла (нямате си и на идея какви ги има в другите класове) Та като цяло аз съм доволен от класа си защото в предишното ми училище бяхме точно обратното - се най-лошите най-непослушните.... За униформите- ами след като се разбра че нашето училище е на трето място в България по резултатите на матурите се разбра че ще имаме униформи - http://2els.com/index.php?option=com_content&view=article&id=98%3A2009-06-10&catid=34%3A2009-06-11-22-22-52&Itemid=53&lang=bg Хич не ми харесва сакото при положение че марката на даскалото е синьо и жълто но както и да е (ние ще ги носим само за официални случаи) Днес беше тежък ден защото се запознавахме с нови учители - вече се познавам с учителите си по биология, физика и география, но дори без учебници започнахме да пишеме (по физика даже направо на английски преподаваха) | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Отново на училище Чет 24 Сеп 2009, 16:06 | |
| В нашето училище увеличиха мерките за сигурност. Родители /възрастни/ не се допускат, ще ни правят електронни пропуски, а засега ще носим баджове с лична снимка и печат на училището. Дано да е за добро! Имахме случаи, когато по-големи ученици от други училища внасят алкохол или пък крадат паркираните в малкия коридор велосипеди. БТВ - Еви, кои момичета наричате "кифли"? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отново на училище Чет 24 Сеп 2009, 17:36 | |
| Чувал съм да използват това понятие (аз лично не го употребявам) за момичета, които обикновено са глупави и които клюкарят. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Отново на училище Чет 24 Сеп 2009, 21:38 | |
| При нас в училище са сложили снимка на онзи който бозка малките деца, сещате ли се? Даваха го по новините! А относно "кифла" има и мъжко т.нар. "кроасан" Ами то дали си такъв най-вече се изразява в това как се държиш и обличаш, а и как се снимаш Обикновено това са едни лигли, които не ги интересува училище, а само "дрешките от мола", гаджетата, натискането и гримчетата! И са едни превзетииии.... Ужасни са! (зависи за кой - питай "кроасаните" - те са на друго мнение ) | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| |
| |
| Заглавие: Re: Отново на училище Пет 25 Сеп 2009, 18:59 | |
| Абе, хора, вие утре ще учители и ако да, по колко минути ще ви бъдат часовете? Защото попринцип май на повечето са намалени, а нашите няма да са. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Отново на училище | |
| |
|
| |
| Отново на училище | |
|