39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Отново на училище

Go down 
+6
Lucifer's Fall™
Martinch
The sword of the bear
Grizzly
Badugly
Ton4o
10 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeПон 14 Сеп 2009, 09:27

Е, 15 септември дойде (ипи по-скоро ще дойде утре) да пореден път. Това означава, че училището започва (и то за пореден път). Някои го наричат "мъчилище". За мен не е толкова мъчно, но съм сигурен, че на всеки му е по-яко да бъде във ваканция, отколкото да е в класната стая, нали? Споделете мнението си!

И още нещо - учебната година се открива в цялата страна утре, в 9:00 ч.! Като се върнете пред компютъра, можете да споделите в темата как е минал денят ви. Отново на училище 369291

П.П. Също така, ако искате, можете да кажете кой клас ще бъдете сега и какво е впечатлението ви от миналата година, както и какво очаквате от тази.
Върнете се в началото Go down
http://the39clues-bg.info/
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeПон 14 Сеп 2009, 09:38

Успешна учебна година на всички!!! Да сме здрави преди всичко, да ни е интересно и да ни е весело!!!
На мен училището никога не ми е било трудно, тоест да е "мъчилище". Досадно ми е да пиша домашни, понякога даже така се "отвявам", че, когато реша някоя трудна задача, накрая "ме няма" и пиша: 2х8=19.
Имам много амбициозни и свестни учители, класната ми е супер. В класа обаче сме много различни хора - и като ум, и като характер- затова сме разделени на приятелски групички. Като цяло обаче не сме задружни и това е тягостно.
Когато съм на училище, единственият ми сериозен проблем е ставането сутрин. Аз съм "сова" и предпочитам да стоя до късно и да ставам след 9 часа. Но...няма мърдане.
УСПЕХ!!!
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeПон 14 Сеп 2009, 22:27

Успех утре и приятно прекарване! Отново на училище 311608
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Години : 27
Агент : Celebrity Agent (5)

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeВто 15 Сеп 2009, 09:14

Ето ме и мен. Вече се завърнах. Very Happy Имаме нови учителки по английски и по музика, за останалите не знам. На втория етаж на училището ще сме, а там по коридорите имало камери. Crying or Very sad Very Happy Иначе имаме и нов съученик, другите казват, че приличал малко на мен, пък аз не откривам прилика. Shocked

ПП. Забравих да добавя, че сме втора смяна, което значи, че ще трябва да ставам сутрин в 06:30, за да тръгна на Алианс. Crying or Very sad
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeВто 15 Сеп 2009, 13:36

Аз не говорих много с новите си съученици (както и те самите), утре тепърва ще се опознаваме, иначе беше яко, новата ми класна е печена. Много яко беше целенето с моркови. Както осмите класове си стояхме (бяхме на редици), до нас бяха и останалите, които ни целеха с моркови. мен ме уцелиха два пъти. Very Happy Естествено, върнахме им го с техните собствени моркови. Отново на училище 838201
The sword of the bear
Умел ключотърсач

Години : 23

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeВто 15 Сеп 2009, 14:12

Днес си взех новите учебници и за съжаление видях, че тази година ще ползваме втора употреба Отново на училище 231185, но госпожата ни се завърна (защото цяла година я нямаше) и вече сме си с класната иначе вече днес станах втори клас. Та за какво целене с моркови говореше ти Тони Cool Suspect Question
Martinch
Баща-основател
Martinch

Години : 25
Агент : Mad scientist

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeВто 15 Сеп 2009, 14:37

Аз бях много зле ще изброя причините.
1.Отпред вместо ученици бяха възрастнни и нищо не се виждаше.
2.Държах един букет който имаше треви извън него и дразнех уколните.И
3.Госпожата дори не ни каза "Добре дошли" с една дума НЕ РАЗГОВАРЯ С НАС.
Умрях от скука така че не почвам добре.
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeВто 15 Сеп 2009, 16:23

Ton4o написа:
Аз не говорих много с новите си съученици (както и те самите), утре тепърва ще се опознаваме, иначе беше яко, новата ми класна е печена. Много яко беше целенето с моркови. Както осмите класове си стояхме (бяхме на редици), до нас бяха и останалите, които ни целеха с моркови. мен ме уцелиха два пъти. Very Happy Естествено, върнахме им го с техните собствени моркови. Отново на училище 838201
Каква интересна церемония по посрещането ви, Тончо!
Ние пък бяхме удостоени с присъствието на министри. Както в училището на Броукън искат да ни сложат униформи, но явно няма достатъчно пари..., не разбрах. И колко елитно училище сме били! Тържеството беше повече за възрастните, отколкото за децата.
И вече всеки ден ще имам немски.
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeВто 15 Сеп 2009, 16:30

Ton4o написа:

Един приятел са го посрещнали точно по същия начин. Само че освен моркови са им давали и таратор, пък който не пиел му го изливали на главата. Отново на училище 33374 Директора ги е посрещнал с фразата ''Welcome to the hell'' и им е казал, че като пораснат малко ще пият бира заедно. о.О
Ако е толкова забавно и аз искам да се местя, ама веднага...! Отново на училище 838201
https://the39clues.forummotion.com
dsims
Баща-основател
dsims

Години : 30
Агент : Quantum

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeВто 15 Сеп 2009, 17:57

Хах, всички имате страхотни преживявания, е аз мога да се похваля, че всичко мина по план. Отново на училище 407102
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeВто 15 Сеп 2009, 18:40

При мен церемонията е скучна както винаги.На 4 човека ни дадоха нови учебници.А за каерите имахме неприятна изненада.Опитайте се да познаете.
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeВто 15 Сеп 2009, 21:31

wolf 351 написа:
При мен церемонията е скучна както винаги.На 4 човека ни дадоха нови учебници.А за каерите имахме неприятна изненада.Опитайте се да познаете.
Извинете, но какво е "каер"? Първокласник? Новак?
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeСря 16 Сеп 2009, 13:37

исках да напиша камерите но не го бях забелзал
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeСря 16 Сеп 2009, 14:37

В моето училище не замерваме "зайците" с моркови.Знам че е практика в другите училища,но в моето не е.Но това не го прави по хубаво.За съжеление трябва да кажа,че класът ми е най-лошия в цялото ми училище и хич не се разбираме помежду си.И ние имаме камери в коридорите,макар че училището всеки момент ще се срути.Тече от всякъде,но пък сме модерни.
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeСря 16 Сеп 2009, 15:22

в нащо даскало зайците не се целят с моркови а се хранят а за камерите ние имаме във всяка стая Cloud
Martinch
Баща-основател
Martinch

Години : 25
Агент : Mad scientist

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeСря 16 Сеп 2009, 16:30

А днес научих че ще имаме униформи.Ужас Отново на училище 648295
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeСря 16 Сеп 2009, 16:44

Интересно - изглежда почти всички сме в класове, които не харесваме или които са определяни като "лоши". Ние сме напр. "най-невъзпитаният и шумен клас от випуска"!
А защо толкова сте против униформите? Това не значи костюм с вратовръзка?! Аз пък бих се радвала на отличителен знак за училището си - определени цветове, емблема. И Хари Потър има униформа! Отново на училище 311608
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeСря 16 Сеп 2009, 17:18

maria написа:
Интересно - изглежда почти всички сме в класове, които не харесваме или които са определяни като "лоши". Ние сме напр. "най-невъзпитаният и шумен клас от випуска"!
А защо толкова сте против униформите? Това не значи костюм с вратовръзка?! Аз пък бих се радвала на отличителен знак за училището си - определени цветове, емблема. И Хари Потър има униформа! Отново на училище 311608

В училището на една приятелка са сложили униформи и тя каза, че са някакви грозни и кафяви.

Аз досега се отървавам, казаха ни, че засега няма да въвеждат униформи.
dsims
Баща-основател
dsims

Агент : Quantum

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeСря 16 Сеп 2009, 19:56

maria написа:

Да, но да кажем в нашето училище веднъж са пробвали с униформи преди години и са се отказали от тях (след 2 месеца). Сега пак има някакви планове, но те включват сака, а за да бъде чиста униформата ти трябва всяка седмица да я даваш на Химическо. А това е непрактично и скъпо. От естетическа гледна точка са добре. Но от хигиенична и практична са...
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Агент : SuperNova(7th)

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeСря 16 Сеп 2009, 20:31

Е дойде време и аз да се изкажа! Отново на училище 838201 Отново на училище 838201
Като цяло на 15 беше много скучно! Отидохме и бяхме наредени 9 и 10 клас от едната страна, от другата бяха 11 и 12 клас а а по средата осмокласниците Отново на училище 838201 Пак имаше замеряне с моркови но поне този път не ни замеряха нас (както миналата година Отново на училище 838201 Отново на училище 838201 ) Ама аз не целех защото не смятам че като има някой по-малък от мен трябва да се подигравам с него (се едно и аз небях "заек" до юни месец! Отново на училище 838201 ) Класната нищо не каза(даже не ни показа класната стая, не ни каза че сме 2ра смяна и не даде програмата) и всичко което стана беше само речта на директорката и ръкопляскането за осмокласниците а ние деветите класове -оправяйте се! Отново на училище 838201 За "добрината" на класа мога да кажа че учудващо нашата г паралелка се слави из училището с най-добрия успех за първия и втория срок, и съотвтно годината! С дисциплината също сме горе-долу добре (имаме двама дето са изпаднали от някъде Отново на училище 838201 ама във всеки клас си ги има и направо се гордея с това че нашия клас има само двама пушачи и една кифла Отново на училище 33374 (нямате си и на идея какви ги има в другите класове)
Та като цяло аз съм доволен от класа си защото в предишното ми училище бяхме точно обратното - се най-лошите най-непослушните.... За униформите- ами след като се разбра че нашето училище е на трето място в България по резултатите на матурите се разбра че ще имаме униформи - http://2els.com/index.php?option=com_content&view=article&id=98%3A2009-06-10&catid=34%3A2009-06-11-22-22-52&Itemid=53&lang=bg Хич не ми харесва сакото при положение че марката на даскалото е синьо и жълто но както и да е (ние ще ги носим само за официални случаи)
Днес беше тежък ден защото се запознавахме с нови учители - вече се познавам с учителите си по биология, физика и география, но дори без учебници започнахме да пишеме (по физика даже направо на английски преподаваха)
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeЧет 24 Сеп 2009, 16:06

В нашето училище увеличиха мерките за сигурност. Родители /възрастни/ не се допускат, ще ни правят електронни пропуски, а засега ще носим баджове с лична снимка и печат на училището. Дано да е за добро! Имахме случаи, когато по-големи ученици от други училища внасят алкохол или пък крадат паркираните в малкия коридор велосипеди.
БТВ - Еви, кои момичета наричате "кифли"?
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeЧет 24 Сеп 2009, 17:36

Чувал съм да използват това понятие (аз лично не го употребявам) за момичета, които обикновено са глупави и които клюкарят.
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Агент : SuperNova(7th)

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeЧет 24 Сеп 2009, 21:38

При нас в училище са сложили снимка на онзи който бозка малките деца, сещате ли се? Даваха го по новините! А относно "кифла" има и мъжко т.нар. "кроасан" Ами то дали си такъв най-вече се изразява в това как се държиш и обличаш, а и как се снимаш Отново на училище 838201 Обикновено това са едни лигли, които не ги интересува училище, а само "дрешките от мола", гаджетата, натискането и гримчетата! И са едни превзетииии.... Отново на училище 648295 Ужасни са! (зависи за кой - питай "кроасаните" - те са на друго мнение Отново на училище 33374 Отново на училище 33374 )
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeПет 25 Сеп 2009, 13:50

Е, значи кифлите и кроасаните не ги ям нито в пряк, нито в преносен смисъл! Отново на училище 680936 Отново на училище 311608
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitimeПет 25 Сеп 2009, 18:59

Абе, хора, вие утре ще учители и ако да, по колко минути ще ви бъдат часовете? Защото попринцип май на повечето са намалени, а нашите няма да са. Отново на училище 231185
Sponsored content

Отново на училище Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отново на училище   Отново на училище Icon_minitime

Отново на училище
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: