dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Каква ще бъде дестинацията в Книга Седма Вто 25 Авг 2009, 21:31 | |
| Както каза ВаскоБГ в една друга тема в Книга Седма Ейми и Дан ще са по следите на Джеймс Кук. Това ни води до един континент - Австралия. Е, мислите ли, че ще отидат в Австралия, ако не къде другаде предполагате? Къде в Австралия ще отидат и тн. Е Следотърсачи приятно търсене.
П.П. На тази карта се вижат пътешествията на Кук. Те се пресичат на Три места. Най-близкото до Австралия е Нова Злеандия | |
|
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Каква ще бъде дестинацията в Книга Седма Вто 25 Авг 2009, 21:54 | |
| Въобще не съм склонен да вярвам на Уикипедия на този етап. Преди пишеше, че в книга 5 Ейми и Дан се сблъсквали с мадригалите, и после пишат, че такова нещо нямало...Едва ли са роднини на Лерангис, че да знаят дестинацията... | |
|
ibob98 ТОП агент
Мнения : 258 Регистриран на : 25.06.2009 Години : 26 Агент : VIP Agent
| Заглавие: Re: Каква ще бъде дестинацията в Книга Седма Вто 25 Авг 2009, 21:57 | |
| Докоркото знам в Сидни е едно от седалищата на клана Томас. | |
|
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Каква ще бъде дестинацията в Книга Седма Сря 26 Авг 2009, 08:42 | |
| - ibob98 написа:
- Докоркото знам в Сидни е едно от седалищата на клана Томас.
Ами щом Томас имат седалище там значи има логика Ейми и Дан да отидат в Сидни, защото Лерангис е автор и на 3тата книга и в нея се разказва за ключ на Томас | |
|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Каква ще бъде дестинацията в Книга Седма Сря 26 Авг 2009, 08:50 | |
| А и в тези интервюта http://www.the39clues.com/tour лерангис може да е скрил информация!Дали е така аз не мисля. Щом ен мислиш защо изобщо го казваш?! Не ми се вярва да е скрил информация, това все пак е било по време на третата книга, а седмата е била толкова далеч... Съжалявам, че го казвам, но ще се наложи да заключа темата. Ще я отключа, след като излезе шестата книга и САМО АКО деистинацията не е ясна. Темата няма да бъде в кошчето, в съответния си раздел. Ton4o | |
|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Каква ще бъде дестинацията в Книга Седма Чет 27 Авг 2009, 09:45 | |
| Само да натъкна, че вече информацията за Джеймс Кук в Уикипедия я НЯМА. Това явно е резултат от снощния чат с Патрик Карман, така че не се надявайте дестинацията да е Австралия в седмата книга. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Каква ще бъде дестинацията в Книга Седма | |
| |
|