39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Горещият стол | |
|
+4dsims Martinch wolf 351 Ton4o 8 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| | | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Горещият стол Пет 09 Окт 2009, 22:00 | |
| Гадже - любим, възлюблен, предпочитан, единствен /от синонимния речник/. Не, нямам гадже и досега не съм имала. Аз добре се разбирам с момчетата /освен, когато се лигавят и говорят глупости, в смисъл мърсотии/. Има няколко момчета, които много харесвам. С едно от тях все сме заедно още от детската ясла. Но никой засега не е станал "единствен". Има време... | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Горещият стол Съб 10 Окт 2009, 07:47 | |
| 1. В какво мислиш, че си най-добра? В някое изкуство или в нещо друго? 2. Обичаш ли да гледаш анимационни филми или предпочиташ повече игралните? 3. Кой ти е любимият ТВ канал? 4. А любимата ти книга? Защо ти харесва? | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Горещият стол Съб 10 Окт 2009, 10:25 | |
| Здравей, Тончо! - Аз уча редовно по всички предмети и никой не ми е истински труден. Математиката като че ли ми идва отвътре. Но всъщност "горя", когато се занимавам с приложни изкуства. - О, обичам и двата вида филми! Още си пазя над 50 касети с анимационни филми, които сега с удоволствие отново гледам с брат си. Но никога не съм гледала Картуун нетуърк, например. Не обичам филми, в които има много джан-джун и малко разказ. -Като че ли любимият ми ТВ канал е АХN- sci-fi. Аз съм почти такъв луд фен на "Стар Гейт", както Гоун на Свръхестествено! Но много обичам и Дискавъри, Хистори и Анимал Планет. -Нямам любима книга. Те са много. Понеже си чел "Мастилено сърце", ще ти отговоря така - аз се чувствам по отношение на книгите точно както Меги и Мо. | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Горещият стол Сря 14 Окт 2009, 19:56 | |
| Задаваме въпроси на babukchieva!
Здравей, 1. Как е първото ти име? 2. Изглежда обичаш изобразителното изкуство. Доколкото разбрах, ти учиш в художествената гимназия. От кога се занимаваш с рисуване? 3. Какви чужди езици владееш? 4. Коя страна най-много искаш да посетиш? Защо? | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Горещият стол Сря 14 Окт 2009, 22:58 | |
| - Цитат :
- Задаваме въпроси на babukchieva!
Здравей, 1. Как е първото ти име? 2. Изглежда обичаш изобразителното изкуство. Доколкото разбрах, ти учиш в художествената гимназия. От кога се занимаваш с рисуване? 3. Какви чужди езици владееш? 4. Коя страна най-много искаш да посетиш? Защо? Здрасти! Ами тогава да се захващам за работа: 1.Първото ми име е Свилена,а фамилията Бабукчиева. 2.Да много обичам изобразителното изкуство.Уча в Национално Училище по Изкуствата (много внушително,няма защо) "Добри Христов",гр.Варна.С рисуване се занимавам от 3-4 годишна,ходила съм на уроци от много малка,а и после в училище от 1-ви до 7-ми бях "г" поралелка със специалност рисуване,а след 7-ми клас влязох в НУИ "Добри Христов".Та това е не особенно вълнуващата ми биография. 3.Ами ха в тази област не съм особено добра,а думата владеене не абсолютно точна в моя случай.По скоро умение да разбирам,но не и да говоря съответния език,а той е английски. 4.Много бих искала да посетя Египет,Ирландия,Япония,Англия,Норвегия.По принцип обожавам историята,митовете и преданията и бих искала да посетя тези страни и да науча нещо повече за тях и да видя на живо някои от забележителностите им,за които съм чела в книгите. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Горещият стол Чет 15 Окт 2009, 14:21 | |
| Здравей, Свилена! - Мечтателка ли си? - Разкажи ни за семейството си. - Кое е най-ценното за теб в живота? - Харесваш ли "Здрач"? - Какво харесваш в "39 ключа"? - Имаш красиво име и красива душа, а красива ли си? - Тук момчетата доста говорят за "кифли" и затова, че няма много свестни момичета. А как е при теб? Има ли свестни момчета? - Имаш ли много приятели - момичета и момчета? - Как е в 11 клас? Засега толкова. | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Горещият стол Чет 15 Окт 2009, 18:20 | |
| - Цитат :
- Здравей, Свилена!
- Мечтателка ли си? - Разкажи ни за семейството си. - Кое е най-ценното за теб в живота? - Харесваш ли "Здрач"? - Какво харесваш в "39 ключа"? - Имаш красиво име и красива душа, а красива ли си? - Тук момчетата доста говорят за "кифли" и затова, че няма много свестни момичета. А как е при теб? Има ли свестни момчета? - Имаш ли много приятели - момичета и момчета? - Как е в 11 клас?
Засега толкова.
Здрасти maria! Сега ще ти отговоря на въпросите и да се надявам,че отговорите ми ще бъдат достатъчно изчерпателни! 1.Ами да определено съм мечтателка и то голяма.Приятелите ми често ми казват, че живея в свой собствен свят и че съм леко отвеяна. 2.Ами моето семейство не е много голяно но пък и не е много малко.Имам брат на 14 години,който през повечето време ми лази по нервите и два домашни любимеца-далматинка на име Доти и едно доста диво коте на име Ейвиън (брат ми измисли името му,така че не се чудете).И в крайна сметка семейството ми се състои от майка ми,баща ми,брат ми,аз и животинките. 3.Най-ценното за мев в живота са хората на които държа,природата и животните. 4.Да,харесвам „Здрач”.Първо,защото ми върна обичта към вампирите и това,че в този роман вампирите са представени по един наистина много по-различен начин и са неустоими.Падам си леко романтичен човек и може би за това също ме е привлякло.По принцип не обичам да чета любовни и романтични книги,но тази кига е изключение. 5.В „39 ключа” ми харесва замисъла на книгата и това че имам възможността да разгледам различните държави по-обективно от колкото са представени в други книги.А също ми харесва и че тук присъстват и доста извесни художници.Поредицата ми допада и с това,че главната героиня Ейми има много сходни черти,занимания и характер доближаващ се до моя. 6.Благодаря за комплимента,относно името и душата ми,много мило от твоя страна.Относно красотата си не мога да преценя.Аз лично никога не се гримирам и не държа непременно да изглеждам красива.Важното е да се чуствам удобно в дрехите си.Макар,че приятелките ми настояват да си пускам косата,която е дълга и те смятат че така съм изглеждала много по-добре!И не знам това от къде ми хрумна но ще го добавя-висока съм над 1м и 70 см,знам че няма връзка,но все пак малко повече информация за мен. 7.Относно момчетата,ами смятам че има но аз за съжаление не съм попадала до сегао на свестен.Имам превид,че не съм се запознавала с приятна личност,освен един,но той е изключение. 8.Относно приятелите може да се каже,че трудно си намирам такива.Приятелките ми са момичета. 9.11 клас има по-малко предмети и се надявах да ми е по-леко,но какво мога да очаквам от училището си-все пак цял ден съм на училище за мое огромно съжаление.Но така де нали все пак не е съвсем нормално!
Последната промяна е направена от babukchieva на Съб 17 Окт 2009, 17:18; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Горещият стол Чет 15 Окт 2009, 22:29 | |
| Здрасти пак, Свилена! Защо се насочи към графиката? Защо искаш да посетиш Норвегия? С някаква книга ли е свързано? Харесваш ли картите в "39 ключа"? А решаваш ли загадките в тях? Родителите ти също ли са художници? | |
| Заглавие: Re: Горещият стол Пет 16 Окт 2009, 08:16 | |
| Здрасти maria! 1.Към графиката се насочих,тъй като ми беше най-малко позната и ми беше интересно да науча нови техники.Не че живопистта не ми харесва,просто с нея съм запозната по-добре от колкото графиката. 2.Норвегия искам да посетя,защото една от приятелките ми ходи там за през лятната ваканция всяка година.Казва,че там хората ценят и уважават прирадата си,няма отсечени дървета,има много животни и не е мръсно.Много бих искала да я разгледам още защото сказанията им са много интересни и може би бих искала да посетя местат които са посочени в самите митове. 3.Много обичам загадки и всичко свързано с тях,така че ми доставя огромно удоволствие да ги решавам,особенно тези от 39 ключа.А и картите много ми харесват. 4.Не родителите ми не са художници.Майка ми може много хубаво да рисува и известно време се занимава с рисуване на стъклописи,но вече не. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Горещият стол | |
| |
| | | | Горещият стол | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|