39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Горещият стол

Go down 
+4
dsims
Martinch
wolf 351
Ton4o
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

Горещият стол - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeСря 16 Сеп 2009, 16:31

Ок тогава! Ето няколко въпроса:
- Ти обичано дете ли си? Вкъщи обръщат ли ти внимание?
- Какъв искаш да станеш и защо?
- Освен биологията, кои са другите ти "силни" предмети?
- А кои предмети не харесваш?
- Ти лидер в класа ли си? В смисъл - другите да се вслушват в теб и да те следват?
- Каква музика обичаш?
- Знаеш ли какво е "мандала"?
- Имаш ли истински приятели - тоест такива, заради които би поставил собствените си интереси на заден план?
- Имаш ли момичета приятелки?
- Красив ли си? Горещият стол - Page 2 311608
- Защо харесваш "Здрач"? Момичетата изпитват копнеж по момче, който толкова много да ги обича, но момчетата...? Какво ги привлича в тази книга?
-Щастлив ли си?
Върнете се в началото Go down
dsims
Баща-основател
dsims

Години : 30
Агент : Quantum

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeСря 16 Сеп 2009, 20:12

- Определено труден въпрос Горещият стол - Page 2 33374 . Мисля, че да.
- Много съм мисли по въпроса, но досега не съм решил със сигурност какъв искам да стана.
- Ами Математиката и ПОНЯКОГА езиците.
- Не харесвам Историята и Географията.
- Не, никога не съм бил лидер на целия клас. Но ако става дума за групички, то може да се каже.
- Харесвам почти всичко, но да кажем чалгата не ми е сред любимите стилова. Харесвам J-Pop(Японски Поп) Горещият стол - Page 2 84201 , от този стил има много силни певци и много хубави песни.
- Първите ми асоциации са будистките картини в стил цвете (включително тези на чакрите). Но незнам от къде произлизат като цяло или имат ли по-специално значение в Будизма.
- Да.
- Ами повечето ми приятели са момичета. Горещият стол - Page 2 33374
- Не знам. Горещият стол - Page 2 71246 Горещият стол - Page 2 157935
- Харесвам "Здрач", "Хари Потър", "39 Ключа", "По следите на Веермер" и "Поредица от злополучия", защото са нещо ново и интересно. Всички ясно се открояват от стандартните типажи и истории.
- Дам. Е, поне не съм като сърдитите лелки в градския транспорт! Горещият стол - Page 2 142408
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 22 Сеп 2009, 11:47

Е, Салем, сега е твой ред на Горещия стол. Надявам се, че не само аз съм любопитна с какви хора прекарах цялото си лято. Ето някои мои въпроси към теб:
- Научих, че наричат Стара Загора "града на липите". Наистина ли има много липи?
- Мисля, че си много дружелюбен. Така ли е? Имаш ли много приятели? А приятели момичета?
- Разкажи ми какъв човек си.
- Харесва ли ти училището? Любими и нелюбими предмети?
- Любими развлечения?
- За какво мечтаеш в близко бъдеще?
- Имаш ли братя и сестри?
Това засега, но така лесно няма да се отървеш! Горещият стол - Page 2 311608
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper)
Агент : KING KOBRA AGENT (7)

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 22 Сеп 2009, 15:49

-Ами пред нас има една липа.Праши се мн. липош мед тук.И наистина има мн. липи.Дори аз съм брал Smile .
-Ами да ш уюилище ш кшъртала съм причтел с всички Smile .
-Ами не знам усмихнат Smile Smile Smile .
-Ами харесва ми училището шсички предмети са ми любими.
-Да колекционирам списания,да чета книги и списания и мн. други.
-Какшото се случи.Най-вжното е да сме здрави Smile .
-Нчмам братч или сестри.
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 29 Сеп 2009, 20:11

Тази тема ми се струва интересна.Може ли да се включа в играта,ако още не е късно?А и нещо не ми стано ясно как се провеждат запитванията.
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 29 Сеп 2009, 20:18

Пишеш въпрос и този който е на ред по табличката в мнение 1 стр.1 е сега съм аз и отговорих на тоя въпрос Smile
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Години : 27
Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 29 Сеп 2009, 20:20

Не съм ли аз сега? Всмисъл, Мария те е питала тебе миналия вторник, значи от миналия понеделник си започнал играта и от вчера май съм аз.
Не съм сигурен де...
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 29 Сеп 2009, 20:32

не от 01.10.09г. др ден.
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 29 Сеп 2009, 20:41

Grizzly написа:
Не съм ли аз сега? Всмисъл, Мария те е питала тебе миналия вторник, значи от миналия понеделник си започнал играта и от вчера май съм аз.
Не съм сигурен де...

Мммм, да, мисля, че си ти.

1. Как е първото ти име?
2. Коя е любимата ти книга/поредица книги?
3. Имаш ли хоби? Ако да, какво е то?
4. Коя страна искаш най-много да посетиш?
http://the39clues-bg.info/
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 29 Сеп 2009, 20:55

1. Николай. Естествено, че и така може да ме наричате, ама аз съм свикнал да ми викате по никнейм, както аз на вас. Например на теб винаги ти казвам Тончо, защото съм свикнал така. Very Happy
2. Значии, първо е Хари Потър. След това 39 КЛЮЧА. Обаче имам в списъка си доста поредици и книги, които смятам и се надявам да прочета. Понеже знам, че харесваш Хрониките на Нарния, реших да погледна и тези книги, но засега май няма да имам кога да ги чета. Smile
3. Хоби, хоби....Честно казано, не. По принцип нямам много свободно време. Но иначе или чета, или гледам телевизия, или съм на компютъра...Обичам и да ходя на кино. Последно гледах " В небето". Smile
4. Ъм, такава май няма, но ми се ще може би някъде към САЩ да отида. Досега не съм излизал все още от България. Smile

Аз досега други освен Тончо, не съм питал, съжалявам за което. Иначе, Салем, 39 КЛЮЧА ли ти е любимата поредица?
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 29 Сеп 2009, 21:15

1.На колко години си.
2.Кой списания копуваш.
3.Какво мислиш за списание мики маус.
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 29 Сеп 2009, 21:20

Имаш ли домашен любимец,би ли искал ако нямаш?
Намерил ли си много нови приятели във форума?
Имаш ли всички книги в поредицата Хари Потър?
Би ли искал да се срещнем всички потребители на живо?
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 29 Сеп 2009, 21:42

Здравей, Гризли! Питам Горещият стол - Page 2 311608 :
- Имаш ли братя и сестри?
- С какво се занимават родителите ти?
- Носиш ли очила?
- Кои предмети в училище са ти любими?
- Отличник ли си?
- Мислил ли си какъв искаш да станеш?
- В "Хари Потър" имаш ли друг любим герой /освен тройката/?
- Имаш ли такива приятелки, както Хари има Хърмаяни?
- Смяташ ли, че момичетата сме по-тъпи от момчетата?
- Участвал ли си в кастинга на "Това го знае всяко хлапе"?
- В кой град си роден?
- Харесваш ли хората от този форум?
- Как избираш приятелите си?
- Не си ли малко затворен в себе си? Разкажи ни какъв човек смяташ, че си.
- Нали не ми се сърдиш, когато не съм на едно мнение с теб? Горещият стол - Page 2 311608
Засега това, но имам много още въпроси...
Допълнение за Свилена и всички други, които не са се записали в тази игра: смисълът е да приемеш да седнеш на Горещия стол /тоест записваш се и се подреждаш на опашката/ и тогава можеш да задаваш въпроси.
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeСря 30 Сеп 2009, 10:09

1. На 12 съм.
2. Джетикс, ама него много рядко си го взимам. Иначе не пропускам брой на National Geographic KIDS.
3. Страхотно е, но без играчките май щеше да е много добре. Списанието е много хубаво. Бях спечелил безплатен абонамент за една година преди около 3-4 години може би. Първият ми брой е от 2002 година мисля, но не съм сигурен. Някъде там беше.

1. Имам две кучета. Smile Ще ми се да имам или хамстер или котка, но не и двете по разбираеми причини. Laughing
2. Да, естествено. Всички тука са страхотни.
3. Имам първите четири, но лека полека ще ги прочета всичките, няма как. Горещият стол - Page 2 209175 Горещият стол - Page 2 938570 Горещият стол - Page 2 157935
4. Амиии, може би. Не знам, не съм сигурен. Не че ме е страх от вас, обаче ще си стоя в някое ъгълче и няма да гъкна, защото все така като Ейми и аз понякога си гълтам езика и не знам какво да кажа, когато се запознавам с някого. Различно е, когато познавам някого на живо и когато познавам някого във форума.

1. Мне.
2. Майка ми е главна медицинска сестра, тате е механик.
3. Не. Smile
4. Математика, английски....
5. Да. Винаги си уча, макар че понякога ми омръзва с това повтаряне по история и по география.
6. Честно казано, не. Въобще нямам идея дори.
7. Лупин. Smile
8. Хах, амии не точно такива, но горе-долу да. Very Happy
9. Хехе, зависи от много неща. Всмисъл, не го приемам като правило. Понякога момчетата са по-глупави, друг път - обратно. Wink Уф, дано си ме разбрала. Very Happy
10. Ъм, не. Не ща да се излагам публично, ако сбъркам. Laughing
11. В София.
12. Естествено. Горещият стол - Page 2 938570
13. Амии не знам и аз как. Просто се заговарям с другите и така... Колкото повече общи неща имаме, толкова по-добре. Всмисъл, интереси. Very Happy
14. В себе си не смятам, че съм затворен, но затворен вкъщи определено съм. Very Happy Не обичам много да излизам, а с приятелите в училище си контактувам. Е, понякога излизам на двора, защото ние сме в къща и си играя с кучетата. Very Happy
15. Не, не ти се сърдя. Wink

Съжалявам за обърканите въпроси, но се чудех как да отговоря. Та въпросите са по реда, по който сте питали. Smile
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeСря 30 Сеп 2009, 12:36

Привет, Гризли! Благодаря ти за отговорите! Продължавам с въпросите:
- Предполагаш ли защо "39 ключа" те разпредели в клана Джанъс? Според мен ти си Екатерина.
- Като изключим компютрите има ли нещо - изкуство, градинарство, въобще нещо, в което да проявяваш творческите си заложби?
- Много се впечатлих от отговора на Мартинч как го преследвали момичетата, които го харесват! Тебе преследват ли те? /Извинете всички, но това ми е много смешно - как така момиче преследва момче Горещият стол - Page 2 838201 Горещият стол - Page 2 33374 Горещият стол - Page 2 33374 /
- Къде искаш да учиш след 7-ми клас?
- С баба и дядо ли живееш /в смисъл и с родителите си, разбира се/?
- Не ми отговори какъв човек смяташ, че си - мил, гневлив, доверчив, работлив и пр.?
-Какво правиш, когато ти е тъпо? Не скучно, а по-скоро тежко на душата?
-Научаваш ли нещо, когато четеш книгите "39 ключа"? А от мисиите и картите?
-Научаваш ли нещо от другите във форума - и за поредицата, и по други теми?

Дано не те изморявам. Горещият стол - Page 2 311608
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeСря 30 Сеп 2009, 20:22

Тогава искам да се запиша,ако може.
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeЧет 01 Окт 2009, 09:53

- Не. Да си призная разбрах за 39 КЛЮЧА около 2-3 месеца преди да разбера, че ще излиза и в България, но така и не се осмелих по-рано да питам Егмонт дали биха го издали. Та тогава още направих регистрация и играх на някои от игрите и мисиите. И понеже повече ключове няма как да събирам изоставих сайта, а после като излезе и в България, възобнових участието си. Попаднах в Джанъс. Нямах си и на представа, за какви джанки става въпрос. Laughing Шега. След като излезе поредицата тук, направих наново теста и пак се паднах в Джанъс...Защо...Незнам! Но може би, защото ми се ще да напиша някоя книга?
- Опитвам се да пиша, но не се получава. Laughing
- Ааа, не. Такива случаи мисля рядко има. Виж, Хогуортс е друг въпрос... Very Happy
- Исках да си остана в моето Embarassed , но това беше преди. Иначе ще ходя или в английската, или в немската или в математическата гимназия, но май ще ходя или в английската или в немската.
- Не. Те си живеят отделно. Когато бях в детската градина, живеехме в един и същ блок с майката и бащата на тате и неговата сестра. Very Happy
- Леко досаден на моменти. Very Happy Смятам, с чувство за хумор, но тук не го проявявам много.
- Разглеждам си някоя книжка или сядам на компютъра. Обичайното. Very Happy
- Да, но да ти призная не съм човек на историята и на географията, така че...Интересно е, да, ноо не обръщам много внимание на фактите. Wink
- Естествено, иначи има ли смисъл да съм тук? Wink Smile

Мерси за въпросите. Smile
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeЧет 01 Окт 2009, 12:26

E, здрасти отново! Горещият стол - Page 2 311608 Продължавам с въпросите Горещият стол - Page 2 311608 :
- В какъв жанър искаш да пишеш книга?
- Защо смяташ, че си малко досаден?
- Кавалер ли си?
- Добър приятел ли си? Всъщност какъв според теб е добрият приятел?
- Мечтаеш ли или само планираш?
- Във форума има ли хора, които харесваш и с които наистина искаш да се запознаеш? /Помня отговора ти на въпроса на Волф./
- Ако спечелиш лаптопа, със сигурност ще трябва да даваш интервюта. Ще се справиш ли?
-Казваш, че не харесваш историята. Чел ли си книгите на Фани Попова - Мутафова, Вера Мутафчиева?

Надявам се наистина, че не прекалявам с въпросите. Горещият стол - Page 2 311608 Пък и можеш да ми го "върнеш" другата седмица. Горещият стол - Page 2 680936 А и винаги можеш да ми кажеш: "Хайде, Мария, стига." Горещият стол - Page 2 311608
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeПет 02 Окт 2009, 09:59

- Ахах, ми не знам. Може би фентъзи. Горещият стол - Page 2 736479 Laughing
- Амии, не знам. Просто съм понякога. Very Happy
- Рядко. Embarassed Very Happy Тоест, не са ми се удавали такива случаи. Very Happy
- Това другите трябва да кажат. Very Happy
- Този не го разбрах много, но и мечтая, и планирам. Very Happy
- Казах вече, че не съм много по запознанствата, но да. Броукън, Тончо, ти, останалите от форума...Всички въобще.
- Ааа, най-много едно едничко. Искам да кажа, че когато някой спечели от тотото шестица, май не му правят много интервюта, нали? Плюс това, съм почти на сто процента сигурен, че лаптопа ще бъде спечелен от Радослав.
- Не че не я харесвам, но не ми допада много. И не, не съм чел нейни книги. Wink Аз до миналата, по-миналата година четох рядко, макар че четох доста добре. Wink
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeПет 02 Окт 2009, 16:51

Това е последната ми "порция" въпроси! Все пак трябва да си починеш през уикенда. Горещият стол - Page 2 311608
- С кого от родителите ти си по-близък?
- Учиш ли руски или друг втори чужд език?
- Не ми отговори: Какъв според теб е добрият приятел?
- Има ли момиче, което харесваш повече от другите си приятелки? /Все аз задавам "неудобните" въпроси. Горещият стол - Page 2 311608 /
- Добро ли е самочувствието ти?
- Обичаш ли "Мечо Пух"?
- Обичаш ли сладки неща за ядене?
- В какви цветове най-често са дрехите ти?
- Обичаш ли Макдоналдс храната?
- Обичаш ли да ходиш на кино, а после да коментираш филма?
- Кой сезон харесваш?
- Харесваш ли подписа ми тук?

Е, това е. Мисля, че придоби "плът и кръв" малко повече... Горещият стол - Page 2 311608
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeПет 02 Окт 2009, 19:14

- И с двамата съм. Wink
- Уча руски, ама никак не ми се ще. Днеска имахме входно. Уча го от миналата година...
- Не отговорих, защото ми беше трудно. Трябва да ти помага, да не те лъже... всмисъл, то си проличава кога някой е добър приятел. Wink
- Ехехе, сега, естествено. Very Happy
- Предполагам, да.
- Не съм чел книгата, само като малък съм събирал списанието. Embarassed Но иначе знам за какво иде реч и смея да кажа, че е хубава книжка. Wink
- То кой ли не обича. Very Happy
- Ооо, не знам. Повечето мама ми ги избира, пък аз когато си избирам нещо, не гледам много-много цвета, но нося и ярки и тъмни цветове. Ярки, имам предвид жълто, рядко червено и т.н.
- Мда. Любими са ми пилешките хапки, но тъй като постоянно им увеличаваха цената минах на KFC. Обожавам крилцата. Laughing Но някой път трябва пак да мина през МС.
- Не съм добър по коментирането. Най-много две три изречения да споделя. Иначе, обичам да ходя на кино, когато има хубави филми. Very Happy
- През пролетта имам алергия - не. През лятото като ходя на море, изгарям въпреки, че седя във водата - горе-долу. През есента тръгвам на училище - пак горе-долу, а през зимата е студено - горе-долу отново. Не знам, всички сезони са добри, но по принцип не харесвам много пролетта, заради алергията си. Smile
- Абсолютно. Права си. Wink
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeПет 02 Окт 2009, 19:40

Много ти благодаря за отговорите! Горещият стол - Page 2 311608 Ще чакам въпросите ти другата седмица. От сърце ти желая ти да спечелиш лаптопа, въпреки че не вярваш! Горещият стол - Page 2 311608 Вселената е необичайно място!
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeНед 04 Окт 2009, 21:57

Здравейте, от утре - 5 октомври- аз трябва да отговарям на въпроси. Няма да влизам често във форума, а още по-малко време ще имам да пиша. Но ще отговоря на въпросите, ако има такива, най-късно в събота и неделя. Успешна седмица!
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeПон 05 Окт 2009, 18:35

Здравей!
- Като каква се определяш?
- Имаш ли братя или сестри?
- Каква искаш да бъдеш?
- Любим предмет?
- Как си с математиката?
- Следиш ли списания? Кои?
- Коя ти е любимата книга от ХП? Любим герой? Дразни ли те Хари понякога? Коя книга харесваш най-малко от поредицата?
- Колко често четеш книги?
- Хари Потър или 39 КЛЮЧА? Защо?
- В клас повече момичета или момчета имате? Very Happy
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitimeВто 06 Окт 2009, 12:51

Здрасти, Гризли! Благодаря за интересните въпроси!
Ето отговорите, като на първия въпрос ще отговоря на последно място, защото е най-сериозен.
-Имам брат на две години.
-Засега искам да стана архитект, но мога да стана и много други неща, при които една хубава идея се претворява в нещо материялно - дизайнер, градинар, тъкач, създател на мебели. Обичам красотата и искам да я създавам в света около себе си!
-Математиката ми е най-лесният предмет в училище. Обикновено съм сред тези с най-много точки и на състезанията "Кенгуру", но не обичам да ходя по олимпиади.
-Преди следях много списания, но сега предпочитам книгите. Купувам си някои неща на ДеАгостини: "Атлас" и "Човешкото тяло"/което прекъснаха и сега пак подновиха/.
-От "Хари Потър" най-много харесвам "ХП и Огненият бокал". Освен Хари и Хърмаяни много обичам Невил Лонгботъм, Луна и Джини, от възрастните - Дъмбълдор, Лупин и мама Уизли. Смятам Хари за едно напълно нормално дете, което в романите не е идеализирано - харесва ми, че може да е объркан, нервен , гневен, дори мързелив. Най-малко харесвам "ХП и Орденът на феникса", а последната книга не я разбирам много добре и след време пак ще я чета.
-Аз чета книги /извън училищните/ всеки ден. Нуждая се от тях, защото имам много въпроси и защото световете в тях често ми харесват повече от нашия.
-Определено предпочитам Хари Потър пред 39 ключа. В книгите за Хари светът е различен от нашия, много по задълбочени са и въпросите, които поставят, са от съществено за един човек значение. Тук ще кажа нещо и за Хари и Църквата/християнските/. Не разбирам лицемерието и откровената глупост на Църквата, защото, който е чел Хари, знае, че основната идея в романите е: приятелството, любовта, саможертвата побеждават злото, а не супер магическите умения на Хари /каквито той всъщност не притежава/.
- В класа ми има 12 момчета и 13 момичета.
- Като каква се определям? Не ми е много ясен въпросът, но ще напиша какво мисля за себе си като човек. Аз съм стегнато, амбициозно момиче с широко отворени за света очи. Мога да се развълнувам от всяка нова идея. Най-много ценя в живота семейството и приятелството. Изключително доброжелателна съм и се радвам за успехите на всички около мен /мисля, че и във форума личи/, защото смятам, че светът е един за всички и колкото повече добри и успешни хора има, толкова светът ще е по-добро място за живеене. Имам добро чувсво за хумор и много обичам да се смея.
Друго - мечтателка съм и имам проблем с организацията на времето. При общуване с другите хора не понасям грубостта, насилието, липсата на деликатност и на чест, самовлюбеността, егоизма, расизма, пренебрежението. И в семейството ми и в спорта ме възпитават в ценности, които като цяло липсват в българското общество./Например Дани писа веднъж, че се дистанцира от неуспяващите. Мен ме възпитават, че всеки човек е уникален и ценен и когато има проблем, трябва да му се даде шанс да го преодолее. Единствено неговият избор - да се справи с проблема или не - го определя като човек!
Ето и пример - в клуба ми по рисуване имаме едно момче, което беше много добър ученик, а миналата година изведнъж стана двойкаджия. Той е от друг клас, по-голям е, но има много качества, които харесвам, затова се опитах да се сближа с него и да разбера какво става. Оказа се, че е толкова горд, че с никого не е споделил за проблемите в семейството и затова, че не му дават пари за учебници, дори и за храна. Казах на майка ми, а тя сподели с Училищното настоятелство и му купиха нужното, уредиха му и купони за храна. В крайна сметка той завърши с успех над 5, а през лятото участвува в конкурс по рисуване и сега негова рисунка е на онзи календар, който чества 130 год. София като столица и е разпратен на всички кметове в Европа!!! Та такива ми ти работи. А можеше да го изключат и не ми се мисли още какво... Но мисълта ми беше, че нито класната му, нито психологът на училището, нито съучениците му или т.нар. "приятели" направиха нещо. Затова казвам, че като общество имаме проблем!/
Е, Гризли, надявам се, че си доволен от отговорите ми и както сам се убеди, освен всичко друго - много съм приказлива! Горещият стол - Page 2 680936
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Горещият стол   Горещият стол - Page 2 Icon_minitime

Горещият стол
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» На горещия стол е...

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите