| Открийте тайните на родителите на Ейми и Дан | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Открийте тайните на родителите на Ейми и Дан Чет 13 Авг 2009, 21:07 | |
| Отново ще има клипчета, в които Уилям Майкълс ще се опита да открие какви са били най-тъмните тайни на Артър Трент и Хоуп Кахил - родителите на малките Кахил. Също така, във всяко клипче, освен първото, ще бъде даван код за виртуална бонус карта. Информацията в петте карти и клипчетата ще помогнат на читателите да разкрият най-тъмните тайни на двамата преди "Твърде Надълбоко" да бъде публикувана. Видео 1 - Септември 01 Видео 2 - Септември 11 Видео 3 - Септември 23 Видео 4 - Октомври 12 Видео 5 - Октомври 25 Видео 6 - Ноември 2 Засега мисля, че няма да има кой знае какво да се обсъжда около това. Обещавам, че от 01.09 натам редовно ще обновявам мнението с клипчетата, картите и кодовете им, както в другата тема. ПП. Информацията е от Уикипедия и е много вероятно да е достоверна. Вслучай, че не е, ще изпратя темата за коша. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Открийте тайните на родителите на Ейми и Дан Чет 13 Авг 2009, 21:13 | |
| Ха, пак ще има множество загадки, главоблъсканици и прочие. Нямам търпение! Надявам се и да се разкрие дестинацицията на шестата книаг, която ние се надяваме да е България. Само жалко, че няма да съм тук за първите две интервюта. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Открийте тайните на родителите на Ейми и Дан Пет 14 Авг 2009, 16:25 | |
| Информацията за клиповете е достоверна. Видях я в официялния сайт на издателство Схоластик. Не мога да не споделя възхищението си от тези хора - виждате ли как ни държат в напрежение и поддържат интереса ни. Ние например /тук във форума/ се вълнувахме и работихме толкова много около "тайната" на книга 5, макар че в България очаквахме едва книга 3. Идеята за клиповете и картите е супер! | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Открийте тайните на родителите на Ейми и Дан Сря 19 Авг 2009, 09:15 | |
| Е, до 1-ви септември няма много време, но аз си мисля, че, ами започва септември, тоест е време за училище. Дали ще имаме време за сайтове.??? Едит Гризли | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Открийте тайните на родителите на Ейми и Дан Пет 21 Авг 2009, 13:59 | |
| Мислех си, че заглавието "В дълбините" не е толкова двусмислено както "Твърде надълбоко". Можеш да потънеш във вода твърде надълбоко, но можеш да "потънеш" в миналото или в търсенето на тайни... Дали клипчетата освен за миналото на Артър и Хоуп ще ни разкрият и подсказки за дестинацията?! Толкова се забавлявах с клиповете за книга 5 и бонус-картите! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Открийте тайните на родителите на Ейми и Дан Пет 21 Авг 2009, 18:14 | |
| - maria написа:
- Мислех си, че заглавието "В дълбините" не е толкова двусмислено както "Твърде надълбоко". Можеш да потънеш във вода твърде надълбоко, но можеш да "потънеш" в миналото или в търсенето на тайни...
Дали клипчетата освен за миналото на Артър и Хоуп ще ни разкрият и подсказки за дестинацията?! Толкова се забавлявах с клиповете за книга 5 и бонус-картите! Да, права си, определено и аз мисля, че в "В дълбините" е по-подходящото заглавие. А то даже от СХОЛАСТИК бяха написали, че ще се разкрият много тайни. Иначе аз съм почти сигурен, че в клипчетата ще ни разкирят дестинацията, тъй като в пета книга, доколкото знам, не се разбира. Може пък да наблегнат изцяло на миналото на Хоуп и Артър, не знам, времето ще покаже. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Открийте тайните на родителите на Ейми и Дан Пон 21 Сеп 2009, 17:44 | |
| Мисля, че от тази тема вече няма нужда. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Открийте тайните на родителите на Ейми и Дан | |
| |
|
| |
| Открийте тайните на родителите на Ейми и Дан | |
|