39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)

Go down 
+13
Lucifer's Fall™
TiaCahill97f
wolf 351
Avery
nikol4o
dsims
Arya Dröttningu
tania
Ton4o
Martinch
Evelincho
Grizzly
Salem Saberhagen
17 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
АвторСъобщение
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

Години : 27

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 13:24

Изпита беше много лесен, поне за мен.Остана само да проверя отговорите си.
Върнете се в началото Go down
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Години : 29
Агент : SuperNova(7th)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 13:28

Здравейтее, хорааа! Най-сетне намерих време да вися пред компа необезпокоен и да вляза тук! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 Бях много зает тези два дни - учене, учене и пак учене! Така като гледам флууда това е и основната тема сега - училище! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 56810

Най-сетне ми минаха класните! И четирите! Днес беше последното и най-хубаво - по испански! Справих се без проблем и съм доволен от себе си, защото имам огромен напредък по този език - през септември взехме азбуката и 10 месеца по-късно имам над 2000 думи в речника, 3 времена, две конструкции и още многжество правила и части на изречението и речта! cheers sunny НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 311608

Днес ни върнаха контролните по история и за моя изненада - господинът каза, че моята интерпретация е най-добра и имам 6ца! cheers sunny НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 311608 Още по нищо не съм оформен, но все пак по някои предмети си знам оценките! Другата седмица трябва да се напъна малко по психология трябва да ме изпитат (както и целия клас НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 ) на Логика и там може да се считам за оформен (имам само 6ци)! По история също трябва да уча по сериозно и последния ми предмет за оформяне ще да е българският! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 56810

По български ни върнаха класните и класната ни беше бясна! Ама нека да и е, като няма капка мозък в главата да дава интерпретация на старобългарска литература за класно! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 463377 В класа няма шестица, няма и тройка! Всичко и петици и четворки без изклчючение! А класната изрично беше казала - който няма над 5.00 няма да се бори за 6ца за годината! И точно тук тя много си противоречи - разказва ни за матурата и казва: "Може цялата година да сте учили и да сте трудили и точно в деня на матурата да сте болни или да не можете да се съсредоточите!" И междувременно ни казва: "Класното ви е венецът на вашите усилия през тази година и по него ще ви оформям" А тя не прецени ли, че може точно този ден да не можем да пишем?! (да не говорим, че по тази литература никога няма подходящо време за писане... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 648295 ) Аз си мислех, че ще имам доста по-ниска оценка! Но съм страшно доволен от себе си - 4.93! Най-високата е 5.33 Но първоначално като си видях оценката отмалях - само поливин точка и минавах 5.00 и много се разочаровах, че за някакви стотни (за мен това си е твърдо 5) няма да ми даде шанс за 6ца, при положение, че с тази оценка успехът ми ще е 5.50, а първият срок ме оряза с 40 стотни! Но в крайна сметка е видяла, че не се получва с тези оценки, и на нашия клас са се паднали най-трудните теми, и сега ще изпитва всички до края на годината! И познайте на какво? На старобългарска литература! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 648295 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201

Та като изключим българския по останалите предмети съм доста добре! Не знам дали и тази година ще успея да постигна 6.00! Досега не съм имал петица за годината, но си мисля, че вече в гимназията ми е позволено да имам и 5ца! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 33374 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 33374 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 33374 Шегувам се! Бележката в крайна сметка не е най-важното нещо! Важни са знанията!

Ако ме оформят до края на другата седмица (за това и ще си дам зор) след това останалата седмица и няколко дни - ПОЧИВКА! Казах на мама за намерението ми да си почивам и тя се съгласи! (винаги се е съгласявала, даже ме е карала да си остана с нея, когато е отпуска, а аз и се дърпам и и казвам, че трябва да ходя на училище! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 Даже миналата седмица ми се скара задето е 11 часа, а още чета по български за класното и ми взе учебника - "Каквото напишеш това!" НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 Какво ще кажете - тук май сме си разменили ролите - мама е детето, а аз родителя! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 )

Наде, беше питала за Дъ Мол - оф, ами да ти кажа изобщо не ме впечатли (не че някакаъв магазин за някви дрипи може да ме впечатли де) НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 Ако проявяваш интерес - отиди и го разгледай! Да, определено е по-различен от другите, ама за мен си същото - едни и същи магазинчета и магазинища за парцали от Турция и Китай, които се продават като оригинални и са по-скъпи от оригиналните в чужбина! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 Май ако продължа ще те откажа от моловете като цяло! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 За мен единствения важен магазин в един мол е книжарницата! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201

Наде, видях и поста ти за матурите - и преди това чух! Срам и резил по география - да не знаят до къде води магистрала Тракия! Мен ще ме е срам да отида на тази матура в 12 клас, а аз точно нея искам - еми то другите ще си помислят, че отивам там, колкото да мине номера, защото било най-лесният предмет! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 748458 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 231185 1% отлични оценки.....

Това с външното оценяване от 4 до 7 клас за мен е пълна простотия! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 748458 Не стига, че се учат напълно безсмислени неща, а после и държиш изпит на тях! И доколкото виждам, на някой от вас даже ви зависят годишните оценки от това! Добре, че съм по старата програма! При нас няма такива глупсоти!

Има ли смисъл да напомняме на Егмонт, че минаха две седмици от панаира и вече трябваше да са дали информация? Mad Поне, ако още нямат такава, да кажат, да предупредят! Вече не знам какво ми идва! Писна ми от това издателство! Седим, мълчим си и чакаме да ни кажат нещо! Нямам думи за отношението им! Искам да им вдигна скандал вече! Направо вече е комично - да чакаме да ни кажат нещо!!! Не да чакаме да издадат книгата, не да обясняват каквото и да е било, ами просто да кажат нещо - толкова умело ни избягват въпросите! Изобщо четат ли ни коментарите?!!

Ники, тази песен Alejandro ми хареса! Ама клипът... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 33374 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 33374 Щях да ви казвам да видите колко са странни мъжете на 4.10 и на 6.20 (танците им), но реших да прочета историята на клипа в уикипедия и разбрах, че са гейове! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 33374 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 33374 http://en.wikipedia.org/wiki/Alejandro_%28song%29 Тази Гага е доста изтрещяла! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 В един от клиповите си облизваше обувката на жена, в друг се мляскаше с жена облечена в мъжа полицейска униформа, но този път - да се натиска с гейове, облечени с жартиери, токчета и отвратителни перуки, а самата тя е...ами да кажа, че в клипа тя като че ли е мъжът.... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 33374 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 33374 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 33374 Горките мъже дето играят гейове в клипа... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 851948 Но пък трябва да призная, че Гага винаги е предизвикателна, скандална и знае да прави шоу! Точно за това и се прочу! Не с гласа си! А клиповете и винаги имат някаква сложна история, която не се разбира като гледаш клипа! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 Нали знаете, че Папараците и Телефонът са свързани песни и истории (гледайте целите клипове в ютуб) и не знам кога трябва да излезне и трета песенс клип, която ше завърши историята! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201

Опа, малко съм се увлякъл списането, за това не е нужно да четете мнението! Просто го подминете! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 369291 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 13:48

Хаха, Еви, всичко изчетох. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 680936
Васе, и на мен също ми беше много лесно. Свърших доста бързо и другите ми искаха листчето с отговорите, които си бях записал, за да сверя. Дадох им го, квесторката нещо си гледаше по листата. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 680936
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 14:44

Такаа, по английски имам две грешки. Едната е на второ - от невнимание разбира се, чак по средата на втория прочит се усетих, че говори майката на Маги и писах, че трябва да изпере дрехите. хД
Както и да е, другата ми грешка е на 17. Просто не могат да ме убедят, че верният отговор е А. Няма как просто...Няма смисъл...Кое ви звучи по-добре?
А - Бил е достатъчно млад, за да си стои вкъщи сам. Само на четири е.
Б - Бил е твърде млад, за да си стои вкъщи сам. Само на четири е.

Това "само" във второто изречение съвсем ясно си показва, че там трябва да се постави "твърде млад", а не "достатъчно млад"...

Според мен са допуснали грешка...

Едит: Оправили са го! Йес бе! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 938570
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

Години : 28

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 15:11

Здравейте, хора!

Аз сутринта бях до училището, за да си предам учебниците, след това помагахме на класната да ги пренесем и ги броихме. След училище с баща ми ходихме до ботаническата градина, защото от няколко дни си търся Венерина мухоловка, но и там нямаха. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 56810 Нищо, поне разгледахме /пък каква жега беше вътре НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 680936 /.
Послее ходихме да пускаме тото, защото с този джакпот. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 369291
И сега мисля да излизам с приятели, въпреки ужасната жега навън.

Еви, обещавам да прочета поста ти, въпреди че на пръв поглед е доста плашещ. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 33374

Едит: Ники, теб защо не няма никъде? В скайп писах, на ЛС, къде се губиш. Rolling Eyes
https://the39clues.forummotion.com
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 15:14

Ама ти пишеш, а пък на мен не ми излизат съобщенията ти. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 851948
ЛС-то го получих и уж щях да ти отговарям, ама... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 175414
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 15:21

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 Давай.
https://the39clues.forummotion.com
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Агент : Celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 15:24

Изпитът беше уникално лесен. само на 25 имам грешка. Ама хич не ми пука. За утре нямам да уча, така че цял ден ще съм тук. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 546971
Salem Saberhagen
Баща-основател
Salem Saberhagen

Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper)
Агент : KING KOBRA AGENT (7)

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 15:29

Здравейте, току що се връщам от мола. Ходих с приятели. Гледахме Мармадюк
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 16:10

Хора, утре ли излизат резултатите от изпитите за седми клас? Rolling Eyes

Какво правите? НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 311608

П.П Аз ще ставам, че баба ми дава зор, трябва да я водя на лекар! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 Хайде после пак ще вляза! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 17:38

Здравейте отново НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 736479

Е браво Тия НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 138349 , позна

А инак сега съм 8 клас НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 84201
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 18:16

Здравейте.
Еви, в моето училище резултатите ги има залепени на прозорците на входа.Ааа, те бяха от външните оценявания.
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 18:25

Здрасти! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 311608

Еви,не се притеснявам,аз обичам да чета каквото ми подадне в ръцете-дори опаковки и рецепти,за това с най-голямо удоволствие изчетох твоето писание! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 84201

Хора,не се притеснявайте-пълно е с учители които не оценяват труда на учениците...но вие със сигурност ще получите по-високата оценка.Щом и при мен стана,значи и при вас ще стане! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 358796 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 311608
И браво на всички,справили се със днешните изпити! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 138349 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 925572

Във Варна отново е толкова горещо...и тази горещина само как ми изпи силите и ми се доспа,а пък имам да правя барелеф за утре... НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 680936

Как сте иначе? НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 311608
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 18:31

Аз имам 1 грешка по английски.Ники, твоята къде е?
Аз съм добре.Вие?
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 19:01

На второто. Бях се унесъл. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 680936
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 19:30

Е, моята е на онова с въздуха.Аз написах few.
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 19:48

Здравейте всичкии!) НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 358796

Както гледам отново сме на тема училище. Не мога да кажа, че ми е любима, но сега е актуална, какво да се прави...

Мармадюк хубав филм ли? Четох, че бил много зле, но кой знае...
http://the39clues-bg.info/
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 19:52

Любо Бекъма написа:
Знаете ли, че Уругвай е първата страна в света, която осигурява безплатен лаптоп на всеки ученик.

Местя се в Уругвай! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 84201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 680936 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201

Еви, аз съм ти фен! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 84201 Изчитам всеки твой пост, колкото и "плашещ" да е /цитат/. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201
Направо не мога да повярвам за речниковия ти запас по испански, Еви! 2000 думи - значи вече си покрил изискването за едно ниво, че и отгоре! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 138349

Ники НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 939362 , страшно ми хареса разсъждението ти за изречението по английски! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 138349

Колкото до Егмнот - иска ми се да вярвам, че до края на другата седмица най-сетне ще имаме информация! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 748458
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 20:29

Мен грешката ми по АЕ на 25. Половиният клас сме я сгрешили НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201
tania
ТОП агент
tania

Агент : Black mamba

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 20:36

Здравейте и поздравления за добрите резултатти!Утре предаваме учебниците и вече се чудя за какво ходя на училище като нищо не правим , а и утре ни оформят.Два дни ще седим в часовете и нищо няма да правим.
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

Агент : MVP Agent

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 21:04

Аз утивам да гледам откриването на световното. Ще пеят Shakira и Black eyed peace.
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 21:54

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 Ама значи това утивам и Гроги си станаха запазена марка във флууда! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201

Какво павите? Аз не се сдържах и мааалко зарязах географията и излязох навън! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 369291 НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 680936 Не ме свърташе вкъщи! Исках навън и това е! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 838201

Ама, хора, на мен и преди няколко поста ми направи впечатление - как ще си връщате учебниците? Shocked Не е ли нахално да ги купите, пък сега и да ги оставите на училището?! Нас никога не са ни карали, те са си наши! НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 851948
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 22:04

До седми клас ни ги дават от училище.
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 22:05

Хахахах - не, Еви!
Учебниците от първи до 7ми клас са безплатни! И са за многократна употреба!
Аз само ви навестявам, за да ви кажа лека нощ!
Приятна вечер!
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeЧет 10 Юни 2010, 22:19

И аз ви казвам чао, че малко да преговоря по ЧП, че май ще ме изпитват. НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Kopfschuettel
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)   НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) - Page 23 Icon_minitime

НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд)
Върнете се в началото 
Страница 23 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд 3
» Флууд 4
» Парти флууд

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: