39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
+13Lucifer's Fall™ TiaCahill97f wolf 351 Avery nikol4o dsims Arya Dröttningu tania Ton4o Martinch Evelincho Grizzly Salem Saberhagen 17 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 13:24 | |
| Изпита беше много лесен, поне за мен.Остана само да проверя отговорите си. | |
| | | Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 29 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 13:28 | |
| Здравейтее, хорааа! Най-сетне намерих време да вися пред компа необезпокоен и да вляза тук! Бях много зает тези два дни - учене, учене и пак учене! Така като гледам флууда това е и основната тема сега - училище! Най-сетне ми минаха класните! И четирите! Днес беше последното и най-хубаво - по испански! Справих се без проблем и съм доволен от себе си, защото имам огромен напредък по този език - през септември взехме азбуката и 10 месеца по-късно имам над 2000 думи в речника, 3 времена, две конструкции и още многжество правила и части на изречението и речта! Днес ни върнаха контролните по история и за моя изненада - господинът каза, че моята интерпретация е най-добра и имам 6ца! Още по нищо не съм оформен, но все пак по някои предмети си знам оценките! Другата седмица трябва да се напъна малко по психология трябва да ме изпитат (както и целия клас ) на Логика и там може да се считам за оформен (имам само 6ци)! По история също трябва да уча по сериозно и последния ми предмет за оформяне ще да е българският! По български ни върнаха класните и класната ни беше бясна! Ама нека да и е, като няма капка мозък в главата да дава интерпретация на старобългарска литература за класно! В класа няма шестица, няма и тройка! Всичко и петици и четворки без изклчючение! А класната изрично беше казала - който няма над 5.00 няма да се бори за 6ца за годината! И точно тук тя много си противоречи - разказва ни за матурата и казва: "Може цялата година да сте учили и да сте трудили и точно в деня на матурата да сте болни или да не можете да се съсредоточите!" И междувременно ни казва: "Класното ви е венецът на вашите усилия през тази година и по него ще ви оформям" А тя не прецени ли, че може точно този ден да не можем да пишем?! (да не говорим, че по тази литература никога няма подходящо време за писане... ) Аз си мислех, че ще имам доста по-ниска оценка! Но съм страшно доволен от себе си - 4.93! Най-високата е 5.33 Но първоначално като си видях оценката отмалях - само поливин точка и минавах 5.00 и много се разочаровах, че за някакви стотни (за мен това си е твърдо 5) няма да ми даде шанс за 6ца, при положение, че с тази оценка успехът ми ще е 5.50, а първият срок ме оряза с 40 стотни! Но в крайна сметка е видяла, че не се получва с тези оценки, и на нашия клас са се паднали най-трудните теми, и сега ще изпитва всички до края на годината! И познайте на какво? На старобългарска литература! Та като изключим българския по останалите предмети съм доста добре! Не знам дали и тази година ще успея да постигна 6.00! Досега не съм имал петица за годината, но си мисля, че вече в гимназията ми е позволено да имам и 5ца! Шегувам се! Бележката в крайна сметка не е най-важното нещо! Важни са знанията! Ако ме оформят до края на другата седмица (за това и ще си дам зор) след това останалата седмица и няколко дни - ПОЧИВКА! Казах на мама за намерението ми да си почивам и тя се съгласи! (винаги се е съгласявала, даже ме е карала да си остана с нея, когато е отпуска, а аз и се дърпам и и казвам, че трябва да ходя на училище! Даже миналата седмица ми се скара задето е 11 часа, а още чета по български за класното и ми взе учебника - "Каквото напишеш това!" Какво ще кажете - тук май сме си разменили ролите - мама е детето, а аз родителя! ) Наде, беше питала за Дъ Мол - оф, ами да ти кажа изобщо не ме впечатли (не че някакаъв магазин за някви дрипи може да ме впечатли де) Ако проявяваш интерес - отиди и го разгледай! Да, определено е по-различен от другите, ама за мен си същото - едни и същи магазинчета и магазинища за парцали от Турция и Китай, които се продават като оригинални и са по-скъпи от оригиналните в чужбина! Май ако продължа ще те откажа от моловете като цяло! За мен единствения важен магазин в един мол е книжарницата! Наде, видях и поста ти за матурите - и преди това чух! Срам и резил по география - да не знаят до къде води магистрала Тракия! Мен ще ме е срам да отида на тази матура в 12 клас, а аз точно нея искам - еми то другите ще си помислят, че отивам там, колкото да мине номера, защото било най-лесният предмет! 1% отлични оценки..... Това с външното оценяване от 4 до 7 клас за мен е пълна простотия! Не стига, че се учат напълно безсмислени неща, а после и държиш изпит на тях! И доколкото виждам, на някой от вас даже ви зависят годишните оценки от това! Добре, че съм по старата програма! При нас няма такива глупсоти! Има ли смисъл да напомняме на Егмонт, че минаха две седмици от панаира и вече трябваше да са дали информация? Поне, ако още нямат такава, да кажат, да предупредят! Вече не знам какво ми идва! Писна ми от това издателство! Седим, мълчим си и чакаме да ни кажат нещо! Нямам думи за отношението им! Искам да им вдигна скандал вече! Направо вече е комично - да чакаме да ни кажат нещо!!! Не да чакаме да издадат книгата, не да обясняват каквото и да е било, ами просто да кажат нещо - толкова умело ни избягват въпросите! Изобщо четат ли ни коментарите?!! Ники, тази песен Alejandro ми хареса! Ама клипът... Щях да ви казвам да видите колко са странни мъжете на 4.10 и на 6.20 (танците им), но реших да прочета историята на клипа в уикипедия и разбрах, че са гейове! http://en.wikipedia.org/wiki/Alejandro_%28song%29 Тази Гага е доста изтрещяла! В един от клиповите си облизваше обувката на жена, в друг се мляскаше с жена облечена в мъжа полицейска униформа, но този път - да се натиска с гейове, облечени с жартиери, токчета и отвратителни перуки, а самата тя е...ами да кажа, че в клипа тя като че ли е мъжът.... Горките мъже дето играят гейове в клипа... Но пък трябва да призная, че Гага винаги е предизвикателна, скандална и знае да прави шоу! Точно за това и се прочу! Не с гласа си! А клиповете и винаги имат някаква сложна история, която не се разбира като гледаш клипа! Нали знаете, че Папараците и Телефонът са свързани песни и истории (гледайте целите клипове в ютуб) и не знам кога трябва да излезне и трета песенс клип, която ше завърши историята! Опа, малко съм се увлякъл списането, за това не е нужно да четете мнението! Просто го подминете! | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 13:48 | |
| Хаха, Еви, всичко изчетох. Васе, и на мен също ми беше много лесно. Свърших доста бързо и другите ми искаха листчето с отговорите, които си бях записал, за да сверя. Дадох им го, квесторката нещо си гледаше по листата. | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 14:44 | |
| Такаа, по английски имам две грешки. Едната е на второ - от невнимание разбира се, чак по средата на втория прочит се усетих, че говори майката на Маги и писах, че трябва да изпере дрехите. хД Както и да е, другата ми грешка е на 17. Просто не могат да ме убедят, че верният отговор е А. Няма как просто...Няма смисъл...Кое ви звучи по-добре? А - Бил е достатъчно млад, за да си стои вкъщи сам. Само на четири е. Б - Бил е твърде млад, за да си стои вкъщи сам. Само на четири е. Това "само" във второто изречение съвсем ясно си показва, че там трябва да се постави "твърде млад", а не "достатъчно млад"... Според мен са допуснали грешка... Едит: Оправили са го! Йес бе! | |
| | | Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 15:11 | |
| Здравейте, хора!
Аз сутринта бях до училището, за да си предам учебниците, след това помагахме на класната да ги пренесем и ги броихме. След училище с баща ми ходихме до ботаническата градина, защото от няколко дни си търся Венерина мухоловка, но и там нямаха. Нищо, поне разгледахме /пък каква жега беше вътре /. Послее ходихме да пускаме тото, защото с този джакпот. И сега мисля да излизам с приятели, въпреки ужасната жега навън.
Еви, обещавам да прочета поста ти, въпреди че на пръв поглед е доста плашещ. Едит: Ники, теб защо не няма никъде? В скайп писах, на ЛС, къде се губиш. | |
| | | Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 15:14 | |
| Ама ти пишеш, а пък на мен не ми излизат съобщенията ти. ЛС-то го получих и уж щях да ти отговарям, ама... | |
| | | Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| | | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 15:24 | |
| Изпитът беше уникално лесен. само на 25 имам грешка. Ама хич не ми пука. За утре нямам да уча, така че цял ден ще съм тук. | |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 15:29 | |
| Здравейте, току що се връщам от мола. Ходих с приятели. Гледахме Мармадюк | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 16:10 | |
| Хора, утре ли излизат резултатите от изпитите за седми клас? Какво правите? П.П Аз ще ставам, че баба ми дава зор, трябва да я водя на лекар! Хайде после пак ще вляза! | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 17:38 | |
| Здравейте отново Е браво Тия , позна А инак сега съм 8 клас | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 18:16 | |
| Здравейте. Еви, в моето училище резултатите ги има залепени на прозорците на входа.Ааа, те бяха от външните оценявания. | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 18:25 | |
| | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 18:31 | |
| Аз имам 1 грешка по английски.Ники, твоята къде е? Аз съм добре.Вие? | |
| | | Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 19:01 | |
| На второто. Бях се унесъл. | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 19:30 | |
| Е, моята е на онова с въздуха.Аз написах few. | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 19:48 | |
| Здравейте всичкии!) Както гледам отново сме на тема училище. Не мога да кажа, че ми е любима, но сега е актуална, какво да се прави... Мармадюк хубав филм ли? Четох, че бил много зле, но кой знае... | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 19:52 | |
| - Любо Бекъма написа:
- Знаете ли, че Уругвай е първата страна в света, която осигурява безплатен лаптоп на всеки ученик.
Местя се в Уругвай! Еви, аз съм ти фен! Изчитам всеки твой пост, колкото и "плашещ" да е /цитат/. Направо не мога да повярвам за речниковия ти запас по испански, Еви! 2000 думи - значи вече си покрил изискването за едно ниво, че и отгоре! Ники , страшно ми хареса разсъждението ти за изречението по английски! Колкото до Егмнот - иска ми се да вярвам, че до края на другата седмица най-сетне ще имаме информация! | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 20:29 | |
| Мен грешката ми по АЕ на 25. Половиният клас сме я сгрешили | |
| | | tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 20:36 | |
| Здравейте и поздравления за добрите резултатти!Утре предаваме учебниците и вече се чудя за какво ходя на училище като нищо не правим , а и утре ни оформят.Два дни ще седим в часовете и нищо няма да правим. | |
| | | Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 21:04 | |
| Аз утивам да гледам откриването на световното. Ще пеят Shakira и Black eyed peace. | |
| | | | TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 22:04 | |
| До седми клас ни ги дават от училище. | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 22:05 | |
| Хахахах - не, Еви! Учебниците от първи до 7ми клас са безплатни! И са за многократна употреба! Аз само ви навестявам, за да ви кажа лека нощ! Приятна вечер! | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Чет 10 Юни 2010, 22:19 | |
| И аз ви казвам чао, че малко да преговоря по ЧП, че май ще ме изпитват. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
| |
| | | | НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |